lostmangr Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 παιδια ποιο καλη καμερα ποιο εχει τελικα το g2 η το g3??? Παράθεση Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 παιδια ποιο καλη καμερα ποιο εχει τελικα το g2 η το g3??? Το G3 έχει καλύτερη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 δεν ισχύει αυτό.5 κινητά έχουμε σπίτι, όλοι έχουν θέματα εγώ όχι Δεν ισχυει στην περιοχη σου... Στη δικη μου ισχυει... Το xiaomi της αδερφης μου με τον ιδιο παροχο εχει 2 γραμμες και εγω τιποτα... Δεν μιλαω για εξω αλλα ηια μεσα στο σπιτι...Σε σημεια που το galaxy nexus επιανε το g3 δυσκολευεται η βγαινει εκτος δικτυου...παλι εννοω σε σημρια μεσα στο σπιτι Σε εκδρομη στο Πηλιο το g3 ηταν παρα πολυ συχνα εκτος δικτυου και αναγκαζομουν να το βαζω σε flight mode και να παιρνω τηλεφωνο απο ενα παναρχαιο galaxy ace το οποιο ειχα μαζι μου γιατι τοτε το g3 ηταν καινουργιο και δεν ηθελα να το πολυχρησιμοποιω... Το galaxy ace ειχε ιδιο παροχο και ιδιο αριθμο με το g3 απλα δεν ειχε micro-sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Κι εγώ ψήνομαι να το αγοράσω αλλά εχω δει τόσα video που το δείχνουν στο φως της ημέρας και είναι τραγική η φωτεινότητα.Δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα!!! Τώρα να είναι μούφα τα βιντεάκια δεν ξέρω.Αλλά νομιζω είναι σημαντικό,ειδικά τώρα το καλοκαίρι και δεδομένου οτι ενα κινητό δεν το χρησιμοποιείς μόνο στο σπίτι. Δες το δίπλα δίπλα με το Z3 Πάνω σε ξαπλώστρα με[ATTACH]61209[/ATTACH] τον ήλιο από πάνω...Τώρα την έβγαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Δες το δίπλα δίπλα με το Z3 Πάνω σε ξαπλώστρα με[ATTACH]61209[/ATTACH] τον ήλιο από πάνω...Τώρα την έβγαλα Το κρατησες βλεπω ε?Ευχαριστημενος?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Το κρατησες βλεπω ε?Ευχαριστημενος?? Ναι Νικόλα...και θα πουλήσω και το flex 2...θα μείνω με το Z3 φίλε...αν εξαιρέσεις το φλας του που είναι τραγικό σε όλα τα άλλα είναι αστέρι το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Δες το δίπλα δίπλα με το Z3 Πάνω σε ξαπλώστρα με[ATTACH]61209[/ATTACH] τον ήλιο από πάνω...Τώρα την έβγαλα Και με τα δυο κανρις την δουλεια σου.... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Αυτό που παρατήρησα εγώ σχετικα με την φωτεινότητα. Είδα παρτίδες 406-410 και κάποια απο 500 κ πανω. .λοιπον οι παρτίδες των 400 με φωτεινότητα στο 70% ηταν παρα πολύ φωτεινές ενω στις 500 για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο έπρεπε να ειναι στο 100% κ παλι δύσκολα.... Πιστεύω οτι στις αρχικές παρτίδες ηταν σαφως καλύτερη η ποιότητα οθόνης αλλά μάλλον κ ζεστενεται περισσότερο........ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Αυτό αν ισχύει είναι λάθος. Γενικά να παίζουν πολλών "ειδών" panels. Γενικά συμβαίνουν αποκλείσεις και είναι λογικό. Αλλά διαφορετικά panels λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Εγώ ξέρω αυτό που είδα...κ η διάφορα ηταν εντυπωσιακή.. Δεν ξέρω αν ισχυει επίσημα.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 παιδια μια ερωτηση μεσω του Browser εχω βγαλει μερικα bookmarks στην επιφανειας εργασιας, δεν γινεται να μετακινηθουν σε φακελο; tragic! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Καλησπέρα παιδια.Δεν ξερω αν είναι σωστη η δημοσιευση εδώ αλλα εχω ένα πρόβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.Οι αποθηκευμένοι σελιδοδείκτες στον stock browser (όχι τον chrome) του lg g3 μου εχουν εξαφανιστεί-σβηστει εντελως ξαφνικα.Υπαρχει τροπος να τους επαναφερω γιατι δεν τους βρισκω πουθενα.Ευχαριστώ. Βοήθεια Κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Βοήθεια Κανείς; Φίλε μου εγω δεν γνωρίζω καθόλου. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Τωρα τελευταια εκει που η μπαταρια πεφτει κατω απο το 30% οταν παω να μπω σε wi-fi μου βγαζει μήνυμα "Η συνδεση στο δικτυο δεν ειναι διαθεσιμη" οσες αποσυνδεσεις κ επανασυνδεσεις να κανω το ιδιο γνται..φιαχνει αφου κανω reboot..Εχω το battery doctor k greenify..bug ειναι ή τπτ αλλο?Εχει κνς να μου προτεινει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Τωρα τελευταια εκει που η μπαταρια πεφτει κατω απο το 30% οταν παω να μπω σε wi-fi μου βγαζει μήνυμα "Η συνδεση στο δικτυο δεν ειναι διαθεσιμη" οσες αποσυνδεσεις κ επανασυνδεσεις να κανω το ιδιο γνται..φιαχνει αφου κανω reboot..Εχω το battery doctor k greenify..bug ειναι ή τπτ αλλο?Εχει κνς να μου προτεινει κατι; Σε stock κινητό υπάρχει επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά όχι στο 30% μέγιστο που βλέπω είναι 15% και δεν σβήνει βέβαια. Δες στα μενού των δύο εφαρμογών που αναφέρεις κάτι θα βρεθεί σε επιλογή, αν δεν βρεις αφαίρεσε το battery doctor και δες πως συμπεριφέρεται αν μία από τα ίδια απενεργοποίησε το greenify δεν πιστεύω να είναι κάπου αλλού το πρόβλημα τέτοιο bug δεν άκουσα ποτέ. Αλλά γιατί έχεις το doctor μαζί με το greenify περιττό το βλέπω, είχα το greenify και το έβγαλα κι αυτό γιατί δεν ανοίγω πάρα πολλές εφαρμογές για να μου είναι απαραίτητο. Από τα δύο το battery doctor θα το σούταρα χωρίς σκέψη. Edited May 24, 2015 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Σε stock κινητό υπάρχει επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά όχι στο 30% μέγιστο που βλέπω είναι 15% και δεν σβήνει βέβαια. Δες στα μενού των δύο εφαρμογών που αναφέρεις κάτι θα βρεθεί σε επιλογή, αν δεν βρεις αφαίρεσε το battery doctor και δες πως συμπεριφέρεται αν μία από τα ίδια απενεργοποίησε το greenify δεν πιστεύω να είναι κάπου αλλού το πρόβλημα τέτοιο bug δεν άκουσα ποτέ. Αλλά γιατί έχεις το doctor μαζί με το greenify περιττό το βλέπω, είχα το greenify και το έβγαλα κι αυτό γιατί δεν ανοίγω πάρα πολλές εφαρμογές για να μου είναι απαραίτητο. Από τα δύο το battery doctor θα το σούταρα χωρίς σκέψη. Ειναι περιττο το doctor το ξερω και παντελως αχρηστο..ο μονος λογος που το εχω ειναι γιατι ειδα οτι το κινητο μας κ οχι μονο αυτο αλλα κ πολλα αλλα κανουν fast charge κατα τη διαρκεια της φορτισης,με συνεπεια μετα απο ενα συγκεκριμενο αριθμο φορτησεων να γινεται τρομερο drop στην μπαταρια.Ο μονος ασφαλης τροπος να αποφευχθεί αυτο ηταν να κανουν οι χρηστες trickle charging..Ειναι κατι σαν υπερπληρης φορτιση που δειαρκει αναλογα τα apps κ τα σχετικα απο 10 εως 30 λεπτα παρολο που το κινητο λεει 100%.Αυτο το διαβασα κ στο xda κ γενικοτερα.Αυτη η εφαρμογη αλλα κ αλλες παρομοιες εχουν αυτη τη δυνατοτηα να μας δειχνουν ποσο Πρέπει να εχουμε ακομα τη συσκευη να φορτιζει μετα το περας του 100%.Ο μονος λογος λοιπον που το εχω βαλει ατη συσκευη ειναι αυτος.Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου Edited May 24, 2015 by Nickozzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Με χαρα βλεπω οτι η lg δουλεψε το ui με το g4.... Οταν με το καλο ερθει και αναβαθμιση το κινητο θα απογειωθει.... (ξερω οτι δεν πρεπει να μιλαμε για custom αλλα εβαλα μια g4) και ολα ειναι super smooth) Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Εγώ ξέρω αυτό που είδα...κ η διάφορα ηταν εντυπωσιακή.. Δεν ξέρω αν ισχυει επίσημα.. σωστη παρατηρηση..αυτο οφειλεται στο θερμο η ψυχρο χρωμα..αν κοιταξεις πολλες οθονες στις περισσοτερες δεν ειναι ιδιες Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλημερα παιδια. Ειναι ευκολο να μου πει καποιος ποια com port χρησιμοποιει το G3 ως default διοτι την ειχα αλλαξει σε 41 λογω tot αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλημερα παιδια. Ειναι ευκολο να μου πει καποιος ποια com port χρησιμοποιει το G3 ως default διοτι την ειχα αλλαξει σε 41 λογω tot αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε. Ευχαριστώ. Φιλε συγγνωμη δεν γνωριζω.... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostmangr Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 παιδια κατι που ηθελα να ρωτησω γενικος η lg ειναι γρηγορη στης αναβαθμισεις???το επομενο android ειναι το muffins τελικα???αν ναι θα το παρει το g3 η μπα??? Παράθεση Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 παιδια κατι που ηθελα να ρωτησω γενικος η lg ειναι γρηγορη στης αναβαθμισεις???το επομενο android ειναι το muffins τελικα???αν ναι θα το παρει το g3 η μπα??? Φιλε απο τις πιο γρηγορες εταιρες σε αυτον τον τομεα.. Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 (edited) παιδια μια ερωτηση μεσω του Browser εχω βγαλει μερικα bookmarks στην επιφανειας εργασιας, δεν γινεται να μετακινηθουν σε φακελο; tragic! Μιλάς widget bookmarks; Τα 1x1 Μια χαρά μετακινούνται σε φάκελο .. Τα 3χ2 όχι Edited May 25, 2015 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostmangr Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Φιλε απο τις πιο γρηγορες εταιρες σε αυτον τον τομεα.. αντε ρε εσυ μια χαρα δηλαδη...μακαρι να παρει και το new android οταν βγει... Παράθεση Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 φανταστείτε τι θα είχε γίνει αν δεν είχε δώσει η lg lolipop όπως έγινε σε άλλες ναυαρχίδες που πήραν τώρα και έχουν χίλια 2 θέματα.πόλεμος. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts