doganos Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Αν ειναι θεμα software γιατι δεν το κανει σε ολους; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Αν ειναι θεμα software γιατι δεν το κανει σε ολους; οποτε ειναι καπως λοττο εαν σου κατσει καλη η με θεμα συσκευη,κ ειναι πανεμορφη.μηπως ειναι θεμα πρωτης παρτιδας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Το θεμα του shutdown υποψιαζομαι οτι ειναι απο το uv με τα ρευματα που εχουν κανει. Ειχα παιξει πολυ με τα ρευματα στο note 3 και απο καποια νουμερα και κατω ενω εδειχνε ενταξει σε ασχετα σημεια ποτε ιδια μεταξυ τιυς μουεκλεινε. Ισως σε αυτους που δεν τοεχει βγαλει να ειναι καθαρα τυχερο και να μην ζοριστικε καπου . παντως λενε με τηντελευταια αναβαθμιση να φτιαχνει το θεμα . θα δειξει Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Το θεμα του shutdown υποψιαζομαι οτι ειναι απο το uv με τα ρευματα που εχουν κανει. Ειχα παιξει πολυ με τα ρευματα στο note 3 και απο καποια νουμερα και κατω ενω εδειχνε ενταξει σε ασχετα σημεια ποτε ιδια μεταξυ τιυς μουεκλεινε. Ισως σε αυτους που δεν τοεχει βγαλει να ειναι καθαρα τυχερο και να μην ζοριστικε καπου . παντως λενε με τηντελευταια αναβαθμιση να φτιαχνει το θεμα . θα δειξει μακαρι κ ειμαι ενα βημα πριν την αγορα,γνωριζουμε καποιο αξιοπιστο καταστημα να εχει καινουργια παρτιδα σε 16αρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Extreme mobile αλλα νομίζω εχει μονο 32αρια. Παρε ενα τηλ να ρωτήσεις. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Extreme mobile αλλα νομίζω εχει μονο 32αρια. Παρε ενα τηλ να ρωτήσεις. Ναι extreme mobile πολυ καλο μαγαζι απο εκει το πηρα στα 599ε τωρα το εχει στα 580ε.Εχω την συσκευη 10μερες 32αρι και ειναι αψογο.Δεν μου εχει σβησει μεχρι στιγμης το οποιο θεωρω το μονο προβλημα αλλα εχω μια εντυπωση μπορει να ηταν στις πρωτες παρτιδες.Παντος δεν ξερω μολις το ανοιξα βγηκε αναβαθμιση η v10e και μετα η v10g ισως να επαιξε ρολο και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) Ναι extreme mobile πολυ καλο μαγαζι απο εκει το πηρα στα 599ε τωρα το εχει στα 580ε.Εχω την συσκευη 10μερες 32αρι και ειναι αψογο.Δεν μου εχει σβησει μεχρι στιγμης το οποιο θεωρω το μονο προβλημα αλλα εχω μια εντυπωση μπορει να ηταν στις πρωτες παρτιδες.Παντος δεν ξερω μολις το ανοιξα βγηκε αναβαθμιση η v10e και μετα η v10g ισως να επαιξε ρολο και αυτο. ειναι αρκετη η διαφορα στα χρηματα το 16αρι με το 32,δεν ξερω εαν πραγματικα θα δεις διαφορα. Edited August 4, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzac Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Το έχει πάρει κανείς από το Open365 ή από τα Seven Spots; Να προτιμήσω ένα από αυτά τα δύο ή να πάρω το G3 από κάπου αλλού; Με ενδιαφέρει το κατάστημα να είναι ελληνικό. Οπότε εάν κάποιος το έχει πάρει από κάποιο άλλο κατάστημα και είναι ευχαριστημένος, ας με ενημερώσει (είτε από εδώ είτε μέσω pm). Πρώτη φορά θα αγοράσω από τα καταστήματα που υπάρχουν στο skroutz και δεν έχω ιδέα ποιο κατάστημα είναι καλό και ποιο όχι. Τα καταστήματα Kaizer (Kaizer, Kaizer Store, Kaizer Shop) είναι όλα τα ίδια; Το άλλο θέμα που είχα ανοίξει ενσωματώθηκε σε αυτό και δεν πρόλαβαν να σχολιάσουν και άλλα μέλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Το έχει πάρει κανείς από το Open365 ή από τα Seven Spots; Να προτιμήσω ένα από αυτά τα δύο ή να πάρω το G3 από κάπου αλλού; Με ενδιαφέρει το κατάστημα να είναι ελληνικό. Οπότε εάν κάποιος το έχει πάρει από κάποιο άλλο κατάστημα και είναι ευχαριστημένος, ας με ενημερώσει (είτε από εδώ είτε μέσω pm). Πρώτη φορά θα αγοράσω από τα καταστήματα που υπάρχουν στο skroutz και δεν έχω ιδέα ποιο κατάστημα είναι καλό και ποιο όχι. Τα καταστήματα Kaizer (Kaizer, Kaizer Store, Kaizer Shop) είναι όλα τα ίδια; Το άλλο θέμα που είχα ανοίξει ενσωματώθηκε σε αυτό και δεν πρόλαβαν να σχολιάσουν και άλλα μέλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ένα από τα 2 kaizer Δεν δέχεται doa γι αυτό καλό θα είναι να το αποφύγεις. Είχε αντιμετωπιστεί πρόβλημα ένας χρήστης εδώ μέσα.αν ψάξεις θα βρεις ποιο από τα 2 είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Το έχει πάρει κανείς από το Open365 ή από τα Seven Spots; Να προτιμήσω ένα από αυτά τα δύο ή να πάρω το G3 από κάπου αλλού; Με ενδιαφέρει το κατάστημα να είναι ελληνικό. Οπότε εάν κάποιος το έχει πάρει από κάποιο άλλο κατάστημα και είναι ευχαριστημένος, ας με ενημερώσει (είτε από εδώ είτε μέσω pm). Πρώτη φορά θα αγοράσω από τα καταστήματα που υπάρχουν στο skroutz και δεν έχω ιδέα ποιο κατάστημα είναι καλό και ποιο όχι. Τα καταστήματα Kaizer (Kaizer, Kaizer Store, Kaizer Shop) είναι όλα τα ίδια; Το άλλο θέμα που είχα ανοίξει ενσωματώθηκε σε αυτό και δεν πρόλαβαν να σχολιάσουν και άλλα μέλη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δες και extrememobile.gr. Νομίζω είναι το φθηνότερο τουλάχιστον στο 32αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzac Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Ένα από τα 2 kaizer Δεν δέχεται doa γι αυτό καλό θα είναι να το αποφύγεις. Είχε αντιμετωπιστεί πρόβλημα ένας χρήστης εδώ μέσα.αν ψάξεις θα βρεις ποιο από τα 2 είναι. Δες και extrememobile.gr. Νομίζω είναι το φθηνότερο τουλάχιστον στο 32αρι. Ευχαριστώ για την απάντηση. Επικοινώνησα με Open365 και με KaizerShop και με ενημέρωσαν ότι καλύπτεται από DOA (τώρα αν και αυτοί εννοούν ότι ισχύει μόνο αν δεν ανοίγει μόλις το πάρεις, δεν ξέρω). Επίσης, σε ερώτησή μου εάν είναι branded ή εάν εμφανίζει κάποιο μήνυμα στην αρχή (π.χ. από κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας), από KaizerShop με ενημέρωσαν πως δεν είναι branded και από Open365 ότι δεν εμφανίζει κάποιο μήνυμα. Το Open365 μάλιστα μου είπε πως έρχεται από Γερμανία και προορίζεται για τη Γαλλία. Οπότε μάλλον είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Καμία γνώμη για αυτά τα δύο καταστήματα; Αρχικά είχα σκεφτεί να το πάρω από Seven Spots μιας και υπάρχει κατάστημα στη γειτονιά μου αλλά κάτι μου λέει πως μετά την πώληση δε θα ασχοληθούν και πάρα πολύ αν έχει κάποιο πρόβλημα. Το Extreme Mobile δεν έχει το 16αρι και η τιμή του ξεφεύγει αρκετά. Edit: Τελικά λέω να το πάρω από το Open365 γιατί διαβάζω πολύ καλά λόγια στο skroutz. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :) Edited August 5, 2014 by nickzac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Οτι και να παρεις σου ευχομαι τα καλυτερα.Μακρυα απο Kaiserstore.........Eιμαι παθων.... Edited August 6, 2014 by georgelaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εγώ παντός με 16αρι είμαι σχεδόν 1 εβδομάδα και δεν έχει σβήσει ούτε μια φορά Δουλεύει άψογα... Είμαι και power user Δεν θα δείτε μεγάλες διαφορές με το 32αρι προσωπικά (έχω δοκιμάσει το 32αρι και ξερω) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzac Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Οτι και να παρεις σου ευχομαι τα καλυτερα.Μακρυα απο Kaiserstore.........Eιαμι παθων.... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Λογικά από βδομάδα θα το έχω στα χέρια μου. Ναι, το διάβασα σε προηγούμενα σχόλια που μου είπε και ο dimkit πιο πάνω. Είναι να μη σου τύχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Απιστευτο λαγκαρισμα παρολες τις αναβαθμισεις. Δεν καταλαβαινεις καν οτι εχει σουπερ επεξεργαστη... Κριμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Απιστευτο λαγκαρισμα παρολες τις αναβαθμισεις. Δεν καταλαβαινεις καν οτι εχει σουπερ επεξεργαστη... Κριμα. Ενταξει μπραβο μπραβο πινοκιο!!!Ηθελα να ηξερα που αποσκοπει να μπαινεις και να γραφεις συνεχεια ανακριβειες.Μου αρεσει παυ τα γραφεις κιολας χωρις καν να εχεις την συσκευη στα χερια σου. Edited August 5, 2014 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ενταξει μπραβο μπραβο πινοκιο!!!Ηθελα να ηξερα που αποσκοπει να μπαινεις και να γραφεις συνεχεια ανακριβειες.Μου αρεσει παυ τα γραφεις κιολας χωρις καν να εχεις την συσκευη στα χερια σου. Φυσικα και εχω τη συσκευη. Δε γραφω ΠΟΤΕ ανακριβειες σαν μερικους-μερικους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Ένα σωρό έχουν προβλήματα με αδικαιολόγητα shutdown, με σκοτεινή οθόνη, με ξεθωριασμένα χρώματα που δεν ισχύουν ούτε κατά διάνοια στο G2 που έχω κι εγώ. Από που το πήρες και είναι απροβλημάτιστο? Τουλάχιστον συμβούλεψε όσους ψάχνονται από που το πήρες εσύ για να μην την πάθουν κι αυτοί. Όχι το G2, to G3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Είδα σήμερα τη συσκευή επιτέλους και επαιξα για αρκετή ωρα. Κανονική συσκευή, στημένη απο τον ιδιοκτήτη σαν κύρια. Ηταν το 16αρι μοντελο. Δεν θα γράψω τα κλασσικά που έχουν χιλιοειπωθει αλλά μονο το οτι μου έκανε εντύπωση η οθόνη του. Πραγματικα υπεροχη η ανάλυση. Απορω με αυτους που λένε οτι δεν την καταλαβαίνεις και οτι δεν έχει διάφορα απο την 1080p. Προσωπικά μου φάνηκε 2 κλικ πιο καθαρη και τονισμένη η εικόνα, ακόμα και στο μενού. Μάλιστα έβαλα το ίδιο wallpaper και στο nexus 5 μου και η διάφορα είναι αισθητή. Το αν αξίζει αυτή τη στιγμη η αν ειναι καλυτερα να περιμένει κανεις την επόμενη γενιά επεξεργαστών είναι άλλο θέμα. Αλλά διάφορα απο τις 1080p υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Τουλάχιστον συμβούλεψε όσους ψάχνονται από που το πήρες εσύ για να μην την πάθουν κι αυτοί. Όχι το G2, to G3. Απο το Πλαισιο το πηρα πριν 4 μερες. Το μονο προβλημα ειναι το απιστευτο λαγκαρισμα. Εχω και το nexus 5 και το G2 και η διαφορα στην ταχυτητα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Η τελευταια εκδοση που εχει ειναι η 10e. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Απο το Πλαισιο το πηρα πριν 4 μερες. Το μονο προβλημα ειναι το απιστευτο λαγκαρισμα. Εχω και το nexus 5 και το G2 και η διαφορα στην ταχυτητα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Η τελευταια εκδοση που εχει ειναι η 10e. Εμενα εχει την 10g τωρα αλλα λαγκ δεν εχει . με στοκ launcher ισως εχει λιγο σε σχεση με note 3 αλκα με nova launcher που το εχω δεν εχει καθολου. Το εχω 2 βδομαδες τωρα. Μηπως δεν εχει κατσει σε σενα καλα καμια αναβαθμιση ? Μηπως με κσμια επαναφορα να στρωσει τοσο πολυ που λες δεν εχει. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εμενα εχει την 10g τωρα αλλα λαγκ δεν εχει . με στοκ launcher ισως εχει λιγο σε σχεση με note 3 αλκα με nova launcher που το εχω δεν εχει καθολου. Το εχω 2 βδομαδες τωρα. Γενικα δε μου αρεσει να "πειραζω" τα κινητα μου. Απλα θα περιμενω να δω αν καποτε λυθει το προβλημα με νεες αναβαθμισεις. Δεν παυει ομως να ειναι αδικαιολογητο για τετοιο κινητο! Εγω το πηρα για το μεγεθος της οθονης του και τα ελαχιστα περιθωρια που εχει σε αντιστοιχια με το συμμαζεμενο μεγεθος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Γενικα δε μου αρεσει να "πειραζω" τα κινητα μου. Απλα θα περιμενω να δω αν καποτε λυθει το προβλημα με νεες αναβαθμισεις. Δεν παυει ομως να ειναι αδικαιολογητο για τετοιο κινητο! Εγω το πηρα για το μεγεθος της οθονης του και τα ελαχιστα περιθωρια που εχει σε αντιστοιχια με το συμμαζεμενο μεγεθος του. Μεχρι να ερθουν οι αναβαθμισεις κανε και μια επαναφοραν εργοστασιακων ρυθμισεων μπας και κατι δεν εχει κατσει καλα ισως λυθει το προβλημα σου. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μεχρι να ερθουν οι αναβαθμισεις κανε και μια επαναφοραν εργοστασιακων ρυθμισεων μπας και κατι δεν εχει κατσει καλα ισως λυθει το προβλημα σου. Χαχαχα. ....3 εχω κανει μεχρι τωρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Τα γραψαμε και τα ξαναγραψαμε: - Η συσκευη εχει ΠΟΛΥ lag - Η αναλυση ΦΥΣΙΚΑ και υπερεχει απο μια "απλη" 1920Χ1080 και ειναι χαρμα οφθαλμων Και τα 2 facts, ο καθενας διαλεγει και παιρνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts