crond Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 παιδιά βγήκε official cyanogenmod 12 για το κινητο μας!!! Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παιδια να ρωτησω κατι για το LTE; Εσας στην επιλογη δικτυων εχει LTE; Γιατι εμενα εχει μονο το παρακατω. (πχ στο samsung μου λεει " LTE/WCDA/GSM- auto). Δεν υπαρχει πουθενα το LTE στο Lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παιδια να ρωτησω κατι για το LTE; Εσας στην επιλογη δικτυων εχει LTE; Γιατι εμενα εχει μονο το παρακατω. (πχ στο samsung μου λεει " LTE/WCDA/GSM- auto). Δεν υπαρχει πουθενα το LTE στο Lg. Το έχεις ενεργοποιήσει από τον πάροχο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Κοινώς απ'όσο καταλαβαίνω η sd πλέον μόνο για βίντεο, φωτογραφίες και μουσικές ε? Οπως το λες,οταν θα βγει root για την lollipop θα μπορουμε να κανουμε φακελους στην sd ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Μπορεις να ριξεις μια ματια στις rom's εδω: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 Και η διαδικασια για φλασαρισμα official rom (kdz) με το flash tool ειναι αυτη: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089 δυστυχως, δεν μπορω να τα καταφερω... μετανοιωσα πρωτη μερα με το κινητο που το πηρα branded για πιο φθηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Το έχεις ενεργοποιήσει από τον πάροχο σου? Γιατι απο ποτε το ενεργοποιουμε; Πρεπει να το ενεργοποιησω; Να πω οτι αυτο ειναι το "ξενο" κινητο μου. Στο ελληνικο εχω 4g χωρις να κανω απολυτως τιποτα (vodafone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) παιδιά βγήκε official cyanogenmod 12 για το κινητο μας!!! Το είδα κι εγώ και ενθουσιάστηκα!! Υπομονή κανα μήνα να στρώσουν τα bugs και ποιος μας κρατάει. :D Οπως το λες,οταν θα βγει root για την lollipop θα μπορουμε να κανουμε φακελους στην sd ;) Εγώ δεν άντεξα να περιμένω. Πέρασα στοκ KitKat, rootαρα, πέρασα TWRP, και flashαρα στοκ Lollipop V20f pre-rooted. Πέρασα και το fix και είμαι άρχοντας. Edited January 8, 2015 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisprotos Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εμένα με 16αρι σε lollipop λειτουργεί αρκετά καλά το sygic. Μακραν το καλύτερο navigation και με καινούργια εμφάνιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 δυστυχως, δεν μπορω να τα καταφερω... μετανοιωσα πρωτη μερα με το κινητο που το πηρα branded για πιο φθηνα... Μα για ποιο λόγο να μπλέξεις με αυτά τα πράγματα,έπρεπε να το πας πίσω και να απαιτήσεις ένα unbranded,οι πιο πολλοί για πιο φτηνά αυτά πήραμε εννοείται αλλά αρκετοί (και εγώ) ρωτήσαμε πριν το πληρώσουμε να ΜΗΝ είναι branded,οι έμποροι το ξέρουν(αφού τα πήραν πιο φτήνα επίσης) και φαίνεται και από τον κωδικό χώρας που αναγράφεται στο κουτί.Τώρα αν είναι να μπλέκεις με φλασαρίσματα και να δυσκολεύεσαι κιόλας δεν το καταλαβαίνω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Μα για ποιο λόγο να μπλέξεις με αυτά τα πράγματα,έπρεπε να το πας πίσω και να απαιτήσεις ένα unbranded,οι πιο πολλοί για πιο φτηνά αυτά πήραμε εννοείται αλλά αρκετοί (και εγώ) ρωτήσαμε πριν το πληρώσουμε να ΜΗΝ είναι branded,οι έμποροι το ξέρουν(αφού τα πήραν πιο φτήνα επίσης) και φαίνεται και από τον κωδικό χώρας που αναγράφεται στο κουτί.Τώρα αν είναι να μπλέκεις με φλασαρίσματα και να δυσκολεύεσαι κιόλας δεν το καταλαβαίνω..... Συμφωνώ εφόσον είναι branded έπρεπε να σε είχαν ενημερώσει Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εμένα με 16αρι σε lollipop λειτουργεί αρκετά καλά το sygic. Επιβεβαιώνω για sygic. Λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα τόσο σε kitkat όσο και σε lollipop πλέον. Να αναφέρω μόνο πως από playstore κατεβάζεις την trial έκδοση χωρίς να μπορείς να αγοράσεις την άδεια. Μετά από επικοινωνία με sygic μου είπαν ότι προς το παρόν μόνο για Αμερική προορίζεται αγορά μέσω playstore. Συνεπώς όποιος θέλει να αγοράσει το sygic μόνο μέσω του site της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 σε αυτή την τιμή, 340~ πήρε κανείς unbranded, και αν ναι από ποιο σκρουτζομάγαζο.όχι ότι έχει νόημα αλλά έτσι από περιέργεια. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 σε αυτή την τιμή, 340~ πήρε κανείς unbranded, και αν ναι από ποιο σκρουτζομάγαζο.όχι ότι έχει νόημα αλλά έτσι από περιέργεια. Εγώ στα 370 πήρα unbranded 32αρι από kaizerstore Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 εγώ δεν ξέρω αν βγαίνω off topic αλλά θα ήθελα να ευχαριστίσω το service της LG στη microtech στη θεσσαλονίκη για την άψογη συμπεριφορά τους(και απο τις 2 κοπέλες) και την εξαιρετική εξυπηρέτηση.Για την ιστορία να αναφέρω οτι ενώ ρουτάρισα το τηλέφωνο και πέρασα Lollipop να επιστρέψω σε προηγούμενη έκδοση και λόγω λάθους, αφού την διέκοψα στη μέση, μπλόκαρα το τηλέφωνο(υποψιάζομαι οτι δεν έγινε σωστά λόγω χρησιμοποίησης άλλου καλωδίου USB).Αποτέλεσμα να το πάω στο service 2 μέρες πριν την πρωτοχρονιά με αρκετό φόβο ομολογώ για το κόστος και να το παραλάβω Δευτέρα 5-1-2015 με αλλαγή κεντρικής πλακέτας και 0 κόστος αφού ήταν εντός εγγύησης.:D Δεν ξέρω τελικά αν έφταιγα εγώ ή ήταν θέμα τηλεφώνου που εμφανίστηκε στη συγκεκριμένη στιγμή αλλά απο την εξυπηρέτησή τους έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) Καλημερα. Εχω καρτουλα samsung 32gb class10 και εχω περασει μεσα καποια βιντεο.... Παω να κανω διαγραφη σε ενα δυο και δεν το κανει ουτε πατωντας πανω του και διαγραφη αλλα ουτε μεσω file explorer ... Γενικα δεν αφηνει να σβησεις αρχεια. Αναφερει External storage permission, you need to Grand etc ... Ειναι εργοστασιακη κατασταση και εχει lolipop! Edited January 8, 2015 by O_Giannakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Τι ειναι αυτα τα κουλα που σας παθαινουν οι καρτες σας βρε παιδια βουντου ???????? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Παιδια πειτε μου λιγο την γνωμη σας. Βρηκα ενα G3 32gb παρτιδας 408. Ειναι καλα αυτα η εχουν καποιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Παιδια πειτε μου λιγο την γνωμη σας. Βρηκα ενα G3 32gb παρτιδας 408. Ειναι καλα αυτα η εχουν καποιο θεμα? Μια χαρα ειναι φίλε.τα οποια προβληματάκια τα ειχαν οι πρωτες εκδόσεις 406 407. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) Μια χαρα ειναι φίλε.τα οποια προβληματάκια τα ειχαν οι πρωτες εκδόσεις 406 407. Eυχαριστω απλα το δειλλημα μου ειναι να το εχω αυριο στην 408 παρτιδα η να περιμενω απο βδομαδα για την 411 η 412 Τι λετε να περιμενω διοτι ειμαι και λιγο γκαντεμης. Ειναι οτι θελω και το titanium τρομαρα μου αλλιως σε ασπρο το εχω βρει στην 411. Βοηθηστε μπας και παρω μια αποφαση. Edited January 8, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christof6 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εγώ που έχω 408 πάντως δεν έχω δει κάτι. Ακούω για προβλήματα στα 406 και 407. Δεν ξέρω αν ισχύουν ή είναι φήμες? Στο δικό μου όμως 408 τίποτα. Ρολαρει μάγκικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 παιδιά βγήκε official cyanogenmod 12 για το κινητο μας!!! Ειναι 5.0? Σε official lollipop μπορεις να την περασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Eυχαριστω απλα το δειλλημα μου ειναι να το εχω αυριο στην 408 παρτιδα η να περιμενω απο βδομαδα για την 411 η 412 Τι λετε να περιμενω διοτι ειμαι και λιγο γκαντεμης. Ειναι οτι θελω και το titanium τρομαρα μου αλλιως σε ασπρο το εχω βρει στην 411. Βοηθηστε μπας και παρω μια αποφαση. Αν μπορείς να περιμένεις μια βδομάδα τοτέ κάντο. Αλλά και πάλι μπορεί να είσαι γκαντέμης. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Αν μπορείς να περιμένεις μια βδομάδα τοτέ κάντο. Αλλά και πάλι μπορεί να είσαι γκαντέμης. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει. Θα περιμενω γιατι με τρωει λιγακι. Αγορινες το λευκο τι λει σαν χρωμα? Αξιζει διοτι λευκο παιζει. Δεν ετυχε να το δω σε λευκο απο κοντα και ρωταω διοτι λευκο με λευκο διαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christof6 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Θα περιμενω γιατι με τρωει λιγακι. Αγορινες το λευκο τι λει σαν χρωμα? Αξιζει διοτι λευκο παιζει. Δεν ετυχε να το δω σε λευκο απο κοντα και ρωταω διοτι λευκο με λευκο διαφερει. Το λευκό στο συγκεκριμένο δεν μου αρέσει. Είχα τον Οκτώβριο παραγγείλει το τιτάνιο και με πήραν τηλ απ το κινητό.gr να μου πουν ότι δεν υπάρχει και θα το χουν σε μια βδομάδα. Το έκανα θέμα πήγα να ακυρώσω την παραγγελία και τέλος τα βρήκαμε στο μαύρο. Γούστα είναι αυτά. Βρήκα και μια θήκη μαύρη στην xe μεταχειρισμένη 10 ευρώ. Παίζουν στο μαύρο άσπρο να το ξέρεις και ότι χρώμα και να το πάρεις θα σου το αλλάξει η θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Θα περιμενω γιατι με τρωει λιγακι. Αγορινες το λευκο τι λει σαν χρωμα? Αξιζει διοτι λευκο παιζει. Δεν ετυχε να το δω σε λευκο απο κοντα και ρωταω διοτι λευκο με λευκο διαφερει. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει, έχω το Τίταν, 2ο θα έβαζα το χρυσό, και μετά το λευκό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts