johny_pl Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 με ολόκληρο το τηλ.πρώτον δεν έχει θέση εδώ, 2ον είναι 100 ευρώ πιο ακριβό και στο μόνο που υπερτερεί είναι ότι ανοίγει το φβ πιο γρήγορα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Έχεις πάρει τον παροχο σου για να ενεργοποιησεις το 4g? 4g πρέπει να σου έχει ένδειξη Επίσης πήγαινε ρυθμίσεις - δίκτυα - δεδομένα κινητής τηλεφωνίας - πάνω δεξιά έχει κάτι τελιτσες τις πατάς, πας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και στο λειτουργία δικτύου πρέπει να έχεις επιλεγμένο το gsm/wcdma/lte για να είσαι 4g Για την ακρίβεια αυτό το σηματάκι πρέπει να σου βγάζει https://docs.google.com/file/d/0B5Ye3HUdysd3SVBjcnJSWlJvUU0/edit?usp=docslist_api Ευχαριστώ φίλε.Μάλλον πρέπει να επικοινωνήσω με τον πάροχο. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 με ολόκληρο το τηλ.πρώτον δεν έχει θέση εδώ, 2ον είναι 100 ευρώ πιο ακριβό και στο μόνο που υπερτερεί είναι ότι ανοίγει το φβ πιο γρήγορα μαλλον δε το ειχες ποτε.οντως ειμαστε offtopic,οποτε ας το ληξουμε εδω :) υπαρχει και το youtube,δες μερικα βιντεο και ξαναελα μετα :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 στο youtube έβλεπα τον ενακαριρε να πετάει φωτιές Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ευχαριστώ φίλε.Μάλλον πρέπει να επικοινωνήσω με τον πάροχο. Ναι φίλος αν δεν είχες ποτέ 4g συσκευή και δεν το έχεις ενεργοποιησει ποτέ παίρνεις τηλ τον παροχο και στο ενεργοποιουν. Κάνεις ένα restart μετά από κανένα δεκάλεπτο που θα κάνεις το αίτημα και είσαι κομπλέ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Αμάν ρε παιδιά με την αντι-lg κόντρα πλέον. Εδώ είναι το forum για το lg g3 ή για το αντι-lg g3? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ναι φίλος αν δεν είχες ποτέ 4g συσκευή και δεν το έχεις ενεργοποιησει ποτέ παίρνεις τηλ τον παροχο και στο ενεργοποιουν. Κάνεις ένα restart μετά από κανένα δεκάλεπτο που θα κάνεις το αίτημα και είσαι κομπλέ Ευχαριστώ πολύ! Νέος στο κινητό και στο 4g, εξού και η ερώτηση. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ευχαριστώ πολύ! Νέος στο κινητό και στο 4g, εξού και η ερώτηση. Να είσαι καλά! Καλορίζικο και ότι θες εδώ είμαστε όπου μπορούμε να βοηθήσουμε! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 I know my friend δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν το βάζουν αλλά δεν είναι μόνο η lg. Μόνο η Sammy το βάζει και βλέπω σταδιακά να το καταργεί και αυτήεγω ειχα για 4 χρονια samsung συσκευες και δεν ρο ειχα παρει χαμπαρι μεχρι τωρα . ειναι αστειο παντως πρεπει να το προσθεσει αμεσα η google στην επομενη εκδοση android Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 εγω ειχα για 4 χρονια samsung συσκευες και δεν ρο ειχα παρει χαμπαρι μεχρι τωρα . ειναι αστειο παντως πρεπει να το προσθεσει αμεσα η google στην επομενη εκδοση android Δεν είναι θέμα Google έχει σχέση με το ui της κάθε εταιρίας. Η Sammy στο touchwiz το βάζει, η lg δεν το βάζει ούτε η HTC στο sense , όπως και οι άλλες δεν το βάζουν από όσο ξέρω Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Δεν είναι θέμα Google έχει σχέση με το ui της κάθε εταιρίας. Η Sammy στο touchwiz το βάζει, η lg δεν το βάζει ούτε η HTC στο sense , όπως και οι άλλες δεν το βάζουν από όσο ξέρω Νομιζω το βαζουν και καποιες κινεζικες, οχι μονο η Samsung Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Νομιζω το βαζουν και καποιες κινεζικες, οχι μονο η Samsung Ναι ενδεχομένως! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Καλημέρα παιδιά.Έχω ένα φίλο που έχει το G3 και με ρωτάει αν υπάρχει κάποιος οδηγός για root στην Lolipop και αν θα χαθεί η εγγύηση μετά το root;Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Καλημέρα παιδιά.Έχω ένα φίλο που έχει το G3 και με ρωτάει αν υπάρχει κάποιος οδηγός για root στην Lolipop και αν θα χαθεί η εγγύηση μετά το root;Ευχαριστώ. Καλημέρα, από το στόμα μου το πήρες. Κι εγώ ψάχνω μέθοδο για root έχω το f460 με lolipop αλλά μήπως η lolipop δεν επιτρέπει το root? Αν μπορεί να μας απαντήσει κάποιος έμπειρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 δεν υπάρχει ρουτ για λολιποπ.