Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ουτε Θερμοκρασιες ουτε τπτ...και ακομα εχει ποσοστα μεγαλης βελτιωσης το κινητο :)

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής g3 κάτοχος galaxy s3 και διαβάζοντας όλο το νήμα πραγματικα μπερδευτηκα παραπάνω.άλλοι είναι ευχαριστημένοι άλλοι όχι και δε ξέρω αν έχει να κανει αυτό με τις παρτιδες.ξέρει κανεις αν με τον 805 απο Κορέα υπαρχουν και εκεί τα προβλήματα και αν αξίζει η αγορά του απο εκεί?ρισκάροντας την εγγύηση του όμως.

Η άποψή μου είναι να περιμένεις λίγο καιρό ακόμη να ξεκαθαρίσει τοπίο. Εξάλλου θα κερδίσεις και σε τιμή.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εγω μολις το παράγγειλα ελπιζω να ηταν καλη επιλογη :)

Την καλύτερη επιλογή έκανες :) με τις συνεχείς αναβαθμίσεις της LG, το κινητο σε λίγο καιρό θα είναι μακράν το καλύτερο, κατα την προσωπική μου άποψη παντα :)

Έπαιξα με ένα G3 και είχε τρομερό lag. Δίπλα του το note 3 πήγαινε σφαίρα.

Δεν ξέρω ποια έκδοση ρομ είχε.

Και όμως εγώ που είχα Note 3 θα διαφωνήσω εδώ...

Greek Android & iOS users (FB group)

Οποιος θελει την περναει ...2ο νημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791761&page=83

Ποια είναι η διαφορά ενός μοντέλου Ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας και ελληνικής. Το αγόρασα to LG G3 EU απο το kaizerstore, λετε να υπαρξει προβλημα;):confused::confused::confused:

Παιδια σκεφτομαι να το παρω απο amazon Γερμανιας λετε να εχω προβλημα με εγγυηση ή με το δικτυο;

Ποια είναι η διαφορά ενός μοντέλου Ευρωπαϊκής αντιπροσωπίας και ελληνικής. Το αγόρασα to LG G3 EU απο το kaizerstore, λετε να υπαρξει προβλημα;):confused::confused::confused:

Παιδια σκεφτομαι να το παρω απο amazon Γερμανιας λετε να εχω προβλημα με εγγυηση ή με το δικτυο;

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα ευρωπαϊκά μοντέλα.

Προσέξτε μόνο το DOA.

Φιλικά Γιώργος

Ρε παίδες, που και που ακούγεται ο ήχος των ειδοποιήσεων χωρίς να μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα ή κάτι άλλο.

Το ίδιο μου είπε ένας φίλος ότι γίνεται και στο g2 του. Γιατί γίνεται αυτό?

Επίσης δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις από το gmail ενώ το έχω βάλει να έρχονται για κάθε mail που λαμβάνω. Πρέπει να κάνω και τπτ άλλο?

Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη έχετε?

Στο θέμα κάμερας σε σχέση με το s5 πως το βλέπετε?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη έχετε?

Στο θέμα κάμερας σε σχέση με το s5 πως το βλέπετε?

Ανοιχτη οθονη με την εκδοση v10g απο 100% σε 5% και φωτεινοτητα οθονης στο 70% χωρις εξοικονομηση ενεργειας βγαζει ενα 5ωρο ακριβως.Στο θεμα καμερας δεν μπορω να ξερω γιατι απλα δεν ειχα ποτε S5.Αλλα φετος σε σχεση με το περσυνο G2 σε οτι εχει να κανει με το θεμα καμερα εχει κανει τεραστια βηματα μπροστα.

Edited by Rospy7

Ανοιχτη οθονη με την εκδοση v10g απο 100% σε 5% και φωτεινοτητα οθονης στο 70% χωρις εξοικονομηση ενεργειας βγαζει ενα 5ωρο ακριβως.Στο θεμα καμερας δεν μπορω να ξερω γιατι απλα δεν ειχα ποτε S5.Αλλα φετος σε σχεση με το περσυνο G2 σε οτι εχει να κανει με το θεμα καμερα εχει κανει τεραστια βηματα μπροστα.

Βγαζεις 5 ώρες screen on time με φωτεινότητα στο 70% και χωρίς την φωτεινότητα στο αυτοματο; Εγώ με 50% χωρις αυτοματο λίγο πανω απο 2ωρο βγάζω...:blink:

Βγαζεις 5 ώρες screen on time με φωτεινότητα στο 70% και χωρίς την φωτεινότητα στο αυτοματο; Εγώ με 50% χωρις αυτοματο λίγο πανω απο 2ωρο βγάζω...:blink:

2ωρο???πολύ λίγο δεν είναι?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τοτε πρεπει να δεις την συσκευη σου μαλλον εχεις θεμα με την μπαταρια σου η κατι σου την ρουφαει απο πισω.

[/img]

http://s13.postimg.org/ht60u2txf/image.jpg' alt='image.jpg'>

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οριστε και ενα συγκριτικο LG G3 vs LG G3 Cat.6 απο το Pocketnow.Qualcomm Snapdragon 801 vs 805.

Μαλλον δεν αξιζει και τοσο η μεταβαση στο Νοτιο Κορεατικο μοντελο με τον 805 οπως αναφερεται και στο βιντεο.Για αυτο ας παραμεινω με τον 801 μια χαρα τα παει ως τωρα και ουτε θεμα με shutdown η restart μου εχει προκυψει.Ελπιζω και με την v10j να δω περισσοτερη βελτιωση οπως αναφερθηκε σε προηγουμενες σελιδες του topic.

Edited by Rospy7

Από οτι καταλαβαίνω οι αριθμοί αυτοι εξαρτονται απο το είδος χρήσης που κανεις. Πχ εμένα η μπαταρία με την χρήση που κάνω παει απο το 100% στο 15% σε περιπου 48-50 ώρες. Σε αυτές τις ώρες έχω περιπου 2+ ώρες sot ωστόσο η οθόνη ξοδεύει 20-25% της μπαταριας μου. Κοινώς δεν δουλεύω την συσκευή τόσο πολύ., αποφορτιζεται σε αναμονη Έχει τύχει όταν παίζω μαζί του περισσότερο η μπαταρία να αντέξει περίπου 24 ώρες με 4+ ώρες sot και 40+ % κατανάλωση μπαταρίας απο την οθόνη.

Από οτι καταλαβαίνω οι αριθμοί αυτοι εξαρτονται απο το είδος χρήσης που κανεις. Πχ εμένα η μπαταρία με την χρήση που κάνω παει απο το 100% στο 15% σε περιπου 48-50 ώρες. Σε αυτές τις ώρες έχω περιπου 2+ ώρες sot ωστόσο η οθόνη ξοδεύει 20-25% της μπαταριας μου. Κοινώς δεν δουλεύω την συσκευή τόσο πολύ., αποφορτιζεται σε αναμονη Έχει τύχει όταν παίζω μαζί του περισσότερο η μπαταρία να αντέξει περίπου 24 ώρες με 4+ ώρες sot και 40+ % κατανάλωση μπαταρίας απο την οθόνη.

Ακριβως οπως τα λες ειναι.;)

Παιδια μολις το πηρα και εγώ είναι καταπληκτικό

Βαση για ασυρματη φορτιση υπάρχει???

Ναι, υπάρχει και μάλιστα πουλάω μία αχρησιμοποιητη. Δες στις αγγελίες!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

καλησπέρα, είμαι καινούργιος στην ομάδα και θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και εγώ με το G3 και δεν έχω διαβάσει για αντίστοιχη περίπτωση. Όσα προβλήματα έχουν προαναφερθεί σε σχέση με την διάρκεια της μπαταρίας, τις επανεκκινήσεις, τις καθυστερήσεις, την υπερθέρμανση τα έχω παρατηρήσει και εγώ. Κάποια από αυτά διορθώθηκαν με τα update κάποια όχι ακόμα. Το δικό μου πρόβλημα έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις περισσότερες εισερχόμενες κλήσεις αυτός που με καλεί δεν με ακούει. Εγώ τον ακούω καμπάνα, αυτός ελάχιστα έως καθόλου. Το πρόβλημα λύνεται αυτομάτως αν συνδέσω τη στιγμή εκείνη τo handsfree. Έχω ήδη αλλάξει με διαδικασία doa 2 συσκευές και το πρόβλημα εξακολουθεί και στην τρίτη που έχω τώρα στα χέρια μου. Μάλιστα προκειμένου να διασφαλίσω το θέμα της ελαττωματικής παρτίδας, τη τελευταία συσκευή τη πήρα με τα 3GB RAM πληρώνοντας τη διαφορά, σε σχέση με τις προηγούμενες 2 των 2GB RAM. Εγώ από πλευράς μου έκανα ότι δοκιμές μπορούσα μήπως και εντοπίσω το πρόβλημα αλλά τζίφος. Το σήμα τις περισσότερες φορές ήταν full, έκανα δοκιμή με άλλη microsim άλλης εταιρείας , απεγκατέστησα εφαρμογές, έκανα reset, το πρόβλημα όμως παρέμενε. Η lg μου λέει ότι δεν έχει ενημέρωση για κάποιο τέτοιο θέμα. Τα ίδια έλεγε όμως και με το θέμα του σβησίματος που τελικά ήταν πρόβλημά τους. Ελπίζω να μην κούρασα με το μακροσκελές μήνυμά μου. Κάθε άποψη σας θα με βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ.

Όσα προβλήματα έχουν προαναφερθεί σε σχέση με την διάρκεια της μπαταρίας, τις επανεκκινήσεις, τις καθυστερήσεις, την υπερθέρμανση τα έχω παρατηρήσει και εγώ. Κάποια από αυτά διορθώθηκαν με τα update κάποια όχι ακόμα. Το δικό μου πρόβλημα έχει να κάνει με το γεγονός ότι στις περισσότερες εισερχόμενες κλήσεις αυτός που με καλεί δεν με ακούει. .

Αν είχα όλα αυτά συν το τελευταίο που σου συμβαίνει το τρίτο doa θα ήταν μονόδρομος μαζί με κάποιο ευχέλαιο.

Τα 600Ε είναι μια τιμή για κινητό που το παίρνεις και το χρησιμοποιείς δίχως περαιτέρω.

Σε τέτοια περίπτωση όπως η δική σου δεν θα επέλεγα ξανά το G3 της LG. Τόσα καλύτερα έχουν διαφημιστεί σε αυτό το νήμα...

Να σου πω ότι η μπαταρία μου κρατά άνετα 2 ημέρες, δεν έχω shutdown ούτε και lag εσένα δεν θα σου πει και δεν πρέπει να σου πει τίποτε.