Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε σε ευχαριστώ μόλις το συνεφερα πάτησα ναι στις 2 ειδοποιήσεις μετά από τρεις προσπάθειες και μου εμφάνισε 62 εφαρμογές για ενημέρωση το αφισα και μετά ξεκίνησε μόνο του όπως το είχα παραλάβει καινούργιο έβαλα τα ελληνικά και τώρα το χτίζω από την αρχή αφού τα έχασα όλα. :cry::cry::cry:

Ενας ακομα εδω..μολις μου το εκανε και εμενα..ξαφνικα ριμπουτ και κολλησε στο λογκο της ελτζι...εκανα τα παραπανω και τωρα ενημερωνει 61 εφαρμογες..ελπιζω να δουλεψει..

update....δουλεψε..το ξανα στεινω απο την αρχη...ερωτηση....χρειαζεται να ξανα περασω την mm ή το αφηνω οπως ειναι;;επισεις για καλο κ για κακο εκανα στησιμο καινουργιου τηλεφωνου παρολο που ειχα κρατησει μπακ απ οταν περασα την mm...λογικα τωρα θα ειμαι οκ ετσι;;

Edited by leeds13

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενας ακομα εδω..μολις μου το εκανε και εμενα..ξαφνικα ριμπουτ και κολλησε στο λογκο της ελτζι...εκανα τα παραπανω και τωρα ενημερωνει 61 εφαρμογες..ελπιζω να δουλεψει..

update....δουλεψε..το ξανα στεινω απο την αρχη...ερωτηση....χρειαζεται να ξανα περασω την mm ή το αφηνω οπως ειναι;;επισεις για καλο κ για κακο εκανα στησιμο καινουργιου τηλεφωνου παρολο που ειχα κρατησει μπακ απ οταν περασα την mm...λογικα τωρα θα ειμαι οκ ετσι;;

Φίλε καλημέρα χαίρουμε που το έκανες το κινητό με την βοήθεια όλων. Εγώ το έκανα στο τέλος μια αποκατάσταση σφαλμάτων και το κινητό πετάει. αν θέλεις πηγαίνεις στο LG PC suite επάνω αριστερά έχει κινητή συσκευή πατάς και πηγαίνεις αποκατάσταση σφαλμάτων αναβάθμισης και το αφήνεις να κάνει την αναβάθμιση, και τέλος.

Πήρα τηλέφωνο χθες παιδιά και με είπαν τέταρτη θα περάσουν να το πάρουν! Άντε να δούμε υποψιάζομαι πλακέτα εγώ αν όντως είναι αυτό δεν πληρώνω κάτι έτσι είναι εντός εγγύησης έτσι ;

Πήρα τηλέφωνο χθες παιδιά και με είπαν τέταρτη θα περάσουν να το πάρουν! Άντε να δούμε υποψιάζομαι πλακέτα εγώ αν όντως είναι αυτό δεν πληρώνω κάτι έτσι είναι εντός εγγύησης έτσι ;

Τίποτα...;)

Θα πάει βόλτα Αθήνα,θα επισκευαστεί και θα επιστρέψει τσάμπα.

Έβαλα κι εγώ χθες το βράδυ την 6 με pc suite.

Έκανα ένα hard reset,φορματ στην sd και στήσιμο ως νέα συσκευή και όλα φαίνονται μια χαρά προς στιγμήν.Πολύ σπιρτόζικο έγινε.Από μπαταρία είδομεν.

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Έχει ψιλοπροβληματάκια η 6.0 παιδιά.Τα εμφανίζει αμέσως ή σταδιακά μετά την αναβάθμιση,είτε το στήσεις από την αρχή το κινητό,είτε όχι.

Εμένα όπως προείπα,δεν μου αλλάζει το φόντο κλειδώματος οθόνης(εκτός αν διαλέξω φόντο από συλλογή ταπετσαριών).

Εχθές ξαφνικά μου χάθηκε ο φάκελος google play με ότι εφαρμογές είχε μέσα,από την επιφάνεια εργασίας.