μονο σε custom και ναι χάνετε η εγγύηση αλλά αν το γυρίσεις στο μαμα firmware είναι κομπλέ και την δέχονται Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Δεν είναι θέμα Google έχει σχέση με το ui της κάθε εταιρίας. Η Sammy στο touchwiz το βάζει, η lg δεν το βάζει ούτε η HTC στο sense , όπως και οι άλλες δεν το βάζουν από όσο ξέρω δεν εχει νοημα ομως γιατι το κανουν? πετσοκοβουν μια βασικη δυνατοτητα του τηλεφωνου Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 δεν εχει νοημα ομως γιατι το κανουν? πετσοκοβουν μια βασικη δυνατοτητα του τηλεφωνου who knows...???!!!! :fool::fool::fool::fool: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Και γω με 3g μονο οταν το χρησιμοποιω βγαζω 3 και κατι ψηλα με τερμα κατω φωτεινοτητα στο αυτοματο.. Γενικα καθολου ευχαριστημενος με την μπαταρια. Σκεφρομαι να παρω μια δευτερη που βρηκα στο σκρουτζ στα 13 ευρω και εχει φορτιο 3500mah. Ειναι ΟΕΜ βεβαια.. Ελπιζω να μην μου σκασει στα χερια..:p ΟΕΜ δηλαδή βγάζει η LG μπαταρία 3500 και έχει βάλει στο κινητό μας 3000αρα. Ολίγουν κουφό μου ακούγεται όλο αυτό. ΟΕΜ δεν είναι μάρκα. Σημαίνει ότι είναι original προϊόν όπως το βγάζει η εταιρεία. Απλά μπορεί να φέρει άλλη φίρμα. Αυτό σημαίνει ότι για να μπορεί ο djkostas20 να πεί ότι έχω μία 3500mAH OEM battery for LG G3 πρέπει αυτή να την βγάζει η LG κανονικά και απλώς εγώ βάζω την φίρμα μου. Και μου φαίνεται κουφό να σου δίνει η LG 3000 και όχι 3500 από την αρχή. who knows...???!!!! :fool::fool::fool::fool: Ίσως γιατί η πλειονότητα των χρηστών στον κόσμο δεν το χρησιμοποιεί αλλά κάνει video calls μέσω άλλων προγραμμάτων όπως Skype, hangouts, etc.... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 ΟΕΜ δηλαδή βγάζει η LG μπαταρία 3500 και έχει βάλει στο κινητό μας 3000αρα. Ολίγουν κουφό μου ακούγεται όλο αυτό. ΟΕΜ δεν είναι μάρκα. Σημαίνει ότι είναι original προϊόν όπως το βγάζει η εταιρεία. Απλά μπορεί να φέρει άλλη φίρμα. Αυτό σημαίνει ότι για να μπορεί ο djkostas20 να πεί ότι έχω μία 3500mAH OEM battery for LG G3 πρέπει αυτή να την βγάζει η LG κανονικά και απλώς εγώ βάζω την φίρμα μου. Και μου φαίνεται κουφό να σου δίνει η LG 3000 και όχι 3500 από την αρχή. Ίσως γιατί η πλειονότητα των χρηστών στον κόσμο δεν το χρησιμοποιεί αλλά κάνει video calls μέσω άλλων προγραμμάτων όπως Skype, hangouts, etc.... Εντάξει απλά η ένσταση μου είναι ότι δεν έχουν όλοι smartphone πχ. Θέλω να κάνω μια βίντεο κλήση στους παππούδες στο χωριό να δούνε το εγγονι που έχουν κλασσικό νοκια αλλά με μπροστά κάμερα και δεν γίνεται για λόγους πρακτικους πιο πολύ εκτός και αν κάνω hitech τα πεθερικα μου! :p:p:p:p Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Για να είσαι σίγουρος οτι δε θα σου κάνουν καμμία "μανούρα" στο service, καλύτερα να φλασάρεις τη "μαμά" rom!! Θα τη βρεις βάζοντας το ΙΜΕΙ σου εδώ: http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 Κατεβάζεις το kdz αρχείο και το περνάς έτσι: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190Για να το επαναφέρω στην αρχική πρέπει να κάνω unroot ή δεν χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Παιδια πηρε φιλος το g3 αλλα δεν του βγαζει για αναβαθμιση σε λολιποπ, τι κανουμε;;; Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Παιδια πηρε φιλος το g3 αλλα δεν του βγαζει για αναβαθμιση σε λολιποπ, τι κανουμε;;; Κατεβάστε σε υπολογιστή το LG pc suite συνδέστε το κινητό κάντε έλεγχο για αναβαθμίσεις λογισμικού και μόλις βρει κάντε εγκατάσταση. Τι χωρας ειναι? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Για να το επαναφέρω στην αρχική πρέπει να κάνω unroot ή δεν χρειάζεται? Αυτό την ουσία είναι το unroot ;) Αν φλασάρεις rom με το flash tool δε χρειάζεσαι τίποτα αλλο, γίνεσαι τελείως "μαμά' κατευθείαν...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Κατεβάστε σε υπολογιστή το LG pc suite συνδέστε το κινητό κάντε έλεγχο για αναβαθμίσεις λογισμικού και μόλις βρει κάντε εγκατάσταση. Τι χωρας ειναι? πρεπει ελληνικο, αν το κανω με pc suite δεν χανει εγγυηση ετσι? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 πρεπει ελληνικο, αν το κανω με pc suite δεν χανει εγγυηση ετσι? Όχι δεν χάνεις εγγύηση απλά μπορεί να μην έχει έρθει OTA το update και το κάνεις από το pc. Της LG είναι το πρόγραμμα δεν κάνεις ρουτ update κάνεις Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts