Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρε παιδια τι μακρυ και κοντο...αναλογα τι ονομαστικη ισχυ εχει ο φορτιστης.εγω πχ χρησιμοποιω φορτιστη και απο σαμσουνγκ s3 και τον γνησιο και σε 2 περιπου ωρες φορτιζω.

Κι όμως παίζει και το καλώδιο ρόλο. Εχω και το οριτζιναλ και ενα ΟΕΜ 2μετρο. Οποτε χρησιμοποιώ το ορίτζιναλ έχω κανονική φόρτιση (κανά 2ωρο από 20% στο 100%), με το ΟΕΜ σχεδόν πάντοτε αργή φόρτιση (γράφω σχεδόν γιατι αν θυμάμαι καλά για κανά μήνα, όσο δηλ ήταν το ΟΕΜ καινούριο, φόρτιζε και με αυτό κανονικά, αλλά στη συνέχεια πάντοτε αργή φόρτιση, μέχρι που το παράτησα και γύρισα στο οριτζιναλ)

Πρέπει να έχει σχέση με την ποιότητα του καλωδίου (πχ τι αντίσταση παρουσιάζει, πόσο καλή επαφή κάνει κλπ)

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι που έχω απορία, θυμάμαι ότι στο G2 όταν έχεις τραβήξει ένα βίντεο και το βάλεις να παίζει μπορείς να βγάζεις φωτογραφία ταυτόχρονα σε οποιαδήποτε στιγμή του βίντεο.

Στο g3 δεν γίνεται, σωστά?

Όταν βάλεις το βίντεο να παίζει πήγαινε στις ρυθμίσεις και ενεργοποίησε το στιγμιότυπο οθόνης.

Κι όμως παίζει και το καλώδιο ρόλο. Εχω και το οριτζιναλ και ενα ΟΕΜ 2μετρο. Οποτε χρησιμοποιώ το ορίτζιναλ έχω κανονική φόρτιση (κανά 2ωρο από 20% στο 100%), με το ΟΕΜ σχεδόν πάντοτε αργή φόρτιση (γράφω σχεδόν γιατι αν θυμάμαι καλά για κανά μήνα, όσο δηλ ήταν το ΟΕΜ καινούριο, φόρτιζε και με αυτό κανονικά, αλλά στη συνέχεια πάντοτε αργή φόρτιση, μέχρι που το παράτησα και γύρισα στο οριτζιναλ)

Πρέπει να έχει σχέση με την ποιότητα του καλωδίου (πχ τι αντίσταση παρουσιάζει, πόσο καλή επαφή κάνει κλπ)

Στο ρευμα δε υπαρχει αντισταση το καλωδιο απο 1 μετρο μεχρι 100 ειναι απλα αγωγος μεταφορας απο την πριζα στη συσκευη μας το μονο θεμα ειναι αν μπορουν να σηκωσουν την υσχυ του ρευματος που περνα.Τα καλωδια εχουν θεμα με ποιοτητα οσο αφορα την"διαπερατοτητα του ηχου βασει ομ κλπ.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παιδιά τελικά υπάρχει λύση στο πρόβλημα της κατάργησης του knock code ή πάω για reset; έχω δοκιμάσει όλα όσα λέτε στις προηγούμενες σελίδες..

Στο ρευμα δε υπαρχει αντισταση το καλωδιο απο 1 μετρο μεχρι 100 ειναι απλα αγωγος μεταφορας απο την πριζα στη συσκευη μας το μονο θεμα ειναι αν μπορουν να σηκωσουν την υσχυ του ρευματος που περνα.Τα καλωδια εχουν θεμα με ποιοτητα οσο αφορα την"διαπερατοτητα του ηχου βασει ομ κλπ.

Κάνεις μεγάλο λάθος, Το καλώδιο παίζει μεγάλο ρόλο στην ισχύ που μπορεί να μεταδώσει για την φώρτιση ενός κινητού.

Το διαπίστωσα εγώ ο ίδιος , με πολλά καλώδια USB στον ίδιο φορτιστή (2Α) και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη! ΜΗΝ παίρνετε φθηνά καλώδια φόρτισης!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

http://lifehacker.com/cables-can-significantly-impact-the-charging-speed-of-y-1532784722

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Κάνεις μεγάλο λάθος, Το καλώδιο παίζει μεγάλο ρόλο στην ισχύ που μπορεί να μεταδώσει για την φώρτιση ενός κινητού.

Το διαπίστωσα εγώ ο ίδιος , με πολλά καλώδια USB στον ίδιο φορτιστή (2Α) και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη! ΜΗΝ παίρνετε φθηνά καλώδια φόρτισης!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

http://lifehacker.com/cables-can-significantly-impact-the-charging-speed-of-y-1532784722

Ποιο ειναι καλο καλωδιο για φορτθση λοιπον μιας και πρεπει να αγορασω λογο προβληματος στο παλιο;;

Καλημέρα σε όλους σας!

Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορεί να γίνεται USB σύνδεση του G3 (D855) με το ‘MyPhoneExplorer’ δίχως να χρειάζεται η ενεργοποίηση «Επιλογές Προγραμματιστή -> Εντοπισμός Σφαλμάτων USB»?

Δηλαδή: με το που ανοίγεις το ‘MyPhoneExplorer’, να συνδέεται αυτόματα το G3 χωρίς την επαναλαμβανόμενη παραπάνω διαδικασία.

Ή εναλλακτικά: Αντί του ‘MyPhoneExplorer’, με τη χρήση του ‘LG PC Suite’ για συγχρονισμό με τις επαφές του Outlook, να επιλέγεις υπο-φάκελο επαφών και όχι όλες τις επαφές.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας!

Εχω πάρει ένα καινούριο g3 32gb πρόσφατα και αντιμετωπίζω το εξής: κάθε φορά που ξεκινάει το κινητό ή φωτεινότητα είναι στο φουλ. Το επαναφέρω εκεί που θέλω και στην επόμενη επανεκκίνηση πάλι είναι στο τέρμα. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Εχω πάρει ένα καινούριο g3 32gb πρόσφατα και αντιμετωπίζω το εξής: κάθε φορά που ξεκινάει το κινητό ή φωτεινότητα είναι στο φουλ. Το επαναφέρω εκεί που θέλω και στην επόμενη επανεκκίνηση πάλι είναι στο τέρμα. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο?

Μήπως δεν έχεις βάλει sim ακόμη;

Αν όχι, όταν βάλεις δες το ξανά!

Μήπως δεν έχεις βάλει sim ακόμη;

Αν όχι, όταν βάλεις δες το ξανά!

Όντως δεν έχω βάλει ακόμα. Θα το τσεκάρω μόλις την πάρω.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Γιατί κάποιος να εγκαταστήσει μία εφαρμογή για διαχείριση αρχείων και να μην χρησιμοποιεί αυτόν του κινητού? Τι παραπάνω προσφέρει μία τέτοια εφαρμογή?

Γιατί κάποιος να εγκαταστήσει μία εφαρμογή για διαχείριση αρχείων και να μην χρησιμοποιεί αυτόν του κινητού? Τι παραπάνω προσφέρει μία τέτοια εφαρμογή?

πολλα παραπανω.. κανε μια εγκατασταση τον es file explorer και θα δεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιο ειναι καλο καλωδιο για φορτθση λοιπον μιας και πρεπει να αγορασω λογο προβληματος στο παλιο;;

Εγώ πήρα αυτά

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NAN3O20?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00

Και είναι πολύ καλά και σε ποιότητα και σε ταχύτητα φόρτισης

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Βρε παιδιά. Εκτός από την Πολωνική έχουν δώσει ΟΤΑ την ΜΜ σε άλλες εκδόσεις;

Σαν πολύ δεν καθυστερούν;

Αυτό το γνωρίζεις... Κάθε χώρα θα την δώσει όποτε αυτή θέλει. Ή ακόμα θα πηδήξει και έκδοση και δεν θα την βγάλει καθόλου και θα δώσει μία άλλη. Αλλά αφού υπάρχει το flash tool τι τρελαίνεστε με ΟΤΑ. Κατεβάστε την πολωνική και βάλτε την. Γελοία είναι η διαδικασία.

Google Pixel 6 Pro

Αυτό το γνωρίζεις... Κάθε χώρα θα την δώσει όποτε αυτή θέλει. Ή ακόμα θα πηδήξει και έκδοση και δεν θα την βγάλει καθόλου και θα δώσει μία άλλη. Αλλά αφού υπάρχει το flash tool τι τρελαίνεστε με ΟΤΑ. Κατεβάστε την πολωνική και βάλτε την. Γελοία είναι η διαδικασία.

απο θέμα εγγυησης είμαστε καλυμένοι?και μια ερώτηση επειδή δεν είμαι πολυ σχετικός επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν την αναβαθμηση η και μετα?

απο θέμα εγγυησης είμαστε καλυμένοι?και μια ερώτηση επειδή δεν είμαι πολυ σχετικός επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πριν την αναβαθμηση η και μετα?

Δεν κάνεις καθόλου, ή εγκατάσταση από μόνη της θα σου κάνει format βγάλε και για καλό και για κακό την κάρτα μνήμης απ το κινητό (αν έχεις) και κρατα μπακαπ ότι έχεις στην εσωτερική μνήμη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την έχουμε πάρει

πολωνικη ειναι η συσκευή?η έκανες flash?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν κάνεις καθόλου, ή εγκατάσταση από μόνη της θα σου κάνει format βγάλε και για καλό και για κακό την κάρτα μνήμης απ το κινητό (αν έχεις) και κρατα μπακαπ ότι έχεις στην εσωτερική μνήμη.

ευχαριστω πολύ για την συμβουλη!απο θεμα εγγυησης?το λέω γιατι σκέφτομαι να το στείλω για αλλαγη πλαισίου!

ευχαριστω πολύ για την συμβουλη!απο θεμα εγγυησης?το λέω γιατι σκέφτομαι να το στείλω για αλλαγη πλαισίου!

Αν είναι να το στείλεις στο service, στείλτο καλύτερα με τη "μαμά" rom.

Ε ρε τι κόλλημα έφαγα με το "pause instead of ducking" στα settings του tunein όταν δεν είναι επιλεγμένο δεν σταματά το ράδιο σε απάντηση κλήσης και νόμιζα ότι ακούγεται σε επαγγελματική κλήση, τα έπαιξα κανονικά πρωί πρωί σήμερα!

Βρήκα όμως σταθερό και το επιβεβαίωσα ο άλλος συνομιλητής δεν ακούει τίποτα!

Αυτές είναι παρενέργειες μετά από ένα hard reset.