Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. :)

Κατέβασα το Tweaksbox αλλά δεν βρίσκω επιλογή να αλλάξω τα κουμπιά. Μόνο το χρώμα μπορώ να αλλάξω;;

To Xposed το χω λιώσει..:O

Τα κουμπιά μπορείς να τα αλλάξεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής (προβολή - πλήκτρα αφής - συνδυασμός πλήκτρων). Είναι κάποιο άλλο που θέλεις να προσθέσεις και δεν υπάρχει εκεί;

Αν δεν κάνω λάθος, το Tweaksbox έχει γίνει πλέον δωρεάν, άρα πρέπει να έχεις την full version.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα κουμπιά μπορείς να τα αλλάξεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής (προβολή - πλήκτρα αφής - συνδυασμός πλήκτρων). Είναι κάποιο άλλο που θέλεις να προσθέσεις και δεν υπάρχει εκεί;

Αν δεν κάνω λάθος, το Tweaksbox έχει γίνει πλέον δωρεάν, άρα πρέπει να έχεις την full version.

Ετοιμος.. Αν και στο softkeyz ειχα βρει δυο τρια εξαιρετικα, μια χαρα ειναι και αυτα.

Εχω ενα αλλο θεμα τωρα..

Πως μπορω να εξαφανισω την λευκη μπαταρια;; δεν την ειχα πριν.

Edit!! Το βρήκα παιδιά! Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις.. Ένα G3 στα μέτρα μου...:) :)

Edited by konstantinoslp
[sIGPIC][/sIGPIC]

Edit!! Το βρήκα παιδιά! Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις.. Ένα G3 στα μέτρα μου...:) :)

Ωραία! Μην ξεχάσεις να το εξερευνήσεις το Tweaksbox, θα εκπλαγείς ευχάριστα.

Ένα που μου έρχεται τώρα είναι π.χ. να βάλεις long press το home key να ανοίγει το power menu. Έτσι έχω καταργήσει εντελώς το πίσω power button.

auto hide κανει τα soft keys ;

Φίλε σου είχα απαντήσει και πιο πριν. Hide soft keys μπορείς να κάνεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής σε όποιες εφαρμογές θέλεις εσύ. Δεν χρειάζεται ρουτ, απλά θα πας στα πλήκτρα αφής - απόκρυψη πλήκτρων αρχικής οθόνης.

Ένα που μου έρχεται τώρα είναι π.χ. να βάλεις long press το home key να ανοίγει το power menu. Έτσι έχω καταργήσει εντελώς το πίσω power button.

Mε χαλάνε πολύ τα restarts που θέλει για να ενεργοποιήσεις το καθένα αλλά κατά τα άλλα είναι απίστευτη η παραμετροποίηση που μπορεί να υποστεί..;)

Και επειδή έχω κράξει πολύ τελευταία, να πω και κανέναν καλό λόγο για τη συσκευή. Το πληκτρολόγιο της LG είναι εξαιρετικό! Ενώ πάντα χρησιμοποιούσα 3rd party εφαρμογές πληκτρολογίου, έχω μείνει με το stock και σε συνδυασμό με την λειτουργία ενός χεριού γράφω πολύ γρήγορα και εύκολα με το ένα χέρι χωρίς να φοβάμαι μη μου φύγει και το κλαίω. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mε χαλάνε πολύ τα restarts που θέλει για να ενεργοποιήσεις το καθένα αλλά κατά τα άλλα είναι απίστευτη η παραμετροποίηση που μπορεί να υποστεί..;)

Σε αυτό έχεις ένα δίκιο, αλλά τουλάχιστον μπορείς να ενεργοποιήσεις το 4-way reboot menu και με το quick reboot μειώνεις το χρόνο επανεκκίνησης περίπου στο μισό.

Αν μάλιστα αφαιρέσεις και τους σπαστικούς ήχους τερματισμού και έναρξης, τότε ούτε που θα καταλαβαίνεις τη διαδικασία :)

Ποια είναι η τελευταία παρτίδα και τι προβλήματα διορθώνει σε σύγκριση με τις προηγούμενες..?

Για χαρά παιδιά από χτες ευτυχής ιδιοκτητης g3 32gb έκδοσις 411 rom η εντυπώσεις μέτριες για την ώρα υπεροχη οθόνη τέλεια χρώματα αλλα κάτι σαν να λίπη από μια τέλεια κατά τα αλλα σύσκευη κάποια μικρά lag που όμως δεν ενοχλούν και φαίνεται να προέρχονται από την οθόνη.

Έπεται συνεχεια και θελω να πιστεύω ότι τα οποια προβληματάκια θα τα λύση το "λολιποπ"..

Edited by ADAN
LG G3 32+64GB

Παιδιά καλημέρα... μια ερώτηση... εχθές θέλησα να τραβήξω video μεγάλης διάρκειας... και απ' οτι είδα το κινητό έχει περιορισμό στα 5 λεπτά... (μετά κλείνει μόνο του) στις ρυθμίσεις δεν κατάφερα να βρω πώς το αλλάζεις... καμία ιδέα κάνεις??

Είσαι σε art και σου βάζει περιορισμό και στο χρόνο του 4k;

Νόμιζα ότι διορθώθηκε το πρόβλημα του 4k μαζί με της οθόνης που περιόριζε τη φωτεινότητα της.

Δεν έχω επιχειρήσει τόσο μεγάλο βίντεο ακόμα να το έχω στα υπόψιν.

Δεν εχω προβλημα με τον Nova. Αυτον χρησιμοποιω εδω και χρονια σε ολες ανεξαιρετως τις συσκευες. Απλα ρε παιδια αυτο το "βαλε Nova" μου θυμιζει εποχες 2011 που αλλαζα launcher σε Xperia Mini για να γλιτωσω lags. Ή για να γλιτωσω απο τον αθλιο TouchWiz οταν επαιρνα Samsung. Θα επρεπε η LG να χει κανει καλυτερο παντρεμα sw-hw. Δηλαδη καποιος που θελει σωστη και απροβληματιστη εμπειρια out of the box γιατι να μπλεξει με οσα γραφουμε εμεις;

Νομίζω ότι ένας χρηστης σαν αυτόν που περιγραφής δεν θα τον απασχολήσουν αυτά αλλα θα <<χαθεί>> στην τέλεια οθόνη..

LG G3 32+64GB

Σε αυτό έχεις ένα δίκιο, αλλά τουλάχιστον μπορείς να ενεργοποιήσεις το 4-way reboot menu και με το quick reboot μειώνεις το χρόνο επανεκκίνησης περίπου στο μισό.

Αν μάλιστα αφαιρέσεις και τους σπαστικούς ήχους τερματισμού και έναρξης, τότε ούτε που θα καταλαβαίνεις τη διαδικασία :)

Eλπίζω όταν θέλω να το γυρίσω μαμά για να το πουλήσω να γυρνάει με τόσο πείραγμα που του χω κάνει! :lol::lol::rolleyes:

Νομίζω ότι ένας χρηστης σαν αυτόν που περιγραφής δεν θα τον απασχολήσουν αυτά αλλα θα <<χαθεί>> στην τέλεια οθόνη..

Υπάρχουν πολλοί χρήστες που μπορεί να μην θέλουν να παρέμβουν με οποιονδήποτε τρόπο στη συσκευή αλλά να έχουν μία άρτια εμπειρία χρήστης out of the box.

Αλλά ναι, η οθόνη είναι υπέροχη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είσαι σε art και σου βάζει περιορισμό και στο χρόνο του 4k;

Νόμιζα ότι διορθώθηκε το πρόβλημα του 4k μαζί με της οθόνης που περιόριζε τη φωτεινότητα της.

Δεν έχω επιχειρήσει τόσο μεγάλο βίντεο ακόμα να το έχω στα υπόψιν.

Όχι δεν είμαι σε art... τελικά το κάνει μόνο όταν τραβάς 4k... με FHD είσαι οκ...

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Θελω επείγον την βοηθεια σας...το κινητό μου ειναι ροοτ εδω και 2-3 μηνες (το 32αρι)

Οταν ειμαι σε κλάμπ και παω να βγαλω φωτο με φλας λογο χαμηλου φωτισμού οταν παταω το κουμπι μένει ανοιχτό το φλας και δεν βγαζει την φωτο απ οτι καταλαβα λογο του φωτισμου που κινειτε..και τωρα σπίτι αν δοκιμασω να βγαλω φωτο με φλας και κουναω το κινητό μενει ανοιχτο το φλας και δεν βγαζει τη φωτο... τι να κανω βοηθεια!!

Δοκίμασε με άλλη εφαρμογή κάμερας της google για παράδειγμα εξακολουθεί να το κάνει;

Με καλό φωτισμό και φλας πάλι το ίδιο πρόβλημα έχεις;

Αυτό πάλι να κουνάς τη κάμερα όταν βγάζεις φωτογραφία είναι τουλάχιστον περίεργο πως η ριμάδα η κάμερα να εστιάσει κατάλληλα;

Edited by roll

Σας έχω πρήξει σήμερα... Λοιπόν έχω θέμα με τον ήχο στις εισερχόμενες κλήσεις...ξεκινάει σιγά, μετά δυναμώνει λίγο, και μετά ξαναχαμηλώνει... και το disable increasing ring δεν κάνει τίποτα... στα settings πάλι τζίφος...

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

Σας έχω πρήξει σήμερα... Λοιπόν έχω θέμα με τον ήχο στις εισερχόμενες κλήσεις...ξεκινάει σιγά, μετά δυναμώνει λίγο, και μετά ξαναχαμηλώνει... και το disable increasing ring δεν κάνει τίποτα... στα settings πάλι τζίφος...

Φαντάζομαι έκανες και μια επανεκκίνηση να δεις αν στρώνει.

Δες στις ρυθμίσεις κάτι θα υπάρχει αυτό που είδα εγώ είναι η αποδυνάμωση της έντασης με το χρόνο και μου άρεσε τώρα ίσως παίζει κάτι με τον ήχο που επέλεξες είναι σε όλη τη διάρκεια στην ίδια ένταση.

μιλαμε μαμαει κ δερνει το g3 μας respect στην lg που δημιουργει τετοιες συσκευες :)

keep creating LG !!!!!:D

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Φαντάζομαι έκανες και μια επανεκκίνηση να δεις αν στρώνει.

Δες στις ρυθμίσεις κάτι θα υπάρχει αυτό που είδα εγώ είναι η αποδυνάμωση της έντασης με το χρόνο και μου άρεσε τώρα ίσως παίζει κάτι με τον ήχο που επέλεξες είναι σε όλη τη διάρκεια στην ίδια ένταση.

Ναι έχω κάνει επανεκκίνηση... εγώ δεν έχω βρει κάπου για την αποδυναμωση της έντασης... αυτό είναι που δεν μου αρέσει...

Φίλε σου είχα απαντήσει και πιο πριν. Hide soft keys μπορείς να κάνεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής σε όποιες εφαρμογές θέλεις εσύ. Δεν χρειάζεται ρουτ, απλά θα πας στα πλήκτρα αφής - απόκρυψη πλήκτρων αρχικής οθόνης.

απόκρυψη γίνεται μονο σε επιλεγμένες εφαρμογές. γίνεται να ειναι παντα η αυτόματη απόκρυψη χωρις ροοτ?

Δεν την κουναω απλα δοκίμασα με το συμπέρασμα στο κλάμπ οτι και καλα οταν εχει φωτισμο που κουνιετε δεν βγαζει μαλλον επιδει δεν εστιάζει..αλλα πριν το ροοτ δεν ειχα τετιο πρόβλημα..θα δοκιμασω με google εφαρμογή

Καλησπερα στην παρεα κ απο εμενα. Ενδιαφερωμαι να αγορασω το G3 απλα το μονο που σκεπτομαι οπως κ εσεις λετε ειναι τα αρκετα lagarismata της συσκευης. Πιστευεται πως με την lolipop θα λυθουν εντελως ... ποτε αναμενεται ? Επισης αναβαθμησεις λετε να παρουμε αρκετες η καποια στιγμη η lg μας αφησει για να βγαλει τα επομενα (πρωτη φορα αγοραζω απο αυτην) ? Κ για το τελος τα 2-3 αρνητικα που εχεται παρατηρησει ... πολυ σημαντικο για εμας τους υποψήφιους αγοραστές. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας .!

Καλημερα στην παρεα, ειμαι στην αναζητηση αγορας νεας συσκευης. Παιζω αναμεσα στο G3 και στο Μ8. Θελω η συσκευη να πηγαινει σφαιρα να εχει καμερα πολυ καλη και να μην τρωει κολληματα. Με root δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω. Οτι εχει απο μονη της η συσκευη. Γενικα θα το ξαναγοραζατε το G3?

Προτεινω οποιος ξαναρωτησει για lag να φαει ban! Εχει απαντηθει 500 φορες οτι το κινητο πλεον ειναι σχεδον αλαγκαριστο. Σε καθε σελιδα υπαρχει τετοια ερωτηση και τετοια απαντηση

Ρε παιδιά τώρα τελευταία όταν πάω να συνδεθώ μέσω wifi σε καινούργιο δίκτυο η δεν θα συνδέεται ή θα με πετάει εκτός (στην αρχική οθόνη).Γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει?

Ρε παιδιά τώρα τελευταία όταν πάω να συνδεθώ μέσω wifi σε καινούργιο δίκτυο η δεν θα συνδέεται ή θα με πετάει εκτός (στην αρχική οθόνη).Γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει?

Τρελό bug μιλάμε.Συνδέεται μόνο όπου θέλει.