Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέο μέλος. Θέλω κι εγώ να γίνω κάτοχος ενός g3. Το 32αρι λέω. Απλά είμαι λίγο αναποφασιστος για το χρώμα. Το λευκό το αποκλείω. Το Titan μου αρέσει κ το βλέπω κάθε μέρα καθώς δουλεύω σε γνωστό κατάστημα στο τμήμα της τηλεφωνίας. Αλλά δεν έχω δει το χρυσό. Κ λογικά δεν θα το δω από κοντά αν δεν το πάρω. Οπότε οποίος θέλει και ειναι κάτοχος του χρυσού g3 ας μου πει αν αξίζει η αν είναι εκεντρικο. Ευχαριστώ εκ τω προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα..

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω το χρυσο εχω και θεωρω πως ειναι με διαφορα το καλυτερο σε χρωμα. Γνωμες ειναι αυτες. Τα εχω δει και τα 3 απο κοντα ομως

παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Παρατηρώ το τζαμάκι του laser έχει αρκετές γρατζουνιές και το προσέχω ιδιαίτερα το κινητό ξέρετε αν αυτό έχει επίπτωση στις φωτογραφίες; και ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον αυτό το θέμα.

παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Παρατηρώ το τζαμάκι του laser έχει αρκετές γρατζουνιές και το προσέχω ιδιαίτερα το κινητό ξέρετε αν αυτό έχει επίπτωση στις φωτογραφίες; και ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον αυτό το θέμα.

Κι εγω, χωρις να το εχω αγγιξει αφου το εχω παντα στην θηκη, εχει κατι σαν δακτυλιες που και να τις σκουπίσω με μαλακο πανακι δεν βγαίνουν.

Ευχαριστώ! Μας έβγαλε την πίστη η LG... Να ναι καλά το Amazon.

Στο αμαζον τι τρόποι πληρώμης υπάρχουν; πχ εσυ πως τους πληρωνεις;

Edited by ziaba

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Καλημερα παιδια.

Μολις το παρελαβα παρτιδα 410 ελληνικο.. 16gb χωρητικοτητα.

Το g2 ηθελα αλλα θελω τη γνωμη σας αν κρατησω το g3 και γιατι. Ειμαι μπερδεμενος.

Ευχαριστω

Edited by kosmasgr

Αμαζον μονο με πιστωτικη. Οσον αφορα το λειζερ εμενα δεν εχει κανενα σημαδι

Ούτε χρεωστική μόνο πιστωτικη; Ούτε τπτ paypal;

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Λοιπον παιδια καλημερα και απο μενα. Νεο μελος στο Φορουμ εδω παρ οτι το παρακολουθω αρκετο καιρο ανωνυμα. Χρηστης και εγω του τηλεφωνου πια. Συγκεκριμμενα 16gb titan και σειρα 409 6mp δηλαδη πορτογαλιας. Κανενα μα κανενα απο τα προβληματα που εχουν αναφερθει δεν μου εχει παρουσιαστει. Η αγορα εγινε στις 7/11. Το εκανα root πανευκολα για να περασω καποιες εφαρμογες και το ξαναεκανα unroot επισης ευκολα περιμενοντας και εγω την στοκ αναβαθμιση που θα ερθει. Δεν μπορω να σας πω εντυπωσεις σε σχεση με καποιο αλλο τετραπυρηνο καθως ειχα διπυρινο τηλεφωνο και μου φαινεται οτι δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειχα. Σαφως και το g3 πεταει. Συγνωμη εαν κουρασα αλλα θεωρω πως και εγω επρεπε να πω την γνωμη μου σε σχεση με αυτα που γραφονται. :) :)

Καλημερα παιδια.. Κ σε μενα χτες εμφανίστηκε εκδορα καθετη στη τρυπουλα του μικροφωνου... Δυστηχως επεσα σε κακη παρτιδα οπως φαινεται.. Κ εκδορα κ παρασιτα.. Πηρα τηλ lg κ για τα δυο κ αυριο ερχονται να το παρουν.. Για την εκδορα με ειπαν οτι δε μπορουν να το καλυψουν γιατι εχουν περασει δυο μηνες απο τοτε που το πηρα κ εκαναν τους δυσκολους.. Εγω τους ειπα οτι δεν εχω κανει τιποτα στο τηλ κ οτι υπαρχουν πολλοί με το ιδιο προβλημα κ μετα μου ειπαν οτι θα αποφασισουν στο σέρβις αν ειναι μεσα στην εγγυηση η οχι.. Για τα παρασιτα με ειπαν οτι ισως να φταει οτι εισαι για αλλη χωρα κ οχι για ελλαδα κ τους ειπα οτι αν ειναι δυνατόν να παιρνω τηλ 400 ευρω κ επειδη ειναι για αλλη χωρα να κανει τοσα παρασιτα.. Τελοσπαντων αυριο το παιρνουν κ ελπιζω τα θεματα να λυθουν γιατι ειναι κριμα πραγματικά.. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω αν τυχόν κανουν τους δυσκολους για την εκδορα;

Έχω κάποια καλά νέα για τα παράσιτα αν και το έχω δοκιμάσει για λίγες ώρες μόνο.

Όπως σε πολλά παιδιά έτσι κι εμένα έκανε πολλά παράσιτα και συχνά στις κλήσεις μου χωρίς να υπάρχει κάποιος σταθερός συνδυασμός γεγονότων (π.χ. ασθενές σήμα, 2G κλπ). Βέβαια είχα πολλές φορές απώλεια σήματος και ίσως να έφταιγε αυτό. Κάποια στιγμή νόμιζα ότι έφταιγε το γεγονός ότι είχα κλειστό το Location. Ότι και να δοκίμασα δεν είδα βελτίωση. Ακόμη και την quick circle έβγαλα μπας και... Τίποτα.

Οπότε σήμερα έκανα αυτό που σκεφτόμουν από καιρό ως πιθανό αίτιο. Πήρα καινούρια micro-SIM.

Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιούσα μία nano sim της vodafone (διετίας) με ανταπτοράκι.

Μέχρι στιγμής έχω μιλήσει αρκετές φορές σήμερα χωρίς ίχνος παράσιτου. Επίσης το σήμα είναι σταθερότατο!

Λέτε...? :shock:

Ωπα... Συγνωμη.. Λαθος το ανεφερα... Ρωγμη εννοω παιδια.. Καθετη ξεκιναει απο το μεσο του μικρου κυκλου του μικροφωνου.. Μικρη πολυ ψιλη ρωγμη..

cmcostas οταν λες εκδορα τι εννοεις; Ανεβασε φωτο..

Αν εννοεις ρωγμη, τι σημασια εχει ο ενας μηνας ή οι δυο απο τη στιγμη που εχεις 2ετη εγγυηση;;; Και 1 μερα πριν ληξει η εγγυηση σου μπορεις να το πας απο τη στιγμη που ειναι κατασκευαστικο λαθος..! Μλκιες της LG ειναι αυτα που εχει χασει τη μπαλα και παιζει να της ερχονται καθε μερα 10-10 τα προβληματικα G3.

Τελος παντων, ακομα και αν το δεχτουν στην εγγυηση (που πρεπει!) θα περιμενεις καμια 15αρια μερες γιατι εμενα μου ειπαν το εξης απο την LG (γιατι με procordia δεν εβγαζα ακρη). Επειδη ειναι παραεισαγωγης το τηλεφωνο παρηγγειλαν απο την χωρα που προοριζεται τα πλαστικα για την αντικατασταση γιατι δεν κανουν τα ελληνικα.. Καταλαβατε οτι γελουσα κανα δεκαλεπτο οταν εκλεισα το τηλ αλλα εκανα τον συγκαταβατικο μην μου αρνηθουν την αλλαγη..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καμαρώστε την ποιότητα κατασκευής του G3 μου. Α ρε LG..... Πάνω που άρχισα να αναθεωρώ για σένα...

Δείτε μικρές ρώγμούλες στα πλάγια!!

Επίσης στις υπέρυθρες που πέφτει το φλας έχει μία μεγάλη ρωγμή σαν την διπλανή...Σας φαίνονται για αυτοκολλητάκια...:rolleyes:

Ακριβως το ιδιο προβλημα με την δευτερη φωτογραφια εμφανιστηκε κ σε μενα...

Απλα στη δική μου περιπτωση ειναι ακομα στη αρχη κ δεν ειναι τοσο εκτεταμενη..

Edited by cmcostas

Ακριβως το ιδιο προβλημα με την δευτερη φωτογραφια εμφανιστηκε κ σε μενα...

Απλα στη δική μου περιπτωση ειναι ακομα στη αρχη κ δεν ειναι τοσο εκτεταμενη..

Θα γινει εκτεταμενη..

Εγω παντως δεν αντιμετωπισα τετοια συμπεριφορα.

πηγα αυτοπροσωπως procordia και επειδη ηταν σε κακο χαλι οπως ειδες, μου ειπαν μπορει να μην το αναγνωρισουν γιατι η LG εχει δωσει οδηγια μονο για ρωγμη στο μικροφωνο.

Για να ειμαι καλυμμενος, εστειλα μειλ στην LG με το προβλημα χωρις να γραψω πληροφοριες για συσκευη (αν ειναι μεταχειρισμενο ή καινουριο ή ποσο καιρο το εχω ή ειναι παραεισαγωγης) και εκανα και attach μια φωτο και μου απαντησαν ξεκαθαρα την επομενη μερα οτι καλυπτεται..κηνυγησε το παντως και δειξτους και το θεμα απο xda.

Τελικα θα χε πλακα να φτιαξουμε θεμα για το ποσοι εχουν συναντησει προβλημα με το G3 και ποσοι οχι.. Σας εχουμε ρε! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω κάποια καλά νέα για τα παράσιτα αν και το έχω δοκιμάσει για λίγες ώρες μόνο.

Όπως σε πολλά παιδιά έτσι κι εμένα έκανε πολλά παράσιτα και συχνά στις κλήσεις μου χωρίς να υπάρχει κάποιος σταθερός συνδυασμός γεγονότων (π.χ. ασθενές σήμα, 2G κλπ). Βέβαια είχα πολλές φορές απώλεια σήματος και ίσως να έφταιγε αυτό. Κάποια στιγμή νόμιζα ότι έφταιγε το γεγονός ότι είχα κλειστό το Location. Ότι και να δοκίμασα δεν είδα βελτίωση. Ακόμη και την quick circle έβγαλα μπας και... Τίποτα.

Οπότε σήμερα έκανα αυτό που σκεφτόμουν από καιρό ως πιθανό αίτιο. Πήρα καινούρια micro-SIM.

Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιούσα μία nano sim της vodafone (διετίας) με ανταπτοράκι.

Μέχρι στιγμής έχω μιλήσει αρκετές φορές σήμερα χωρίς ίχνος παράσιτου. Επίσης το σήμα είναι σταθερότατο!

Λέτε...? :shock:

Μακάρι να Ναι αυτό μόλις σχολιάσω θα δοκιμάσω και θα ποστάρω

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Αμαζον μονο με πιστωτικη. Οσον αφορα το λειζερ εμενα δεν εχει κανενα σημαδι

Όλες τις κάρτες δέχεται. Προσωπικά πλήρωσα με μια debit mastercard.

Για τα παρασιτα με ειπαν οτι ισως να φταει οτι εισαι για αλλη χωρα κ οχι για ελλαδα κ τους ειπα οτι αν ειναι δυνατόν να παιρνω τηλ 400 ευρω κ επειδη ειναι για αλλη χωρα να κανει τοσα παρασιτα.. Τελοσπαντων αυριο το παιρνουν κ ελπιζω τα θεματα να λυθουν γιατι ειναι κριμα πραγματικά.. Εχετε καμια ιδεα τι να κανω αν τυχόν κανουν τους δυσκολους για την εκδορα;

Αυτά είναι σαχλαμάρες. Γερμανικό το δικό μου και δεν έχει παράσιτα. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, αλλά το χειρότερο είναι ότι ούτε η LG δεν ξέρει για να μπορέσει να το φτιάξει, όπως διαβάσαμε από παιδί που το πήγε σερβις γι αυτό το θέμα.

Edited by karx

Μακάρι να Ναι αυτό μόλις σχολιάσω θα δοκιμάσω και θα ποστάρω

Ήδη έκλεισα αρκετές ώρες λειτουργίας χωρίς το παραμικρό. Ενθαρρυντικό θα έλεγα.

Ρε παιδια ξερει κανεις τι ειναι το (EAN Code : 8806084960955) ....πως κατρακυλαει ετσι η τιμη στα σκρουτζομαγαζα 379e ..,.καλησπερα στην παρεα. Θελω να κανω αγορα και εχω παθει πλακα .http://www.ebw.gr/el/product/1380391/LG-G3-D855

Κωδικός Προϊόντος: 1380391

EAN Code: 8806084958471

Part Number: LGD855.ACZEKG

τη σ.ν. ειναι??

Edited by ADAN
LG G3 32+64GB

Καλησπέρα. Νέος κάτοχος και γω του κινητού 16gb , παρτίδα 410 από cosmote και όχι branded. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Ρε παιδια ξερει κανεις τι ειναι το (EAN Code : 8806084960955) ....πως κατρακυλαει ετσι η τιμη στα σκρουτζομαγαζα 379e ..,.καλυσπερα στην παρεα. Θελω να κανω αγορα και εχω παθει πλακα .http://www.ebw.gr/el/product/1380391/LG-G3-D855

Κωδικός Προϊόντος: 1380391

EAN Code: 8806084958471

Part Number: LGD855.ACZEKG

τη σ.ν. ειναι??

Το συγκεκριμένο φοράει τον Qualcomm Snapdragon 800 2.3 GHz και όχι τον Qualcomm Snapdragon 801 2.5 GHz.

Αυτό με τον 801 αυτή την στιγμή ξεκινάει από 406€.

Το συγκεκριμένο φοράει τον Qualcomm Snapdragon 800 2.3 GHz και όχι τον Qualcomm Snapdragon 801 2.5 GHz.

με ιδιο kod.?? LGD855

oxi 406e...apo 385e

kano lathos ??

Edited by ADAN
LG G3 32+64GB

Συγνώμη αλλά πως ξεχωρίζω το ένα από το άλλο;

:)