MYianniS Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ελβετικό μέσω PC suite. Πρέπει να ήταν μεγάλο αρχείο, αλλά μπήκε μια χαρά. Αύριο οι εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω να αγοραζω το lg g3 315ευρω το 16αρι η να παρω μεταχειρισμενο απο εναν φιλο μου το nexus 6 200 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 200 ευρώ το nexus 6;μάλλον μπερδευτηκες nexus 5 θα ήθελες να γράψεις αν είναι έτσι g3 καινούριο με κλειστά μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 200 ευρώ το nexus 6;μάλλον μπερδευτηκες nexus 5 θα ήθελες να γράψεις αν είναι έτσι g3 καινούριο με κλειστά μάτια. oxi ειναι ενας φιλος μου που το εχει και μου το δινει 200 το 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 oxi ειναι ενας φιλος μου που το εχει και μου το δινει 200 το 6 200e το 6 πολύ καλή ευκαιρία.Εγώ θα το έπερνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 oxi ειναι ενας φιλος μου που το εχει και μου το δινει 200 το 6 200€ το nexus 6? Αν δεν το θέλεις, προσφέρομαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 250€ από εμένα! :p:p:p:p Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgiann Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ναι φιλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αν θες τηλεφωνο παρε g3 ... Αν θελεις ταμπλετ με δυνατοτητα κλησεων παρε νεξους ... τοσο απλο ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγω το επομενο νεξους ηθελα αλλα οταν ειδα το 6 αρχησα να αναρωτιεμαι που το παει η γκοογλ... http://www.google.com.cy/imgres?imgurl=http://cdn.gottabemobile.com/wp-content/uploads/Nexus6vsLGG3-620x413.jpg&imgrefurl=http://www.gottabemobile.com/2014/11/08/nexus-6-vs-lg-g3-size-comparison/&h=413&w=620&tbnid=hUhBEMeAY2FhuM:&zoom=1&q=nexus+6+vs+lg+g3+size&docid=rUradk-yQg17gM&ei=-x_ZVIaKLcGgUv7Ag9gO&tbm=isch&ved=0CBoQMygAMAA Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgiann Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Στοκ launcher; ναι φιλε...σορρυ για το διλπο ποστ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Στον stock video player ξερει κανεις πως ενεργοποιείται το dolby surround; Οπως στο g2 που ειχε επιλογη. Εδω δεν την βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 oxi ειναι ενας φιλος μου που το εχει και μου το δινει 200 το 6 250€ από εμένα! :p:p:p:p 251 :lol::lol::lol: Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Λοιπόν παίδες με την 20h το g3 έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν(τουλάχιστον στο 16 gb μοντελο που έχω εγώ η διαφορά φαίνεται)Το κινητό θα έπρεπε να είναι έτσι εδώ και καιρό ...Το ευχαριστιέμαι όσο δεν πάει ...Ένα μπράβο στην LG για την αναβάθμιση... Edited February 9, 2015 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ρε παιδια σε cze 32 gb για την d20h τιποτα ακομα... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Μόλις πέρασα την αναβάθμιση σε ελληνικό 32αρι μέσω LG PC SUITE κάνοντας το απαιτούμενο hard reset πρίν και μετά την εγκατάσταση. Άντε να δούμε εάν εξαληφθησαν κάποια μικρά redraws τα οποία είχε η συσκευή. Με μια πρώτη ματιά δείχνει βελτιωμένο. Αντικειμενικά εχει φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο και σίγουρα αποτελεί vfm αυτή την στιγμή. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ποιος το χαρακτηρίζει απαιτούμενο το hard reset Πριν και μετά από ένα απλό πατς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μολις μου ήρθε αναβάθμιση οτα τωρα.ελληνικο.λογικα δεν χάνεται τιποτα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μολις μου ήρθε αναβάθμιση οτα τωρα.ελληνικο.λογικα δεν χάνεται τιποτα ετσι? Αν ειναι ΟΤΑ οχι σιγουρα δεν χανεται, αλλα επειδη μια στο εκατομμυριο μπορει να γινει οτιδηποτε δεν κανεις ενα backup να εισαι σιγουρος? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ποιος το χαρακτηρίζει απαιτούμενο το hard reset Πριν και μετά από ένα απλό πατς; Οκ είπαμε να γίνεται σε μεγάλες αναβαθμίσεις λογισμικού πχ απο κιτ κατ σε lolli αλλά σε μικρά update δεν νομίζω να έχει νόημα εκτός και αν ο κάτοχος παρατηρήσει οτι κάτι δεν έκατσε καλά. Καταρχήν κάθε μήνα σχεδόν η Lg μα δίνει και ενα update δεν παλεύεται hard reset και σεταρισμα του κινητού απο την αρχή κάθε φορά Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλημέρα. Μπορώ να πω ότι με την αναβάθμιση σε 20h το κινητό είναι στα καλύτερά του. Να ρωτήσω κάτι, βιντεοκλήσεις όπως κάνεις με τα samsung δεν γίνεται με το g3; Όχι με skype ή άλλα τέτοια προγράμματα, μέσω του δικτύου εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλημέρα. Μπορώ να πω ότι με την αναβάθμιση σε 20h το κινητό είναι στα καλύτερά του. Να ρωτήσω κάτι, βιντεοκλήσεις όπως κάνεις με τα samsung δεν γίνεται με το g3; Όχι με skype ή άλλα τέτοια προγράμματα, μέσω του δικτύου εννοώ. οχι η μόνη εταίρια που επιτρέπει 3G κλήσεις απο dialer ειναι η samsung... οι άλλες εταιρίες για κάποιο λόγο το θεωρούν ξεπερασμένο Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μολις εβαλα κ γω την νεα ενημερωση (ελληνικο g3). Προσωπικα δεν μου αρεσουν τα βασικα πληκτρα που τα αλλαξαν με τριγωνα, τετραγωνα κ κυκλο. Κ δεν αλλαζει οπως καταλαβα. Δεν εχω κανει factory reset κ δεν νομιζω να κανω. Ποσο απαραιτητο ειναι αν ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μολις εβαλα κ γω την νεα ενημερωση (ελληνικο g3). Προσωπικα δεν μου αρεσουν τα βασικα πληκτρα που τα αλλαξαν με τριγωνα, τετραγωνα κ κυκλο. Κ δεν αλλαζει οπως καταλαβα. Δεν εχω κανει factory reset κ δεν νομιζω να κανω. Ποσο απαραιτητο ειναι αν ειναι ? τα πλήκτρα συνήθεια είναι φίλε μου. Δεν είναι απαραίτητο στα μικρά updatew απ'οσο έχει ανεφερθεί εκτος και αν δεις οτι κάτι δεν πάει καλά Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Πλέον με την Η, στο αντούτου σταθερά πάνω από 42000 και φαίνεται και στην χρήση αυτό. Για να δούμε την μπαταρία γιατί αυτό είναι το δικό μου θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μπαταρία παιδιά πως πάει τώρα? Γιατι σκέφτομαι για αγορά και μετά το nexus 5 όπως και να το κανείς εχω μια ανησυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts