Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγχρονισμό έκανα με το e-mail και μάλιστα από τον υπολογιστή έκανα και διορθόσεις επαφών

(πχ.μιά επαφή φαινόταν 2-3φορές)και έγιναν τέλειες τώρα.Άρα αυτό δεν παιζει.Το άλλο με τήν επαναφορά

στά δικαιώματα δεν τό καταλαβαίνω,αν θές βοήθησέ με.

Ευχαριστώ!!!

Συνέχεια στην απάντηση για τα δικαιώματα αν και στέκεται και αυτόνομο από τις "εφαρμογές" επιλέγεις "επαφές" και βλέπεις ενότητα "δικαιώματα" στο δικό μου κινητό είναι επιλεγμένα όλα για πρόσβαση και λειτουργεί κανονικά με εικόνα και ήχο.

Τι άλλο να είναι;

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρω ότι ακόμα δεν πήραν όλοι την M, αλλά να φανταστώ ότι την N την ξεχνάμε επίσημα έτσι; Αυτή φαίνεται να διαφοροποιείται πολύ από την L.

Ξέρω ότι ακόμα δεν πήραν όλοι την M, αλλά να φανταστώ ότι την N την ξεχνάμε επίσημα έτσι; Αυτή φαίνεται να διαφοροποιείται πολύ από την L.

μαλλον καπως ετσι.:(

:ninja:

Παιδια τι σκ@τ@ γινεται με αυτην την ΜΜ πλεον! εχω δυο 32αρια δεν πηρε κανενα ακομα και ενα 16αρι της κοπελας μου την πηρε εδω και καιρο!

Τα γαλλικα G3 16/32 δεν θα αναβαθμιστουν στην ΜΜ αλλα στην Ν μολις ανακοινωθηκε.

Ναι και τον άλλο μήνα βγαίνει η Ν για το LG g3 το 32αρι μόνο.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

βέβαια άλλο το android beam (που έχουν όλες οι συσκευές android με nfc) και άλλο το sbeam της samsung, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο αλλά η λειτουργία διαφορετική και δε δουλεύει το ένα με το άλλο

ευτυχώς βέβαια τα samsung έχουν και android beam, απλά αποφάσισε η samsung να κάνει τα δικά της για να μπερδεύει κόσμο

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Θα κάνω ίσως την πιο άκυρη ερώτηση, αλλά εντάξει. :p

Βλέπω στο YouTube αλλά και σε αρκετά screenshots ότι συσκευές με 5.0 έχουν τα soft keys της 4.4.2 κι όχι τα καινούργια των Android 5/6. Αυτό μπορώ να το κάνω κάπως χωρίς root κτλ;

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Εφαρμογές

Από τις 3 τελίτσες

1. διαμόρφωση εφαρμογών

2. μηδενισμός προτιμήσεων εφ.

Από το πρώτο

Άδειες εφαρμογής

ελέγχεις τα δικαιώματα των εφαρμογών στα

επαφές και τηλέφωνο

ειδικότερα όλα τα emails

( email, gmail, inbox) και το επαφές

Εάν δεν έχουν αυτά τα δικαιώματά τους λογικά δεν θα σου λειτουργεί με εικόνα και ήχο.

Από το δεύτερο μηδενίζεις τα δικαιώματα που έχουν πάρει ο εφαρμογές και έτσι αναγκάζονται να τα ζητήσουν όταν τα τρέξεις την επόμενη φορά.

Δηλαδή την πρώτη φορά που θα τρέχεις εφαρμογή στην οποία διαγράφηκαν τα δικαιώματα θα σου βγάζει παραθύρο για εξουσιοδότηση.

Εγώ τα είχα κάνει σαλάτα με τα δικαιώματα και αναγκάστηκα να κάνω διαγραφή μετά όταν έτρεξα πρώτη φορά την εφαρμογή μου ζήτησε να δώσω τα δικαιώματα που ήθελε, αυτή είναι η ταλαιπωρία μια επιβεβαίωση, τίποτα το πολύπλοκο.

Έτσι επανήλθαν όλα στο κανονικό.

Αυτά έχω καταλάβει.

Εσύ αν δεν έχεις μεταβάλει κάτι δεν έχεις λόγο να επέμβεις, εκτός κι αν έκανες κάτι άθελά σου και δεν το κατάλαβες.

Για να παίξω με τα δικαιώματα άφησα το hard reset να περιμένει.

Δεν βρήκα άκρη με τίποτα.Αρκετά νομίζω ασχοληθήκαμε με αυτό, δεν αξίζει τον κόπο.

Ίσως όταν έρθει η ΜΜ,ίσως να φτίάξει.Ευχαριστώ γιά τη βοήθεια.

Εβαλα να κανω ενημερωση το τηλεφωνο με το pc suite στις 7 το απογευμα.αφου κατεβαινει το λογισμικο μετα απο κανα δυωρο αρχιζει να δειχνει η οθονη του κινητου βελτιστοποιηση εφαρμογων.λεω οκ παει καλα.Περνώντας ομως πολλές ωρες το κινητο δεν ανοιγε ποτε και μια εδειχνε βελτιστοποιηση εφαρμογων μια το σημα της lg.ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ;

Εάν το κανει ακόμα βγάλε την μπαταρία και μετά από κα να λεπτό ξεκινά το και δες εάν έστρωσε ,εάν όχι θα ξαναπερασεις την ρομ.

Βλέπω στο YouTube αλλά και σε αρκετά screenshots ότι συσκευές με 5.0 έχουν τα soft keys της 4.4.2 κι όχι τα καινούργια των Android 5/6. Αυτό μπορώ να το κάνω κάπως χωρίς root κτλ;

Μάλλον είναι root ή κάτι τέτοιο. Τα ήθελα και εγώ όταν πρώτοέβαλα την 5 αλλά μάλλον δεν γίνεται.

Εβαλα να κανω ενημερωση το τηλεφωνο με το pc suite στις 7 το απογευμα.αφου κατεβαινει το λογισμικο μετα απο κανα δυωρο αρχιζει να δειχνει η οθονη του κινητου βελτιστοποιηση εφαρμογων.λεω οκ παει καλα.Περνώντας ομως πολλές ωρες το κινητο δεν ανοιγε ποτε και μια εδειχνε βελτιστοποιηση εφαρμογων μια το σημα της lg.ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ;

αν δεν εβγαλες ακομα ακρη κανε αυτο που σου προτεινει ο παντελης ποιο πανω μπες ρεκοβερυ και κανε ρεσετ.

Εαν δεν άνοιξε ακομα και συνεχιζει τα bootloop δοκιμασε για αρχη αφου βγαλεις-βαλεις μπαταρια να κανεις hard reset με τα πισω πλήκτρα (εννοειται πως θα σβηστουν τα αρχεια-ρυθμισεις σου) μηπως και επανελθει σε λειτουργικη κατασταση.Αν δεν δουλεψει κ αυτο μετα αναγκαστικα ή θα του φλασαρεις ρομ με το lg flashtool ή lgup ή θα το στείλεις για servive.

Από ότί έχω δει σε πολλα g3 η αναβαθμιση σε MM είχε προβλήματα και μαλλον ειναι θέμα εφαρμογων και καλυτερο ειναι να γίνει 'καθαρη' εγκατάσταση της rom και περασμα μια μια των εφαρομογων και όχι επαναφορα από καποιο backup.

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Διάβασε λίγο εδώ και δοκίμασε:

http://www.itjungles.com/lg-g3-customize-more-soft-key-navigation-bar-styles-without-root-access.html

Δεν έχω το G3 για να σε βοηθήσω περισσότερο, στο G2 πάντως νομίζω γινόταν! Αν και έχει παααάρα πολύ καιρό που το G2 μου ήταν "μαμά"!!

προσοχη αυτο που προτεινε ο φιλος ποιο πανω ειναι για g2 και ισως να χασεις και τα μανησια εικονιδια(ασυμβατοτητα) και μετα θα ξαναστηνεις το τηλεφωνο.

Για G3 γραφει, οχι για G2!! Εξαλλου απλο apk ειναι, που το κανεις εγκατασταση. Δεν ειναι τιποτα που φλασαρεις απο recovery!!

Aν δε δουλευει το κανεις απεγκατασταση!! Τελος παντων, αν θελει να δοκιμασει ο φιλος, ας εχει το νου του!!

εχεις δικιο,απλα ειδα μια παραπομπη σε λινκ του xda που αναφερει σαν επικεφαλιδα g2 και γιαυτο εγραψα το παραπανω ποστ.:O

Παιδιά θεωρείτε καλή αγορά ακόμα και τώρα το τηλέφωνο στα 200 ευρώ; Προηγούμενος κάτοχος ενός lg g2 είμαι που απεβίωσε μετά από ατύχημα. Κι επίσης έχει μεγάλη διαφορά το 32-3GB - 16-2GB ; Εννοώ το τηλέφωνο έχει άλλον αέρα με τα 3 gb? Επίσης από μπαταρία πώς πάει; Είχα καλομάθει με το g2 :( τόσο σε ποικιλία roms τόσο και σε καλή μπαταρία

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64

βέβαια άλλο το android beam (που έχουν όλες οι συσκευές android με nfc) και άλλο το sbeam της samsung, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο αλλά η λειτουργία διαφορετική και δε δουλεύει το ένα με το άλλο

ευτυχώς βέβαια τα samsung έχουν και android beam, απλά αποφάσισε η samsung να κάνει τα δικά της για να μπερδεύει κόσμο

Το λινκ το έβαλα για να δει το παιδί που ενδιαφερόταν απλά το "διαδικαστικό" κομμάτι;)

Για αυτό έβαλα με edit το δεύτερο λινκ που αφορά το G3.

Ποιά Samsung;:p

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Πήγαμε να κάνουμε update g3 32 φίλου μέσω LG up.

Ξεκινάει η διαδικασία κάνει επανεκκίνηση και μετά πάει κατευθείαν στο 80%

Από τότε μόνο επανεκκίνηση σε twrp κάνει.

Κάποια βοήθεια κανενας?

Εαν δεν άνοιξε ακομα και συνεχιζει τα bootloop δοκιμασε για αρχη αφου βγαλεις-βαλεις μπαταρια να κανεις hard reset με τα πισω πλήκτρα (εννοειται πως θα σβηστουν τα αρχεια-ρυθμισεις σου) μηπως και επανελθει σε λειτουργικη κατασταση.Αν δεν δουλεψει κ αυτο μετα αναγκαστικα ή θα του φλασαρεις ρομ με το lg flashtool ή lgup ή θα το στείλεις για servive.

Από ότί έχω δει σε πολλα g3 η αναβαθμιση σε MM είχε προβλήματα και μαλλον ειναι θέμα εφαρμογων και καλυτερο ειναι να γίνει 'καθαρη' εγκατάσταση της rom και περασμα μια μια των εφαρομογων και όχι επαναφορα από καποιο backup.

εκανα hard reset τελικα και ολα κομπλε.η 6αρα εκανε πιο γρηγορο το κινητο κιολας