Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ξερει καποιος απο που αλλου να κατεβασω το lg pc suite?απο το site της lg ασε που κανει 3 ωρες,αλλα κατεβαζει και μετα απο λιγη ωρα ακυρωνει μονο του.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παίδες έφτιαξα εύκολο οδηγό αναβάθμισης και επιστροφής σε stock για αρχάριους για να δουλεύει τέλεια και δοκιμασμένα το κινητό το έχω δοκιμάσει σε 16ρι και 32ρι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 enjoy ;)

Ξερει καποιος link με τα γαλλικά και ρουμανικά kdz lolipop ;

D85520E_00.kdz

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Ξερετε τι εννοα ο φιλος πιο πανω επιτέλους επέτρεψαν access στην sd στα apps?

στην kit kat είχαν απαγορέψει στα apps να γράφουν στην sd και μόνο με root μπορούσες να δώσεις access. Π.χ χρησιμοποιώ κατά κόρον τον es file explorer για να μεταφέρω αρχεία από το pc στο κινήτο με wifi. Στην kit kat δεν άφηνε τον es να κάνει paste στην external sd, μπορούσες μόνο στην internal μνήμη. Τώρα την πρώτη φορά που πήγα να το κάνω με ρώτησε και έδωσα access και δουλεύει κανονικά (όπως παλιά). Δεν δοκίμασα να μεταφέρω app στην sd (καθώς όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν έχει πολύ νόημα, για mp3, χάρτες κτλ όμως είναι πολύ βολικό να μπορείς να τα γράφεις στην sd κατευθείαν χωρίς να βγάζεις κάρτες ή να βάζεις καλώδια).

Παιδιά μπήκα να σχολιάσω μόνο πόσο πολύ ανέβηκε η εμπειρία χρήσης του G3 μετά την αναβάθμιση σε Android Lollipop. Και όσων αφορά το interface και την ταχύτητα και (λίγο) την μπαταρία. Καλύτερα κινητά σίγουρα υπάρχουν στην αγορά. Αλλά πλέον δεν υπάρχει αντίπαλος στην κατηγορία value for money, τέλος.

Παιδιά μπήκα να σχολιάσω μόνο πόσο πολύ ανέβηκε η εμπειρία χρήσης του G3 μετά την αναβάθμιση σε Android Lollipop. Και όσων αφορά το interface και την ταχύτητα και (λίγο) την μπαταρία. Καλύτερα κινητά σίγουρα υπάρχουν στην αγορά. Αλλά πλέον δεν υπάρχει αντίπαλος στην κατηγορία value for money, τέλος.

Σύμφωνο και επαυξανω

Greek Android & iOS users (FB group)

Ασυναγώνιστο, όντως είναι τσάμπα σε αυτά τα χρήματα, η καλύτερη πρόταση της αγοράς. Στα "ακριβά " θα επέλεγα Ζ3.
Konakis.

με lollipop υπαρχει τροπος να βαλουε καποια αλλη ρομ?την εχω εδω και 4 μερες και ειναι χαλια η μπαταρια με το ζορι 12 ωρες με μηδαμινη χρηση.πχ με 100% ολο το βραδη εχασε 55 %.κολληματα κλπ.ετσι θα κανω εναν κοπω να την περασω καθαρα αλλα σε περιπτωση που δν μεινω ευχαριστημενος να δοκιμασω καποια αλλη ρομ

Ξέρει κανείς γιατί δε μπορώ να κάνω αντιγραφή στην εξωτερική κάρτα SD αρχεία με file manager από το play store ? Είχα τον File Manager (της Cheetah Mobile) και δοκίμασα πριν λίγο και τον ES File Explorer αλλά τα ίδια και με τους δύο. Όταν κάνω αντιγραφή μου βγάζει "απέτυχε". Ενώ τα ίδια ακριβώς αρχεία αν πάω να τα αντιγράψη απ'τον διαχειριστή αρχείων του κινητού τα κάνει αντιγραφή. Να σημειώσω ότι την κάρτα SD την έχω σε eXFat format αν παίζει ρόλο. Ή φταίει το Lollipop και το ART ? Δεν είχα δοκιμάσει να κάνω αντιγραφή πριν την αναβάθμιση για να δω αν έκανε τότε.

με lollipop υπαρχει τροπος να βαλουε καποια αλλη ρομ?την εχω εδω και 4 μερες και ειναι χαλια η μπαταρια με το ζορι 12 ωρες με μηδαμινη χρηση.πχ με 100% ολο το βραδη εχασε 55 %.κολληματα κλπ.ετσι θα κανω εναν κοπω να την περασω καθαρα αλλα σε περιπτωση που δν μεινω ευχαριστημενος να δοκιμασω καποια αλλη ρομ

45% σε ένα βράδυ σίγουρα δεν φταίει η ρομ. Σε καμία περίπτωση. Ακόμα και αν μιλούσαμε για alpha build μιας ρομ και πάλι μου φαίνεται απίθανο.

Κάποια εφαρμογή στο κάνει και δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep. Επίσης τα κολλήματα που λες. Έκανες καθαρή εγκατάσταση(factory reset) πριν και μετά την αναβάθμιση. Ειδικά όταν κάνουμε μεταφορά σε άλλη έκδοση android εγώ το θεωρώ τουλάχιστον σημαντικότατο. Εκμηδενίζεις πιθανά conflicts όσο το δυνατόν περισσότερο.

Google Pixel 6 Pro

Σήμερα παρατήρησα ότι το GPS, τόσο με το "google maps" όσο και με το "here maps" είχε μια καθυστέρηση. Γενικά σε όλη την διαδρομή ήταν άλλοτε 30 μέτρα πίσω και άλλοτε πιο μπροστά. Γενικά η πλοήγηση ήταν αδύνατη. Επειδή έρχομαι από iphone όπου το στίγμα στο google maps ήταν ακριβές, γνωρίζει κανείς αν είναι πρόβλημα των εφαρμογών ή της συσκευής?

Φαντάζομαι την μεταφορά της εφαρμογής στην SD. Αν και με 16GB ή 32Gb εσωτερικό χώρο δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα εκτός και θες να έχεις εγκαταστημένα 5-6 παιχνίδια τύπου Asphalt, Fifa κλπ.

Το θεμα δεν ειναι μονο εαν θες να μεταφερεις τα δεδομενα παιχνιδιων στην sd αλλα και οτι πολλες εφαρμογες πχ torrents που εχουν πολυ μεγαλα αρχεια εαν πια με lollipop σε αφηνει να κανεις φακελο στην καρτα sd,γιατι με kit kat εαν δεν ησουν root δεν μπορουσες.Ξερει κανεις εαν επεστρεψε αυτη η δυνατοτητα?

τωρα με την lollipop προσπαθω να απενεργοποιησω το McAfee αλλα δεν μπορω..δεν μπορεις να πατησεις την επιλογη απενεργοποιηση..με την KitKat μπορουσα κανονικα..τι φαση παιζει τωρα???μηπως το εχουν ετσι τωρα με την lollilop ωστε να μενει παντα ενεργοποιημενο???

πρεπει να φτιαξεις 2 partition ext4,ext3 με το mini tool partition!!!και με τι link2sdcard απο το playstore μεταφερεις οτι βαζεις..αλλα θελει root ομως!!Διαβασε καλα πως κανεις ext4 διαμερισμα πρωτα γιατι με λαθος στην βγαζει απο Fat 32 την καρτα sd
I Want To Believe

τωρα με την lollipop προσπαθω να απενεργοποιησω το McAfee αλλα δεν μπορω..δεν μπορεις να πατησεις την επιλογη απενεργοποιηση..με την KitKat μπορουσα κανονικα..τι φαση παιζει τωρα???μηπως το εχουν ετσι τωρα με την lollilop ωστε να μενει παντα ενεργοποιημενο???

Μηπως ενεργοποιησες το Mc afee family protection?

Αν ναι αυτό λέει ότι έχει προστασία απεγκατάστασης

45% σε ένα βράδυ σίγουρα δεν φταίει η ρομ. Σε καμία περίπτωση. Ακόμα και αν μιλούσαμε για alpha build μιας ρομ και πάλι μου φαίνεται απίθανο.

Κάποια εφαρμογή στο κάνει και δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep. Επίσης τα κολλήματα που λες. Έκανες καθαρή εγκατάσταση(factory reset) πριν και μετά την αναβάθμιση. Ειδικά όταν κάνουμε μεταφορά σε άλλη έκδοση android εγώ το θεωρώ τουλάχιστον σημαντικότατο. Εκμηδενίζεις πιθανά conflicts όσο το δυνατόν περισσότερο.

η αλήθεια ειναι οτι το ειχα ροοτ και ολιγον τι πειραγμενο και την περασα απο επανω.σημερα που βρηκα χρονο εκατσα και την περασα με πληρες φορματ.θα δω αυριο εντυπωσεις.απλα το ροοτ για εμενα ειναι πανω απο ολα.ξεμπερδευεις απο διαφημίσεις και φερνεις και το κιν στα μετρα σου για αυτο κοιταω για καμια ρομ

Πείτε εναν σοβαρό λογο να αφήσω το g2 32gb και να πάρω g3 32gb..!! Στριφογυρίζει αυτή η σκέψη στο μυαλό μου αλλά δεν έχω πειστική απαντηση......

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Πείτε εναν σοβαρό λογο να αφήσω το g2 32gb και να πάρω g3 32gb..!! Στριφογυρίζει αυτή η σκέψη στο μυαλό μου αλλά δεν έχω πειστική απαντηση......

Εχω 2 πειστικες απαντησεις.....

Ή σε βρηκε το μικροβιο της αλλαγης:D:D

Ή περίσεψαν καποια ευρουλακια στη τζεπη και θελεις να τα "επενδυσεις" :D:D:D

Πλακα κανω..... αν σου μπηκε η ιδεα, η αποφαση δικη σου!

Edited by Titarasaudi

Γεια σας!!μπορει καποιος να μου πεί ποιες ειναι οι διαφορες αυτων των δυο?η μονη διαφορα ειναι οτι το ενα εχε 32giga Και 3giga ram ενω το αλλο 16giga και 2 giga ram??υπάρχει κι αλλη διαφορα??

δεν εχω προθεση να γεμισω το κινητο με προγραμματα και παιχνιδια.ποιο προτεινετε?καρτα μνημης παιρνουν και τα 2 ?

Είχα το16αρι και τώρα το 32αρι.Για στοκ χρήση το 32 αρι.Αν ασχολησε με custom Rom κτλ και τα 2 είναι εξίσου γρήγορα.Ελάχιστη διαφορά.Θεωρώ ότι η χρηματική διαφορά που έχουν είναι μικρή,οπότε αν υπάρχει η δυνατότητα καλύτερα να πας για 32GB και 3GB ram,έστω και για ψυχολογικούς λόγους

O es θα σου βγάλει ένα παράθυρο να κάνεις δύο τρια κλικ. Αφού τα κάνεις μετά θα μπορείς να αντιγράφεις στην sd

Τι κλικ φίλε μου ? Δε μου εμφάνισε κάτι. Αλλά γιατί να το κάνουν αυτό και οι 2 εφαρμογές ? Είχα τον File Manager στο προηγούμενο κινητό μου (Samsung Galaxy S3) και έκανε κανονικά αντιγραφή στην SD.

Μηπως ενεργοποιησες το Mc afee family protection?

Αν ναι αυτό λέει ότι έχει προστασία απεγκατάστασης

οκ ειδα τελικα οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο..πηγα ρυθμισεις-ασφαλεια-διαχιριστες συσκευων κι εκει δεν το εχει τσεκαρισμενο..αν το τσεκαρω μου λεει αν θελω να το ενεργοποιησω..οποτε ειναι οκ..

Edited by vlaxos80