Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά είναι φυσιολογικό να απενεργοποιώ το κινητό είτε να το κάνω επανεκκίνηση και όταν το ξανα ανοίγω να τρέχουν πάλι τα προγράμματα που τρέχαν και πριν το κλείσω στην ραμ ?

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά είναι φυσιολογικό να απενεργοποιώ το κινητό είτε να το κάνω επανεκκίνηση και όταν το ξανα ανοίγω να τρέχουν πάλι τα προγράμματα που τρέχαν και πριν το κλείσω στην ραμ ?

Ασφαλώς και είναι φυσιολογικό, εκτός κι αν θεώρηση κανείς ότι αναγκάστηκα πρέπει κάθε φορά που τρέχει μία εφαρμογή να ξεκινάει από το μηδέν και να επαναλαμβάνει ένα σωρό διαδικασίες για το τίποτα και να χάνεις χρόνο και μπαταρία.

Απενεργοποίηση μόνο όταν υπάρχει ανάγκη, ένα κόλλημα, αλλαγή κάρτας, μπαταρίας δεν κερδίσεις σε κάτι, αν είναι μία φορά το μήνα ok.

Πως νομίζεις ότι γίνετε η εκκίνηση των windows τόσο γρήγορα μόνο ένας ssd δεν αρκεί, παίρνει τη μνήμη έτοιμη κατά την εκκίνηση χοντρική προσέγγιση.

Νοσταλγία για vista;

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@daug25

Τι θέλεις να κάνεις να κατεβάσεις το αρχείο της αναβάθμισης;

Για τη χώρα εάν έχεις το κουτί του δες το suffix αν το κινητό σου είναι 16gb αρχίζει με 6 και ακολουθούν δύο γράμματα από αυτό το suffix μπορείς να βρεις τη χώρα προέλευσης της συσκευής σου.

Εγω εκανα την αναβαθμιση απο το pc το μεσημερι γυρω στις 15:00,διαρκεια περιπου 1 ωρα,δεν συναντησα προβληματα με την διαδικασια αλλα που πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια και το τηλ ειναι πολυ ζεστο,λογικα καποια εφαρμογη δεν πρεπει να κλεινει.Αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει,μπηκα ρυθμισεις-μπαταρια για να δω.

Εγω εκανα την αναβαθμιση απο το pc το μεσημερι γυρω στις 15:00,διαρκεια περιπου 1 ωρα,δεν συναντησα προβληματα με την διαδικασια αλλα που πεφτει πολυ γρηγορα η μπαταρια και το τηλ ειναι πολυ ζεστο,λογικα καποια εφαρμογη δεν πρεπει να κλεινει.Αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει,μπηκα ρυθμισεις-μπαταρια για να δω.

Βλέπω ότι κάτι κατεβαίνει στο κινητό από το εικονίδιο του και σου τράβα μπαταρία.

Τέτοιο ποσοστό λογικά είναι της οθόνης.

Πάτησε το εικονίδιο των λήψεων και δες τι συμβαίνει.

Για τη διαδικασία της αναβάθμισης να πω ήταν σε δύο στάδια τα ολοκλήρωσε όλα;

Έκανες επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση;

Με τη χειροκίνητη ενημέρωση βγάζει κάτι;

Δεν έχει πρόβλημα θέρμανσης το κινητό εκτός κι αν δουλεύει συνεχώς και μάλιστα εντατικά όχι χαλαρό browsing.

Τις κάναμε 1000 τις σελίδες τελικά!! Άντε με το καλό να δούμε και την 6άρα τώρα στις ελληνικές εκδόσεις! Μια ερώτηση έχω. Κάνει σε κανέναν το κουλό στην εφαρμογή χάρτες της Google αντί να λέει πχ στρίψε δεξιά να παίζει δύο καμπανάκια;;; μου το κάνει τις μισές φορές πλέον και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Με επανεκκίνηση της εφαρμογής συνήθως φτιάχνει.

Βλέπω ότι κάτι κατεβαίνει στο κινητό από το εικονίδιο του και σου τράβα μπαταρία.

Τέτοιο ποσοστό λογικά είναι της οθόνης.

Πάτησε το εικονίδιο των λήψεων και δες τι συμβαίνει.

