roll Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 και χαθηκε και της LG αυτο που μετρουσε τα βηματα που κανεις?? Δεν χάθηκε πήγαινε στην αρχική οθόνη και πάτησε smart bulletin και επέλεξε το LG health κάνε τις ρυθμίσεις και στην αριστερή οθόνη θα βλέπεις ότι έχεις επιλέξει από το smart bulletin αρχικά εγώ προτίμησα το quick remote έτσι το εξαφάνισα από τη μπάρα. Μπήκα σε πειρασμό με τα βήματα το ομόλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 είδα αρκετά ποστ πιο πίσω ομως που λέει οτι σε γαλλικά άλλους τους έχει έρθει η ενημέρωση..σε μένα τι παίχτηκε ?:confused::worry::worry: συνδεστε το με το lg pcsuite στο pc αν υπαρχει θα το δειξει αμεσως.ισως αυτοι που πηραν γαλλικη αναβαθμηση να ειναι απο παροχο της γαλλιας. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Πριν 5 λεπτά το συνέδεσα στον υπολογιστή με το πρόγραμμα lg suite καθώς και το lg support tool. Δεν βρίσκει τίποτα. Έκδοση Οκτώβριος 2015 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδιά πρώτη φορά έκανα αναβάθμιση μέσω lg PC suite και εκτός ότι είναι ταχύτερη η διαδικασία, κάνει ακριβώς ότι και η ota διαδικασία με το κινητό μόνο του. Όλα τα δεδομένα έμειναν ανέπαφα. Θα το προτιμούσα μέσω του USB και του PC αν το ήξερα πρωτύτερα. Δεν είχα τι να κάνω και είπα να το ψάχνω μέσω suite και μου το έβγαλε. Περίμενα τρίωρο μήπως έρθει με ota αλλά τίποτα έτσι το τόλμησα. Ούτε hard reset δεν έκανα μέχρι τώρα. Από μπαταρία ακόμα νωρίς είμαι και εκτός καθημερινού ωραρίου και δυσκολεύονται να κάνω παραλληλισμό. Αχ να ήταν τα γράμματα μεγαλύτερα θα κοιτάξω να κατεβάσω γραμματοσειρά από το SmartWorld της LG μήπως παίξει καμμιά τους σε μεγαλύτερη διάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ερώτηση για ποιο λόγο γράφει αυτή την ημερομηνία; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160324/de5694361606fcf4b4fd399e794ce5c4.jpg Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ερώτηση για ποιο λόγο γράφει αυτή την ημερομηνία; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160324/de5694361606fcf4b4fd399e794ce5c4.jpg "Δεν ενημερώθηκε ακόμα" Το παραπάνω μου βγάζει ίσως γιατί έκανα την αναβάθμιση μέσω suite και δεν βρίσκει κάτι. Στη δική σου περίπτωση μη σε ανησυχεί η αλλόκοτη ημερομηνία, την έχω δει και αλλού, αυτό το 1970 δεν ξέρω το λόγο όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margas21 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Να κάνω και μια ερώτηση-δήλωση που ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους που δεν το ξέρουν ,αν όντως αληθεύει. Σήμερα είχα μια κουβέντα με ένα παιδί στα e-shop και μου είπε πως δεν είναι καλό να ξεφορτώνει εντελώς η μπαταρία και έπειτα να το βάζεις τελευταία στιγμή για να φορτίσει. Μάλιστα μου είπε πως το ιδανικότερο είναι να μην πέφτει κάτω από 40% και όχι πάνω πάνω 90 % . Να κινούμαστε δηλαδή σε αυτά τα πλαίσια ώστε να έχουμε καλύτερη-δυνατότερη μπαταρία και μεγαλύτερη ημιζωή της μπαταρίας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια ή αν πρόκειται για παραπληροφόρηση και ημιμάθεια,κάποιος που γνωρίζει ας με διαφωτίσει και μένα τον άσχετο:D:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Να κάνω και μια ερώτηση-δήλωση που ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους που δεν το ξέρουν ,αν όντως αληθεύει. Σήμερα είχα μια κουβέντα με ένα παιδί στα e-shop και μου είπε πως δεν είναι καλό να ξεφορτώνει εντελώς η μπαταρία και έπειτα να το βάζεις τελευταία στιγμή για να φορτίσει. Μάλιστα μου είπε πως το ιδανικότερο είναι να μην πέφτει κάτω από 40% και όχι πάνω πάνω 90 % . Να κινούμαστε δηλαδή σε αυτά τα πλαίσια ώστε να έχουμε καλύτερη-δυνατότερη μπαταρία και μεγαλύτερη ημιζωή της μπαταρίας. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια ή αν πρόκειται για παραπληροφόρηση και ημιμάθεια,κάποιος που γνωρίζει ας με διαφωτίσει και μένα τον άσχετο:D:cool: Εγώ χρόνια τώρα όλα μου τα κινητά τα βάζω για φορτισμα στο 15-20% εκτός και αν δεν μπορώ για κάποιο λόγο ή δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Το 40% μου φαίνεται πάρα πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ένα είναι αυτό που σου έδειξε με το screenshot πιο πάνω. Άλλη πρόσβαση είναι να κατεβάσεις τη μπάρα ειδοποίησεων και να πατάς το μικρό εικονίδιο (κάτω αριστερά) με το μεγάφωνο αριστερά της μπάρας αυξομείωσης του ήχου θα δεις να αλλάζει το προφίλ. Εγώ να καταλάβεις στο lollipop από εκεί το άλλαζα όχι με μεγάλο εικονίδιο επάνω, το είχα εξαφανίσει! Ελπίζω να έδωσα χρήσιμη απάντηση. Το κάνω βρε παιδιά αυτό. Αλλά εξηγώ και πάλι. Στο priority κτυπάει μεν το ξυπνητήρι, αλλά ενώ εχω αφαιρέσει το priority από κάποιες εφαρμογές, αυτές συνεχίζουν να μου στέλνουν ειδοποιήσεις και να κτυπάνε κανονικά. Με λίγα λόγια για κάποιο λόγο έχει πρόβλημα το λογισμικό και δεν κόβει τις ειδοποιήσεις/ηχούς από τις εφαρμογές χωρίς priority ενώ έπρεπε να το κάνει. Επειδή λοιπόν έχω δοκιμάσει τα πάντα με τα priority και δεν φτιάχνει, γίνεται στο do not disturb mode να κτυπάει το ξυπνητήρι και τίποτα άλλο; Στο default δεν κτυπάει τίποτα. Αυτό λέω ότι ρυθμίζεται στο nexus 5 της φίλης με mm. Σε εμάς δεν εχω βρει κάτι. Αυτό ρωτάω. Να κάνεις update σε marshmallow, είναι το πιο απλό Έχω ήδη mm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Το κάνω βρε παιδιά αυτό. Αλλά εξηγώ και πάλι. Στο priority κτυπάει μεν το ξυπνητήρι, αλλά ενώ εχω αφαιρέσει το priority από κάποιες εφαρμογές, αυτές συνεχίζουν να μου στέλνουν ειδοποιήσεις και να κτυπάνε κανονικά. Με λίγα λόγια για κάποιο λόγο έχει πρόβλημα το λογισμικό και δεν κόβει τις ειδοποιήσεις/ηχούς από τις εφαρμογές χωρίς priority ενώ έπρεπε να το κάνει. Επειδή λοιπόν έχω δοκιμάσει τα πάντα με τα priority και δεν φτιάχνει, γίνεται στο do not disturb mode να κτυπάει το ξυπνητήρι και τίποτα άλλο; Στο default δεν κτυπάει τίποτα. Αυτό λέω ότι ρυθμίζεται στο nexus 5 της φίλης με mm. Σε εμάς δεν εχω βρει κάτι. Αυτό ρωτάω. Έχω ήδη mm Ελπίζω να μη ενοχλώ τέτοια ώρα! Τι έχω καταλάβει: Επιλέγω μην ενοχλείτε Αμέσως μου βγάζει μία καρτέλα με θέμα Προτεραιότητα Κατεβάσω τη μπάρα για να τη δω, διαβάζω "καμία διακοπή από κλήσεις και ειδοποιήσεις εκτός από αφύπνισεις και λειτουργίες που έχουν προτεραιότητα" που σημαίνει ότι επιλέγεις θα ακούγεται. Εκεί νομίζω κάνεις το λάθος θεωρείς ότι επιλέγεις δεν θα ακούγεται! Κάνε κλικ στη καρτέλα να σε πάει στα μενού του μην ενοχλείτε και επέλεξε ότι θέλεις να ακούγεται πλέον από το "επιλογή προτεραιοτήτων" Δουλεύει σωστά τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Χαχα ωραίος. Το έχω κάνει και αυτό. Έχω κατανοήσει πως δουλεύει μετά από πειραματισμό. Το θέμα είναι ότι έχω βάλει 2-3 εφαρμογές να χτυπάνε. Τώρα από όλες τις υπόλοιπες, 2-3-4 εφαρμογές χτυπάνε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ενώ ξεκάθαρα δεν τις έχω επιλέξει. Για κάποιο λόγο με γράφουν εκεί που ξέρουν, και το λειτουργικό σύστημα, και κάνουν ότι θέλουν. Και αυτό δεν είναι θέμα της mm. Γινόταν και στην 5. Ένα από τα παραδείγματα, έχω βάλει το messenger, της Google για sms να χτυπάει, αλλά το messenger του fb να μην χτυπάει. Έτσι δεν θα λέγατε και εσείς με βάση το screensho;; Βγάζω λάθος συμπέρασμα; Ε το messenger του fb χτυπάει κάθε φορά χωρίς κανένα περιορισμό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160325/124e2dd44183318dae33b3799d2c880d.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ερώτηση για ποιο λόγο γράφει αυτή την ημερομηνία; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160324/de5694361606fcf4b4fd399e794ce5c4.jpg ειδες απο ποτε περιμενουμε αναβαθμηση?:lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Χαχα ωραίος. Το έχω κάνει και αυτό. Έχω κατανοήσει πως δουλεύει μετά από πειραματισμό. Το θέμα είναι ότι έχω βάλει 2-3 εφαρμογές να χτυπάνε. Τώρα από όλες τις υπόλοιπες, 2-3-4 εφαρμογές χτυπάνε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ενώ ξεκάθαρα δεν τις έχω επιλέξει. Για κάποιο λόγο με γράφουν εκεί που ξέρουν, και το λειτουργικό σύστημα, και κάνουν ότι θέλουν. Και αυτό δεν είναι θέμα της mm. Γινόταν και στην 5. Ένα από τα παραδείγματα, έχω βάλει το messenger, της Google για sms να χτυπάει, αλλά το messenger του fb να μην χτυπάει. Έτσι δεν θα λέγατε και εσείς με βάση το screensho;; Βγάζω λάθος συμπέρασμα; Ε το messenger του fb χτυπάει κάθε φορά χωρίς κανένα περιορισμό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160325/124e2dd44183318dae33b3799d2c880d.jpg Κάτω τα χέρια. Facebook will rule the world. :D Σοβαρά τώρα. Ούτε κι εγώ βρίσκω αυτό πουεδ έχουν τα nexus. Κοίτα όμως μήπως μπορείς να κάνεις κάτι από τα permissions των εφαρμογών που κάνουν override. Δεν λέω να τους κόψεις εντελώς τις ειδοποιήσεις. Ίσως όμως νατι υπάρχει κάτι που να τους κόβει το "βήχα" να αγνοούν το σύστημα. Edited March 25, 2016 by Jimi_Gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Χαχα ωραίος. Το έχω κάνει και αυτό. Έχω κατανοήσει πως δουλεύει μετά από πειραματισμό. Το θέμα είναι ότι έχω βάλει 2-3 εφαρμογές να χτυπάνε. Τώρα από όλες τις υπόλοιπες, 2-3-4 εφαρμογές χτυπάνε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ενώ ξεκάθαρα δεν τις έχω επιλέξει. Για κάποιο λόγο με γράφουν εκεί που ξέρουν, και το λειτουργικό σύστημα, και κάνουν ότι θέλουν. Και αυτό δεν είναι θέμα της mm. Γινόταν και στην 5. Ένα από τα παραδείγματα, έχω βάλει το messenger, της Google για sms να χτυπάει, αλλά το messenger του fb να μην χτυπάει. Έτσι δεν θα λέγατε και εσείς με βάση το screensho;; Βγάζω λάθος συμπέρασμα; Ε το messenger του fb χτυπάει κάθε φορά χωρίς κανένα περιορισμό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160325/124e2dd44183318dae33b3799d2c880d.jpg Αυτό http://dyk.lgmobile.com/dyk/osupgrade/osu.dev το έχεις διαβάσει εκεί που λέει "αθόρυβη λειτουργία" ίσως βοηθάει. Κάτι άλλο που βλέπω στο μενού του "ήχου και ειδοποίηση" συγκεκριμένα στο "κλείδωμα οθόνης" έχει δύο επιλογές μήπως από εκεί δημιουργείται το χάος. Ακόμα ένα στο εικονίδιο που βγάζει τα Ήχος ειδοποίησεων Δόνηση Σίγαση μήπως το έχεις στη τελευταία επιλογή διάβασε το επεξηγηματικό κείμενο ίσως αυτό και το "μην ενοχλείτε" δεν πάνε μαζί! Τι να γράψω άλλο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Χαχα ωραίος. Το έχω κάνει και αυτό. Έχω κατανοήσει πως δουλεύει μετά από πειραματισμό. Το θέμα είναι ότι έχω βάλει 2-3 εφαρμογές να χτυπάνε. Τώρα από όλες τις υπόλοιπες, 2-3-4 εφαρμογές χτυπάνε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ενώ ξεκάθαρα δεν τις έχω επιλέξει. Για κάποιο λόγο με γράφουν εκεί που ξέρουν, και το λειτουργικό σύστημα, και κάνουν ότι θέλουν. Και αυτό δεν είναι θέμα της mm. Γινόταν και στην 5. Ένα από τα παραδείγματα, έχω βάλει το messenger, της Google για sms να χτυπάει, αλλά το messenger του fb να μην χτυπάει. Έτσι δεν θα λέγατε και εσείς με βάση το screensho;; Βγάζω λάθος συμπέρασμα; Ε το messenger του fb χτυπάει κάθε φορά χωρίς κανένα περιορισμό. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160325/124e2dd44183318dae33b3799d2c880d.jpg μηπως το εκλαμβανει λογω "συνονημιας" και μπερδευεται? λεω τωρα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Κάτι δεν πάει καλά, μπορεί να μπερδεύεται και από το ίδιο όνομα της άλλης εφαρμογής, όπως και να έχει είναι fail στα μάτια μου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 ειδες απο ποτε περιμενουμε αναβαθμηση?:lol: Χαχαχχ πες το ψεματα :p Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ρε παιδιά τι γίνεται......εγώ ακομη τίποτα Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 μονο εσυ???:mad::lol::lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margas21 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 πολλοί είναι αυτοί που δεν τους ήρθε τίποτα !!:worry::(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoZi Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπερα, έβαλα το PC Suite και μου έβγαλε software upgrade για τη D85530C-M. Αν το κάνω από εδώ είναι αυτό που λέμε clean install; Ή το περνάει απλά από πάνω; Επίσης, έβαλα το LG Phone from και μου λέει ότι είναι NEU/NORTHERN EUROPE. Καταλαβαίνει κανείς για ποια χώρα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-historyέβαλα το PC Suite και μου έβγαλε software upgrade για τη D85530C-M. Αν το κάνω από εδώ είναι αυτό που λέμε clean install; Ή το περνάει απλά από πάνω; Επίσης, έβαλα το LG Phone from και μου λέει ότι είναι NEU/NORTHERN EUROPE. Καταλαβαίνει κανείς για ποια χώρα είναι; κανε την αναβαθμηση,θεωρητικα δεν χανεις αρχεια αλλα κανε αντιγραφη στην εξωτερικη καρτα φωτο μουσικη επαφεςκλπ.ειναι βορεια ευρωπη ισως ολλανδια(δεν παιρνω ορκο. edit.μαλλον νορβηγια.http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history Edited March 25, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπερα, έβαλα το PC Suite και μου έβγαλε software upgrade για τη D85530C-M. Αν το κάνω από εδώ είναι αυτό που λέμε clean install; Ή το περνάει απλά από πάνω; Επίσης, έβαλα το LG Phone from και μου λέει ότι είναι NEU/NORTHERN EUROPE. Καταλαβαίνει κανείς για ποια χώρα είναι; Ας απαντήσω ανάποδα. Και το δικό μου northern Europe unbranded 6NE είναι από χώρα δεν γνωρίζω, χρειάζεται; Του έκανα αναβάθμιση μέσω LG PC suite και ΔΕΝ έχασε τίποτα από αρχεία, διάταξη οθονών ή κάτι άλλο. Η εγκατάσταση είναι σε δύο βήματα. Να το κάνεις δεν έχεις λόγο να περιμένεις OTA αυτά από τη δική μου εμπειρία είναι και γρηγορότερη η διαδικασία γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου. Α! κατά το αρχικό βήμα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις να κάνει backup στη microsd πριν πραγματοποιήσει την αναβάθμιση σε μένα δεν λειτουργούσε το δοκίμασα ίσα με 5 φορές και προχώρησα κατευθείαν. Όταν θελήσεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση marshmallow στο κινητό σου αργότερα δεν σε περιορίζει κάτι. Εγώ ούτε hard reset δεν έχω κάνει ακόμα όλα ρολόι αλλά τα γράμματα μικρότερα από το μέγεθος που θα ήθελα, αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Εγώ έκανα της αναβάθμιση μέσω pc suite, αρκετά γρήγορη η διαδικασία. Το κινητό έκανε μία φορά επανεκκίνηση και η mm περάστηκε από πάνω χωρίς να χάσω τίποτα. Ωστόσο, για να "κάτσει" καλά το νέο λογισμικό επιβάλλεται να γίνει ένα hard reset αργότερα. Επίσης δεν μου έχει εμφανιστεί κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ένα τελευταίο που ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους, όπως φάνηκε και σε μένα, έκανα back up όλες τις εφαρμογές μου και τις πέρασα πίσω στο κινητό μέσω pc suite, εύκολα και γρήγορα χωρίς κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ας απαντήσω ανάποδα. Και το δικό μου northern Europe unbranded 6NE είναι από χώρα δεν γνωρίζω, χρειάζεται; Του έκανα αναβάθμιση μέσω LG PC suite και ΔΕΝ έχασε τίποτα από αρχεία, διάταξη οθονών ή κάτι άλλο. Η εγκατάσταση είναι σε δύο βήματα. Να το κάνεις δεν έχεις λόγο να περιμένεις OTA αυτά από τη δική μου εμπειρία είναι και γρηγορότερη η διαδικασία γιατί χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου. Α! κατά το αρχικό βήμα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις να κάνει backup στη microsd πριν πραγματοποιήσει την αναβάθμιση σε μένα δεν λειτουργούσε το δοκίμασα ίσα με 5 φορές και προχώρησα κατευθείαν. Όταν θελήσεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση marshmallow στο κινητό σου αργότερα δεν σε περιορίζει κάτι. Εγώ ούτε hard reset δεν έχω κάνει ακόμα όλα ρολόι αλλά τα γράμματα μικρότερα από το μέγεθος που θα ήθελα, αυτά. τα γραμματα δεν ρυθμιζονται απο τις ρυθμισεις σχετικα με το μεγεθος?αν εννοεις αυτο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts