Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θεμα ειναι ειναι τι δουλευει και τι δεν δουλευει μετα απο τις μ...ς των εταιρειων γιατι μερικα gimmicks ειναι χρησιμα. Μονο για την cm ψηνομαι, την βλεπω στο oneplus one και μου αρεσει, αλλα σε σχεση με την rom της lg ειναι σαν τον φτωχο ασχημο αλλα γρηγορο ξαδερφο.

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι η cm ειναι ελαφρυα και γρηγορη αλλα υπαρχουν αλλα που σε κρατανε στα optimize των εταιριών. Το μονο που ζηταμε ειναι να δουλευουν καλα αλλα λιγα λειτουργικα ειναι τοσα καλοφτιαγμενα. πχ η samsung ειναι πολυ χειροτερη απο οποιαδηποτε εταιρία στο software. Η LG εχει βαλει τον πηχη αρκετα ψηλά αλλα σε κάποιες συσκευες ποναει ακομα. Αλλα πιστευω θα φτιαξει κι αλλο το G3. Παντως η LG στην εκδοση 20F σε custom που εχω απο εχθες το βράδυ παει καλυτερα αλλα έχουν αφαιρέσει το T-Energy εντελως. Και αποτι ρωτησα τον developer μου ειπε οτι ετσι ειναι στην στοκ. Απο benchmarks παιρνει 44000 ενω με αλλη εβγαλα και 46000 χωρις overclock αλλα με στοκ kernel.Όμως λειτουργικα ειναι ανωτερη. Απλα ειναι περιεργο για το G3 γενικα να τρεχει παιχνιδια με γραφικα καλα και να κολαει ας πουμε στο micropool που ειναι οτι πιο απλο υπαρχει.Το δοκιμασα σε 3 συσκευες και κανει το ιδιο (lag στην κινηση στις μπαλες) ενω σε πολυ πιο κατωτερα τηλ παιζει. Μπορει να ναι και η αναλυση, να μην υποστηρίζεται απο το game?

Τι να πω. Δοκίμασε κανεις nba 2k15?

Σε Gflex και G2 το πρωι που δοκιμασα επαιζε τελεια. Στο g3 δεν ανοιγε καν.

Edited by cocous

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.Έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του Play Store.Όταν βλέπω για παράδειγμα μια εφαρμογή που διαθέτει video ωστέ να δω πως λειτουργεί,μόλις πατάω αναπαραγωγή το βίντεο κολλάει από τα πρώτα κιόλας 2-3 δευτερόλεπτα αναπαραγωγής του με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το παρακολουθήσω(αυτό συμβαίνει σε όλα τα βίντεο).Εννοείτε πως είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ μέσω WiFi.Έχει αντιμετωπίσει άλλος τέτοια συμπεριφορά γιατί με το LG G2 δεν είχα πότε πρόβλημα!

Καλησπέρα.Έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο στην συμπεριφορά του Play Store.Όταν βλέπω για παράδειγμα μια εφαρμογή που διαθέτει video ωστέ να δω πως λειτουργεί,μόλις πατάω αναπαραγωγή το βίντεο κολλάει από τα πρώτα κιόλας 2-3 δευτερόλεπτα αναπαραγωγής του με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το παρακολουθήσω(αυτό συμβαίνει σε όλα τα βίντεο).Εννοείτε πως είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ μέσω WiFi.Έχει αντιμετωπίσει άλλος τέτοια συμπεριφορά γιατί με το LG G2 δεν είχα πότε πρόβλημα!

Το κάνει σε πάρα πολλούς αν όχι σε όλους. Εγώ όσα και αν έχω δοκιμάσει δεν παίζει κανένα η αιτία άγνωστη!

έστειλα ενα mail στο support της google και ανέφερα το πρόβλημα... είδωμεν... πάντως αν δεις παραπάνω το είχαν πάρα πολλοί το συγκεκριμένο πρόβλημα

Edited by takaros31

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι η cm ειναι ελαφρυα και γρηγορη αλλα υπαρχουν αλλα που σε κρατανε στα optimize των εταιριών. Το μονο που ζηταμε ειναι να δουλευουν καλα αλλα λιγα λειτουργικα ειναι τοσα καλοφτιαγμενα. πχ η samsung ειναι πολυ χειροτερη απο οποιαδηποτε εταιρία στο software. Η LG εχει βαλει τον πηχη αρκετα ψηλά αλλα σε κάποιες συσκευες ποναει ακομα. Αλλα πιστευω θα φτιαξει κι αλλο το G3. Παντως η LG στην εκδοση 20F σε custom που εχω απο εχθες το βράδυ παει καλυτερα αλλα έχουν αφαιρέσει το T-Energy εντελως. Και αποτι ρωτησα τον developer μου ειπε οτι ετσι ειναι στην στοκ. Απο benchmarks παιρνει 44000 ενω με αλλη εβγαλα και 46000 χωρις overclock αλλα με στοκ kernel.Όμως λειτουργικα ειναι ανωτερη. Απλα ειναι περιεργο για το G3 γενικα να τρεχει παιχνιδια με γραφικα καλα και να κολαει ας πουμε στο micropool που ειναι οτι πιο απλο υπαρχει.Το δοκιμασα σε 3 συσκευες και κανει το ιδιο (lag στην κινηση στις μπαλες) ενω σε πολυ πιο κατωτερα τηλ παιζει. Μπορει να ναι και η αναλυση, να μην υποστηρίζεται απο το game?