Σε άλλους παρουσιάζει άλλα προβλήματα......

Το ζητούμενο είναι να βγεί ενα update γρήγορα,να τα σουλουπώσει όλα!!! πιστεύω να το γνωρίζουν το πρόβλημα και η LG ,αλλά και η google.

Ζεις μονάχα μια φορά..

Ξαφνικά έχασα όλες τις δονήσεις.... Τι έγινε? Ξέρει κανείς?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εκανα και εγω εχθες υην αναβαθμιση μεσω pc suite αφου πρωτα εκανα hard reset. Μετα απο την αναβαθμιση εκανα ξανα hard reset αλλα εχω το γνωστο σφαλμα με τη εφαρμογη του email. Μου βγαζει μηνυμα οτι σταματησε; Πως λυνεται αυτο; Εκανα 2-3 φορες εκκαθαριση δεδομενων αλλα παλι τα ιδια.

παιδιά sos! εκεί που δούλευε κανονικά το κινητό, έκανε επανεκκίνηση και έχει κολλήσει στο logo της LG. Δεν προχωράει με τίποτε!

υπάρχει τρόπος εκτός από hard reset να κάνω κάτι; η έστω να καταφέρω να πάρω τις φωτογραφίες απο μέσα είναι στην εσωτερική μνήμη.

παιδιά sos! εκεί που δούλευε κανονικά το κινητό, έκανε επανεκκίνηση και έχει κολλήσει στο logo της LG. Δεν προχωράει με τίποτε!

υπάρχει τρόπος εκτός από hard reset να κάνω κάτι; η έστω να καταφέρω να πάρω τις φωτογραφίες απο μέσα είναι στην εσωτερική μνήμη.

το επαθα και εγω χτες...και το εφτιαξα ακολουθωντας αυτο που λεει ο φιλος παρακατω....

βγαλε/βαλε μπαταρια πατα το κεντρικο κουμπι πισω ταυτοχρονα με το ενταση κατω μολις ανοιξει(αν) αστα στιγμιαια και ξαναπατησε τα.αν δουλεψει θα μπεις σε downloαd mode και μετα αν εισαι ρουτ κανε ρεσετ,αν δεν εισαι επελεξε ναι στις 2 ειδοποιησεις και κανε την διαδικασια που ειπα ποιο πανω.μακαρι να δουλεψει. edit μηπως τα επαιξε η μπαταρια?

...το reset δν το γλιτωνεις παντως...

Edited by leeds13

Μάλλον μόνο το hard reset ειναι η λύση σου!

Έχεις περασμένη την mm;

Τι γίνεται παιδιά; Άρχισαν τα bootloop's να έρχονται και 'δω..... μετά το G4;!!

Έχει ψιλοπροβληματάκια η 6.0 παιδιά.Τα εμφανίζει αμέσως ή σταδιακά μετά την αναβάθμιση,είτε το στήσεις από την αρχή το κινητό,είτε όχι.

Εμένα όπως προείπα,δεν μου αλλάζει το φόντο κλειδώματος οθόνης(εκτός αν διαλέξω φόντο από συλλογή ταπετσαριών).

Εχθές ξαφνικά μου χάθηκε ο φάκελος google play με ότι εφαρμογές είχε μέσα,από την επιφάνεια εργασίας.

Σε άλλους παρουσιάζει άλλα προβλήματα......

Το ζητούμενο είναι να βγεί ενα update γρήγορα,να τα σουλουπώσει όλα!!! πιστεύω να το γνωρίζουν το πρόβλημα και η LG ,αλλά και η google.

πηγαινε στις ρυθμισεις-προβολη-οθονη κλειδωματος,απο εκει επελεξε φοντο,πιστευω οτι θα δουλεψει.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω παιδια δεν αντιμετωπισα τετοια προβληματα και του εχω βγαλει τα ματια σε στοκ(lg pcsuite) και σε οτι υπαρχει σε custom εκτος απο aosp.μηπως κατι δεν κανετε σωστα.πχ πρωτα παρτε ενα αντιγραφο στην εξωτερικη μνημη επαφων-φωτο-αρχειων καντε και μια επαναφορα εργοστασιακων και μετα με pcsuite καντε αναβαθμηση χωρις να επιλεξετε buckup πρωτα.

:ninja:

Συμφωνώ με @stauros2653 απ τις 24 του περασμένου κλείνω μήνα σε λίγο κανένα βασικό πρόβλημα με marshmallow.

Ούτε hard reset αξιώθηκα να κάνω μέχρι τώρα.

Όσοι πειράζουν και όχι μόνο τα κινητά τους καλό είναι να έχουν ενεργοποιημένο τον

Εντοπισμό σφαλμάτων USB

από τις επιλογές προγραμματιστή

για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων με μπρικαροσμένο τηλέφωνο που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον (έξω κόσμο) υπολογιστή, μηδέν κόπος αλλά σου γλιτώνει το κινητό!

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το μόνο που παρατήρησα με marshmallow είναι ότι αναφέρει απουσία οδηγού σε παράθυρο που εμφανίζει με ok που δεν κάνει τίποτα η επιλογή του κατά το on και off του wifi.

Ζήτημα να έχω κλείσει το wifi 10 φορές στο μήνα και αυτές επίτηδες για να δω τη συμπεριφορά του με το παράθυρο αυτό!

Κάπου μετά την 3η φορά άμεσα μετά το άνοιγμα σταματά την ενημέρωση, από όσο κατάλαβα αν επιχειρήσω το ίδιο μετά από δίωρο δεν το επαναλαμβάνει, κάποιο bug λέω θα είναι αυτό, παρουσιάζετε μετά από επανεκκίνηση τις πρώτες φορές που ανοιγοκλείνεις το wifi.

Συμβαίνει και σε άλλους αυτή η συμπεριφορά;

Παιδια καποια βοηθεια με το προβλημα της εφαρμογης του email πριν σπασω το κινητο; Με την 6.0 μου βγαζει συνεχεια σφαλμα.

Υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω την εφαρμογη του email χωρις προσβαση ρουτ;

Edited by AlexVag

Παιδια καποια βοηθεια με το προβλημα της εφαρμογης του email πριν σπασω το κινητο; Με την 6.0 μου βγαζει συνεχεια σφαλμα.

Υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω την εφαρμογη του email χωρις προσβαση ρουτ;

δυστηχως οι περισσοτερες στοκ και μη παρουσιαζουν αυτο το προβλημα και ειναι εφαρμογη συστηματος αρα μονο ρουτ.

Μαλιστα καταλαβα...το εκανε παλι το θαυμα της η lg...

Η 6.0 γενικα ειναι λιγο πιο γρηγορη...αλλα θα μπορουσε και αλλο η μαλλον να το πω πιο σωστα...θα επρεπε και αλλο. Η αλλαγη στο knock code για σφαλιαρες...

Εμφανισιακα μια νοτα φρεσκαδας... Απο μπαταρια ριναι νωρις ακομα να σχολιασω.

αν περασεις με ρουτ καποια custom stock based rom οπως η limitless 5 dual,η την unick απο xda δεν εχουν προβλημα με το email,βεβαια χανεται η εγγυηση.

Μέσα από τις εφαρμογές έχεις δοκιμάσει επιλογές απαγκίστρωσης, να τη βγάλεις off;

Εφαρμογές

Διαμόρφωση εφαρμογών

Συνδεσ.εφαρμογών εδώ κάνεις εκκαθάριση προεπιλογών, αυτή η ενέργεια δεν σου τη βγάζει off;

Πάτησε και το i και διάβασε τις επιλογές της σελίδας αυτής.

Ακόμα στο

Σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές μήπως να το άλλαζες γιατί μπορεί να μπλοκάρει η επιλογή αυτή περισσότερα δεν γνωρίζω γι'αυτή την επιλογή, υπάρχει και η δυνατότητα του μηδενισμού επιλογών για να ξεκινούσε από την αρχή.

Ακόμα αν έχεις και το gmail σε αυτό από το

Google

Συνδεδεμένες εφαρμογές

κάνε disconnect την εφαρμογή.

Edited by roll

Μέσα από τις εφαρμογές έχεις δοκιμάσει επιλογές απαγκίστρωσης, να τη βγάλεις off;

Εφαρμογές

Διαμόρφωση εφαρμογών

Συνδεσ.εφαρμογών εδώ κάνεις εκκαθάριση προεπιλογών, αυτή η ενέργεια δεν σου τη βγάζει off;

Πάτησε και το i και διάβασε τις επιλογές της σελίδας αυτής.

Ακόμα στο

Σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές μήπως να το άλλαζες γιατί μπορεί να μπλοκάρει η επιλογή αυτή περισσότερα δεν γνωρίζω γι'αυτή την επιλογή, υπάρχει και η δυνατότητα του μηδενισμού επιλογών για να ξεκινούσε από την αρχή.

Ακόμα αν έχεις και το gmail σε αυτό από το

Google

Συνδεδεμένες εφαρμογές

κάνε disconnect την εφαρμογή.

Εφαρμογες συστηματος μονο με ρουτ.

Εφαρμογες συστηματος μονο με ρουτ.

Μα δεν είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή του συστήματος.

Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να επιλέξεις

Προβολή συστήματος

στις εφαρμογές ώστε να τη δεις!

Μάλιστα τη συγκεκριμένη εφαρμογή στη lollipop μπορούσες να την είχες απενεργοποιημένη, τώρα στην 6η δεν είναι επιλέξιμη η δυνατότητα.

Αυτή την εφαρμογή χρησιμοποιεί το τηλέφωνο στις επαφές για να περιλαμβάνει το email αλλά δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς αυτή για να στέλνεις email, από τη καρτέλα της επαφής πατώντας το σήμα της εφαρμογής σου βγάζει όλες τις εφαρμογές mail για επιλογή προεπιλεγμένης εφόσον το επιθυμείς.

Εγώ χρησιμοποιώ inbox και πρόβλημα με το E-mail κανένα.

Δεν πιστεύω να προκύπτει το πρόβλημα με τα δικαιώματα της εφαρμογής, να είναι μπλοκαρισμένα αλλά πάλι βγάζει κατανοητή υπόδειξη.

Edited by roll

Παιδια καλημερα που ειναι το προβλημα με την εφαρμογη email γιατι δεν εχω καταλαβει..τι κανει στο τηλ;

Καθε τοσο σου βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη σταματησε...και κλεινει η εφαρμογη...

Το κανει σε ολους η μονο σε μερικους;

πηγαινε στις ρυθμισεις-προβολη-οθονη κλειδωματος,απο εκει επελεξε φοντο,πιστευω οτι θα δουλεψει.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχω δοκιμάσει τα πάντα,δεν παίρνει φωτο από άλμπουμ.Μόνο από συλλογή ταπετσαριών παίρνει.

Αυτή τη μέθοδο που λες την έκανα,επέλεξα φωτό από άλμπουμ,επεξεργασία φωτογραφίας,μετά την κάνει αποθήκευση,λέει οτι η ταπετσαρία κλειδώματος άλλαξε.........αλλά δεν αλλάζει με τίποτα:mad:

Ανεξήγητο και σπαστικό φαινόμενο,που ελπίζω μήπως διορθωθεί αργότερα με ενα update.

Ζεις μονάχα μια φορά..

Καθε τοσο σου βγαζει μηνυμα οτι η εφαρμογη σταματησε...και κλεινει η εφαρμογη...

Το κανει σε ολους η μονο σε μερικους;

To inbox δουλεύει κανονικά πάντως και σε εμένα

Εχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το gmail απο τοτε που βγήκε το inbox

Αν θέλετε μπορείτε μα το δοκιμάσετε κι εσείς που λετε οτι δεν σας δουλευει το gmail

Εγω το βρίσκω πιο βολικο παντως