Για τη διαδικασία της αναβάθμισης να πω ήταν σε δύο στάδια τα ολοκλήρωσε όλα;

Έκανες επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση;

Με τη χειροκίνητη ενημέρωση βγάζει κάτι;

Δεν έχει πρόβλημα θέρμανσης το κινητό εκτός κι αν δουλεύει συνεχώς και μάλιστα εντατικά όχι χαλαρό browsing.

Ευχαριστω για την απαντηση θα μπω στις ληψεις να δω,εκανα επανεκκινηση και μου εβγαλε μια ενημερωση εφαρμογης,το κινητο ζεσταινονταν γιατι τωρα εχει πεσει η θερμοκρασια ενω ηταν στην αναμονη χωρις να το λειτουργω,απλα δεν ξερω αν εκανα καλα καθε λιγο εμπαινα και εκανα διακοπη της συγκεκριμενης εφαρμογης και τωρα ειναι στο 30% που παλι πολυ νομιζω ειναι

Edit:Δεν βλεπω τιποτα στις ληψεις

Edited by pannic

εκει που γραφει provider τι εχει?

6GR.....ελληνικο μαλλον...τωρα καταλαβα

σ ευχαριστω πολυ....κ μια που βρηκαμε παπα μηπως εχεις ακουσει κατι για την αναβαθμιση των ελληνικων ?

Ευχαριστω για την απαντηση θα μπω στις ληψεις να δω,εκανα επανεκκινηση και μου εβγαλε μια ενημερωση εφαρμογης,το κινητο ζεσταινονταν γιατι τωρα εχει πεσει η θερμοκρασια ενω ηταν στην αναμονη χωρις να το λειτουργω,απλα δεν ξερω αν εκανα καλα καθε λιγο εμπαινα και εκανα διακοπη της συγκεκριμενης εφαρμογης και τωρα ειναι στο 30% που παλι πολυ νομιζω ειναι

Edit:Δεν βλεπω τιποτα στις ληψεις

Ενημέρωση έκανες μέσω ota ή με το LG PC suite;

Το κέντρο ενημέρωσης σου βγάζει διαθέσιμη ενημέρωση και τι είναι αυτή εννοώ εφαρμογή της LG ή του λειτουργικού;

Αν δεν είναι εφαρμογή τότε δεν ολοκλήρωσες την αναβάθμιση του marshmallow!

Δεν γνωρίζω αν φαίνεται στις λήψεις η αναβάθμιση του λειτουργικού όταν κατεβαίνει έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο, προφανώς κάτι άλλο κατέβαινε μήπως κατά λάθος σε browser επέλεξε και και κατέβαινε...

Στην μπαταρία πια εφαρμογή έχει τη μεγαλύτερη κατανάλωση;

Αυτό που αναφέρεις με την ανανέωση εφαρμογής είναι της LG υπάρχει αυτό στο κέντρο ενημέρωσης δεν είναι από το play store ναι μερικές αναβαθμίστηκαν και στο δικό μου.

@daug25

Για τη χώρα εάν έχεις το κουτί του δες το suffix αν το κινητό σου είναι 16gb αρχίζει με 6 και ακολουθούν δύο γράμματα από αυτό το suffix μπορείς να βρεις τη χώρα προέλευσης της συσκευής σου.

ναι αυτο ηθελα...αλλα μαλλον δεν εχει ξεκινησει ακομα για τα ελληνικα...

για τη χωρα προελευσης μολις το καταλαβα

Edited by daug25

Μέχρι τώρα τη διαδικασία βελτιστοποίησης των εφαρμογών τη κατάλαβα στο Firefox browser 3 φορές μου τον έκλεισε, λέω μέσα μου από αυτό το καινούργιο χαρακτηριστικό θα προέρχεται.

Με τη πρώτη επανάληψη θα τον βάλω σε παρακάμψη για εξακρίβωση.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@daug25

ναι αυτο ηθελα...αλλα μαλλον δεν εχει ξεκινησει ακομα για τα ελληνικα...

για τη χωρα προελευσης μολις το καταλαβα

Καταλαβαίνω!

Πρώτα θα είναι διαθέσιμο μέσω LG PC suite εκεί να κάνεις έλεγχο βραδάκι και αν βγει προχωρά δεν αλλάζει ή χάνεις κάτι από τα δεδομένα σου ή τη διάταξη των μενού σου.

Ταχύτερη διαδικασία από τη ota.

Ενημέρωση έκανες μέσω ota ή με το LG PC suite;

Το κέντρο ενημέρωσης σου βγάζει διαθέσιμη ενημέρωση και τι είναι αυτή εννοώ εφαρμογή της LG ή του λειτουργικού;

Αν δεν είναι εφαρμογή τότε δεν ολοκλήρωσες την αναβάθμιση του marshmallow!

Δεν γνωρίζω αν φαίνεται στις λήψεις η αναβάθμιση του λειτουργικού όταν κατεβαίνει έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο, προφανώς κάτι άλλο κατέβαινε μήπως κατά λάθος σε browser επέλεξε και και κατέβαινε...

Στην μπαταρία πια εφαρμογή έχει τη μεγαλύτερη κατανάλωση;

Αυτό που αναφέρεις με την ανανέωση εφαρμογής είναι της LG υπάρχει αυτό στο κέντρο ενημέρωσης δεν είναι από το play store ναι μερικές αναβαθμίστηκαν και στο δικό μου.

Μεσω Lg pc suite,δεν μου βγαζει αλλη ενημερωση,στην μπαταρια την μεγαλυτερη καταναλωση εχει αυτη που ανεβασα.

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει τι κάνουν κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις στο marshmallow στις εφαρμογές και ειδικότερα από τις τρεις τελίτσες επάνω δεξιά επιλογή "διαμόρφωση εφαρμογών" και στο τμήμα για προχωρημένους η δεύτερη και η τρίτη επιλογή να μας έδινε μερικές πληροφορίες.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μεσω Lg pc suite,δεν μου βγαζει αλλη ενημερωση,στην μπαταρια την μεγαλυτερη καταναλωση εχει αυτη που ανεβασα.

Ωραία γνώμη μου κάνε εκκαθάριση εφαρμογών πριν κοιμηθείς και άφησε τό 3 λεπτά και κάνε μία επανεκκίνηση.

Η επόμενη μέρα θα δείξει αν επαναληφθεί η συμπεριφορά να κάνεις ένα hard reset, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Λοιπόν, εντυπώσεις από mm.. Να ξεκινήσω λέγοντας ότι έκανα την αναβάθμιση μέσω pc suite. Έπειτα από την επιτυχή αναβάθμιση έκανα hard reset. Τέλος, άφησα τη μπαταρία να αδειάσει εντελώς σε σημείο να κλείσει το κινητό και στη συνέχεια έκανα μία πλήρη φόρτιση από 0% σε 100%. Έχω να πω ότι το κινητό ήταν σε standby με ανοιχτό wifi και το πείραζα που και που με κάτι ενημερώσεις που μου έρχονταν στο facebook,

σε διάστημα 6 ωρών και η μπαταρία παρέμεινε στο 100%. Γενικά από θέμα μπαταρίας είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όσο είχα lollipop, όντως υπήρχαν κάποια μικρό lags - spikes τα οποία τώρα εξαλείφθηκαν, πιο συγκεκριμένα, το κινητό έγινε εκνευριστικά γρήγορο για τα προσωπικά μου δεδομένα τουλάχιστον (ίσως κάποιοι να με βρίσκουν υπερβολικό, ίσως και να είμαι, αλλά πραγματικά λέω αυτό που βλέπω και νιώθω). Το double tap στην αρχή μου κακοφάνηκε, αλλά εν τέλη είναι πιο καλό από το προηγούμενο. Σε γενικές γραμμές νιώθω σαν να έχω πάρει καινούρια συσκευή!

Επιπλέον έχω να δηλώσω ότι το g3 είναι το πρώτο android κινητό που αγόρασα και είμαι σε σημείο να λέω πως ήταν επένδυση και όχι αγορά. Σαν μέσος χρήστης είμαι πολύ παραπάνω από ευχαριστημένος και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Για την μπαταρια να σας πω και εγω μετα απο μια βδομαδα στη 6.0. Λοιπον με μεση χρηση κινητου,wifi συνεχεια ανοιχτο και την φωτηνειτοτητα παντα ενεργοποιημενη στο αυτοματο η μπαταρια παει απο 20 ωρες εως 24 με 25 ωρες. Στα ιδια επιπεδα ημουν και με την 5. Τωρα αυτο που ειδα ειναι οτι συνεχεια το προγραμματακι που εχω για τη χρηση των επεξεργαστων τους δειχνει και τους 4 φορτωμενους απο ενα 1.5 εως 2.4 και μκυ φανηκε περιεργο. Δεν ξερω αμα εχει προβλημα το προγραμμα. Το κινητο συνεχιζει να ειναι γρηγορο.

Παιδιά καλημέρα έκανα εγκατάσταση την έξη μέσο LG pc suite μου έγραψε ότι έχει εγκατασταθεί σωστά έκανε μόνο του το κινητό επανεκκίνηση αλλά όταν πάω στις πληροφορίες λογισμικού μου γράφει ότι η έκδοση Android είναι η 5.0. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Μηπως εχεις ελληνικη συσκευη και σου περασε v21 ; Ειχες κατεβασει εσυ αρχεια της ρομ η το προγραμμα της lg το εκανε ;

Όχι και άσχημα για 2η φόρτιση...

3 ώρες και 46 λεπτά οθόνη με χρήση πλοήγησης με GPS , boom beach , clash of clans και 20 λεπτά κλήσεων.

Edited by Leolipop

1) Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν για τα πορτογαλικά έχει κυκλοφορήσει η mm ?

2) Επίσης μεσω Lg Pc Suite μπορει να γίνει αναβαθμιση σε όλα οποιασδήποτε προέλευσης ?

3) Η αναβάθμιση μεσω Pc suite τι διαφορά έχει απο αυτη που γίνεται μέσω της ενημέρωσης λογισμικού μέσα απο το τηλέφωνο ?

4) Απο πλευρά εγγύησης έχουμε κανένα θέμα με αναβαθμιση μεσω PC ?

1) Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν για τα πορτογαλικά έχει κυκλοφορήσει η mm ?

2) Επίσης μεσω Lg Pc Suite μπορει να γίνει αναβαθμιση σε όλα οποιασδήποτε προέλευσης ?

3) Η αναβάθμιση μεσω Pc suite τι διαφορά έχει απο αυτη που γίνεται μέσω της ενημέρωσης λογισμικού μέσα απο το τηλέφωνο ?

4) Απο πλευρά εγγύησης έχουμε κανένα θέμα με αναβαθμιση μεσω PC ?

1. Δεν ξέρω

2.Όχι για αυτό δεν έχουν όλες οι χώρες διαθέσιμη αναβάθμιση

3.έχει περισσότερες επιλογές

4.Κανένα θέμα.

Καλησπερα....μια ερωτηση...Εχει εξαφανιστει το εικονιδιο με το μολυβι στις φωτογραφιες για να την επεξεργαστεις (εφε,καδρα,ρετρο,hdr και τα λοιπα) οπως ητανε πριν την αναβαθμιση σε android 6.0...εχει να κανει με την αναβαθμιση ή καποια λειτουργια εχει απενεργοποιηθει? Θυμαμαι οτι αυτη η δυνατοτητα της επεξεργασιας ητανε του google+ ή google photos...Ενεργοποιωντας to google photos ναι μεν δειχνει το μολυβι αλλα δεν εχει τα ιδια εφε πλεον )ειναι λιγο διαφορετικο το περιβαλλον συν οτι λειπουν αρκετα)....Οποιος γνωριζει ας απαντησει...Ευχαριστω! Α ξεχασα....Ειναι στοκ το κινητο...

Καλησπερα....μια ερωτηση...Εχει εξαφανιστει το εικονιδιο με το μολυβι στις φωτογραφιες για να την επεξεργαστεις (εφε,καδρα,ρετρο,hdr και τα λοιπα) οπως ητανε πριν την αναβαθμιση σε android 6.0...εχει να κανει με την αναβαθμιση ή καποια λειτουργια εχει απενεργοποιηθει? Θυμαμαι οτι αυτη η δυνατοτητα της επεξεργασιας ητανε του google+ ή google photos...Ενεργοποιωντας to google photos ναι μεν δειχνει το μολυβι αλλα δεν εχει τα ιδια εφε πλεον )ειναι λιγο διαφορετικο το περιβαλλον συν οτι λειπουν αρκετα)....Οποιος γνωριζει ας απαντησει...Ευχαριστω! Α ξεχασα....Ειναι στοκ το κινητο...

Ασήμαντη διαφορά απουσιάζουν μερικά φίλτρα βέβαια αν δεν είσαι παρατηρητικός δεν το καταλαβαίνεις αυτά στο Google photos.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1. Δεν ξέρω

2.Όχι για αυτό δεν έχουν όλες οι χώρες διαθέσιμη αναβάθμιση

3.έχει περισσότερες επιλογές

4.Κανένα θέμα.

Να συμπλήρωσω στη τρίτη απάντηση.

Ακολούθησε τα βήματα χωρίς παρέκκλιση και θα έχεις την ίδια αναβάθμιση που θα είχες χωρίς το LG PC suite μέσω ota.

Είναι δε γρηγορότερη η εγκατάσταση και λογικά θα έρθει νωρίτερα από εκεί.

Ασήμαντη διαφορά απουσιάζουν μερικά φίλτρα βέβαια αν δεν είσαι παρατηρητικός δεν το καταλαβαίνεις αυτά στο Google photos.
Εχει να κανει με το τι αρεσει στον καθενα..εμενα προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο τα εφε και η επεξεργασια του google+ απο του google photos...anyway..Ψαχνοντας εβγαλα ακρη....Απενεργοποιησα το google photos...Επειτα στις εφαρμογες εκανα απεγκατασταση ενημερωσεων του google+ (απο 71 mb πηγε στα 36mb αρα γυρισε σε παλαιοτερη εκδοση) και ξανα ενημερωση του μεσα απο το play store...Εμφανιστηκε παλι το εικονιδιο με την επεξεργασια οπως ακριβως ητανε, αλλα ολοκληρωνοντας μια επεξεργασια σε μια φωτογραφια (π.χ hdr και πλαισιο ενδεικτικα αναφερω) δεν την αποθηκευει στο αλμπουμ οπως γινοταν παλιοτερα....:confused::confused: Αλλο ψαξιμο θελει τωρα....:mad::mad::mad:

Παιδιά καλημέρα έκανα εγκατάσταση την έξη μέσο LG pc suite μου έγραψε ότι έχει εγκατασταθεί σωστά έκανε μόνο του το κινητό επανεκκίνηση αλλά όταν πάω στις πληροφορίες λογισμικού μου γράφει ότι η έκδοση Android είναι η 5.0. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Σε μένα είχε δυο στάδια η εγκατάσταση.

Πρώτο στάδιο κατέβασμα και εγκατάσταση και αλλαγή στις εφαρμογές ή ότι άλλο κάνει με αυτές φαίνεται στην οθόνη του κινητού η πρόοδος.

Δεύτερο στάδιο κλικ στο ok στον υπολογιστή για να ξεκινήσει μετά από λίγο τελειώνει η διαδικασία της αναβάθμισης.

Εσύ τι ακριβώς ακολούθησες είναι λιγάκι δύσκολο να κάνεις λάθος γιατί νομίζω αν πάτησες το ok πριν τελειώσουν οι εφαρμογές δεν θα λειτουργούσε.

Μετά έκανες επανεκκίνηση αν όχι κάνε μία και έλεγχο αναβάθμισης στο λειτουργικό μέσω του LG PC suite.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει να κανει με το τι αρεσει στον καθενα..εμενα προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο τα εφε και η επεξεργασια του google+ απο του google photos...anyway..Ψαχνοντας εβγαλα ακρη....Απενεργοποιησα το google photos...Επειτα στις εφαρμογες εκανα απεγκατασταση ενημερωσεων του google+ (απο 71 mb πηγε στα 36mb αρα γυρισε σε παλαιοτερη εκδοση) και ξανα ενημερωση του μεσα απο το play store...Εμφανιστηκε παλι το εικονιδιο με την επεξεργασια οπως ακριβως ητανε, αλλα ολοκληρωνοντας μια επεξεργασια σε μια φωτογραφια (π.χ hdr και πλαισιο ενδεικτικα αναφερω) δεν την αποθηκευει στο αλμπουμ οπως γινοταν παλιοτερα....:confused::confused: Αλλο ψαξιμο θελει τωρα....:mad::mad::mad:

Ασφαλώς είναι θέμα προσωπικού γούστου.

Για το Google+ και την επεξεργασία φωτογραφιών με αυτό το λογισμικό δεν έχω γνώμη γιατί δεν το χρησιμοποιώ το plus γενικά, τώρα από εσένα έμαθα ότι έχει περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας.

Στηρίζονται πάνω στο snapseed για επεξεργασία και λιγότερο στο Google photos για τις φωτογραφίες μου.

Edited by roll