δοκίμασα το 8ball και παίζει μια χαρά, το ίδιο και το nba 2k15

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Προφανώς και να μη δεχτεί να περιμένει να το στείλουν στο σέρβις, να του αντικαταστήσουν τη συσκευή και να δοκιμάσει να βάλει τη κάρτα του μπροστά τους. Προφανώς και είναι ανεπίτρεπτο να σου πουλάνε κλειδωμένη συσκευή.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Του εχω ριξει πολλα παιχνιδια και τα παιζει πολυ καλα κανενα προβλημα, ετσι και αλλιως upscale κανουν τα περισσοτερα. Στην cm 12 παιζουν ολα καλα? Knock on/off και code? Απαντηση χωρις να ακουμπησεις την οθονη? Ραδιοφωνο? Gps? Σημα? Ir blaster?

δοκίμασα το 8ball και παίζει μια χαρά, το ίδιο και το nba 2k15

ποια εκδοση εχεις του 2κ15? Εγω εχω ενα apk σχεδον 2gb NBA 2K15 v1.0.0.40

οσον αφορα το μπιλιαρδακι λεω συγκεκριμενα το micropool. Micro Pool v1.1 (Full)

Edited by cocous

Φιλε το nba2k15 το κατεβασες λογικα εκτος playstore ετσι?το ειχα κατεβασει σε galaxy s4 και ηταν χαλια (αργο) καμια σχεση με το 14.στο g3 τι λεει?αν μπορεις απο που το κατεβασες?

Παρέλαβα και το δικό μου από το σέρβις μετά από το ραγισμα στις πρώτες παρτίδες Στο κατω μέρος. Άλλαξαν την πρόσοψη
Samsung S21 Ultra

Ρε παιδιά, σόρρυ κιόλας για το παρακάτω γιατί είναι σίγουρο ότι θα έχει ξαναειπωθεί αλλά δεν θυμάμαι καν πως τη λένε τη λειτουργία για να κάνω αναζήτηση... Μόλις πέρασα την καινούρια έκδοση κι εξαφανίστηκε ο φωνητικός βοηθός από το scroll up menu. Έχει μόνο την αναζήτηση google... Πως τον επαναφέρω; ή πως αλλιώς θα τον βρω; ευχαριστώ!

Παρέλαβα και το δικό μου από το σέρβις μετά από το ραγισμα στις πρώτες παρτίδες Στο κατω μέρος. Άλλαξαν την πρόσοψη

Τι χρώμα είναι?16 η 32?το αναγνωρίζουν το ράγισμα;

Προς όλους αν έχετε παρατηρήσει τριγμοί χωρίς να το πατήσετε και να το πιέσετε απλά να το κουνήσει όπως χτυπάμε το φραπε.σήμερα κατά τύχη το έκανα έτσι και ακούγεται ένας πολύ ψηλός θόρυβος σαν κάτι να έχει ξεβιδωθει από μεσα. Δοκιμάστε και πείτε αν ακούσατε κατι

Προς όλους αν έχετε παρατηρήσει τριγμοί χωρίς να το πατήσετε και να το πιέσετε απλά να το κουνήσει όπως χτυπάμε το φραπε.σήμερα κατά τύχη το έκανα έτσι και ακούγεται ένας πολύ ψηλός θόρυβος σαν κάτι να έχει ξεβιδωθει από μεσα. Δοκιμάστε και πείτε αν ακούσατε κατι

είναι το OIS της κάμερας

Πληροφοριακα πόσες μέρες στο κράτησαν φίλε μου? Απροβληματιστο να είναι από δω και στο εξής!

Εμένα δεν ακούγεται κάτι

Edit : τελικά κάτι ακούγεται όχι κάτι που να με αγχώνει ήχος πλαστικού είναι

Edited by takaros31

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πληροφοριακα πόσες μέρες στο κράτησαν φίλε μου? Απροβληματιστο να είναι από δω και στο εξής!

Εμένα δεν ακούγεται κάτι

Ούτε και εμένα με αγχώνει απλός έλεγα μήπως το κάνει μόνο σε μενα.

Μια ερώτηση το slow motion video μπορούμε να το εξάγουμε στα 120 fps για να το στείλω πχ σε κάποιον να το κοιτάξει. και κάτι ακόμα κατέβασα το xcam και κάποιες φορές κρεμάει ξέρετε γιατί? τραβάω το video πατάω στοπ και με λέει ότι η εφαρμογή έχει σταματήσει. ξέρετε το γιατί ?

LG G3 32Gb White

Εμένα δεν ακούγεται κάτι

Το εστειλα απο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ με κουριερ. Τριτη το ειχαν στα χερια τους και σημερα πέμπτη το ειχα στα δικα μου! :rolleyes: ΑΨΟΓΟΙ!!!

Samsung S21 Ultra

ποια εκδοση εχεις του 2κ15? Εγω εχω ενα apk σχεδον 2gb NBA 2K15 v1.0.0.40

οσον αφορα το μπιλιαρδακι λεω συγκεκριμενα το micropool. Micro Pool v1.1 (Full)

μπιλιάρδο έβαλα το 8pool της miniclip.το ίδιο nba έχω και εγώ και παίζει τσόχα

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

LG G3 32Gb White

Το εστειλα απο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ με κουριερ. Τριτη το ειχαν στα χερια τους και σημερα πέμπτη το ειχα στα δικα μου! :rolleyes: ΑΨΟΓΟΙ!!!

Ωωω μια χαρά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το slow motion video ειναι χωρις ηχο? Γτ εμενα οταν τ αναπαραγω δεν ακουγεται τιποτα.

Επισης περασα σημερα το lollipop μου εκανε αναβαθμιση δλδ μονο του το κινητο αλλα δε βλεπω μεγαλες αλλαγες. Τα κουμπια δεν θα επρεπε να αλλαζουν. Οταν λεω κουμπια εννοω αυτο που κανεις πισω του home κτλπ. Απλη περιεργια :Ρ

Το slow motion video ειναι χωρις ηχο? Γτ εμενα οταν τ αναπαραγω δεν ακουγεται τιποτα.

Επισης περασα σημερα το lollipop μου εκανε αναβαθμιση δλδ μονο του το κινητο αλλα δε βλεπω μεγαλες αλλαγες. Τα κουμπια δεν θα επρεπε να αλλαζουν. Οταν λεω κουμπια εννοω αυτο που κανεις πισω του home κτλπ. Απλη περιεργια :Ρ

Φυσικά και αλλάζουν ψάξε το μενού καλα. Θα συμφωνήσω ότι δεν έχει και πολύ μεγάλη αλλαγή από κιτ κατ σε λολιποπ.πάντως δεν δίνω σημασία σε τέτοια αρκεί να πηγαίνει το κινητό καλά.

Φυσικά και αλλάζουν ψάξε το μενού καλα. Θα συμφωνήσω ότι δεν έχει και πολύ μεγάλη αλλαγή από κιτ κατ σε λολιποπ.πάντως δεν δίνω σημασία σε τέτοια αρκεί να πηγαίνει το κινητό καλά.

Παω εκει που αλλαζαν αρχικα στην 4.4 που μας ειχε τις 4 επιλογες με τα διαφορετικα χρωματα τωρα πλεον εχει μονο 2 ασπρο και μαυρο και τα κουμπια ειναι τα ιδια με πριιν

Edited by Georgis13

λογισμικο δεν ειναι. παρε τηλ στα κεντρικα της lg ερχεται και το παιρνει το κουριερ δεν πληρωνεις ουτε στο πηγενε ουτε στο ελα σε 4 μερες θα το εχεις στα χερια σου .4 οθονες εχω αλλαξει στο g2 ξερω απο το σερβις

Παω εκει που αλλαζαν αρχικα στην 4.4 που μας ειχε τις 4 επιλογες με τα διαφορετικα χρωματα τωρα πλεον εχει μονο 2 ασπρο και μαυρο και τα κουμπια ειναι τα ιδια με πριιν

Μόνο αυτά έχει η lollipop

Και αν θες μπαίνεις στην πρώτη επιλογή που λέει συνδυασμός και προσθέτεις μερικά ακόμα αλλά σαν στυλ αυτά είναι. Τα τύπου nexus κάποια στιγμή υποθηκε από άλλο παιδί ότι θα τα πάρουμε στο επόμενο update μάλλον χωρίς να ξέρω αν αυτό ισχύει

Edited by takaros31

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aπο χτες περαστηκε και σε μενα η Lollipop. Το τηλεφωνο εχει γινει αισθητα πιο smooth, μεχρι στιγμης ολα καλα.

Μονο μου παραπονο δεν δουλευει η xcam + camera fv-5. Εχει συμβει σε κανεναν το ιδιο?