ParafronGR Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πολλες φορες μου περναει απο το μυαλο να δοκιμασω να παω σε flex 2 , με σταματανε 3 πραγματα : 1) Θα ηθελα το flex σε κοκκινο , το οποιο δε βρισκω . 2) Με φρεναρουν τα 2gb ram που εχει το εισηγμενο στη χωρα μοντελο...Ηδη στο g3 ειναι πιασμενα τα 1,5-1,8 στα 3 , στα 2 ποσα θα μενουν free και μιλαμε για debloated custom rom , stripped και απο εμενα περισσοτερο. 3) Παρολο που εχει Oled οθονη μικροτερης αναλυσης , τα σχολια για την αυτονομια που διαβαζω δεν ειναι και τα τοσο καλυτερα απο του G3 , σε μερικα VS διαβαζω οτι το G3 υπερισχυει του flex στην αυτονομια ! Ελπιζω εστω και στο ελαχιστο να βοηθησα. Το είχα, φίλε μου το G Flex2 και μόνο για την μπαταρία συμφωνώ ότι ήταν ή το ίδιο ή απειροελάχιστα πιο κάτω (το πολύ κάνα 10-15 λεπτο SOT) αλλά ακόμα και με τα 2Gb δεν είχε κανένα από τα κολλήματα του G3 και ήταν βουτυρένιο, ενώ στα παιχνίδια αν όχι πιο δυνατό, το ίδιο με G4. Ο μόνος λόγος που σκεφτόμαστε το G3 είναι τα 3Gb RAM και η αφαιρούμενη μπαταρία που είναι must για gaming. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Το είχα, φίλε μου το G Flex2 και μόνο για την μπαταρία συμφωνώ ότι ήταν ή το ίδιο ή απειροελάχιστα πιο κάτω (το πολύ κάνα 10-15 λεπτο SOT) αλλά ακόμα και με τα 2Gb δεν είχε κανένα από τα κολλήματα του G3 και ήταν βουτυρένιο, ενώ στα παιχνίδια αν όχι πιο δυνατό, το ίδιο με G4. Ο μόνος λόγος που σκεφτόμαστε το G3 είναι τα 3Gb RAM και η αφαιρούμενη μπαταρία που είναι must για gaming.Καταλάβαινω.Τα κολληματα δεν τα καταλαβαινω που λετε γιατι η δεν το αντιλαμβανομαι στο ιδιο βαθμο με αλλους η γιατι τα αγνοω τετοια ζητηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 [/color] Υποθετω οτι αναφερεσαι γενικα στις επισημες αμονταριστες εκδοσεις λογισμικου γιατι κατι τετοιο για εμενα δεν ισχυει.Επειδη και στην 5 και τωρα custom ειχα και εχω και παντα με τις ιδιες ρυθμισεις kernel , δε θα πω πως ειναι καλυτερα ακομα , αλλα χειροτερα δεν ειναι σιγουρα. αναφέρομαι συγκεκριμένα στη v30c την επίσημη, με το ζόρι φτάνω τις 3 ωρες screen on time Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Σε αυτη την περιπτωση , ναι εχεις δικιο , χωρις να ξερω τι χρηση κανεις , τρεις ωρες δεν ειναι και το καλυτερο.Με πειραματισμους , επανεκκινησεις κλπ την πρωτη φορα που ηθελα να δω στατιστικα ειχα στο 20% 3 ωρες και 50 λεπτα.Τωρα εχω το τηλ κλειστο σε φορτιση αφου το αδειασα ωστε να μην αναβει καθολου ωστε να ψιλοκαλιμπραριστει η μπαταρια μηπως καλυτερεψουν οι αριθμοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georX_T_86 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Φίλος με ελληνικό g3 παίρνει ότι παίρνουμε εμείς 2-3 μήνες μετά από εμάς. Μιλάω για τις μικρό-αναβαθμίσεις της 5. Για την 6 θα δείξει. Το δικό του είναι branded cosmote. Νομίζω πως σε 2-3 μήνες θα έχω κι εγώ Android 6 στο κινητό μου τότε. Αν μάθετε πάντως κάτι για εμάς τους Cosmote branded, ενημερώστε μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Σε αυτη την περιπτωση , ναι εχεις δικιο , χωρις να ξερω τι χρηση κανεις , τρεις ωρες δεν ειναι και το καλυτερο.Με πειραματισμους , επανεκκινησεις κλπ την πρωτη φορα που ηθελα να δω στατιστικα ειχα στο 20% 3 ωρες και 50 λεπτα.Τωρα εχω το τηλ κλειστο σε φορτιση αφου το αδειασα ωστε να μην αναβει καθολου ωστε να ψιλοκαλιμπραριστει η μπαταρια μηπως καλυτερεψουν οι αριθμοι. εντάξει έχει φάει και η μπαταρία το ζόρι της από τη χρήση, αλλά από κει που ήμουν για επείγουσα φόρτιση (δηλαδή 10-15%) στις 3.5 ώρες έπεσα απότομα στις 2 και 50 λεπτά ή 3 ίσα ίσα η χρήση μου είναι αυτή που είναι και είναι σταθερή διαχρονικά ανεξαρτήτως συσκευής, τα 5ωρα που έβλεπα με άλλα κινητά δυστυχώς δε μπορώ να τα ονειρευτώ καν στο g3 και είναι το μόνο που με χαλάει μεν, αλλά βασικό Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 1)Όσοι έχουμε providerFRA, θα μας έρθει μέσω ΟΤΑ η αναβάθμιση; και 2) για να περάσω ολα τα αρχεία mp3(μαζεμένα) από μια συσκευή στην άλλη,πως είναι ο πιο σύντομος τρόπος; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Τελικα μια χαρα και στο θεμα της θερμοτητας. Το δουλευω τωρα το πρωι και παραμενει σε φυσιολογικα επιπεδα. Σαν συνολο κορυφη η MM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Στο θεμα ηχου ειδατε καποια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πριν λιγο ανέβηκε αναβάθμιση για τα ελληνικά LG G3 30F Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Νομίζω πως σε 2-3 μήνες θα έχω κι εγώ Android 6 στο κινητό μου τότε. Αν μάθετε πάντως κάτι για εμάς τους Cosmote branded, ενημερώστε μας! Άμα το δει ο φίλος θα ενημερώσω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Thanks cocu μόλις παρέλαβα. Το τηλεφωναρα αποκτήσαμε ρε παιδιά, ούτε lag ούτε κολλήματα ούτε τότε. Το νέο UI επίσης είναι πολύ καλό, θα έλεγα πολύ HD !! Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotzak45 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πλάκα μας κάνεις; Αυτό που διαβάζω για αυξημένη θερμοκρασία του κινητού παιδιά είναι γιατί το δουλεύετε συνέχεια μετά την αλλαγή, εγώ μετά από μια βδομάδα δεν παρατήρησα ουσιώδη διαφορά. Μέγιστο ένα δώρο να υπολογίσεις παίζει ρόλο η ταχύτητα στο κατέβασμα του Adsl που έχεις. Με βλέπω το βράδυ να το αναβαθμίσω σε ΜΜ με αυτά πού γράφετε. Να το κάνω με το PC Suite ή με το Lg phone from που μου ήρθε και εκεί η 30C.Με ποιό τρόπο είναι καλύτερα και γιατί αν ξέρετε;(ΟΤΑ δεν μού ήρθε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Δηλαδή το 32αρι.....πώς πάει ρε παιδιά ; Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AimiliaT Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπερα! Πηρα χθες το G3 32αρι. προσπαθω να διαβασω τα σχολια στο τοπικ, αλλα ειναι απειρα :( Αρχικα, διαβασα περι παρτιδων.. Πως βρισκουμε τον αριθμο παρτιδας? (Αγορασμενο απο Ολλανδια) Επισης ερχεται με kernel. Αξιζει να γινει αναβαθμιση λογισμικου? Και αν ναι πως? (δε θα θελα ρουτ και τετοια, δε γνωριζω απο αυτα) Στην ενημερωση λογισμικου μου βγαζει οτι ειναι η τελευταια εκδοση αυτη που εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricky_tracky Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παιδια εχω κανει την αναβαθμιση από χθες σε γαλλικο 32αρι μεσω suite. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικες νομιζω ότι το κινητο είναι πιο snappy. Δεδομενου ότι δεν ειχα ποτε KitKat δεν ειχα ποτε μετρο σύγκρισης οσο ημουν με lollipop και το τηλεφωνο μου φαινοταν παντα γρηγορο. Τωρα όμως νομιζω ότι είναι πιο γρηγορο στην ανταποκριση του. Σχετικα με τη μπαταρια θα σας δωσω ένα παράδειγμα. Οσες φορες ξεχνουσα ανοιχτα τα δεδομενα το βραδυ, όταν ξυπνουσα το πρωι η μπαταρια ειχε παρει την κατω βολτα. Χθες που τα ξεχασα ανοιχτα το πρωι που ξυπνησα η μπαταρια ηταν πεσμενη μονο 5%. Γενικα δεν μπηκα ποτε στη διαδικασια να μετρησω ωρες οθονης κτλ αλλα εχω την εντυπωση ότι οσο σερφαρω η μπαταρια πεφτει πιο αργα και δεν νομιζω να είναι placebo. Η αυτοματη φωτεινοτητα λειτουργει πιο σωστα απ ότι λειτουργουσε πριν παρολα αυτά πρωτη φορα μου εμφανισε μηνυμα υπερθέρμανσης όταν πηγα να την αυξησω χειροκίνητα, και το κινητο το εχω απ τον αυγουστο με lollipop. Ισως να φταιει αυτό που ενεφερε καποιος πιο πανω ότι του εχω βγαλει λιγο την παναγια για να δω τις διαφορες. Και μια απορια που εχω αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Στο menu της μπαταριας υπαρχει μια επιλογή που λεγεται "βελτιστοποιηση παιχνιδιού" η οποια default είναι ενεργοποιημενη και εγω την απενεργοποιησα γιατι όταν παιζω δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα η μπαταρια προτιμω να εχω ποιοτητα. Αυτή η ρυθμιση υπηρχε και πριν? Υπαρχει καποιος που να εχει διαπιστωση διαφορα αν την εχεις ενεργοποιημενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπέρα, έχω το κινητό 2 ημέρες και μόλις ανοίγω τα δεδομένα καίει η συσκευή...έτσι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπέρα, έχω το κινητό 2 ημέρες και μόλις ανοίγω τα δεδομένα καίει η συσκευή...έτσι κάνει; Κάποια εφαρμογή στο κάνει λογικά Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Στο menu της μπαταριας υπαρχει μια επιλογή που λεγεται "βελτιστοποιηση παιχνιδιού" η οποια default είναι ενεργοποιημενη και εγω την απενεργοποιησα γιατι όταν παιζω δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα η μπαταρια προτιμω να εχω ποιοτητα. Αυτή η ρυθμιση υπηρχε και πριν? Υπαρχει καποιος που να εχει διαπιστωση διαφορα αν την εχεις ενεργοποιημενη? Δεν υπηρχε παλιοτερα.Δεν παιζω στο κινητο τιποτα βαρυ για να δω διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πολλες φορες μου περναει απο το μυαλο να δοκιμασω να παω σε flex 2 , με σταματανε 3 πραγματα : 1) Θα ηθελα το flex σε κοκκινο , το οποιο δε βρισκω . 2) Με φρεναρουν τα 2gb ram που εχει το εισηγμενο στη χωρα μοντελο...Ηδη στο g3 ειναι πιασμενα τα 1,5-1,8 στα 3 , στα 2 ποσα θα μενουν free και μιλαμε για debloated custom rom , stripped και απο εμενα περισσοτερο. 3) Παρολο που εχει Oled οθονη μικροτερης αναλυσης , τα σχολια για την αυτονομια που διαβαζω δεν ειναι και τα τοσο καλυτερα απο του G3 , σε μερικα VS διαβαζω οτι το G3 υπερισχυει του flex στην αυτονομια ! Ελπιζω εστω και στο ελαχιστο να βοηθησα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποθετω οτι αναφερεσαι γενικα στις επισημες αμονταριστες εκδοσεις λογισμικου γιατι κατι τετοιο για εμενα δεν ισχυει.Επειδη και στην 5 και τωρα custom ειχα και εχω και παντα με τις ιδιες ρυθμισεις kernel , δε θα πω πως ειναι καλυτερα ακομα , αλλα χειροτερα δεν ειναι σιγουρα. Μη ξεχνάς ότι το Flex 2 έχει 2gb ram, αλλά είναι ddr4 και όχι ddr 3 όπως του g3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 καλησπερα!εχω ελληνικο με ρουτ και ειδα οτι σημερα βγηκε και για εμας η 6!Πως μπορω να την περασω απο πανω χωρις να χασω τα δεδομενα μου(να χρειαστει δηλαδη ρεσετ),ή τελοςπαντων αν γινετε να το ξερουταρω καπως ωστε να περαστει απο πανω η 6?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 καλησπερα!εχω ελληνικο με ρουτ και ειδα οτι σημερα βγηκε και για εμας η 6!Πως μπορω να την περασω απο πανω χωρις να χασω τα δεδομενα μου(να χρειαστει δηλαδη ρεσετ),ή τελοςπαντων αν γινετε να το ξερουταρω καπως ωστε να περαστει απο πανω η 6?ευχαριστω. Γιατί γράφεις ακριβώς τα ίδια πράγματα και στα δύο θέματα του g3? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 το εγραψα και στα 2 θεματα γιατι δεν ηξερα αν ποσταρω στο σωστο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 επιβεβαιώνω ότι στα ελληνικά έσκασε μύτη, το Pc suite μου εμφανίζει την αναβάθμιση παρόλο που έχω τη 30c από ιταλία ας τη περάσω λοιπόν μόνο και μόνο για να είμαι "τυπικός" Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) Με βλέπω το βράδυ να το αναβαθμίσω σε ΜΜ με αυτά πού γράφετε. Να το κάνω με το PC Suite ή με το Lg phone from που μου ήρθε και εκεί η 30C.Με ποιό τρόπο είναι καλύτερα και γιατί αν ξέρετε;(ΟΤΑ δεν μού ήρθε) Γρηγορότερη με το LG PC suite είναι η διαδικασία, προσωπικά θα το προτιμούσα αν είχα επιλογή, το αποτέλεσμα ίδιο. Γεμάτη μπαταρία και ξεκινά άφοβα. Edited April 7, 2016 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts