Titarasaudi Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Ψαξε στο Play store για την εφαρμογη "Screen off and lock".......... την κανεις εγκατασταση και μετα την "οριζεις" στο διπλο πατημα απ' τις ρυθμισεις του nova;). Νoμιζω ομως θελει την paid version! Εννοείς το διπλό tap για κλείσιμο της συσκευής; Όχι δεν δουλεύει με nova. Αλλά μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή screen off and lock και να βάλεις την συντόμευση στην αρχική οθόνη σου και να το κλείνεις από κει. Ουσιαστικά με ένα λιγότερο κλικ.:p Εγώ το έχω βάλει και στην status bar οπότε δεν χρησιμοποιώ καθόλου το πίσω κουμπί. Δες την εικονα....... οριζεις την εφαρμογη αυτη στο διπλο tab, και δουλευει ακριβως σαν το "μαμα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Δες την εικονα....... οριζεις την εφαρμογη αυτη στο διπλο tab, και δουλευει ακριβως σαν το "μαμα" Πολύ σωστός ρε φιλαράκι. Δεν το χα σκεφτεί καν γιατί από τα πρώτα χρόνια που είχα smartphone χρησιμοποιούσα το διπλό ταπ για να κατεβάζω την status bar ώστε να μην κουράζω τον αντίχειρα.. Τώρα που να το βάλω; :p Ντάξει το έβαλα με κύλιση προς τα κάτω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 To Nokia 808 (έπος) παραμένει ο κυρίαρχος στην καθημερινή μου χρήση τηλεφώνου/κάμερας. Εδώ και αρκετό καιρό όμως χρειαζόμουνα και κουβαλούσα και δεύτερη συσκευή. Ετσι η πορεία μου ήταν Νοτε2->1020->1520->Νοτε3->930. Tην LG για κάποιο απροσδιόριστο λόγο δεν την είχα στα "θέλω". Αλλά όσο περνούσε ο καιρός (και έπεφτε και η τιμή) λοξοκοιτούσα το LG G3 (μαζί με OPPO Find 7, Note 4). Κυριάρχο ρόλο φυσικά έπαιξε η ανάλυση της οθόνης, τα πολύ καλά review και η γενικότερη "σοβαρότητα" που αποπνέει η συσκευή (σαν κατασκευή, αισθητική, υποσυστήματα κλπ). Οπότε βρέθηκα με ένα LG G3 32GB να κρατάει παρέα στο 808. Οι αρχικές εντυπώσεις είναι πραγματικα εξαιρετικές. Μου αρέσει πολύ περισσότερο από ότι μου άρεσε στο ίδιο χρονικό διάστημα το Νοτε3. Συγκεντρώνω κάποιες πρώτες εντυπώσεις, αρνητικές και θετικές: 1) η οθόνη πέρα από την ανάλυση είναι εξαιρετική συνολικά. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα χρώματα των Amoled της Samsung αλλά στο G3 δεν ένιωσα κάποια υστέρηση η δυσαρέσκεια. Λίγο σε πλάγιες γωνίες χάνει κάπως στα μάτια μου αλλα στο κινητό αυτό είναι σπάνιο (να κοιτάς υπο γωνίες). Πρώτη φορά σε συσκευή μικρότερη από 6 ίντσες διαβάζω άνετα pdf βιβλία λόγω της ανάλυσης και αυτό το έψαχνα καιρό τώρα. Στον ήλιο σπάνια χρησιμοποιώ κινητό και σε αυτόν το τομέα το 808 παραμένει κορυφαίο ακόμη και σήμερα (και στο GSM Arena, όχι μόνο στα μάτια μου :lol:) οπότε δεν έσω άποψη καθώς στα ριβιου την χαρακτηρίζουν αδύναμη. Οπότε μάλλον ένα 9.5/10 για την οθόνη. 2) Ποιότητα κατασκευής. Πραγματικά δεν το περίμενα. Οπως είπα για κάποιο λόγο δεν είχα σε μεγάλη εκτίμηση την LG Mobile. Είναι όμως απλά εξαιρετική. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι σε 3-5-10 μήνες αλλά σαν αρχική εικόνα είναι πραγματικά πολύ καλό. Το πίσω κάλυμμα κλείνει απόλυτα και όλα φαίνονται με σωστή συναρμογή. Η έλλειψη μετάλλου ποτέ δεν μου φάνηκε κάτι σημαντικό (τα έχω φάει τα μέταλλα σε Νοκια κλπ) οπότε μικρή εντύπωση μου κάνει μια φλούδα αλουμινίου περιμετρικά. Το ΤΙΤΑΝ που πήρα κάνει μπροστά και περίεργες αντανακλάσεις υπό γωνία που μου αρέσουν. Μάλλον 9,5/10 και εδώ με επιφύλαξη για την συμπεριφορά σε κάποιους μήνες από τώρα. 3) Τα πίσω κουμπιά με προβλημάτιζαν εξαρχής σαν ιδέα. Με το Knock on off όμως θέμα δεν υφίσταται κανένα στην χρήση. Σπάνια, δεν το πετυχαίνω με την πρώτη αλλά γενικά είναι μια εξαιρετική ιδέα όπως και η υλοποίηση της εδώ. 4) Μέγεθος, "πιάσιμο". Για 5.5 ίντσες οθόνη είναι πραγματικά μικρό. Ουσιαστικά το ΝΟΤΕ 3/4 δείχνει γίγαντας μπροστά του. Σίγουρα δεν είναι μικρό αλλά κανάνε καλή δουλειά. Και το καμπύλο πίσω μέρος προσφέρει μία ωραια αίσθηση στο χέρι. 5) Μπαταρία. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να έχω πλήρη εικόνα αλλά σαφώς και δείχνει "αδύναμη" στην χρήση (πέφτει δλδ γρήγορα όταν το ζορίζεις). Περίπου (χοντρικά) όσο αδύναμη έδειχνε και η μπαταρία στο 930. Εχω κουσούρι για μέγιστη φωτεινότητα πάντα, οπότε παίζει και αυτό το ρόλο του. Αλλά γενικώς θέλει προσοχή νομίζω. Η ασύρματη φόρτιση όμως προσφέρει ευκολία. Την έχω στο γραφείο, το ακουμπάω απλά και φορτίζει. Το ίδιο έκανα και με το 930 και μου αρέσει πολύ η ευκολία. 6) Αίσθηση λειτουργικού. Μου αρέσει περισσότερο από της Samsung. Το βρίσκω λιγότερο φορτωμένο στα μάτια και πιο εύκολο για μένα. Κάποιες φορές θα εμφανιστούν κάποια lags αλλά είναι στιγμιαία και ελάχιστα. Και υπό κάποιες συνθήκες μόνο. Ομως προσωπικά προτιμώ κάτι που να είναι ακαριαίο με κάποια σπάνια lags παρά κάτι άλλο που θα είναι μόνιμα "υποτονικό". Στο Νοτε 3 είχα NOVA και είχα βολευτεί πολύ. Ομως εδώ στο G3 αποφάσισα να αφήσω τον μαμά και να μην ρουτάρω (τουλάχιστον για αρκετό καιρό). Δεν μπορώ π.χ. να απεγκαταστήσω το Mcafee και κάποια άλλα, αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αυτό. Θα έλεγα λοιπόν ότι και εδώ είναι ωραία υλοποίηση. Για το G2 δεν είχα διαβάσει καλές κουβέντες αλλά εδώ φαίνεται ότι ρίξανε δουλειά πάνω. 7) Κάμερα. Δεν θα την έλεγα κορυφαία (με εμπειρία 808 και 930 δύσκολα κάποια θα φτάσει στα μάτια μου το "κορυφαία" σύντομα) είναι όμως πολύ καλή. Εστιάζει γρήγορα λόγω του λέιζερ και σε εσωτερικές που έβγαλα με φλας και χωρίς, το αποτέλεσμα μου άρεσε. Γενικώς είναι φορτωμένη με αρκετά καλούδια (OIS+, Laser) και θεωρώ ότι έίναι μια πολύ καλή camera για ευρεία χρήση. Το λεπτό ΄σημείο είναι ότι λόγω της εξαιρετικής οθόνη οι φωτογραφίες δείχνουν ΠΟΛΥ καλύτερες στο μάτι από ότι π.χ. σε μία 1080 και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Μπορεί δλδ να μην είναι κορυφαία αλλά αυτό που βλέπεις στην οθόνη σε ευχαριστεί πολύ. 8) Η θύρα USB ΔΕΝ μου αρέσει. Δεν μπαίνει με την πρώτη το καλώδιο. Στο 930, Νοτε3 κλπ έμπαιναν όλα τα καλώδια πολύ εύκολα (χρησιμοποιώ διαφορετικά καλώδια σε σπίτι, γραφείο, αυτοκίνητο για να μην κουβαλάω). Εδώ κάποιες φορες θα μπει αλλά λίγες φορές χρειάστηκε να αλλάξω λίγο γωνία στο βύσμα για να μπει. Ευτυχώς όμως και εδώ η ασύρματη φόρτιση βοηθαέι σε λιγότερη χρήση της θύρας. 9) Υπάρχουν αρκετά αξεσουάρ (κυρίως θήκες) και αυτό μου αρέσει. Σε άλλα μοντέλα δεν βρίσκεις εύκολα επώνυμες θήκες αλλά εδώ υπάρχουν αρκετές (otterbox, case mate κλπ). 10) Σήμα κινητής, WIFI κλπ μου φαίνονται όλα καλά. Οπως και η ποιότητα κλήσης στην ομιλία. Μέσες άκρες αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις. Θα προσθέσω και τίποτα ακόμη αν δω. :) Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADAN Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Kαλησπέρα παίδες ξέρει κανεις τι προέλευσης είναι αυτό..410KPRW κανεις...???? Παράθεση LG G3 32+64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Οποιος θελει και γουσταρει ας ερθει πειραια να του δειξω τη σημαινει 00000000lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) τι παιζει εδω μηπως αρχισαν και σε αλλες χωρες την αναβαθμιση.http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history Edited December 2, 2014 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Γεια σας! Επειδη μαλλον θα καταληξω στην αγορα του G3, θελω να κανω μια πολυ συγκεκριμενη ερωτηση σχετικα με την μπαταρια. Με 1μιση ωρα browsing με 3g και κανα μισαωρο ομιλιας την ημερα πιστευετε το βγαζω το διημερο μεχρι να αποφορτιστει; και κατι ακομα, σε standby εχει τοσο καλη διαχειρηση μπαταριας οσο διαβαζω; Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Προφανώς ναι ξεκίνησαν να το δίνουν και σε άλλες χώρες.Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί αναβαθμίζουν τα 16 άρια μόνο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 ναι και εγω αυτο αναρωτιεμαι.γιατι να μην την δωσουν και για τις δυο εκδοσεις Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Δε χρειάζεται να βιαζόμαστε για το lollipop, σκοπός είναι να έρθει χωρίς προβλήματα πάνω απ όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Δε βιαζόμαστε εμείς. Η LG βιάζεται:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Λαμία κρύο, μια ζέστη με τους απόψεις για το κινητο. Μια θέλω να το πάρω και μια το μετανιώνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Αν είναι με τρεις ανοιχτές εφαρμογές να έχει lag τότε δεν θα μιλούσαμε για g3 αλλά για galaxy s του 2010. Πάντως μόλις πέταξα το clean master το κινητό αναπνεύσε. Γενικά πάντως είμαι ευχαριστημένος,lag έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω να μην δω σε android συσκευή.αναμενόμενο. τουλάχιστον είναι μικρό στο g3,όχι απαρατήρητο όμως.με Nova σαφώς τα πάει πολύ πολύ καλύτερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να έχω σε διπλό παράθυρο ανοιχτά viber & opera? Αν ναι πως γίνεται; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 ..Πάντως μόλις πέταξα το clean master το κινητό αναπνεύσε... Ώπα, κάτσε. Τι εννοείς με το "πέταξα"; Το απεγκατέστησες; Δεν ειναι καλό; Το "βαραίνει"; Είχα ρωτήσει κάποιον εδώ πως θα καθαρίζουμε την ram αφού δεν έχει widget όπως στο g2 και μου είπε να κατεβάσω αυτό. ..με Nova σαφώς τα πάει πολύ πολύ καλύτερα.. Όντως, το έβαλα κι εγώ αφού μου το πρότεινε το παιδί πιο πίσω και μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιο σταθερό. Ούτε widgets εξαφανίζονται, ούτε τα wallpaper χοροπηδάνε από πίσω. Μια χαρά. Μόνο που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το εργοστασιακό widget του καιρού. Σε αναγκάζει να κατεβάσεις άλλο αλλά τεσπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christar Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 http://www.unlockpwd.com/lg-g3-android-5-0-lollipop-begins-to-arrive-in-italy-for-the-vodafone-brand/ Στην Ιταλια το γλειφιτζουρι το εφερε η vodafon. Ισως καποια branded να παρουν πρωτα την αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Το έσβησα απλά.ναι δεν κάνει καλό,τουλάχιστον όχι τόσο όσο το φημολογούν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να έχω σε διπλό παράθυρο ανοιχτά viber & opera? Αν ναι πως γίνεται; Ευχαριστώ. Μπορείς φίλε μου αλλα πρέπει να ρουταρισα την συσκευη και να την κανεις να δέχεται στο dual window όλες τις εφαρμογές και όχι μονο αυτές που εχει επιλέξει η lg.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiscorfu Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Kαλημέρα και καλώς σας βρήκα. Χθες πήρα την απόφαση να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο 2 μηνών κινητό g3.Κοιτάζοντας στις ρυθμίσεις εφαρμογών πόση είναι η χρήση ram με καμία εφαρμογη να τρεχει έπαθα σοκ,χρησιμοποιει το 1,5 έως το 1,7 της μνήμης αφήνοντας ελάχιστα ελεύθερο περίπου στα 300mb.....Είναι φυσιολογικό; Φαντάζομαι πως όχι....υπάρχει τρόπος να διορθωθει; Το κινητό είναι το 16g 2gb ram Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 κανεις...???? από αυτα τα γράμματα δεν μπορούμε να καταλάβουμε από που είναι βρες έναν κωδικό με 3 χαρακτήρες με ένα 6 μπροστά αν έχεις 16άρι Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Έτσι λειτουργεί το λειτουργικό όσο μνήμη κ να χεις θα σ την γεμίσει Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiscorfu Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Eίχα το nexus 4 πριν και χρησιμοποιούσε το πολύ 700mb!!!Γίνεται ένα θεωριτικά δυνατότερο κινητό να χρησιμοποιεί όλη σχεδόν την μνήμη στην αναμονή χωρίς ανοιχτές εφαρμογές;;; Αν ανοίξω δηλαδη και τρεις ,τέσσερις εφαρμογές τι θα γίνει; λογικά θα κολλήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Γεια σας! Επειδη μαλλον θα καταληξω στην αγορα του G3, θελω να κανω μια πολυ συγκεκριμενη ερωτηση σχετικα με την μπαταρια. Με 1μιση ωρα browsing με 3g και κανα μισαωρο ομιλιας την ημερα πιστευετε το βγαζω το διημερο μεχρι να αποφορτιστει; και κατι ακομα, σε standby εχει τοσο καλη διαχειρηση μπαταριας οσο διαβαζω; Ευχαριστω... Να προσθεσω ο,τι φωτεινοτητα θα χρησιμοποιω περιπου 60%. Θα ηθελα την γνωμη των κατοχων της συσκευης γιατι reviews εχω ηδη δει αρκετα αλλα παντα η προσωπικη εμπειρια ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Να προσθεσω ο,τι φωτεινοτητα θα χρησιμοποιω περιπου 60%. Θα ηθελα την γνωμη των κατοχων της συσκευης γιατι reviews εχω ηδη δει αρκετα αλλα παντα η προσωπικη εμπειρια ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα. Για το πρώτο που ρωτάς, δεν είμαι βέβαιος, εκτιμώ πως θα σου φτάνει, αλλά δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Πάντως η διαχείριση σε standby είναι εκπληκτική - απλά δεν κατεβαίνει η μπαταρία. Αυτό ισχύει στη δική μου περίπτωση, επειδή όμως το ρούταρα και έχω greenify από την πρώτη μέρα, δεν ξέρω τι ισχύει σε εντελώς stock κατάσταση. Δεν μπορεί όμως να είναι πολύ χειρότερη. Να προσθέσω ότι και εγώ, με Nova launcher, δεν έχω δει redraws ούτε μία φορά εδώ και 3-4 μήνες που το έχω. Δεν λέω ότι είναι το πιο γρήγορο ή το πιο smooth κινητό που υπάρχει, αλλά προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για αυτά που προσφέρει (και ιδιαίτερα από την οθόνη και το μέγεθος), συνολικά πολύ περισσότερο από ότι ήμουν π.χ. με το Note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Πως μπορώ να κάνω τον opera κύρια εφαρμογή για περιήγηση; Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts