Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καληπερα και χρόνια πολλά.

SOS ΛΟΙΠΟΝ Φίλοι και γνωστές χρειάζεται οπωσδήποτε reset η συσκευή εφόσον περάσω την L αν Ναι γιατί?

Χρειάζεται? Όχι...

Είναι καλό? ΝΑΙ

Ειδικά για αλλαγές εκδόσεων εγώ το θεωρώ όχι απλά σημαντικό αλλά απαραίτητο και αδιαπραγμάτευτο.

Έτσι εκμηδενιζεις τα οποιαδήποτε conflicts μπορεί να κάτσουν και γενικώς πιθανά προβλήματα κατά το upgrade.

Γενικώς καθαρή εγκατάσταση θεωρώ ότι είναι must έτσι η αλλιώς (υπογραφή μου).

Στο κάτω κάτω εμένα προσωπικά μου παίρνει το πολύ 40-45 λεπτά να σεταρω όλο το τηλεφώνο με κατέβασμα 85 εφαρμογων/παιχνιδιων και όλα τα accounts. Twitter, vine, insta, viber, fb, 3 gmail κλπ.

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, έχω θέμα με το ακουστικό του κινητού, όταν το έχω στο τέρμα την ένταση του συνομιλητή, κάνει κάτι σαν παράσιτα. Το κινητό το έχω 2 μέρες παρτίδα 411 ελβετικό αγορασμένο από καιζερ. Τι κάνω; το πάω πίσω και ζητάω αντικατάσταση;;

Παιδιά, έχω θέμα με το ακουστικό του κινητού, όταν το έχω στο τέρμα την ένταση του συνομιλητή, κάνει κάτι σαν παράσιτα. Το κινητό το έχω 2 μέρες παρτίδα 411 ελβετικό αγορασμένο από καιζερ. Τι κάνω; το πάω πίσω και ζητάω αντικατάσταση;;

πολύ φοβάμαι οτι θα σου πουν να απευθυνθείς στο servise καθώς δεν είναι doa

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Gsm buzz. Το έχουν όλα τα τηλέφωνα αλλά στο G3 είναι γνωστό ότι είναι πιο έντονο. Ειδικά όταν έχεις επιλογή μόνιμα μόνο gsm. Και είναι ακόμα πιο έντονο με voda.

Google Pixel 9 Pro XL

Οκ.. Παντως και σε αλλες συσκευες μου το κινητο δεν υπολογιζε καλα την οθονη.. Μου εβγαζε λιγοτερες ωρες..

Καποια αλλη εφαρμογη που να μετραει οθονη;

Δες και το wakelock detector.

Το βρίσκω πιο χρήσιμο και ακριβές.

Το εχω αυτο αγαπητε αλλα που λεει για την οθονη;; :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι μόνο για root η και κανονικά όσοι είμαστε στοκ?

Πάτα πάνω στο Awake x% κάτω από το logo

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι μόνο για root η και κανονικά όσοι είμαστε στοκ?

Αν πας εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector θα δεις αυτό:

Notice for Android KitKat :

Need root access due to permission changes!

If not rooted, this alternative solution might help: http://goo.gl/Yqdh2F

Δυστυχώς η εναλλακτική δεν είναι βολική.

Gsm buzz. Το έχουν όλα τα τηλέφωνα αλλά στο G3 είναι γνωστό ότι είναι πιο έντονο. Ειδικά όταν έχεις επιλογή μόνιμα μόνο gsm. Και είναι ακόμα πιο έντονο με voda.

Σορρυ φίλε μου αλλά προερχόμενος από g flex και από note 3 ποτέ δεν είχα το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης στο 16αρι g3 παρτίδα 409 δεν το είχα επίσης.Και πάντα με Vodafone.Είναι καθαρά θέμα ελαττωματικού ακουστικού...doa από ότι μου είπαν έχουν για μια βδομάδα από την αγορά.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πώς λειτουργεί η doa.Τι εννοώ.Είναι υποχρεωμένοι χωρίς εξέταση της συσκευής να μου δώσουν άλλο ή θα πρέπει πρώτα να το δει τεχνικός κι αφού διαπιστώσει το πρόβλημα να το αντικαταστήσουν; Γιατί δεν με παίρνει να μείνω χωρίς τηλέφωνο...

Edited by Vlasismiriagos

Πάτα πάνω στο Awake x% κάτω από το logo

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν πας εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector θα δεις αυτό:

Notice for Android KitKat :

Need root access due to permission changes!

If not rooted, this alternative solution might help: http://goo.gl/Yqdh2F

Δυστυχώς η εναλλακτική δεν είναι βολική.

Και τι μπορούμε να βάλουμε σε κάτι εναλλακτικό? Βλέπω την οθόνη στο 54% χωρίς λόγο...υπάρχει άλλο πρόγραμμα? είμαι με Android 5 τώρα όμως...

Edited by dimourinho

Η πρόσφατη αναβάθμιση του antutu φέρεται γενναιόδωρα στο G3. +2.000 βαθμοί στη δική μου περίπτωση.
I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Και τι μπορούμε να βάλουμε σε κάτι εναλλακτικό? Βλέπω την οθόνη στο 54% χωρίς λόγο...υπάρχει άλλο πρόγραμμα? είμαι με Android 5 τώρα όμως...

Για την εναλλακτική εννοούσα αυτά που προτείνονται από το link του wakelock detector. Το root στο G3 είναι πιο εύκολο...

Φαντάζομαι ότι είσαι στη LP χωρίς root και άρα όχι από twrp αλλά από update. Επομένως δεν έχεις root. Αν ναι, και δεν θέλεις να μπλέξεις με flash προς τα πίσω και πάλι μπρος, υπομονή για μια εύκολη λύση όπως μας προσφέρεται στην KK.

Όπως έλεγα σε φίλο πρόσφατα, το root δεν το κάνουμε για να υπάρχει αλλά γιατί μας επιτρέπει τη χρήση ορισμένων εφαρμογών που θέλουν δικαιώματα πρόσβασης στη συσκευή μας για να λειτουργήσουν σωστά. Προσωπικά είχα καλή μπαταρία από την αρχή αλλά με τη χρήση titanium backup, greenify και wakelock detector η μπαταρία για τα δεδομένα μου είναι πια πολύ καλή - και είναι από τους βασικούς λόγους που δεν μπαίνω ακόμη στη LP. Όπως και να έχει, 54% οθόνη μπορεί να έχεις με root ή χωρίς. Σημασία έχει με τι screen on time σε πόσο χρόνο. Αυτό παλεύουμε.

Για την εναλλακτική εννοούσα αυτά που προτείνονται από το link του wakelock detector. Το root στο G3 είναι πιο εύκολο...

Φαντάζομαι ότι είσαι στη LP χωρίς root και άρα όχι από twrp αλλά από update. Επομένως δεν έχεις root. Αν ναι, και δεν θέλεις να μπλέξεις με flash προς τα πίσω και πάλι μπρος, υπομονή για μια εύκολη λύση όπως μας προσφέρεται στην KK.

Όπως έλεγα σε φίλο πρόσφατα, το root δεν το κάνουμε για να υπάρχει αλλά γιατί μας επιτρέπει τη χρήση ορισμένων εφαρμογών που θέλουν δικαιώματα πρόσβασης στη συσκευή μας για να λειτουργήσουν σωστά. Προσωπικά είχα καλή μπαταρία από την αρχή αλλά με τη χρήση titanium backup, greenify και wakelock detector η μπαταρία για τα δεδομένα μου είναι πια πολύ καλή - και είναι από τους βασικούς λόγους που δεν μπαίνω ακόμη στη LP. Όπως και να έχει, 54% οθόνη μπορεί να έχεις με root ή χωρίς. Σημασία έχει με τι screen on time σε πόσο χρόνο. Αυτό παλεύουμε.

Σε όλες τις συσκευές μου έπαιζα με custom roms, root recovery Κλπ..εδώ πέρασα μαμά lolli και περιμένω...όταν βγει root θα το κάνω..αλλα μέχρι εκεί..δν ασχολούμαι με custom roms ξανά :P

Κι εγώ στο ίδιο μονοπάτι. Απλό root σε κατά τα άλλα stock. Στην KK έχουμε και την (άριστη) ψευδαίσθηση της custom μέσω του G3 Tweakbox κι όλα καλά.

Μοναδική εξαίρεση για μένα θα είναι (αν υπάρξει) μια σωστή slimrom.

Άμα έχεις 54% οθόνη τότε προφανώς και το χρησιμοποιείς. Χωρίς λόγο δεν είναι σίγουρα. Είναι το μόνο πράγμα στο κινητό το οποίο δεν είναι χωρίς λόγο. Η οθόνη πρακτικά δεν είναι wakelock αλλά απλός καταναλωτής ενέργειας. Και ο πιο μεγάλος για όλα τα κινητά και πόσο μάλλον σε εμάς που είναι και QHD. Επίσης το 54% αναφέρεται μόνο για το τι σου έφαγε την μπαταρία. Δηλαδή αν έχεις πέσει από το 100% στο 75% άρα 25% πτώση, αυτή η πτώση οφείλεται κατά 54% στην οθόνη.

Άμα το χρησιμοποιείς το κινητό σου τόσο πολύ ώστε να έχει τόσο μεγάλο ποσοστό οθόνης τότε δεν το γλιτώνεις με τίποτα παρά μόνο βάζοντας manual φωτεινότητα στο 0% :p:p

Google Pixel 9 Pro XL

Κι εγώ στο ίδιο μονοπάτι. Απλό root σε κατά τα άλλα stock. Στην KK έχουμε και την (άριστη) ψευδαίσθηση της custom μέσω του G3 Tweakbox κι όλα καλά.

Μοναδική εξαίρεση για μένα θα είναι (αν υπάρξει) μια σωστή slimrom.

Άμα έχεις 54% οθόνη τότε προφανώς και το χρησιμοποιείς. Χωρίς λόγο δεν είναι σίγουρα. Είναι το μόνο πράγμα στο κινητό το οποίο δεν είναι χωρίς λόγο. Η οθόνη πρακτικά δεν είναι wakelock αλλά απλός καταναλωτής ενέργειας. Και ο πιο μεγάλος για όλα τα κινητά και πόσο μάλλον σε εμάς που είναι και QHD. Επίσης το 54% αναφέρεται μόνο για το τι σου έφαγε την μπαταρία. Δηλαδή αν έχεις πέσει από το 100% στο 75% άρα 25% πτώση, αυτή η πτώση οφείλεται κατά 54% στην οθόνη.

Άμα το χρησιμοποιείς το κινητό σου τόσο πολύ ώστε να έχει τόσο μεγάλο ποσοστό οθόνης τότε δεν το γλιτώνεις με τίποτα παρά μόνο βάζοντας manual φωτεινότητα στο 0% :p:p

Από Note 3 βλέπω καλύτερη μπαταρία οπότε δν θα δώσω πολύ σημασία :P θα το λιώσω το εργαλείο :P

παιδια εβαλα την lollipop με wifi απλη αναβαθμιση και θελω να την ξαναβαλω απο την αρχη clean update πως θα το κανω;

παιδια εβαλα την lollipop με wifi απλη αναβαθμιση και θελω να την ξαναβαλω απο την αρχη clean update πως θα το κανω;

πήγαινε ρυθμίσεις-γενικές-Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας & επαναφορά-επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων

Αντιμετωπίζει κάνεις άλλος το θέμα με τα παράσιτα στις κλήσεις παιδιά;

Ειναι κλασικο προβλημα των G3 (και) αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι κλασικο προβλημα των G3 (και) αυτο

Μετα το service κάποιων παιδιών εδώ μεσα για το ίδιο πρόβλημα δε λύθηκε ;;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Παιδια το multitasking σε εμενα ειναι ετσι. Πως το γυριζω στο κλασικο;

Δεν γυρίζει..είσαι σε Android 5.0...κοίτα να το συνη8ίσεις..Μεγειά :P