xenkato1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τα παιδια που ειχαν και τα 2 δεν εχουν αναφερει τοσο τραγικα πραγματα. Τι παραγωγης ειναι η συσκευη σου? Μηπως ειναι παλια και ζεστενεται τοσο πολυ? Μπαταρια οταν λες χειροτερη τι διαφορα μιλαμε? Η οθονη το ξερουμε ολοι οτι ειναι πιο σκοτεινη απο Μ8. Τωρα αυτο με το lag δεν το εχω αρα δεν μπορω να πω με σιγουρια. Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο σπιρτο με το Μ8 που ειναι το software του πολυ καλογραμμενο παντως. Παντως ρε παιδια και η οθονη του δικου μου σε σχεση με ενος φιλου που εχει το Μ8 μας φαινεται ποιο φωτεινη του LG η τουλαχιστο ιδια ,ναναι η παρτιδα δεν ξερω , ασε που με την 10Ι που εβαλα τελευταια και art μαζι δεν εχει ιχνος lag. Ενταξει το sense ειναι σε αλλο επιπεδο αλλα οχι οτι ειναι εμφανως καλυτερο το Μ8 (ΠΛΕΟΝ). Για τη μπαταρια βαλτε και κανενα greenify, καλο κανει. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Τελικα με art ειστε η dalvik? Aν εισαι χωρις xposed βαζεις art αφοβα,με xposed μονο dalvic. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Κι εγω πανευτυχης κατοχος απο χτες μεσω ανταλλαγης φαινεται οτι βρηκα το τελειο κινητο για μενα μεγεθους-δυνατοτητων...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Για δειτε και πειτε γνωμη... http://youtu.be/2zqCqMo3jgo Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Για δειτε και πειτε γνωμη... http://youtu.be/2zqCqMo3jgo Παραξενο...Τι ειναι αυτο παλι?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Για δειτε και πειτε γνωμη... http://youtu.be/2zqCqMo3jgo Περίεργο. Μήπως να έβαζες άλλο Wallpaper για δοκιμή; μήπως απενεργοποιησες την δίπλα σελίδα (δε θυμάμαι πως λεγεται); Το έκανε από την αρχή που το πήρες; Αν έκανες όλα τα update ίσως χρειαστεί να κάνεις καλού κακού ένα reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Για δειτε και πειτε γνωμη... http://youtu.be/2zqCqMo3jgo Μου το κάνε και μένα κάποια στιγμή και ήταν το wallpaper το άλλαξα και δεν το ξανακανε Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Για δειτε και πειτε γνωμη... http://youtu.be/2zqCqMo3jgo Και εμενα το κανει...αλλα οχι σε αυτο. Στην οθονη ξεκλειδωματος η μιση οθονη δειχνει πχ το viber ! και η αλλη το wallpaper :mad: ΑΛλα οχι παντα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Aν εισαι χωρις xposed βαζεις art αφοβα,με xposed μονο dalvic. Γιατί αυτό? Εγώ έχω xposed με art. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Λοιπον αναγκαστηκα και του εκανα RESET γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα. Πραγματι μετα σταματησε να το κανει. Τωρα σιγα σιγα κανω τα βηματα που εκανα και πριν να δω αν θα το ξανακανει. Αντε περνα παλι 120 εφαρμογες και 2000 επαφες :P Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixalisTor Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παιδιά κανένας οδηγός οσο πιο απλος γινετε για να στειλω σε ενα φιλο για root unroot xposed έχουμε; ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Λοιπον αναγκαστηκα και του εκανα RESET γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα. Πραγματι μετα σταματησε να το κανει. Τωρα σιγα σιγα κανω τα βηματα που εκανα και πριν να δω αν θα το ξανακανει. Αντε περνα παλι 120 εφαρμογες και 2000 επαφες :P Και πολύ καλά έκανες για να στρώσει. Δεν έχεις τις επαφές σου στο Gmail? Aν είχες βάλει Nova και του είχες κάνει back up, μόλις έβαζες το google account σου και κατέβαιναν οι εφαρμογές θα έκανες επαναφορά back up και θα έβαζε τις εφαρμογές σου όπως ηταν πριν...... just to know Πήρα την Circle case H ωραιότερη και κομψότερη από όλων των άλλων συσκευών ... μακράν. Μου άρεσε και η φουτουριστική του Μ8 αλλά δεν βόλευε Μπράβο στην LG για το design αλλά και για τις συχνές αναβαθμίσεις, Αλλά άκουγα τόσο καιρό και άλλα έχω δει τώρα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Λοιπον αναγκαστηκα και του εκανα RESET γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα. Πραγματι μετα σταματησε να το κανει. Τωρα σιγα σιγα κανω τα βηματα που εκανα και πριν να δω αν θα το ξανακανει. Αντε περνα παλι 120 εφαρμογες και 2000 επαφες :P Για τις επαφές στα είπανε κι εγώ θέλω να προσθέσω ότι το και LG Backup & Restore από τα Settings δεν ήταν καθόλου κακό που το δοκίμασα. Βεβαίως αν είσαι root το Titanium Backup δεν έχει εναλλακτική καλύτερη. Call log, messages, wifi και όλες οι εφαρμογές επανέρχονται δίχως κανένα πρόβλημα. Εκείνο που θέλει λίγη προσοχή στο restore είναι να μην το ζητήσεις παράλληλα/ταυτόχρονα από Google, LG Backup & Titanium. Εκεί θα γίνει ότι κάτσει και στην τελική πάλι Titanuim. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήρα την Circle case H ωραιότερη και κομψότερη από όλων των άλλων συσκευών ... μακράν. Μου άρεσε και η φουτουριστική του Μ8 αλλά δεν βόλευε Μπράβο στην LG για το design αλλά και για τις συχνές αναβαθμίσεις, Αλλά άκουγα τόσο καιρό και άλλα έχω δει τώρα. Δες κι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yoavst.quickapps&hl=en για να γίνει ο κύκλος όπως έπρεπε να είναι. Αν θυμάμαι καλά θέλει root για να παίξει σωστά. Φυσικά δεν αξίζει το root μονάχα για τα Quick Circle Apps αλλά αν σε ενδιαφέρει να περάσεις greenify & titanium γιατί να μην προσθέσεις κι αυτό; Αυτά τα "άλλα" φέρανε στο πρόθυρο του ψυχικού κλονισμού πολύ κόσμο. Και μιλώ για ανθρώπους που το είχαμε και το λειτουργούσαμε. Όποιος απλώς το σκεφτόταν να το αγοράσει καλά έκανε και δεν το έπαιρνε με όλα αυτά - ψηφιακή χάντρα θα έπρεπε να έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Δες κι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yoavst.quickapps&hl=en για να γίνει ο κύκλος όπως έπρεπε να είναι. Αν θυμάμαι καλά θέλει root για να παίξει σωστά. Φυσικά δεν αξίζει το root μονάχα για τα Quick Circle Apps αλλά αν σε ενδιαφέρει να περάσεις greenify & titanium γιατί να μην προσθέσεις κι αυτό; Τhanks! Επίσης βρήκα και τον πολύ χρήσιμο φακό Quick Torch https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yoavst.quicktorch&hl=en Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Γιατί αυτό? Εγώ έχω xposed με art. Ειχα την εντυπωση και ειχα διαβασει και στο ΧDA οτι δεν ειναι συμβατα μαζι.Να το δοκιμασω ,ποια εχεις .τη 10h? Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Για τις επαφές στα είπανε κι εγώ θέλω να προσθέσω ότι το και LG Backup & Restore από τα Settings δεν ήταν καθόλου κακό που το δοκίμασα. Βεβαίως αν είσαι root το Titanium Backup δεν έχει εναλλακτική καλύτερη. Call log, messages, wifi και όλες οι εφαρμογές επανέρχονται δίχως κανένα πρόβλημα. Εκείνο που θέλει λίγη προσοχή στο restore είναι να μην το ζητήσεις παράλληλα/ταυτόχρονα από Google, LG Backup & Titanium. Εκεί θα γίνει ότι κάτσει και στην τελική πάλι Titanuim. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες κι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yoavst.quickapps&hl=en για να γίνει ο κύκλος όπως έπρεπε να είναι. Αν θυμάμαι καλά θέλει root για να παίξει σωστά. Φυσικά δεν αξίζει το root μονάχα για τα Quick Circle Apps αλλά αν σε ενδιαφέρει να περάσεις greenify & titanium γιατί να μην προσθέσεις κι αυτό; Αυτά τα "άλλα" φέρανε στο πρόθυρο του ψυχικού κλονισμού πολύ κόσμο. Και μιλώ για ανθρώπους που το είχαμε και το λειτουργούσαμε. Όποιος απλώς το σκεφτόταν να το αγοράσει καλά έκανε και δεν το έπαιρνε με όλα αυτά - ψηφιακή χάντρα θα έπρεπε να έχει. Εγω δεν πολυχρησιμοποιω το titanium (μονο για να διαγραφω εφαρμογες οπως το mcafee) αλλα το mybackup pro που ειναι πιο απλοικο... Σιγα μην περιμενα να κανω restore ενα ενα... :) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 τελικα αποφασισα να παρω το G3 (τα αλλα υποψηφια ηταν το Ζ2 και το note3)υπερισχυσε ομως το οτι μου αρεσει πολυ το κινητο.τελικα λυθηκε το θεμα με της επανεκκινησεις?και δευτερο μπορειτε να μου προτεινετε καποιο μαγαζι αξιοπιστο??(ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω απο skroutz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 τελικα αποφασισα να παρω το G3 (τα αλλα υποψηφια ηταν το Ζ2 και το note3)υπερισχυσε ομως το οτι μου αρεσει πολυ το κινητο.τελικα λυθηκε το θεμα με της επανεκκινησεις?και δευτερο μπορειτε να μου προτεινετε καποιο μαγαζι αξιοπιστο??(ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω απο skroutz) -Όπου το βρεις φθηνότερα και με πολλές αξιολογήσεις. - Διαβασε αυτα που εγραψα στο προηγουμενο μήνυμα μου (δυο τρεις σελιδες πίσω) ,για τις ιδιαιτερότητες του μοντέλου και για να είσαι 100% σίγουρος ,ανοιξε το και έλεγξε το μπροστά στον πωλητή. Καλή αγορά Φιλικά Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ειχα την εντυπωση και ειχα διαβασει και στο ΧDA οτι δεν ειναι συμβατα μαζι.Να το δοκιμασω ,ποια εχεις .τη 10h? Ναι 10h. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε με g3 tweaksbox ούτε με αλλα modules που έχω κατεβάσει έχω πρόβλημα. Ούτε ασυμβατότητες με εφαρμογές που χρησιμοποιώ έχω συναντήσει λόγο art. Γενικά όλα δουλεύουν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 παντως ρε παιδια καθομουν κι εβλεπα benhmarks μεταξυ 16 και 32gb και δεν εχουν καμια μεγαλή διαφορα,πολυ κοντα τα 2 μοντελα. τελικα λαθος μου που απαξιωνα το 16αρι. Δεν στο έλεγα, κάνω συνέχεια τεστ με το 32αρι του αδερφού μου και μια έχω εγώ καλύτερο σκορ και άλλες φορές αυτός, το ίδιο είναι Εγώ εάν το επερνα το 32αρι θα το επερνα μόνο και μόνο για να του τιγκαρο apps, τίποτα άλλο Σχετικά με τις 406 παρτίδες δεν έχουν κανένα πρόβλημα από το 10h και μετά(καλά εγώ ούτε πριν είχα θέμα) όλα τυχερά είναι, ΔΕΝ υπάρχουν καλές και κακές παρτίδες Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 -Όπου το βρεις φθηνότερα και με πολλές αξιολογήσεις. - Διαβασε αυτα που εγραψα στο προηγουμενο μήνυμα μου (δυο τρεις σελιδες πίσω) ,για τις ιδιαιτερότητες του μοντέλου και για να είσαι 100% σίγουρος ,ανοιξε το και έλεγξε το μπροστά στον πωλητή. Καλή αγορά Φιλικά ευχαριστω πολυ φιλε μου δεν τα γνωριζα ολα αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 παιδια υπαρχει καποιο mod πυο να προσθετει εφαρμογες στην λειτουργια διπλο παραθυρο θελω να βαλω το taptalk Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ρε παιδια ειμαι αναπηρος και δεν το βρισκω η δεν υπαρχει? Ψαχνω το μενου που ρυθμιζεις τι αναλυσης βιντεο θα βγαζει το κινητο και τα αλλα που ειχε και το g2 αλλα εδω δεν βρισκω... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ρε παιδια ειμαι αναπηρος και δεν το βρισκω η δεν υπαρχει? Ψαχνω το μενου που ρυθμιζεις τι αναλυσης βιντεο θα βγαζει το κινητο και τα αλλα που ειχε και το g2 αλλα εδω δεν βρισκω... Στην εφαρμογή της κάμερας, πατάς τις 3 τελείες πάνω αριστερά για να εμφανιστούν οι επιπλέον επιλογές, μετά το γρανάζι και μετά το τετραγωνάκι που γράφει 13Μ. Από εκεί επιλέγεις ανάλυση φωτογραφίας και βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Ναι 10h. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε με g3 tweaksbox ούτε με αλλα modules που έχω κατεβάσει έχω πρόβλημα. Ούτε ασυμβατότητες με εφαρμογές που χρησιμοποιώ έχω συναντήσει λόγο art. Γενικά όλα δουλεύουν ρολόι. Αφου δουλευει και το g3 tweaksbox, φινα, θα το δοκιμασω κ εγω.Ευχαριστω. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts