icy20 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Οσον αφορα στις κινουμενες εικονες καιρου: Στην μονη rom που μου δουλεψαν ολα και παντα ηταν με την cloudyg3. Σε ολες τις αλλες (στοκ, androidnow) ολο κατι δεν δουλευε. Η δουλευε μονο οταν ειχε προγνωση βροχης η καθολου... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Κανω επανεκκινηση του κινητου. Κλεινω τα παντα απο πισω... και ανοιγω ρυθμισεις και παταω το home button, ξανα ανοιγω ρυθμισεις και ξανα το home button, ξανα ανοιγω ρυθμισεις και παταω το πισω το βελακι και κρασαει... :mad: ΚΑι ολα αυτα σε καθαρο κινητο απο factory reset... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Κανω επανεκκινηση του κινητου. Κλεινω τα παντα απο πισω... και ανοιγω ρυθμισεις και παταω το home button, ξανα ανοιγω ρυθμισεις και ξανα το home button, ξανα ανοιγω ρυθμισεις και παταω το πισω το βελακι και κρασαει... :mad: ΚΑι ολα αυτα σε καθαρο κινητο απο factory reset... Το δοκιμασα οπως ακριβως το περιεγραψες (χωρις επανεκκινηση) αλλα δουλευει κανονικα. (ειμαι με custom rom 5.0) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Δε μου λες, στην Προβολή-> Κλείδωμα οθόνης-> Κινούμενη εικόνα καιρού ξέρεις τι είναι ? Το έχω ενεργό, ωστόσο τώρα που βρέχει στην τρέχουσα τοποθεσία μου δε βλέπω καμία αλλάγη στην οθόνη κλειδώματός μου. Απλά δε δουλεύει η επιλογή ή είναι κάτι άλλο ? Για να δουλέψει η κινούμενη εικόνα καιρού πρέπει να έχεις ανοιχτό τον συγχρονισμό της Google και να εχεις data η Wi-Fi ανοιχτο Edited December 19, 2014 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Κανω επανεκκινηση του κινητου. Κλεινω τα παντα απο πισω... και ανοιγω ρυθμισεις και παταω το home button, ξανα ανοιγω ρυθμισεις και ξανα το home button, ξανα ανοιγω ρυθμισεις και παταω το πισω το βελακι και κρασαει... :mad: ΚΑι ολα αυτα σε καθαρο κινητο απο factory reset... το δοκιμασα μολις τωρα και ολα κομπλε. Δοκιμασε αλλη ρομ για φλασαρισμα εξ αρχης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Έχει βγει root για την 5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Root απ' ευθείας δεν έχει βγει ακόμα. έχουν βγει όμως ρομ που είναι ήδη preroot και φλασάρονται μέσω recovery. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μηπως γνωριζετε να μου πειτε αν το κινητο μας μπορει να συνεργαστει πληρως με το smartwatch της samsung το gear 2 neo το οποιο θελω να αγορασω.? Χωρις root.. Οι εφαρμογες για gear στο μαρκετ δινουν πληρη ελεγχο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ναι, απενεργοποιησε τη σαβουρα του κινητου. ;) Μιας και το αναφέρεις τόσο κάθετα μπορείς να μπεις σε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί είναι σαβούρα;; από καθαρή περιέργεια ρωτάω! Δεν κάνει 50th δουλειά του; και καταρχήν ποια ακριβώς είναι η δουλειά του τελικά; Τέλος, αν το απενεργοποίησω θα δω διαφορά στην μπαταρία; πάντως στο μενού μπαταρία Δεν μου το έχει εμφανίσει πότε εκεί που λέει τι ποσοστά σου τρώμε οι εφαρμογές... Επειδή δεν φαίνεται για ποια εφαρμογή μιλάω είναι για το McAfee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 μηπως πηρες κανενας update τι lolipop με 32gb 408 france? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 μηπως πηρες κανενας update τι lolipop με 32gb 408 france? κιεγω με france ακομα περιμενω. :( Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Γαλλικο 16αρη ακομα τιποτα. Μπορει απο βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Αυτό... που το ξυπνητήρι στην L δουλεύει οπότε γουστάρει... τι είναι πάλι?? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savafan1985 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Παιδια τα φωτα σας! Απο ρουμανια μου ειπαν απο το Kaiser store οτι ειναι, σειρα 410 Ειμαι κομπλε απο θεμα εγγυησης? Το μαγαζι απο οτι ειδα ειναι αξιοπιστο, ισχυει? Απο επαρχια θα παραγγειλω, καλυτερα να το παρω με αντικαταβολη για να το τσεκαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Η 20Ε ειναι lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Παιδια τα φωτα σας! Απο ρουμανια μου ειπαν απο το Kaiser store οτι ειναι, σειρα 410 Ειμαι κομπλε απο θεμα εγγυησης? Το μαγαζι απο οτι ειδα ειναι αξιοπιστο, ισχυει? Απο επαρχια θα παραγγειλω, καλυτερα να το παρω με αντικαταβολη για να το τσεκαρω? Κανενα θεμα, εχεις κανονικα 2 χρονια εγγυηση. Αμα δεν το παρεις με αντικαταβολη και χαθει, σπασει η οτιηποτε αλλο, σημαινει πως το εχεις πληρωσει ηδη και τρεχεις μετα να βρεις τι θα κανεις. Με αντικαταβολη, αν χαθει, σπασει κτλ, δεν το εχεις πληρωσει, οποτε πλεον το προβλημα ειναι μεταξυ του μαγαζιου και της κουριερ. Μιλαμε για ακραιες περιπτωσεις ετσι...; Και εγω παντως με αντικαταβολη το πηρα, Κρητη. (Δεν ξερω κατα ποσο μπορω να το ανοιξω μπροστα στον κουριερ χωρις να τον πληρωσω, αν ξερει καποιος...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εννοείται ότι μπορείς και πρέπει να το ανοίξεις πριν τον πληρώσεις!!! Αυτή είναι η έννοια της αντικαταβολής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Α οκ, δεν το ηξερα! Μιλαμε μονο για εξωτερικη "ματια" στο κινητο; Η να ανοιξω και οθονη να δω για κανεναν καμενο pixel; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savafan1985 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ευχαριστω παιδια! Το οτι ειναι ρουμανικο απο τι σημανση το καταλαβαινω? Μην παραλαβω αλλο πραγμα αν και καλες κριτικες διαβασα για το Kaizer store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Θα το δεις απο το s/n, τα τρια πρωτα νουμερα ειναι η παρτιδα, πχ 409 η 410 και μετα η χωρα. Με μπουσουλα αυτο θα βρεις και τη χωρα. http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Α οκ, δεν το ηξερα! Μιλαμε μονο για εξωτερικη "ματια" στο κινητο; Η να ανοιξω και οθονη να δω για κανεναν καμενο pixel; Θα κοιτάξεις αν αυτό που πληρώνεις είναι αυτό που σου παραδίδουν, που σημαίνει ανοίγεις την συσκευασία του κούριερ κ κοιτάς αν το κουτί του κινητού είναι κλειστό κ δεν έχει σημάδια χτυπήματος κτλ κτλ εξωτερικά! Απο εκεί κ πέρα το κούριερ έχει ολοκληρώσει την αποστολή του κ πρέπει να πληρωθεί...για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα θα έχεις μετά με το προϊόν, αφού ανοίξεις το κουτί, ισχύει η συμφωνία σου με το κατάστημα (είτε αντικατάσταση είτε εγγύηση αντιπροσωπείας) ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Λοιπόν γυρνώντας σε stock 4.4 με το lg flash tool δοκιμασα αναβάθμιση με wifi ota και με το lg pc suite,καμία δε δούλευε σωστάενω με τη τη stock v20e 5.0 που πέρασα με το lg flash tool το κινητο παει σφαιρα και δε ζεσταίνεται καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Η 20Ε ειναι lollipop; Ναι φιλε μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Θα κοιτάξεις αν αυτό που πληρώνεις είναι αυτό που σου παραδίδουν, που σημαίνει ανοίγεις την συσκευασία του κούριερ κ κοιτάς αν το κουτί του κινητού είναι κλειστό κ δεν έχει σημάδια χτυπήματος κτλ κτλ εξωτερικά! Απο εκεί κ πέρα το κούριερ έχει ολοκληρώσει την αποστολή του κ πρέπει να πληρωθεί...για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα θα έχεις μετά με το προϊόν, αφού ανοίξεις το κουτί, ισχύει η συμφωνία σου με το κατάστημα (είτε αντικατάσταση είτε εγγύηση αντιπροσωπείας) ;-) Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ναι φιλε μου.. Eυχαριστω....νεος κατοχος με LG 32Gb 3giga μνημη και firmware 20e.....ελληνικο!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts