roll Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ε το θεμα ειναι απο το σελιδοδεικτη να μπαινω χωρις να βαζω κωδικους...οπως παλια Ναι αυτό είναι παλιότερα είχα κάνει σχόλιο για απενεργοποίηση δυνατότητας που δίνει στο chrome αυτή την ικανότητα, σπάω το μυαλό μου και δεν πάει πουθενά τώρα. Στους κωδικούς είχε και περίεργο όνομα στο site που είχε κάνει αυτή την αυτόματη είσοδο, vodafone στη περίπτωσή μου. Αύριο ίσως βρω άκρη από το σχόλιο που είχα κάνει μάλλον στη lollipop εποχή αν το θυμάμαι σωστά. Τι έγινε βρήκες άκρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Αυτο που εκανα ειναι ενω μ εβγαλε ειδοποιηση, πατησα παρατεταμενα επανω της...μετα πατησα το γραναζακι για ρυθμισεις και απο εκει απενεργοποιησα την αδεια στιν chrome να μπορει να στελνει ειδοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Γεια σας ξαφνικά χωρίς να κάνω τίποτα το Google play store δν μου ανοίγει καθόλου πάταω να ανοίξει και κλείνει αμέσως του έχω κάνει απενεργοποίηση έχω κάνει διακοπή τώρα αλλά τπτ δν έπιασε το να κάνω ??? ... Καλό Πάσχα να έχετε και καλή ανάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Γεια σας ξαφνικά χωρίς να κάνω τίποτα το Google play store δν μου ανοίγει καθόλου πάταω να ανοίξει και κλείνει αμέσως του έχω κάνει απενεργοποίηση έχω κάνει διακοπή τώρα αλλά τπτ δν έπιασε το να κάνω ??? ... Καλό Πάσχα να έχετε και καλή ανάσταση δοκιμασε απο τις ρυθμισεις να κανεις διαγραφη δεδομενων και cashe. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 δοκιμασε απο τις ρυθμισεις να κανεις διαγραφη δεδομενων και cashe. Ναι το έκανα μετά μου ήρθε να το κανω εντάξει δουλεύει τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Παιδιά καλησπέρα, η εκδοση των 16gb-2gb Ram απο αυτήν των 32gb-3gb Ram θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά σε έναν μέσο χρήστη χωρίς πολλές απαιτήσεις? τι λέτε? γενικά θεωρείτε καλή επιλογη το 16άρι σαν συσκευή στα λεφτά που κυμαίνεται τώρα (200 κάτι ευρώ)? Σας ευχαριστώ πολύ. Εντάξει οσο πιο μεγάλη ραμ τοσο καλύτερα αλλά μη φανταστείς κ τρελά πράγματα..Στα 200 Πολύ καλο ειναι και με τα 2 giga ram.Γιατι αν ειναι να πας στο 3αρι και το g4 μετα είναι κοντά σε εκείνη τη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prekostas Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλησπερα, Ενδιαφερομαι να αγορασω το lg g3 και το εχω βρει απο κινα στα 160ε . Ομως ειναι το μοντελο D850 . Υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα πχ μη συμβατοτητας του σηματος 3G και 4G ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotzak45 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Εντάξει οσο πιο μεγάλη ραμ τοσο καλύτερα αλλά μη φανταστείς κ τρελά πράγματα..Στα 200 Πολύ καλο ειναι και με τα 2 giga ram.Γιατι αν ειναι να πας στο 3αρι και το g4 μετα είναι κοντά σε εκείνη τη τιμή. Εγώ έχω το 32άρι ένα μήνα του πέρασα την ΜΜ όλα μιά χαρά.Χτές πήρε ο ξαδελφός μου το 16άρι με την Lolipop,και σήμερα τα συγκρίναμε. Πραγματικά μεγάλη διαφορά στήν ταχύτητα και σε στίς εφαρμογές και στό Internet. Δεν το περιμέναμε με τίποτα,αλλά δεν ξέρω αν φταίει η μικρότερη μνήμη πού έχει το 16άρι ή αν περάσει την ΜΜ θα γίνει το ίδιο κάτι πού δεν το βλέπω γιατί εγώ το έχω πολύ φορτωμένο σε εφαρμογές ενώ αυτός είχε ελάχιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλησπερα, Ενδιαφερομαι να αγορασω το lg g3 και το εχω βρει απο κινα στα 160ε . Ομως ειναι το μοντελο D850 . Υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα πχ μη συμβατοτητας του σηματος 3G και 4G ? Ευχαριστω Από Κίνα κοιτάς μόνο τα μοντέλα F400, F460, στα υπόλοιπα δεν παίζουν οι μπάντες 3g, 4g. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prekostas Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εισαι ωραιος. Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Γενικά το 32αρι πρέπει να είναι πιο αεράτο. Το δικό μου 16αρι πολλές φορές κολλάει στιγμιαία και εμφανίζει μια καθυστέρηση στην ανάπτυξη των γραφικών που έχω στην οθόνη. Δείχνει καθαρά ότι θέλει μνήμη... Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 παντα η περισσοτερη μνημη βοηθαει,ολα τα αλλα ειναι λογια,μακαρι να ειχε και 4giga. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μπορεί κάποιος να μου δώσει link του kdz της official MM που έχουν πάρει τα ελληνικά G3 16GB? Γιατί έχω Ιταλικό (tre.it) αλλά δεν έχει επιλογή για 2G only δίκτυο και μου έχει σπάσει τα νεύρα με το σήμα στην περιοχή που είμαι. Ευχαριστώ Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Μπορεί κάποιος να μου δώσει link του kdz της official MM που έχουν πάρει τα ελληνικά G3 16GB? Γιατί έχω Ιταλικό (tre.it) αλλά δεν έχει επιλογή για 2G only δίκτυο και μου έχει σπάσει τα νεύρα με το σήμα στην περιοχή που είμαι. Ευχαριστώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 εδω μπες. η τελευταια κατω στο greece.η εκδοση ειναι νομιζω για ολα 16/32. Edited April 24, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.. υποθέτω πως το GRC με το 6GR δεν έχει καμία διαφορά, έτσι;... Επίσης, δεν παίζει ρόλο που είμαι με 16GB έκδοση του G3, σωστά Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.. υποθέτω πως το GRC με το 6GR δεν έχει καμία διαφορά, έτσι;... Επίσης, δεν παίζει ρόλο που είμαι με 16GB έκδοση του G3, σωστά τα "κυβικα" ειναι ιδια, ειπα για την τελευταια μηπως και η προτελευταια ειναι cosmote.εγω εχω στο αρχειο την τελευταια που προανεφερα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Καλησπέρα σας, θελω να κανω μια ερώτηση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπησα σημερα . Καθως έβγαζα φωτογραφιες το κινητό έκανε επανεκινησεις. μονο όταν τραβουσα φωτογραφίες. Το έκανα συνεχεια και είχα πάντα το ιδιο αποτέλεσμα. Μερικές φορές βεβαια ανοιγε και με πολυ χαμηλοτερη στάθμη μπαταριας. Έχει τυχει σε κανενα παρόμοιο πρόβλημα ? Πιστεύω ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι στη μπαταρία αλλα γιατί το κάνει μόνο οταν τραβαω φωτογραφιες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Καλησπέρα σας, θελω να κανω μια ερώτηση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπησα σημερα . Καθως έβγαζα φωτογραφιες το κινητό έκανε επανεκινησεις. μονο όταν τραβουσα φωτογραφίες. Το έκανα συνεχεια και είχα πάντα το ιδιο αποτέλεσμα. Μερικές φορές βεβαια ανοιγε και με πολυ χαμηλοτερη στάθμη μπαταριας. Έχει τυχει σε κανενα παρόμοιο πρόβλημα ? Πιστεύω ότι το πρόβλημα πρέπει να είναι στη μπαταρία αλλα γιατί το κάνει μόνο οταν τραβαω φωτογραφιες ? Μάλλον στη μπαταρία είναι το θέμα, το είχε πάθει η αδερφή της γυναίκας μου και το παθαινε όταν έβγαζε φωτογραφίες - βίντεο καθώς από τον αισθητήρα της κάμερα θερμενοταν μάλλον το κινητό Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Έστειλα το κινητό στην procordia για το γνωστό θέμα με το ράγισμα. Μου επιστράφηκε μετα απο μια βδομάδα έτοιμο και με φωτεινότητα πλέον στο 40% βλέπω πολύ καλύτερα απ 'οτι πριν με 50%. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Έστειλα το κινητό στην procordia για το γνωστό θέμα με το ράγισμα. Μου επιστράφηκε μετα απο μια βδομάδα έτοιμο και με φωτεινότητα πλέον στο 40% βλέπω πολύ καλύτερα απ 'οτι πριν με 50%. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ψυχολογικο ειναι:lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Έστειλα το κινητό στην procordia για το γνωστό θέμα με το ράγισμα. Μου επιστράφηκε μετα απο μια βδομάδα έτοιμο και με φωτεινότητα πλέον στο 40% βλέπω πολύ καλύτερα απ 'οτι πριν με 50%. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜηπως ειχες αλλη συσκευη σε χρηση και ξεσυνηθισες ;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Η αρχισαν παλι να βαζουν τις οθονες που εβαζαν και στην αρχη...που ηταν πολυ καλυτερες σε θεμα φωτεινοτητας. Το κινητο σου ποτε κατασκευαστηκε; Απο τον πρωτο μηνα του 2015 εβαζαν οθονες με πιο θερμο λευκο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 λογικα οτι στοκ ειχαν τελειωσε οποτε οσοι εχουμε ακομα εγγυηση αν χρειαστει (φτου φτου) θα εχουμε απο τις καινουργιες.:rolleyes: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Οι παλιες ειναι οι φωτεινες...οι καινουριες εχουν θερμο ασπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Πάντως το οτι απο τις πρώτες παρτιδες είχανε ραγισματα στο G3 και το άφησαν ετσι είναι εντελώς απαράδεκτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts