xsad Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μια που η χώρα κατασκευής είναι η Κορέα φαντάζομαι πως ρωτάς για που προορίζεται το G3 σου. Αυτό θα το βρεις με τρία γράμματα στο κουτί του, πχ SWS. Αυτό το κάνει "ελβετικό". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Οκ εντάξει. Το ROM που έχεις ειναι Ρουμανία A6ro μάλλον είναι το suffix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μια που η χώρα κατασκευής είναι η Κορέα φαντάζομαι πως ρωτάς για που προορίζεται το G3 σου. Αυτό θα το βρεις με τρία γράμματα στο κουτί του, πχ SWS. Αυτό το κάνει "ελβετικό". έστειλα φωτογραφία στην προηγούμενη σελίδα αν μπορείς δες την και πες μου αν το βλέπεις κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 [ATTACH]49915[/ATTACH][ATTACH]49916[/ATTACH][ATTACH]49917[/ATTACH][ATTACH]49918[/ATTACH]η χθεσινή μου μπαταρία παρά πολύ Καλή επίδοση! Αυτο το πανω αριστερα πως το κανεις; Πως μπορω να το βαλω; Τις ταχυτητες εννοω ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) από που το κατάλαβες CH_MAKIS για να καταλάβω και εγώ γιατί έχει καιρό που το έψαχνα Edited September 17, 2014 by Andreas69k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Από το ROM που γράφει πάνω από το TITAN. Romania :) @Doganos εγώ χρησιμοποιώ το internet speed meter lite κάνει το ίδιο πράγμα. Edited September 17, 2014 by ch_makis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 σοβαρά μιλάς xaxaxa γελάω με τα χαλια μου :P νόμιζα σε όλα τα κουτιά το ίδιο έγραφε εκεί "ROM" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Χεχεχε δεν πειράζει φίλε. Για αυτά είμαστε. Για πες μου από ποιότητα κλήσης πως είσαι ; εννοώ τον ήχο από το ακουστικό της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) μην γελάσεις μάκη αλλα για κάποιον λόγο αν το έχω στο αριστερό αυτί ακούω πιο δυνατά παρα στο δεξί που συνήθως μιλάω Edited September 17, 2014 by Andreas69k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 ;) ακούγεται καθαρά ο ήχος όμως..? εμένα έχει κάποιες παραμορφώσεις.. είναι λίγο ενοχλητικό απλά ήθελανα δω αν το κάνει και σε άλλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Αυτο το πανω αριστερα πως το κανεις; Πως μπορω να το βαλω; Τις ταχυτητες εννοω ;) Το έχω κανει από το gravity box-status bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas69k Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 σε εμένα ακούγεται καθαρά. παρατήρησα ότι ανεβοκατεβαίνει το σήμα συχνά εμένα για κάποιο λόγο, εκεί που οι άλλοι έχουν 5 γραμμές εγώ παίζω 3-4. δοκίμασες επαναφορά με τα κουμπιά πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 ;) ακούγεται καθαρά ο ήχος όμως..? εμένα έχει κάποιες παραμορφώσεις.. είναι λίγο ενοχλητικό απλά ήθελανα δω αν το κάνει και σε άλλους... Ούτε σε εμένα είναι καθαρός. Μάλιστα πολλές φορές ακούω κάτι σαν παράσιτα ηλεκτρισμού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 @morfeas αυτό ακριβώς κάνει. Και το κάνει και στο 2g και στο 3g. Τι έκδοση f/w έχεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδια μπορει καποιος να ανεβάσει φωτο απο εσωτερικό χωρο.με φλας και χωρις φλας?ξερω εχει πολλες το google αλλα δεν με βοηθανε και πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια μπορει καποιος να ανεβάσει φωτο απο εσωτερικό χωρο.με φλας και χωρις φλας?ξερω εχει πολλες το google αλλα δεν με βοηθανε και πολυ.εχω τι g2 και θελω να κανω σύγκριση Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 ;) ακούγεται καθαρά ο ήχος όμως..? εμένα έχει κάποιες παραμορφώσεις.. είναι λίγο ενοχλητικό απλά ήθελανα δω αν το κάνει και σε άλλους... σε εμένα ακούγεται καθαρά. παρατήρησα ότι ανεβοκατεβαίνει το σήμα συχνά εμένα για κάποιο λόγο, εκεί που οι άλλοι έχουν 5 γραμμές εγώ παίζω 3-4. δοκίμασες επαναφορά με τα κουμπιά πίσω? Ούτε σε εμένα είναι καθαρός. Μάλιστα πολλές φορές ακούω κάτι σαν παράσιτα ηλεκτρισμού . Πάλι τα ίδια δηλαδή η LG. Έτσι ήταν και το nexus 4 που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 μην γελάσεις μάκη αλλα για κάποιον λόγο αν το έχω στο αριστερό αυτί ακούω πιο δυνατά παρα στο δεξί που συνήθως μιλάω Επειδή το δεξί από την συνεχή χρήση έχει χάσει λίγο την ακοη του ή έχει τραυματιστει ο ακουστικός πορος. Γι αυτό από το αριστερό που είναι πιο παρθένο ακούς πιο δυνατά. Έχει πολύ απλά πιο καλή ακοη. Το ακουστικό του πάντως είναι μια χαρά και μένα για τον φίλο που ρωτάει. Το ηχείο του επίσης είναι πολύ καλό, έπαθα πλάκα δεν το περίμενα τόσο δυνατό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κορώνα γράμματα δηλαδή το ακουστικό. Καλά για το σήμα (δίκτυο και wifi) έχω καταλάβει ότι είναι χειρότερο από τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 @morfeas αυτό ακριβώς κάνει. Και το κάνει και στο 2g και στο 3g. Τι έκδοση f/w έχεις ; Την 10.Η. Έχω διαβάσει πολλούς Που το έχουν αυτό και η lg ακόμα δε το έχει αναγνωρίσει σα πρόβλημα. Επίσης διάβασα ότι άμα βγάλεις το πίσω καπάκι το Θέμα λύνεται και υπονοούν πως φταίει το τσιπάκι της ασύρματης φορτισης. Δε το Έχω δοκιμάσει όμως να το επιβεβαιωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 το εχω παρατηρησει και εγω στο δικό μου οταν το έχω τέρμα δυνατό το ηχείο νομίζω ομως αν μπορεσα να καταλαβω καλά πως με ενα κλικ κατω στο ηχείο δεν ακουγεται..... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ούτε σε εμένα είναι καθαρός. Μάλιστα πολλές φορές ακούω κάτι σαν παράσιτα ηλεκτρισμού . To ίδιο και σε εμενα. παρασιτα ηλεκτρισμου. Ελβετικό 16αρι 10H Παράθεση Θα mini ή θα μου mini ? (στα χέρια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Κατάλαβα είμαστε πολλοί δηλαδή. :( κρίμα. Πάντως θέμα με το WiFi δεν έχω είναι πολύ καλο. Το συγκρίνω με το Note 2 και μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 (edited) Αυτο με τα παρασιτα το ειχα στο g2 αλλα οχι στο 3... lol οτι ναναι... Οσοι λετε οτι ειστε ευχαριστημενοι με την μπαταρια τι του εχετε κανει? Εγω με 10-15% καταναλωση απο το λειτουργικο και 26% απο κλησεις με 55 λεπτα ομιλιας εχοντας μετα απο 10 ωρες 71% μπαταρια παντως δεν ειμαι ικανοποιημενος. Με τοση λιγη χρηση το g2 θα ειχε πανω απο 80... ΚΑΙ με greenify... Edited September 17, 2014 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Πόσες ώρες sot έχεις και σε πόσες ώρες συνολικής λειτουργίας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macmin Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 και εμενα εκανε παρασητα κατα την κληση και σε δικτυο vodafone με cosmote το εστειλα στο service και μου ειπα οτι δεν ειναι προβλημα και ειναι φυσιολογικο και το συγκριναν με αλλο κινητο και εχει το ιδιο ηχο με cosmote ολα καλα παντως με μια φορητοτητα ολα καλα τι να εκανα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts