Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια την παρτιδα που την βλεπεις και τι ακριβως συμαινει?

Την "βλεπεις" απ' τα τρια πρωτα του serial number, και συμβολιζει την ημερομηνια κατασκευης. Π.χ. 409 σημαινει κατασκευη Σεπτεμβριος (9ος μηνας) του 2014, η 408 Αυγουστος του '14 κ.τ.λ.

Την "βλεπεις" απ' τα τρια πρωτα του serial number, και συμβολιζει την ημερομηνια κατασκευης. Π.χ. 409 σημαινει κατασκευη Σεπτεμβριος (9ος μηνας) του 2014, η 408 Αυγουστος του '14 κ.τ.λ.

Σε ευχαριστω....410 λοιπον.Μηπως ξερεις πως θα δω και την χωρα προελευσης?

Σε ευχαριστω....410 λοιπον.Μηπως ξερεις πως θα δω και την χωρα προελευσης?

στο κουτι εχει τρια αρχικα γραμματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

εγω :)

φιλε προσπαθω κι εγω τωρα,πως τα περναμε τα kdz?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχουμε ηδη ανεβασμενο leak του lollipop για τις συσκευες μας!

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/leak-lollipop-5-0-android-l-t2934177

zip password: lgbbs

**Μονο για τους τολμηρους που ρισκαρουν να μην εχουν root η να μην μπορεσουν να κανουν downgrade για να μπορουν να ξεκλειδωσουν τον bootloader.

φιλε μην λες οτι ναι ναι μια χαρα γινετε το downgrade

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φιλε προσπαθω κι εγω τωρα,πως τα περναμε τα kdz?

ψαξε στο xda ευκολο ειναι

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ψαξε στο xda ευκολο ειναι

ευρηκα!

lg flash tool 2014.τοσο δυσκολο ηταν να το πεις,αλλωστε για αυτό είναι τα φορουμ,αλλιως θα googlaραμε ολοι,τεσπα,εχω χαρα,παω για δοκιμη,lollipop.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε την ώρα που το ποσταρα ούτε εγώ, ούτε developers του xda, (και σοφά προειδοποιησαν να μην κάνει ακόμα ο κόσμος το update) αλλά ούτε και εσύ προφανως ήξερες ότι μπορεί να γίνει downgrade φίλε.

Φίλε ξέρω επίσης ότι αυτό που προσπαθούσα να κάνω ήταν να προστατέψω τους πιο αρχάριους με το άθλημα και για αυτό έβαλα επισήμανση μόνο για τολμηρούς φίλε.

Φίλε αυτό που ξέρω όμως είναι ότι δεν έχεις καθόλου παιδεία και τρόπους φίλε.

**Όσοι κατεβάσατε το προηγούμενο build κάντε τον κόπο να κατεβάσετε το νέο μιας και αναφέρονται προβλήματα με αυτό που έδωσα λίγο πιο πάνω.

Το νέο build είναι αυτό. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/leak-lollipop-5-0-android-l-d85519h00-t2934345

Edited by amdnikos

Φλασαρισμένη η έκδοση V19h εδώ και λίγη ώρα. Όλα δείχνουν πως η αναβάθμιση έπιασε τόπο. Ούτε redraws, ούτε lags. Μιλάμε ΚΑΝΕΝΑ. Έχει υπέροχα animations τα οποία κυλούν σαν το νεράκι.
I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Εγώ από εχτές πέρασα την C και έπειτα την H .... Τέλεια ...Βέβαια όποιος το έχει root και το θέλει να μην κάνει αναβάθμιση ....Λογικά θα βγει αυτές τις μέρες και το root ...Εγώ χτες δοκίμασα να το ρουτάρω κιόλας αλλά μου έμενα στην μέση στο τέλος εκεί που νομίζεις ότι το πήρε έβγαζε error.
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Εγώ από εχτές πέρασα την C και έπειτα την H .... Τέλεια ...Βέβαια όποιος το έχει root και το θέλει να μην κάνει αναβάθμιση ....Λογικά θα βγει αυτές τις μέρες και το root ...Εγώ χτες δοκίμασα να το ρουτάρω κιόλας αλλά μου έμενα στην μέση στο τέλος εκεί που νομίζεις ότι το πήρε έβγαζε error.

αν δε ξεκλειδώσουν τον bootloader δε θα χουμε μονιμο ρουτ στο lollipop :X μακαρι να βγω ψευτης

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

ευρηκα!

lg flash tool 2014.τοσο δυσκολο ηταν να το πεις,αλλωστε για αυτό είναι τα φορουμ,αλλιως θα googlaραμε ολοι,τεσπα,εχω χαρα,παω για δοκιμη,lollipop.

Φιλτατε user kabalos_1971 εδω ειμαστε φορουμ και οχι 11880 ή ΚΕΠ δεν ειμαι υποχρεωμενος ουτε κανενας μας εδω να εξηγω/ουμε στον καθενα πως να κανει και τι .......

Φίλε την ώρα που το ποσταρα ούτε εγώ, ούτε developers του xda, (και σοφά προειδοποιησαν να μην κάνει ακόμα ο κόσμος το update) αλλά ούτε και εσύ προφανως ήξερες ότι μπορεί να γίνει downgrade φίλε.

Φίλε ξέρω επίσης ότι αυτό που προσπαθούσα να κάνω ήταν να προστατέψω τους πιο αρχάριους με το άθλημα και για αυτό έβαλα επισήμανση μόνο για τολμηρούς φίλε.

Φίλε αυτό που ξέρω όμως είναι ότι δεν έχεις καθόλου παιδεία και τρόπους φίλε.

**Όσοι κατεβάσατε το προηγούμενο build κάντε τον κόπο να κατεβάσετε το νέο μιας και αναφέρονται προβλήματα με αυτό που έδωσα λίγο πιο πάνω.

Το νέο build είναι αυτό. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/leak-lollipop-5-0-android-l-d85519h00-t2934345

Πρωτου σ απαντήσω ελεγξα αν γινεται downgrade δεν γραφω αερολογιες οπως καποιοι εδω μεσα

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Τελικα εχετε παρασιτα στο ακουστικο κατα τις κλησεις οπως εχει το δικο μου; Ρωταω για να δω αν θα το στειλω για σερβις ή αν ολα ετσι ειναι

Τελικα εχετε παρασιτα στο ακουστικο κατα τις κλησεις οπως εχει το δικο μου; Ρωταω για να δω αν θα το στειλω για σερβις ή αν ολα ετσι ειναι

Έχει αναφερθεί από πολλούς εδώ μέσα οτι υπάρχουν παράσιτα όταν το δουλεύεις στο 2g.Δοκιμασε αν το εχεις εκεί να το γυρίσεις στο 3g

Τικαρε την επιλογή -> Μόνο WCDMA

Αυτο τι σημαινει ομως οτι αν δεν εχει 3g εκει που εισαι δεν θα μπορεις ουτε κληση να κανεις?

Μάριος...

Ακριβώς στο σημείο που είναι το κάτω μικρόφωνο το κινητό έχει κάνει μια ρωγμή ,λέτε να έχω καμιά τύχη με την εγγύηση ή αδικα θα το στέλνω [ATTACH]52327[/ATTACH]

Ακριβώς στο σημείο που είναι το κάτω μικρόφωνο το κινητό έχει κάνει μια ρωγμή ,λέτε να έχω καμιά τύχη με την εγγύηση ή αδικα θα το στέλνω [ATTACH]52327[/ATTACH]

Καλυπτεσαι κανονικα. Ειναι κατασκευαστικο το λαθος. Παρε τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων να κανονισεις ραντεβου για παραλαβη συσκευης η πας απο το σερβις.

Εχει γινει και θεμα παλια για αυτο το προβλημα. Να φανταστω οτι χρησιμοποιείς τα ακουστικα συχνα;

Samsung S21 Ultra

Καλησπέρα παιδιά! 2 ερωτήσεις έχω:

1) Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός του πως φλασάρεις ένα kdz από os x? Δεν έχω βρει κάτι ακόμα... Όλα για windows είναι. Επίσης το leak του lollipop είναι μόνο για συγκεκριμένα lg g3? Ή κάνουν για όλους;

2) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη lollipop? Κάτι που λέτε ότι δε μπορείς να γυρίσεις πίσω στα default ισχύουν;

Εχει γινει και θεμα παλια για αυτο το προβλημα. Να φανταστω οτι χρησιμοποιείς τα ακουστικα συχνα;

Όχι, ζήτημα να τα έχω βάλει 5 φορές