gokarbou Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Παρτιδα 410 ραγισμα στο μικρόφωνο... Αγορασμένο τον Νοέμβριο. Το εχει στείλει κανεις για service για τέτοιο λόγο και αν ναι ποσο καιρο το κρατησαν; Ναι φιλε μου. Παρτιδα 408 ειχα ραγισμα ρε υπερυθρες και μικροφωνο. Τουσ πηρα τηλεφωνο Δευτερα, ηρθε το κουριερ το πηρε Τριτη και μου το εφεραν την επομενη Δευτερα. Αν τωρα πας απο εκει κσι περιμενεις μπορει να το κανουν γρηγοροτερα.εγω λογω δουλειας δεν γινοταν να παω απο εκει. Ειμαι κατευχαριστημενος απο το σερβις παντως. Ηρθαν το πηραν το εφεραν στη πορτα μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 (edited) Παρτιδα 410 ραγισμα στο μικρόφωνο... Αγορασμένο τον Νοέμβριο. Το εχει στείλει κανεις για service για τέτοιο λόγο και αν ναι ποσο καιρο το κρατησαν; Τι χρώμα είναι φίλε μου? Edited March 21, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Είδατε που τελικά δεν παίζουν και τόσο ρόλο οι παρτίδες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ναι φιλε μου. Παρτιδα 408 ειχα ραγισμα ρε υπερυθρες και μικροφωνο. Τουσ πηρα τηλεφωνο Δευτερα, ηρθε το κουριερ το πηρε Τριτη και μου το εφεραν την επομενη Δευτερα. Αν τωρα πας απο εκει κσι περιμενεις μπορει να το κανουν γρηγοροτερα.εγω λογω δουλειας δεν γινοταν να παω απο εκει. Ειμαι κατευχαριστημενος απο το σερβις παντως. Ηρθαν το πηραν το εφεραν στη πορτα μου :) Σ ευχαριστω πολύ. Θα τους πάρω Δευτέρα πρωί. ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι χρώμα είναι φίλε μου? Χρυσό είναι. Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Είδατε που τελικά δεν παίζουν και τόσο ρόλο οι παρτίδες; Ούτε τα χρώματα... Έχει βγάλει πρόβλημα και το λευκό και το titan και το χρυσό... Πραγματικά είναι χαζό αυτό που παθαίνει το τηλέφωνο στα καλά καθούμενα χωρίς πτώση χωρίς τίποτα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ούτε τα χρώματα... Έχει βγάλει πρόβλημα και το λευκό και το titan και το χρυσό... Πραγματικά είναι χαζό αυτό που παθαίνει το τηλέφωνο στα καλά καθούμενα χωρίς πτώση χωρίς τίποτα Απο υπερθερμανση το παθαινει...να αρχισω να κοιταω και το δικο μου...:cool: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Απο υπερθερμανση το παθαινει...να αρχισω να κοιταω και το δικο μου...:cool: Ότι είναι από υπερθερμανση είναι κάτι το οποίο έχει βγει επίσημα από lg ή είναι συμπέρασμα? Αν και υπάρχει πιθανότητα εννοείται ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ότι είναι από υπερθερμανση είναι κάτι το οποίο έχει βγει επίσημα από lg ή είναι συμπέρασμα? Αν και υπάρχει πιθανότητα εννοείται ... Η διαστολη-συστολη των πλαστικων...δεν εξηγηται αλλιως...αστοχια υλικου ??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Την υπερθέρμανση την πάθαινε στο σημείο πέριξ της κάμερας λόγω της τοποθέτησης του επεξεργαστή και όχι τόσο χαμηλά στο σημείο του earphone input, οπότε δε πιστεύω πως παίζει ρόλο η πιθανή υπερθέρμανση του. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Την υπερθέρμανση την πάθαινε στο σημείο πέριξ της κάμερας λόγω της τοποθέτησης του επεξεργαστή και όχι τόσο χαμηλά στο σημείο του earphone input, οπότε δε πιστεύω πως παίζει ρόλο η πιθανή υπερθέρμανση του. Η αλήθεια είναι ότι όσες φορές έχει ζεσταθει και το δικό μου είναι ψηλά Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορεις καποιος να με βοηθησει πως γινεται αυτοματα(δεν θελω χειροκινητα) η ενημερωση στα εισερχομενα μειλ σε ενα λογαριασμο που εχω στο κινητο! Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Mε το typemail που έχω γίνεται αυτόματα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Mε το typemail που έχω γίνεται αυτόματα. Δηλαδη κατεβαζοντας αυτη την εφαρμογη θα κανει ανανεωση στα εισερχομενα μονο του αυτοματα? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορεις καποιος να με βοηθησει πως γινεται αυτοματα(δεν θελω χειροκινητα) η ενημερωση στα εισερχομενα μειλ σε ενα λογαριασμο που εχω στο κινητο! Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Με την μαμά εφαρμογή κάνεις τα εξής: Ενώ έχεις μπει στην εφαρμογή του μαιλ πατάς πάνω δεξιά στις τρείς τελείες και επιλέγεις Ρυθμίσεις---> Τον λογαριασμό μαιλ που θέλεις---> Χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης--->Ορισμός συχνότητας---> Επιλέγεις από 5 λεπτά έως 8 ώρες αυτόματη λήψη-ενημέρωση των μαιλ σου. Ελπίζω να βοήθησα. Edited March 22, 2015 by clio1400 Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Με την μαμά εφαρμογή κάνεις τα εξής: Ενώ έχεις μπει στην εφαρμογή του μαιλ πατάς πάνω δεξιά στις τρείς τελείες και επιλέγεις Ρυθμίσεις---> Τον λογαριασμό μαιλ που θέλεις---> Χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης--->Ορισμός συχνότητας---> Επιλέγεις από 5 λεπτά έως 8 ώρες αυτόματη λήψη-ενημέρωση των μαιλ σου. Ελπίζω να βοήθησα. Ευχαριστω πολυ! Μπηκα ετσι οπως μου γραφεις αλλα στον ορισμο συχνοτητας μου γραφει χειροκινητα και δεν μπορω να αλλαξω αυτη την ενδειξη!:( Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 @takaros31 ναι αυτο εννοω για το shortcut της μουσικης! Πως το εκανες; Εμενα δεν εχεις καν επιλογες στο app στα settings.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ευχαριστω πολυ! Μπηκα ετσι οπως μου γραφεις αλλα στον ορισμο συχνοτητας μου γραφει χειροκινητα και δεν μπορω να αλλαξω αυτη την ενδειξη!:( Τελικα κατεβασα και χρησιμοποιω την εφαρμογη που μου υπεδειξε ο φιλος GUZGUN(ευχαριστω πολυ),και τωρα ολα καλα! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Κανα update θα παρουμε; εχω κολισει στην 5.0 v20h... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Δυστυχώς το G3 δεν είναι Nexus... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Για μένα ευτυχώς το g3 δεν είναι nexus σε πολλά...τα update τα τελευταία που έδωσε στο nexus μόνο κακό του έκαναν εμάς προς το παρόν καλό μας κάνουν Έρχεται update v20i απ όσο διάβασα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 παιδια εχει κανενας βαλει tempered glass screen protector? Βγαινει ευκολα οπως η απλη μεμβρανη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 παιδια εχει κανενας βαλει tempered glass screen protector? Βγαινει ευκολα οπως η απλη μεμβρανη? ποιο ευκολα, γιατι ειναι σκληρο και οταν το ξεκολησεις στη γωνια, ανασηκωνεται ολο μεχρι την αλλη γωνια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Αν ηθελα να διαθεση τοσα λεφτα θα επαιρνα με κλειστα ματια nexus... Ειχα το galaxy nexus και δεν το αλλαζα για τιποτα...αλλα δυστυχως με αφησε πριν λιγο καιρο... Οποτε απο Δευτερα θα παρω το G3 αν και πιο σωστη επιλογη ειναι το G2(οπως ξαναειπα τα εβαλα διπλα-διπλα και το g2 ηταν μακραν πιο γρηγορο σε ανοιγμα εφαρμογων και πιο smooth στη χρηση) αλλα θελω 5.5 ιντσες... Ποιες ειναι οι τελευταιες παρτιδες? Θα παρω τηλεφωνο στο σκρουτζομαγαζο και θα τους πω να μου πουν το ΙΜΕΙ απο τη συσκευη που θα μου στειλουν. Σκεφτομαι να πληρωσω με paypal ωστε να γινει καμια στραβη να μπορω να τους τρεξω γιατι πολλα εχουν ακουστει με DOA που δεν παρεχεται... e-deal η Kaizer(ποιο απο τα 2?)? Δεν εχω αγορασει ξανα απο τετοιο καταστημα, συνηθως αγοραζα απο εξωτερικο Edited March 22, 2015 by AlexVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 ποιο ευκολα, γιατι ειναι σκληρο και οταν το ξεκολησεις στη γωνια, ανασηκωνεται ολο μεχρι την αλλη γωνια Thanks!! παω να το βαλω:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Αν ηθελα να διαθεση τοσα λεφτα θα επαιρνα με κλειστα ματια nexus... Ειχα το galaxy nexus και δεν το αλλαζα για τιποτα...αλλα δυστυχως με αφησε πριν λιγο καιρο... Οποτε απο Δευτερα θα παρω το G3 αν και πιο σωστη επιλογη ειναι το G2(οπως ξαναειπα τα εβαλα διπλα-διπλα και το g2 ηταν μακραν πιο γρηγορο σε ανοιγμα εφαρμογων και πιο smooth στη χρηση) αλλα θελω 5.5 ιντσες... Ποιες ειναι οι τελευταιες παρτιδες? Θα παρω τηλεφωνο στο σκρουτζομαγαζο και θα τους πω να μου πουν το ΙΜΕΙ απο τη συσκευη που θα μου στειλουν. Σκεφτομαι να πληρωσω με paypal ωστε να γινει καμια στραβη να μπορω να τους τρεξω γιατι πολλα εχουν ακουστει με DOA που δεν παρεχεται... e-deal η Kaizer(ποιο απο τα 2?)? Δεν εχω αγορασει ξανα απο τετοιο καταστημα, συνηθως αγοραζα απο εξωτερικο Το nexus το 6αρι συμφωνώ τα σπάει . το 5αρι υστερεί σε πολλά εκτός από γρηγοραδα. Λογικά τελευταίες παρτίδες θα είναι 412,501,502. Εγώ αγόρασα από kaizerstore τον Δεκέμβρη και όλα καλά. Συνήθως από εκεί αγοράζω και δεν είχα θέμα μέχρι τωρα Edit: επίσης μην τρελενεσαι με το g2 το έχει η γυναίκα μου και τα δουλεύω και τα δύο. το εκθεσιακό g3 δεν ξέρω αν είχε όλα τα update, με το τελευταίο πάντως πάει πολύ καλά. Εννοείται ότι και το g2 είναι σφαιρατο και τούμπανο εγώ πλέον όμως δεν τα συγκρίνω. Δεν ξέρω αν είναι λίγο πιο γρήγορο αλλά σαν σύνολο θα σε καλύψει καλύτερα το g3 κατά την δική μου πάντα γνώμη Edited March 22, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts