corsas_opc Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παιδια δεν ξέρω αν είμαι τυχερός αλλα αυτό που έγινε με άφησε άναυδο!! Στέλνω στην procordia το κινητό με φαινόμενο bootloop. Η συσκευή είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας , εντος εγγύησης για λίγους μήνες ακόμα. Το είχα αγοράσει Οκτώβριο του 14 από public 600€. Εγώ περίμενα κλασικά να αλλάξουν την πλακέτα . Με παίρνουν μετά από μια εβδομάδα τηλέφωνο και μου λενε ότι δεν μπόρεσαν να το επισκευάσουν και ότι εγκρίνανε την αντικατάσταση της. Το έστειλαν πίσω μαζί με τα χαρτιά της αντικατάστασης και το πηγαίνω στα public όπου το βλέπει ο τεχνικός και προώθησε κανονικά την αντικατάσταση. Όμως το κατάστημα δεν πουλάει πλέον το G3 οποτε μου λέει σου κόβουμε πιστωτικό 600 € και διάλεξε ότι θελεις να πάρεις ! Σοκ! Και τώρα έρχεται η ερώτηση τι κινητό να πάρω; samsung galaxy s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 samsung galaxy s7 Μονοδρομος νομίζω...εκτος και εάν θέλεις πάλι LG όποτε μόνο σε v10 πας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 galaxy s7 (+1) Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Παιδια δεν ξέρω αν είμαι τυχερός αλλα αυτό που έγινε με άφησε άναυδο!! Στέλνω στην procordia το κινητό με φαινόμενο bootloop. Η συσκευή είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας , εντος εγγύησης για λίγους μήνες ακόμα. Το είχα αγοράσει Οκτώβριο του 14 από public 600€. Εγώ περίμενα κλασικά να αλλάξουν την πλακέτα . Με παίρνουν μετά από μια εβδομάδα τηλέφωνο και μου λενε ότι δεν μπόρεσαν να το επισκευάσουν και ότι εγκρίνανε την αντικατάσταση της. Το έστειλαν πίσω μαζί με τα χαρτιά της αντικατάστασης και το πηγαίνω στα public όπου το βλέπει ο τεχνικός και προώθησε κανονικά την αντικατάσταση. Όμως το κατάστημα δεν πουλάει πλέον το G3 οποτε μου λέει σου κόβουμε πιστωτικό 600 € και διάλεξε ότι θελεις να πάρεις ! Σοκ! Και τώρα έρχεται η ερώτηση τι κινητό να πάρω; Τυχερε... Εγω θα προτεινα lg και παλι ειτε το 5αρι ειτε το ν10 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeoZah Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Οταν το πάρεις πίσω μπορείς να ενημερώσεις εδώ αν η οθόνη αντικατάστασης είναι ίδια με αύτη πού είχες γιατι σκέφτομαι μα το στείλω κι εγω για τον ιδιο λόγο μεχρι το Σεπτέμβρη που κλείνει τα 2 χρόνια Καλησπέρα Πριν δύο εβδομάδες έστειλα το κινητό και για αντικατάσταση πλαισίου λόγω ρωγμών και η οθόνη ήταν ακριβώς ίδια με την παλιά μου (411 μοντέλο). Οπότε άφοβα στείλε το. Leo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskes Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Το θέμα είναι ότι δεν τα παίρνω τα λεφτά στο χέρι ώστε να μπορώ να διαλέξω κάτι από το skroutz για παράδειγμα. Το. V10 το σκέφτηκα αλλα δεν το φέρνει το public. Έλεγα να χτυπούσα κανενα iphone 6s που το έχει 689 €.. Το g5 το έχει 700€ κ δεν μ πολυαρέσει είναι η αλήθεια και το s7 729€ σαν να ξεφεύγει πολύ μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Με παίρνουν μετά από μια εβδομάδα τηλέφωνο και μου λενε ότι δεν μπόρεσαν να το επισκευάσουν και ότι εγκρίνανε την αντικατάσταση της. Το έστειλαν πίσω μαζί με τα χαρτιά της αντικατάστασης και το πηγαίνω στα public όπου το βλέπει ο τεχνικός και προώθησε κανονικά την αντικατάσταση. Όμως το κατάστημα δεν πουλάει πλέον το G3 οποτε μου λέει σου κόβουμε πιστωτικό 600 € και διάλεξε ότι θελεις να πάρεις ! Σοκ! Και τώρα έρχεται η ερώτηση τι κινητό να πάρω; Ετσι ειχα παρει το G3 μου περσι , πηρα πιστωση 340€ για ενα G2.Μια χαρα σου εκατσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axilleas_ Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Θέλω να πάρω ένα g3 από το ebay(συγκεκριμένα αυτό). Τι λέτε; Θα δουλέψει στην Ελλάδα ή θα πρέπει να πάρω ένα ευρωπαϊκό (D855); Αν το πάρω από το ebay, θα το μετανιώσω; Η εμπειρία σας τι λέει; Έχει κανείς άλλος αγοράσει από το ebay; Αν πάθει κάτι, με την εγγύηση τι γίνεται, με καλύπτει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskes Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Ετσι ειχα παρει το G3 μου περσι , πηρα πιστωση 340€ για ενα G2.Μια χαρα σου εκατσε. Από public κ εσύ; σου δωσανε όλο το ποσο που ειχες δώσει αρχικά για το G2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Καλησπέρα Πριν δύο εβδομάδες έστειλα το κινητό και για αντικατάσταση πλαισίου λόγω ρωγμών και η οθόνη ήταν ακριβώς ίδια με την παλιά μου (411 μοντέλο). Οπότε άφοβα στείλε το. Leo Οι νεες οθονες εχουν ενα πιο κιτρινο tint και το συνοδευτικό πλαισιο ειναι πιο ισχυρο απο οτι ακούστηκε Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Παιδια δεν ξέρω αν είμαι τυχερός αλλα αυτό που έγινε με άφησε άναυδο!! Στέλνω στην procordia το κινητό με φαινόμενο bootloop. Η συσκευή είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας , εντος εγγύησης για λίγους μήνες ακόμα. Το είχα αγοράσει Οκτώβριο του 14 από public 600€. Εγώ περίμενα κλασικά να αλλάξουν την πλακέτα . Με παίρνουν μετά από μια εβδομάδα τηλέφωνο και μου λενε ότι δεν μπόρεσαν να το επισκευάσουν και ότι εγκρίνανε την αντικατάσταση της. Το έστειλαν πίσω μαζί με τα χαρτιά της αντικατάστασης και το πηγαίνω στα public όπου το βλέπει ο τεχνικός και προώθησε κανονικά την αντικατάσταση. Όμως το κατάστημα δεν πουλάει πλέον το G3 οποτε μου λέει σου κόβουμε πιστωτικό 600 € και διάλεξε ότι θελεις να πάρεις ! Σοκ! Και τώρα έρχεται η ερώτηση τι κινητό να πάρω; Samsung Galaxy S7 edge με κλειστα μάτια(μαζί με μια καλη θυκουλα και tempered glass εννοειται) Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Αγόρασε καμιά τηλεόραση με πιστωτικό και ξαναπάρε το g3 από Σκρουτζ. Ή ακόμα καλύτερα πουλα το πιστωτικο για 500 και πάρε το v10 και περισσεύουν κι ολας. Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Αγόρασε καμιά τηλεόραση με πιστωτικό και ξαναπάρε το g3 από Σκρουτζ. Ή ακόμα καλύτερα πουλα το πιστωτικο για 500 και πάρε το v10 και περισσεύουν κι ολας. αυτη και αν δεν ειναι συμβουλη:lol::p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Αγόρασε καμιά τηλεόραση με πιστωτικό και ξαναπάρε το g3 από Σκρουτζ. Ή ακόμα καλύτερα πουλα το πιστωτικο για 500 και πάρε το v10 και περισσεύουν κι ολας. Εγραψες! Κατα την γνώμη μου το g3 ακομα σκίζει! Ειδικα τωρα που βγηκε καθαρη aosp rom στο xda εχεις google edition g3 ! Για μενα δεν υστερει σε κατι σημαντικο σε σχέση με μία τα σημερινά κινητα... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Εγραψες! Κατα την γνώμη μου το g3 ακομα σκίζει! Ειδικα τωρα που βγηκε καθαρη aosp rom στο xda εχεις google edition g3 ! Για μενα δεν υστερει σε κατι σημαντικο σε σχέση με μία τα σημερινά κινητα... Για ποια λες ακριβώς? Θέλω να το γυρίσω μιας και δεν υπάρχει κάποιο lg feature που να χρησιμοποιώ αλλά δεν ξέρω ποια να δοκιμάσω. LG-D855 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Για ποια λες ακριβώς? Θέλω να το γυρίσω μιας και δεν υπάρχει κάποιο lg feature που να χρησιμοποιώ αλλά δεν ξέρω ποια να δοκιμάσω. LG-D855 Ενα γυρο στο xda να κανεις και βρισκεις du , aosp (caf), xosp, η ακομα και cm13.... Ριχνεις πανω και την εφαρμογή footej απο ελληνα dev για καμερα και εισαι κομπλε Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το θέμα είναι ότι δεν τα παίρνω τα λεφτά στο χέρι ώστε να μπορώ να διαλέξω κάτι από το skroutz για παράδειγμα. Το. V10 το σκέφτηκα αλλα δεν το φέρνει το public. Έλεγα να χτυπούσα κανενα iphone 6s που το έχει 689 €.. Το g5 το έχει 700€ κ δεν μ πολυαρέσει είναι η αλήθεια και το s7 729€ σαν να ξεφεύγει πολύ μετά Μακρυά απο iphone εχεις δεί ποσοστά ακτινοβολίας ? για μένα lg η Ηuawei εχει κινητάρες και HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Πρίν απο λίγες ώρες ψήθηκα και έκανα αναβάθμιση στο g3 εβαλα την 6αρα . Αν και ήμουνα καταευχαριστημένος και με την 5 αρκει να σας πώ οτι με την χρήση που έκανα έβγαζα ανετα 4 μερες + τες παντων την έκανα την αναβάθμιση αυτό που παρατήρησα μέχρι στιγμής είναι αισθητη βελτίωση στο UI και στα προγράμματα καλύτερη μπαταρία τώρα δεν ξερώ γιατί δεν έχω κάνει πλήρη φόρτιση γενικώς είναι βελτιωμένο σε όλα βέβαια άλλαξε η αρχική οθόνη ομολογώ οτι η προηγούμενη μανισια ηταν πιο ωραία αυτό που με χαλάει είναι οτι μου φαινεται σαν τα εικονίδια στην κάτω μπάρα να εχουν μεγαλώσει και εκτός αυτου τα προηγούμενα ηταν λιγο πιο ωραία (γνώμη μου) τώρα υπάρχει τροπος χωρίς ρουτ να ρυθμίσω το μεγεθος τών εικονιδίων ?επίσης τα εικονίδια τώρα είναι τετραγωνα και οχιστρογγυλά όπως στην 5αρα γίνεται να αλλάξει και αυτό ? thnx δειτε τη 2ρη foto http://www.gsmdome.com/wp-content/uploads/2014/07/DSCN7999.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Έχω στείλει και γω το g2 της γυναίκας μου αγορασμένο από ΟΤΕ. Ελπίζω να γίνει το ίδιο με το παιδί πιο πάνω Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Πρίν απο λίγες ώρες ψήθηκα και έκανα αναβάθμιση στο g3 εβαλα την 6αρα . Αν και ήμουνα καταευχαριστημένος και με την 5 αρκει να σας πώ οτι με την χρήση που έκανα έβγαζα ανετα 4 μερες + τες παντων την έκανα την αναβάθμιση αυτό που παρατήρησα μέχρι στιγμής είναι αισθητη βελτίωση στο UI και στα προγράμματα καλύτερη μπαταρία τώρα δεν ξερώ γιατί δεν έχω κάνει πλήρη φόρτιση γενικώς είναι βελτιωμένο σε όλα βέβαια άλλαξε η αρχική οθόνη ομολογώ οτι η προηγούμενη μανισια ηταν πιο ωραία αυτό που με χαλάει είναι οτι μου φαινεται σαν τα εικονίδια στην κάτω μπάρα να εχουν μεγαλώσει και εκτός αυτου τα προηγούμενα ηταν λιγο πιο ωραία (γνώμη μου) τώρα υπάρχει τροπος χωρίς ρουτ να ρυθμίσω το μεγεθος τών εικονιδίων ?επίσης τα εικονίδια τώρα είναι τετραγωνα και οχιστρογγυλά όπως στην 5αρα γίνεται να αλλάξει και αυτό ? thnx δειτε τη 2ρη foto http://www.gsmdome.com/wp-content/uploads/2014/07/DSCN7999.jpg Σε στοκ mm που είσαι αυτό που μπορείς να κάνεις είναι ή να βάλεις κάποιον άλλο launcher (nova) ή κρατώντας λίγο πατημένο το εικονίδιο που θες να αλλάξεις θα σου εμφανίσει ένα πινέλο και από εκεί μπορείς να το αλλάξεις αλλά θα είναι μόνο για την αρχική οθόνη στο μενού θα είναι όπως πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Παιδια εχω ενα samsung S5 και βρισκω ανταλλαγη με ενα LG G3 Ο λογος που το κοιταω ειναι η μεγαλυτερη οθονη σχετικα με το S5 που μου χρειαζεται... λογω ηλικιας Καποιος που ειχε samsung αν μπορει ας κανει μια συγκριση Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) Το θέμα είναι ότι δεν τα παίρνω τα λεφτά στο χέρι ώστε να μπορώ να διαλέξω κάτι από το skroutz για παράδειγμα. Το. V10 το σκέφτηκα αλλα δεν το φέρνει το public. Έλεγα να χτυπούσα κανενα iphone 6s που το έχει 689 €.. Το g5 το έχει 700€ κ δεν μ πολυαρέσει είναι η αλήθεια και το s7 729€ σαν να ξεφεύγει πολύ μετά Huawei P9. "Άλλο" κινητό. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Edited June 20, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Παιδια εχω ενα samsung S5 και βρισκω ανταλλαγη με ενα LG G3 Ο λογος που το κοιταω ειναι η μεγαλυτερη οθονη σχετικα με το S5 που μου χρειαζεται... λογω ηλικιας Καποιος που ειχε samsung αν μπορει ας κανει μια συγκριση Ευχαριστω. σε μεγεθος και ποιοτητα οθονης σιγουρα θα εκπλαγεις προς το καλυτερο,επισης εκτος απο πολλα αλλα θα εχεις και ραδιο και αν ειναι το 32αρι θα εχεις 32 γιγα μνημη και 3 γιγα ραμ.βαλε και την αναβαθμηση σε 6αρα(δεν ξερω για το 5 αν εχει αναβαθμησθει). Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 σε μεγεθος και ποιοτητα οθονης σιγουρα θα εκπλαγεις προς το καλυτερο,επισης εκτος απο πολλα αλλα θα εχεις και ραδιο και αν ειναι το 32αρι θα εχεις 32 γιγα μνημη και 3 γιγα ραμ.βαλε και την αναβαθμηση σε 6αρα(δεν ξερω για το 5 αν εχει αναβαθμησθει). Σε ευχαριστω.Ναι χθες εκανα αναβαθμιση σε 6.0.1 Το 16αρι με το 32αρι εχουν μοναδικη διαφορα τον αποθηκευτικο χωρο του κινητου ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Σε ευχαριστω.Ναι χθες εκανα αναβαθμιση σε 6.0.1 Το 16αρι με το 32αρι εχουν μοναδικη διαφορα τον αποθηκευτικο χωρο του κινητου ? βασικα ναι,αλλα εχε υποψιν το μεγεθος της ραμ οσο μεγαλυτερο παντα καλυτερο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts