takaros31 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 το ράγισμα δεν επηρεάζει πουθενά την λειτουργία του κινητού, είναι καθαρά αισθητικό το κομμάτι και εγώ που το έχω σε θήκη δεν το βλέπω καν.αν όμως το πουλήσω για να πάρω το redmi note 3 θα το στείλω για αλλαγή του πλαισίου Εννοείται δεν επηρεάζει κάπου αλλά για μένα ρίχνει την αξία... Δηλαδή ανάμεσα σε δύο τηλέφωνα το ένα με ραγισμα το άλλο χωρίς θα προτιμούσα με το χωρίς. Αφού το καλύπτει η εγγύησή θα το έστελνα γιατί το μάτι το ρημάδι δυστυχώς πάει εκεί Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 αξίζει λέτε να το δώσω για το redmi note 3 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Από άποψη Spec? Νομίζω δεν χωράει σύγκριση... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Χαχαχα ναι είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή. Έχει ρωγμή σε 2 σημεία ,αλλά κατά τα άλλα είναι άψογο. Το έχω δει κάμποσες φορές αυτο το σκηνικό και όχι μόνο στο G3 φυσικά. Έτοιμος ήμουν να πάρω ένα αλλά δεν το κάνω. Θα περιμένω. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα φτιάχνουν αφού έχουν εγγύηση εκτός και εάν ξέρουν ότι η οθόνη που θα τους βάλουν είναι χειρότερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Από άποψη Spec? Νομίζω δεν χωράει σύγκριση... για αυτό σκεφτόμουν να δώσω αυτό και να το πάρω.μάλλον θα το κάνω, θα πάω στο redmi note 3 για πείτε πόσο περνάει το 16αρι τώρα, με 16gb sd, tempered glass, και την case mate Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Εννοείται δεν επηρεάζει κάπου αλλά για μένα ρίχνει την αξία... Δηλαδή ανάμεσα σε δύο τηλέφωνα το ένα με ραγισμα το άλλο χωρίς θα προτιμούσα με το χωρίς. Αφού το καλύπτει η εγγύησή θα το έστελνα γιατί το μάτι το ρημάδι δυστυχώς πάει εκεί εγω που μάλλον το ράγισμα εμφανίστηκε μετα απο μια πτώση!λες να μην μου το δεχτούν να το επισκευάσουν? το λέω γιατι έχει 2 εμφανείς γρατζουνιές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 το κολλητού είχε στούκα δυνατή στο πλάι και δεν είπαν τίποτα.βασικά δεν είχε μια, είχε πολλές, τόσες που του είπα ξέχνα την εγγύηση αλλά δεν είπαν τίποτα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 το κολλητού είχε στούκα δυνατή στο πλάι και δεν είπαν τίποτα.βασικά δεν είχε μια, είχε πολλές, τόσες που του είπα ξέχνα την εγγύηση αλλά δεν είπαν τίποτα ποσες μέρες χρειάστηκε για επισκευή?πως το έστειλε στην lg?σκέφτομαι μετα τις γιορτές να το στείλω!μακάρι και εμένα να μην το χρεώσουν το πλαισιο που θα αλλάξουν στο κινητό δεν έχει παρουσιάσει την παραμικρή βλάβη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ποσες μέρες χρειάστηκε για επισκευή?πως το έστειλε στην lg?σκέφτομαι μετα τις γιορτές να το στείλω!μακάρι και εμένα να μην το χρεώσουν το πλαισιο που θα αλλάξουν στο κινητό δεν έχει παρουσιάσει την παραμικρή βλάβη! ακριβώς 1 βδομάδα από επαρχία.πέμπτη το πήρε το κουριερ και την επόμενη παρασκευή το είχε πίσω.αα του είχαν δώσει και κινητό να κάνει την δουλειά του.παίρνεις στην lg hellas και όχι στην procordia που λένε αρκετοί.γιατί στην procordia πήρα πρώτα και μου είπαν να πάρω στην lg Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ποσες μέρες χρειάστηκε για επισκευή?πως το έστειλε στην lg?σκέφτομαι μετα τις γιορτές να το στείλω!μακάρι και εμένα να μην το χρεώσουν το πλαισιο που θα αλλάξουν στο κινητό δεν έχει παρουσιάσει την παραμικρή βλάβη! Το πλαίσιο δεν πάει ξεχωριστά, είναι ενιαίο με την οθόνη. Οπότε δεν έχεις τέτοιο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα επειδη θελω να το παω στο service για να μην υπαρχουν ιχνη root πρεπει να κανω cse install ή μας κανει και το απλο περασμα της rom που δεν κανει format παντα με το lgtoolkit εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Cse κανε για σιγουριά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ναι αυτό με την εκκαθάριση είναι για τις εφαρμογές παράδειγμα το Google maps είναι μια εφαρμογή αν πας στις εφαρμογές στη συγκεκριμένη Google maps θα δεις ότι μπορείς να διαγράψεις τη προσωρινή μνήμη, τις ρυθμίσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής, αν είναι η προεπιλεγμένη κτλ αλλά για τη τοποθεσία δεν έχω βρει και ανάλογο, είναι υπηρεσία του συστήματος του Android και τέτοιο κατάλαβα. Με έβαλες στη πρίζα τώρα και θα το ψάξω όταν επιστρέψω σε σταθερό υπολογιστή σε μια βδομάδα περίπου και θα σου στήλω pm. Εμένα και στο Google maps μου πετάει το ίδιο παράθυρο αυτό όμως επανέρχεται από τη διαγραφή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Τα μενού αλλάζουν και όχι μόνο σε search που έκανα τώρα στο support του Google για τους χάρτες γράφει και αλλάζει στις 21/1 αλλά δεν το κατάλαβα έτσι στα πεταχτά. Γενικά κι εγώ ψάχνομαι δεν τα γνωρίζω καλά αν και το έχω ένα χρόνο τώρα το Android ήρθα από iPhone και στην αρχή τα είχα παίξει. Τοποθεσία σπάνια χρησιμοποιώ για μερικές φωτογραφίες και μόνο, με το Marshmallow ίσως αλλάξει η κατάσταση και βολεύει σε περισσότερα πράγματα. Βρε ξέρω οτι μπορείς να διαγράψεις δεδομένα ή προεπιλογές για κάθε εφαρμογή. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ποιας εφαρμογής τα δεδομένα να διαγράψω για να :μου ξαναπεταχτεί αυτό το παραθυράκι της τοποθεσίας με τα "συμφωνώ, δεν συμφωνώ". Υπέθεσα πως γνώριζες επειδή το είχες γράψει στο post σου. Τέλος πάντων... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Καλή χρονιά να έχεις. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Χρονια πολλα σε όλους παιδια. Ηρθε η ωρα να σας αποχαιρετησω καθως μετα απο ενα χρονο με το G3 αποφασισα να το δωσω για να παω σε Xiaomi Redmi Note 3. Τα καλυτερα σε ολους ευχομαι... Η συσκευη μου υπαρχει ακομη και αν ενδιαφερεται κανεις μπορει να μου στειλει πμ. Καλο υπολοιπο γιορτων! Δώσε μας τις εντυπώσεις σου εδώ για το note 3 ή τουλάχιστον ένα link με την άποψή σου σε άλλο topic. Ψήνομαι κι εγώ για το συγκεκριμένο. Και μόνο καλό θα μας προσέφερε η άποψη κάποιου που είχε το G3 όπως εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaper Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) ειμαι αναμεσα στο lg g3, letv le1x600, και leagoo elite 1, τι λετε να προτιμησω...? εχω πελαγωσει εδω και μερες δεν ξερω τι να παρω διαβαζω απο εδω διαβαζω απο εκει... Edited December 28, 2015 by kaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 ειμαι αναμεσα στο lg g3, letv le1x600, και leagoo elite 1, τι λετε να προτιμησω...? εχω πελαγωσει εδω και μερες δεν ξερω τι να παρω διαβαζω απο εδω διαβαζω απο εκει... Σε σχεση με τα αλλα που γραφεις εγω προτιμω το lg 32. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Συμφωνώ με τον Σταύρο Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daug25 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Η μπαταρια του g3 ειναι ιδια με του g4? το ρωτω γιατι επειδη θα παω στο 4 αν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω τις extra μπαταριες που εχω στη νεα συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Η μπαταρια του g3 ειναι ιδια με του g4? το ρωτω γιατι επειδη θα παω στο 4 αν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω τις extra μπαταριες που εχω στη νεα συσκευη Άν δεν κάνω λάθος, καμία εταιρία δεν βάζει τις ίδιες μπαταρίες σε δύο διαφορετικά μοντέλα για πολλούς και διαφόρους λόγους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) παιδια μολις εδωσα το g2 και εγω, σκέφτομαι για το g3 αλλα με αλλα που διαβαζω εδώ φοβάμαι..... τι λετε? Edited December 28, 2015 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Βρε ξέρω οτι μπορείς να διαγράψεις δεδομένα ή προεπιλογές για κάθε εφαρμογή. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ποιας εφαρμογής τα δεδομένα να διαγράψω για να :μου ξαναπεταχτεί αυτό το παραθυράκι της τοποθεσίας με τα "συμφωνώ, δεν συμφωνώ". Υπέθεσα πως γνώριζες επειδή το είχες γράψει στο post σου. Τέλος πάντων... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Καλή χρονιά να έχεις. Με αφορμή την απορία σου το έψαξα κι εγώ και οι γνώμες,ώστε να επανεμφανιστεί το παράθυρο location consent, συγκλίνουν στο ότι πρέπει να γίνει εκκαθάριση στο Google play services.Ρυθμίσεις->εφαρμογές->Υπηρεσίες Google play->Διαχείριση χώρου->εκκαθάριση δεδομένων. Έτσι τουλάχιστον δούλεψε για κάποιους.Δοκιμασε το. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Φίλε vortex σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Πράγματι δούλεψε! Άρα τα δεδομένα των υπηρεσιών Google Play θα πρέπει να εκκαθαριστούν για όποιον άλλον ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ Vortex. Καλή χρονιά να έχεις :) Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 παιδια μολις εδωσα το g2 και εγω, σκέφτομαι για το g3 αλλα με αλλα που διαβαζω εδώ φοβάμαι..... τι λετε? Αν δεν ειχες θεματα με το τζι2 δεν επρεπε να το δωσεις το τζι 3 τωρα μια χαρα ειναι εδω συνηθως γραφουν αυτοι που εχουν προβλημα και ειναι πολυ λιγοι σε σχεση με τα τζι3 που εχουν πουληθει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Τι ειναι το proximity sensor που εχει μιση ώρα wakelock? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Είναι ο αισθητήρας εγγύτητας. Αυτός δηλαδή που σβήνει την οθόνη όταν πλησιάζεις το κινητό στο αυτί. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts