aggmanos Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 βρε παιδια τι μακρυ και κοντο...αναλογα τι ονομαστικη ισχυ εχει ο φορτιστης.εγω πχ χρησιμοποιω φορτιστη και απο σαμσουνγκ s3 και τον γνησιο και σε 2 περιπου ωρες φορτιζω. Κι όμως παίζει και το καλώδιο ρόλο. Εχω και το οριτζιναλ και ενα ΟΕΜ 2μετρο. Οποτε χρησιμοποιώ το ορίτζιναλ έχω κανονική φόρτιση (κανά 2ωρο από 20% στο 100%), με το ΟΕΜ σχεδόν πάντοτε αργή φόρτιση (γράφω σχεδόν γιατι αν θυμάμαι καλά για κανά μήνα, όσο δηλ ήταν το ΟΕΜ καινούριο, φόρτιζε και με αυτό κανονικά, αλλά στη συνέχεια πάντοτε αργή φόρτιση, μέχρι που το παράτησα και γύρισα στο οριτζιναλ) Πρέπει να έχει σχέση με την ποιότητα του καλωδίου (πχ τι αντίσταση παρουσιάζει, πόσο καλή επαφή κάνει κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jetskii Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Να ρωτήσω κάτι που έχω απορία, θυμάμαι ότι στο G2 όταν έχεις τραβήξει ένα βίντεο και το βάλεις να παίζει μπορείς να βγάζεις φωτογραφία ταυτόχρονα σε οποιαδήποτε στιγμή του βίντεο. Στο g3 δεν γίνεται, σωστά? Όταν βάλεις το βίντεο να παίζει πήγαινε στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε το στιγμιότυπο οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Κι όμως παίζει και το καλώδιο ρόλο. Εχω και το οριτζιναλ και ενα ΟΕΜ 2μετρο. Οποτε χρησιμοποιώ το ορίτζιναλ έχω κανονική φόρτιση (κανά 2ωρο από 20% στο 100%), με το ΟΕΜ σχεδόν πάντοτε αργή φόρτιση (γράφω σχεδόν γιατι αν θυμάμαι καλά για κανά μήνα, όσο δηλ ήταν το ΟΕΜ καινούριο, φόρτιζε και με αυτό κανονικά, αλλά στη συνέχεια πάντοτε αργή φόρτιση, μέχρι που το παράτησα και γύρισα στο οριτζιναλ) Πρέπει να έχει σχέση με την ποιότητα του καλωδίου (πχ τι αντίσταση παρουσιάζει, πόσο καλή επαφή κάνει κλπ) Στο ρευμα δε υπαρχει αντισταση το καλωδιο απο 1 μετρο μεχρι 100 ειναι απλα αγωγος μεταφορας απο την πριζα στη συσκευη μας το μονο θεμα ειναι αν μπορουν να σηκωσουν την υσχυ του ρευματος που περνα.Τα καλωδια εχουν θεμα με ποιοτητα οσο αφορα την"διαπερατοτητα του ηχου βασει ομ κλπ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παιδιά τελικά υπάρχει λύση στο πρόβλημα της κατάργησης του knock code ή πάω για reset; έχω δοκιμάσει όλα όσα λέτε στις προηγούμενες σελίδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Στο ρευμα δε υπαρχει αντισταση το καλωδιο απο 1 μετρο μεχρι 100 ειναι απλα αγωγος μεταφορας απο την πριζα στη συσκευη μας το μονο θεμα ειναι αν μπορουν να σηκωσουν την υσχυ του ρευματος που περνα.Τα καλωδια εχουν θεμα με ποιοτητα οσο αφορα την"διαπερατοτητα του ηχου βασει ομ κλπ. Κάνεις μεγάλο λάθος, Το καλώδιο παίζει μεγάλο ρόλο στην ισχύ που μπορεί να μεταδώσει για την φώρτιση ενός κινητού. Το διαπίστωσα εγώ ο ίδιος , με πολλά καλώδια USB στον ίδιο φορτιστή (2Α) και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη! ΜΗΝ παίρνετε φθηνά καλώδια φόρτισης! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://lifehacker.com/cables-can-significantly-impact-the-charging-speed-of-y-1532784722 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Κάνεις μεγάλο λάθος, Το καλώδιο παίζει μεγάλο ρόλο στην ισχύ που μπορεί να μεταδώσει για την φώρτιση ενός κινητού. Το διαπίστωσα εγώ ο ίδιος , με πολλά καλώδια USB στον ίδιο φορτιστή (2Α) και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη! ΜΗΝ παίρνετε φθηνά καλώδια φόρτισης! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://lifehacker.com/cables-can-significantly-impact-the-charging-speed-of-y-1532784722 Ποιο ειναι καλο καλωδιο για φορτθση λοιπον μιας και πρεπει να αγορασω λογο προβληματος στο παλιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anadrasi Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλημέρα σε όλους σας! Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορεί να γίνεται USB σύνδεση του G3 (D855) με το ‘MyPhoneExplorer’ δίχως να χρειάζεται η ενεργοποίηση «Επιλογές Προγραμματιστή -> Εντοπισμός Σφαλμάτων USB»? Δηλαδή: με το που ανοίγεις το ‘MyPhoneExplorer’, να συνδέεται αυτόματα το G3 χωρίς την επαναλαμβανόμενη παραπάνω διαδικασία. Ή εναλλακτικά: Αντί του ‘MyPhoneExplorer’, με τη χρήση του ‘LG PC Suite’ για συγχρονισμό με τις επαφές του Outlook, να επιλέγεις υπο-φάκελο επαφών και όχι όλες τις επαφές. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εχω πάρει ένα καινούριο g3 32gb πρόσφατα και αντιμετωπίζω το εξής: κάθε φορά που ξεκινάει το κινητό ή φωτεινότητα είναι στο φουλ. Το επαναφέρω εκεί που θέλω και στην επόμενη επανεκκίνηση πάλι είναι στο τέρμα. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εχω πάρει ένα καινούριο g3 32gb πρόσφατα και αντιμετωπίζω το εξής: κάθε φορά που ξεκινάει το κινητό ή φωτεινότητα είναι στο φουλ. Το επαναφέρω εκεί που θέλω και στην επόμενη επανεκκίνηση πάλι είναι στο τέρμα. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Μήπως δεν έχεις βάλει sim ακόμη; Αν όχι, όταν βάλεις δες το ξανά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Μήπως δεν έχεις βάλει sim ακόμη; Αν όχι, όταν βάλεις δες το ξανά! Όντως δεν έχω βάλει ακόμα. Θα το τσεκάρω μόλις την πάρω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Γιατί κάποιος να εγκαταστήσει μία εφαρμογή για διαχείριση αρχείων και να μην χρησιμοποιεί αυτόν του κινητού? Τι παραπάνω προσφέρει μία τέτοια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Γιατί κάποιος να εγκαταστήσει μία εφαρμογή για διαχείριση αρχείων και να μην χρησιμοποιεί αυτόν του κινητού? Τι παραπάνω προσφέρει μία τέτοια εφαρμογή? πολλα παραπανω.. κανε μια εγκατασταση τον es file explorer και θα δεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Ποιο ειναι καλο καλωδιο για φορτθση λοιπον μιας και πρεπει να αγορασω λογο προβληματος στο παλιο;; Εγώ πήρα αυτά http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NAN3O20?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00 Και είναι πολύ καλά και σε ποιότητα και σε ταχύτητα φόρτισης Edited February 8, 2016 by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Είχαμε ακούσει για 18 Δεκεμβρίου πως θα πάρουμε την ΜΜ αλλά τώρα αναρωτιέμαι ....ποιανού χρόνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 ΑΦού έχει πάρει ΜΜ το G3 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Την έχουμε πάρει Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Βρε παιδιά. Εκτός από την Πολωνική έχουν δώσει ΟΤΑ την ΜΜ σε άλλες εκδόσεις; Σαν πολύ δεν καθυστερούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Αυτό το γνωρίζεις... Κάθε χώρα θα την δώσει όποτε αυτή θέλει. Ή ακόμα θα πηδήξει και έκδοση και δεν θα την βγάλει καθόλου και θα δώσει μία άλλη. Αλλά αφού υπάρχει το flash tool τι τρελαίνεστε με ΟΤΑ. Κατεβάστε την πολωνική και βάλτε την. Γελοία είναι η διαδικασία. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Αυτό το γνωρίζεις... Κάθε χώρα θα την δώσει όποτε αυτή θέλει. Ή ακόμα θα πηδήξει και έκδοση και δεν θα την βγάλει καθόλου και θα δώσει μία άλλη. Αλλά αφού υπάρχει το flash tool τι τρελαίνεστε με ΟΤΑ. Κατεβάστε την πολωνική και βάλτε την. Γελοία είναι η διαδικασία. απο θέμα εγγυησης είμαστε καλυμένοι?και μια ερώτηση επειδή δεν είμαι πολυ σχετικός επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν την αναβαθμηση η και μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 απο θέμα εγγυησης είμαστε καλυμένοι?και μια ερώτηση επειδή δεν είμαι πολυ σχετικός επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν την αναβαθμηση η και μετα? Δεν κάνεις καθόλου, ή εγκατάσταση από μόνη της θα σου κάνει format βγάλε και για καλό και για κακό την κάρτα μνήμης απ το κινητό (αν έχεις) και κρατα μπακαπ ότι έχεις στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Την έχουμε πάρει πολωνικη ειναι η συσκευή?η έκανες flash? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν κάνεις καθόλου, ή εγκατάσταση από μόνη της θα σου κάνει format βγάλε και για καλό και για κακό την κάρτα μνήμης απ το κινητό (αν έχεις) και κρατα μπακαπ ότι έχεις στην εσωτερική μνήμη. ευχαριστω πολύ για την συμβουλη!απο θεμα εγγυησης?το λέω γιατι σκέφτομαι να το στείλω για αλλαγη πλαισίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 ευχαριστω πολύ για την συμβουλη!απο θεμα εγγυησης?το λέω γιατι σκέφτομαι να το στείλω για αλλαγη πλαισίου! Αν είναι να το στείλεις στο service, στείλτο καλύτερα με τη "μαμά" rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Αν είναι να το στείλεις στο service, στείλτο καλύτερα με τη "μαμά" rom. και η πολωνικη 6αρα για μαμα δεν πιάνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ε ρε τι κόλλημα έφαγα με το "pause instead of ducking" στα settings του tunein όταν δεν είναι επιλεγμένο δεν σταματά το ράδιο σε απάντηση κλήσης και νόμιζα ότι ακούγεται σε επαγγελματική κλήση, τα έπαιξα κανονικά πρωί πρωί σήμερα! Βρήκα όμως σταθερό και το επιβεβαίωσα ο άλλος συνομιλητής δεν ακούει τίποτα! Αυτές είναι παρενέργειες μετά από ένα hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ξέρετε αν χάνετε η εγγύηση ενεργοποιώντας τα developer options? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts