Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια δεστε λιγο αυτο το λινκ http://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html

Το πρωτο μαγαζι που το εχει στα 599,99 ειναι εμπιστο?

Οποιος γνωριζει ας μου πει λιγο

Εχει εγγυηση το 32αρι απο οτι θυμαμαι ετσι?

Ευχαριστω!

Edited by toubano44

Lineage os 15.1

Νίκος...

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια δεστε λιγο αυτο το λινκ http://www.skroutz.gr/s/5065567/LG-G3-32GB.html

Το πρωτο μαγαζι που το εχει στα 599,99 ειναι εμπιστο?

Οποιος γνωριζει ας μου πει λιγο

Εχει εγγυηση το 32αρι απο οτι θυμαμαι ετσι?

Ευχαριστω!

Για 50ευρω θα πήγαινα σε ελληνική συσκευή, ετσι ωστε αμα σου βγαλει καποιο σοβαρό προβλημα να γινει αντί κατάσταση και οχι επισκευή, επισης θα εχει και doa.. Αν θελεις να γλυτωσεις χρηματα περιμενε να στοκαρουν και αλλα μαγαζια.

Για 50ευρω θα πήγαινα σε ελληνική συσκευή, ετσι ωστε αμα σου βγαλει καποιο σοβαρό προβλημα να γινει αντί κατάσταση και οχι επισκευή, επισης θα εχει και doa.. Αν θελεις να γλυτωσεις χρηματα περιμενε να στοκαρουν και αλλα μαγαζια.

οκ εχεις δικιο καλυτερα να περιμενω! :D

Lineage os 15.1

Νίκος...

Ειμαι μεταξυ του 32 gb και του find 7. Δυσκολη επιλογη. Τι λετε?
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Εκτός από τα διαφορετικά χαρακτηριστικά έχουμε μια μάρκα με επίσημη εκπροσώπιση στην Ελλάδα εδώ και χρόνια και από την άλλη μια εταιρεία με μόνο ιντερνετικό μαγαζί που εξυπηρετεί και Ευρώπη. Για μένα αυτό λέει πολλά.

Φιλικά Γιώργος

Πολυ ευχαριστως :)

http://i62.tinypic.com/331itmo.jpg

Aυτη ειναι με flash τραβηγμενη .Δεν ειναι ετσι ομως...

http://i62.tinypic.com/vunft.jpg

Aυτη χωρις flash και ειναι πιο κοντα στην πραγματικότητα. Θα ελεγα το χρωμα σαμπανιζε.

Ενα αλλο που παρατηρησα. Ειναι μεγαλη διαφορα στο feeling που δινει το lg οταν το κρατας στο χερι σε σχεση με το s5.

Στο s5 κρατας αγαρμπο πλαστικο ,στο g3 λες και κρατας κοσμημα,αυτο παει για αυτους που τα δουλεουν τα κινητα χωρις θηκες. Το κακο ειναι οτι δεν μου επιτρέπω να κανω χρηση χωρις θηκες και προτεκτορ,οποτε κανω υπομονη μεχρι να το ντυσω για να συνεχισω την χρήση. Επισης θεωρώ απίστευτο πως καταφεραν και χώρεσαν τετοια οθονη σε τοσο μικρο σώμα. Η οθόνη επίσης εχει πολύ καλή φωτεινότητα και πολυ ωραιο λευκο ,αυτο το λεω γιατι με αυτα που διαβαζα ειχα φοβηθει. Τα 2 βιντεακια qhd που εχει μεσα η συσκευη ειναι εντυπωσιακά με την λεπτομέρεια που αποδίδουν.

Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Η πρώτη φωτογραφία με κινητό αλλάζει το χρώμα του κινητού και το κάνει να φαίνεται ασημί. Η δεύτερη πάλι αναδεικνύει το πολύ ωραίο σαμπανιζέ χρώμα.

Όσο για το s5 αν είσαι ελαφρώς απρόσεκτος και τριφτεί το πίσω καπάκι θα είναι (ακόμα πιο) χάλια η αίσθηση η οποία αποκομίζεις από το κράτημά του.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Νομίζω οτι είναι καλύτερα να ρωτήσεις στο σωστό θεμα ,υπάρχουν είδη αρκετά off topic μηνύματα .

Samsung galaxy s21+

Σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. Η πρώτη φωτογραφία με κινητό αλλάζει το χρώμα του κινητού και το κάνει να φαίνεται ασημί. Η δεύτερη πάλι αναδεικνύει το πολύ ωραίο σαμπανιζέ χρώμα.

Όσο για το s5 αν είσαι ελαφρώς απρόσεκτος και τριφτεί το πίσω καπάκι θα είναι (ακόμα πιο) χάλια η αίσθηση η οποία αποκομίζεις από το κράτημά του.

Πολύ ωραίο το χρώμα όπως το αντίστοιχο gold του m8 που είναι παρόμοιο,αλλα αν δεν το φέρει επίσημα η LG Hellas εγγύηση γιοκ.

Συνεχίζει την παγκόσμια πρωτοτυπία να διαχωρίζει ανάλογα τα χρώματα.!!!

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Νομίζω οτι είναι καλύτερα να ρωτήσεις στο σωστό θεμα ,υπάρχουν είδη αρκετά off topic μηνύματα .

Εχεις δικιο και συγγνωμη, δεν γνωριζα την υπαρξη αυτου του topic. :)

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Κοιτάξτε τι κάνουν πολοι στο xda για να βελτιώσουν αρκετά την μπαταρία http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/amazing-battery-life-tweaks-t2806078

Χρησιμοποιουν μια εφαρμογή nomore για να ρίξουν την ανάλυση σε 1920χ1080. Στο μάτι διαφορά οπως γραφω εδω και καιρο. ΔΕΝ βλεπεις, γιατί απλούστατα αυτη η ανάλυση σε τέτοιο μέγεθος είναι πρακτικά μειονέκτημα.

Φευγουν λαγκαρισματα, καλυτερες επιδοσεις, καλυτερη μπαταρία, αφου πρακτικά έχεις ενα g2 με μεγαλύτερη οθονη..

Αυτη η εφαρμογή θα μας χρειαστεί πολυ απο εδω και πέρα μιας και μια μια σχεδον ολοι αναμένεται να χρησιμοποιησουν αυτη την ανάλυση (με καλυτερους επεξεργαστές).

Φυσικα και βλέπεις διαφορα στην αναλυση, το ppi το πιανει μια χαρα το ματι μου και το απολαμβανει.

Ακομα και downscaling να κανεις με την εφαρμογή, θα εχεις λυσει το θεμα των lags και θα απολαμβανεις την οθονη qhd με 1920X1080, κατά συνεπεια στα συν είναι...

Δουλεύει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα αυτή η εφαρμογή;;

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δουλεύει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα αυτή η εφαρμογή;;

Διαβασε το link στο xda. Θελει αρκετη δουλειά, πρέπει να εισαι αρκετά έμπειρος. Γιατι μολις αλλάξεις την ανάλυση με την εφαρμογή, αλλαζει το μέγεθος ολων στην οθονη. Οπότε πρεπει να αλλαξεις και dpi, για να τα κανεις να φαίνονται στο μέγεθος που ηταν πριν. Και παλι κάποιες εφαρμογές της lg δε δουλεύουν σωστα οποτε θες app settings για να αλλάξεις τα dpi γι αυτές σε κατι που να δουλεύει σωστά.. Προσωπικά καταλαβαίνω τι θέλει, χωρίς να διαβάσω καν, αλλα για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί με αυτα θα φαει αρκετο χρονο να τα σεταρει ολα σωστα. Προσωπικά αν έπαιρνα το g3 θα το δοκίμαζα σιγουρα.. Αν το φτιάξεις σωστά πιστεύω οτι το 90% των μείον θα λυθούν..

Επίσης για μένα, το παραπάνω δείχνει οτι η lg βιαστηκε. Έπρεπε ή να αφησει την προηγ ανάλυση ή να το βγάλει με 805. Θα ηταν εξαιρετικά καλύτερα τα πράγματα.. Και δε θα μπορούσα να γραψω τα αρνητικά που εχω γραψει..

Κάνω και μια πρόβλεψη : Θα βγουν αργα ή γρήγορα custom rom, που θα το έχουν ενσωματωμένο και ολα σεταρισμενα να δουλεύουν έτοιμα. Και θα γίνουν ανάρπαστες αυτες οι ρομ. Καλύτερα να περιμενετε να βγουν.

Edited by sosimple2

Και εγώ βρήκα τρόπο να κάνω το 4θεσιο αυτοκίνητο 2θεσιο για να γίνει πιο οικονομικό βγάζοντας τις πίσω θέσεις. Υπάρχει, πιστεύετε, σοβαρός λόγος για κάτι τετοιο;

Εάν είναι να κάνεις τόσες αλλαγές πραγματικά δε βρίσκω το λόγο να αγοράσεις το LG G3. Αν κάποιος θέλει κινητό με μικρότερη ανάλυση οθόνης μπορεί να πάρει το αντίστοιχο κινητό. Ποιος ο λόγος να μπλέκει με όλα αυτά; Δηλαδή όσοι προτείνετε ή έχετε αγοράσει το Find 7 που έχει ακριβώς την ίδια ανάλυση οθόνης και τον ίδιο επεξεργαστή (βασικά πάνω κάτω τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά έχει) με το G3 θα μπαίνατε σε τέτοιο κόπο και λέτε ότι ο επεξεργαστής δε σηκώνει τέτοια ανάλυση; Εγώ το λέω μίσος (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) από κάποιους προς τα προϊόντα της LG...

Εάν είναι να κάνεις τόσες αλλαγές πραγματικά δε βρίσκω το λόγο να αγοράσεις το LG G3. Αν κάποιος θέλει κινητό με μικρότερη ανάλυση οθόνης μπορεί να πάρει το αντίστοιχο κινητό. Ποιος ο λόγος να μπλέκει με όλα αυτά; Δηλαδή όσοι προτείνετε ή έχετε αγοράσει το Find 7 που έχει ακριβώς την ίδια ανάλυση οθόνης και τον ίδιο επεξεργαστή (βασικά πάνω κάτω τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά έχει) με το G3 θα μπαίνατε σε τέτοιο κόπο και λέτε ότι ο επεξεργαστής δε σηκώνει τέτοια ανάλυση; Εγώ το λέω μίσος (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) από κάποιους προς τα προϊόντα της LG...

Πες το οπως θες εσυ, αλλα αυτοι που το κάνουνε ειναι άτομα που εχουν αγορασει το g3. Δε νομίζω να ειναι lg hater.. Καποιοι ειναι πολυ ευχαριστημενοι με αυτο. Καποιοι οχι. Επίσης οι αλλαγές δεν είναι τοσες οσες ακούγονται. Στο g2 έχω ηδη κανει τα παντα οσα περιγράφονται στο link, εκτος απο την εφαρμογή nomore, για να πετυχω κατι αλλο που θέλω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγώ βρήκα τρόπο να κάνω το 4θεσιο αυτοκίνητο 2θεσιο για να γίνει πιο οικονομικό βγάζοντας τις πίσω θέσεις. Υπάρχει, πιστεύετε, σοβαρός λόγος για κάτι τετοιο;

Αν δεν καταλαβαινεις οτι ειναι εντελώς ακυρος ο παραλληλισμός δε θα το αναλύσω περισσότερο. Σε καθε περίπτωση αυτο το κάνουν καποιοι, ενω αυτο που περιγράφεις κανείς.

Τελος πάντων, το ανέφερα ως πληροφορηση. Δεν επεβαλλα σε κανεναν να το κανει.

Edited by sosimple2

Πες το οπως θες εσυ, αλλα αυτοι που το κάνουνε ειναι άτομα που εχουν αγορασει το g3. Δε νομίζω να ειναι lg hater.. Καποιοι ειναι πολυ ευχαριστημενοι με αυτο. Καποιοι οχι.

Οκ τότε πάω πάσο. Βασικά αναφερόμουν περισσότερο σε αυτούς που δεν το έχουν. Αυτοί που το έχουν πάρει και δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι έχουν κάθε δικαίωμα να ψάχνουν να βρουν λύσεις.

Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να αλλάξω ανάλυση από QHD σε FHD αν άξιζε η αλλαγή: x% σε μπαταρία και επιδόσεις.

Αλλά μια που στο συγκεκριμένο link στο xda περιμένουν τουλάχιστον ένα screenshot δεν δοκιμάζεις μια που έχεις διαθέσιμο χρόνο την εφαρμογή nomone στο G2 ή όπου αλλού και να μας πεις πως πήγε; Ακόμη πιο χρήσιμο θα ήταν να ανοιχτεί και ένα θέμα με τροποποιήσεις - τροποποιήσεις που τις έχουν κάνει άνθρωποι, τις έχουν δοκιμάσει στα κινητά τους και μεταδίδουν την εμπειρία τους με ρίσκο και κόπο. Αλλιώς, ένα πληκτρολόγιο είναι όλα.

Ότι μπορούν να γίνουν πολλά σε ένα κινητό σαν το G3 όλοι το καταλαβαίνουμε. Όμως είναι άλλο να παριστάνει κάποιος τον guru λέγοντας τι θα κάνουν άλλοι και άλλο να κουράζεται γι' αυτό και όλοι να τον σέβονται. Το ότι πάτησα πολλές φορές το build number δεν με έκανε developer... Και τέλος πάντων, άλλο η πληροφόρηση και άλλο η σκόρπια αναμετάδοση. Ο άνθρωπος στο xda λέει πως με αυτά που έκανε έφτασε τη χρήση σε επίπεδα που άλλοι την έχουν χωρίς να κάνουν τίποτε, κι εγώ ανάμεσά τους.

Edited by xsad

Διαβασε το link στο xda. Θελει αρκετη δουλειά, πρέπει να εισαι αρκετά έμπειρος. Γιατι μολις αλλάξεις την ανάλυση με την εφαρμογή, αλλαζει το μέγεθος ολων στην οθονη. Οπότε πρεπει να αλλαξεις και dpi, για να τα κανεις να φαίνονται στο μέγεθος που ηταν πριν. Και παλι κάποιες εφαρμογές της lg δε δουλεύουν σωστα οποτε θες app settings για να αλλάξεις τα dpi γι αυτές σε κατι που να δουλεύει σωστά.. Προσωπικά καταλαβαίνω τι θέλει, χωρίς να διαβάσω καν, αλλα για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί με αυτα θα φαει αρκετο χρονο να τα σεταρει ολα σωστα. Προσωπικά αν έπαιρνα το g3 θα το δοκίμαζα σιγουρα.. Αν το φτιάξεις σωστά πιστεύω οτι το 90% των μείον θα λυθούν..

Επίσης για μένα, το παραπάνω δείχνει οτι η lg βιαστηκε. Έπρεπε ή να αφησει την προηγ ανάλυση ή να το βγάλει με 805. Θα ηταν εξαιρετικά καλύτερα τα πράγματα.. Και δε θα μπορούσα να γραψω τα αρνητικά που εχω γραψει..

Κάνω και μια πρόβλεψη : Θα βγουν αργα ή γρήγορα custom rom, που θα το έχουν ενσωματωμένο και ολα σεταρισμενα να δουλεύουν έτοιμα. Και θα γίνουν ανάρπαστες αυτες οι ρομ. Καλύτερα να περιμενετε να βγουν.

Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση...

Λόγω της πολύ υψηλής ανάλυσης της οθόνης, δεν 'παίζουν' τα IGO και TomTom. το Navigon παίζει

η λύση που βρήκα είναι να αλλάζω την ανάλυση της οθόνης με το NOMone Resolution changer, να κάνω χρήση του προγράμματος που θέλω και μετά reset to default

H ρυθμίσεις που χρησιμοποίησα Width 1080, Height 2146 (μείον τα on screen buttons=1920) DPI 540

Το είδα στα χέρια ενός φίλου, σήμερα. Έχει αρκετό lag ιδίως το μέσα έξω από εφαρμογές και κάποια καθυστέρηση επίσης (περισσότερο απ' ό,τι στο g2) στο άνοιγμα των σελίδων (wi-fi).

Η μπαταρία (δεύτερη φόρτιση) με αρκετό ψάξιμο και λίγη κάμερα από το 96 στο 80 στα 25 λεπτά χρήσης.

Τέλειο το φινίρισμα του back cover, τρομερή κάμερα και εστίαση (θα ήθελα μόνο περισσότερες χειροκίνητες ρυθμίσεις).

Γενικά premium συσκευή, αλλά φοβάμαι ότι είναι θηλιά στο λαιμό μία τέτοια "βαριά" οθόνη με τον 801.

Υ.Γ. Έχω για δική μου χρήση εδώ και κανα δύο μήνες το Note 3 (και δεν βλέπω προς το παρόν να το αλλάξω) γιατί έχω σαν βασικό θέμα τη μπαταρία. Με όλο το μαμίσιο bloatware (και καμμια δεκαριά δικές μου εφαρμογές να τρέχουν πίσω) και με φωτεινότητα στο 40% (το χω έτσι μέρα νύχτα, πλην άμεσου sunlight) με χειροκίνητο wi-fi (σερφάρισμα μόνο για νέα και update στο hootsuite) και κλειστό gps και bt, είναι στο 79% εδώ και... 2 ημέρες και 6 ώρες.

Edited by nickvog

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Καλημέρα και από μένα. Σήμερα έκανα το τεστ με βίντεο FullHD, συγκρίνοντας το Galaxy S5 με το LG G3. Η ποιότητα του πρώτου είναι κατά την γνώμη μου από λίγο έως αρκετά ανώτερη. To βίντεο του S5 είναι ευκρινέστερο, με καλύτερη και αμεσότερη προσαρμογή στις συνθήκες φωτισμού, αλλάζοντας ταχύτατα την ισορροπία λευκού. Επίσης είναι λιγότερα και τα τεχνουργήματα..Κατά την λήψη των βίντεο είχα εναλλαγή ανάμεσα σε φως ημέρας, λάμπα φθορίου και λάμπα πυράκτωσης. Τα βίντεο τα είδα σε μια ΤV Samsung 55'' . Το ενδιαφέρον είναι ότι, όταν τέλειωσα τις παράλληλες δοκιμές λήψης βίντεο (4 τράβηξα συνολικά διάρκειας περίπου 10 λεπτών) το S5 είχε θερμοκρασία μπαταρίας 32.4 βαθμούς ενώ το LG G3 36.1 Τις δοκιμές τις ξεκίνησα με εντελώς κρύα τηλέφωνα.

Σκέφτομαι μήπως οι δυνατότητες του πάνελ της LG είναι μεγαλύτερες στο θέμα της μέγιστης φωτεινότητας και ίσως η εταιρία το κόβει (πέρα από το γνωστό 10%) ακριβώς γιατί ανεβάζει θερμοκρασίες.

Επίσης σήμερα δημοσιεύθηκε και ένα πλήρες Review της οθόνης του LG G3 από το Ελληνικό FullHD.gr.

Τα αποτελέσματα εν συντομία (Με άριστα το 10):

Επίπεδα μαύρου: 6

Φωτεινότητα: 8.5

Πραγματικό contrast: 6.5

Χρώμα: 9.75

Θερμοκρασία: 8

Γωνίες θέασης: 7.5

Για την ιστορία, παραθέτω τις βαθμολογίες της οθόνης του S5 από το ίδιο site:

Επίπεδα μαύρου: 10

Φωτεινότητα: 9.25

Πραγματικό contrast: 10

Χρώμα: 10

Θερμοκρασία: 8,5

Γωνίες θέασης: 9.5

Πηγή:

http://www.fullhd.gr/reviews/dis/item/17076-lg-g3-display-review.html

http://www.fullhd.gr/reviews/dis/item/16902-samsung-galaxy-s5-display-review.html

Προσωπικά φίλε μου με κάλυψες με την αντικειμενική σου ανάλυση και δεδομένου ότι έχεις και τα 2 με ξεκαθάρισες αρκετά γιατί για εμένα το βίντεο και η ποιότητα-μέγεθος της οθόνης είναι το 90% στην επιλογή του τηλεφώνου. Δυστυχώς θα περιμένω να δω το Note 4 ή αν στο μεταξύ εμφανιστούν οι prime εκδόσεις των S5 & G3 και θα πράξω ανάλογα.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Λοιπόν σήμερα το πήρα και εγώ και θα πω δυο τρία πράγματα πολύ γρήγορα...

Βασικά το πήρα σε λευκό μιας και μου αρέσει πιο πολύ.

Οθόνη εκπληκτική σε απεικόνιση χρωμάτων αλλά στο φουλ δεν είναι τόσο φωτεινή όσο το s5...

Κάμερα εκπληκτική δεν βλέπω διαφορές με το s5.

Δυστυχώς το τηλέφωνο δεν έχει όχι την σπιρτάδα του one που για μένα είναι κορυφαία αλλά ούτε του s5.

Πάντα με τον stock launch τα πάντα γίνονται αργά σε σχέση με το s5..

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Ότι και να ανοίξεις έχει την σχετική καθυστέρηση και ειδικά τώρα που δουλεύω το htc one (m8) μου φαίνεται τραγική η αναμονή αλλά όπως είπα είναι ακόμα πιο αργό και από το s5.

Στο σεταρισμα του τηλεφώνου και χωρίς κάρτα σιμ σε μία ώρα περίπου σκάλισμα έφαγε ένα 35%.

Ελπίζω και είμαι βέβαιος πως θα στρώσει αλλά δεν ξέρω σε τι βαθμό.

Βέβαια είναι πολύ νωρίς και δεν θέλω να το αδικήσω.

Το λαγκ του το έχει αλλά σε λιγότερο βαθμό το s5 βασικά στην μια ώρα λειτουργίας του δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα...

Το μέγεθος του καθώς και το κράτημα στο χέρι είναι πάρα πολύ καλό....

Αυτά τα λίγα...

Το βράδυ έχει λιώσιμο πολύ.

Τώρα μπήκε στην φόρτιση...

Επίσης σε σχέση με (m8) αλλά το (s5) η ισχύ του wifi είναι 2 γραμμές κάτω.

Στην απόδοση δεν ξέρω αλλά στις γραμμές είναι κάτω.

Και τέλος η συσκευή δεν την νιώθεις ζεστή.

Κατεβάζει βέβαια την φωτεινότητα όταν αρχίζει να ζεσταίνεται στο 90% αλλά δεν την νιώθεις ζεστή...

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Λοιπόν σήμερα το πήρα και εγώ και θα πω δυο τρία πράγματα πολύ γρήγορα...

Βασικά το πήρα σε λευκό μιας και μου αρέσει πιο πολύ.

Οθόνη εκπληκτική σε απεικόνιση χρωμάτων αλλά στο φουλ δεν είναι τόσο φωτεινή όσο το s5...

Κάμερα εκπληκτική δεν βλέπω διαφορές με το s5.

Δυστυχώς το τηλέφωνο δεν έχει όχι την σπιρτάδα του one που για μένα είναι κορυφαία αλλά ούτε του s5.

Πάντα με τον stock launch τα πάντα γίνονται αργά σε σχέση με το s5..

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Ότι και να ανοίξεις έχει την σχετική καθυστέρηση και ειδικά τώρα που δουλεύω το htc one (m8) μου φαίνεται τραγική η αναμονή αλλά όπως είπα είναι ακόμα πιο αργό και από το s5.

Στο σεταρισμα του τηλεφώνου και χωρίς κάρτα σιμ σε μία ώρα περίπου σκάλισμα έφαγε ένα 35%.

Ελπίζω και είμαι βέβαιος πως θα στρώσει αλλά δεν ξέρω σε τι βαθμό.

Βέβαια είναι πολύ νωρίς και δεν θέλω να το αδικήσω.

Το λαγκ του το έχει αλλά σε λιγότερο βαθμό το s5 βασικά στην μια ώρα λειτουργίας του δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα...

Το μέγεθος του καθώς και το κράτημα στο χέρι είναι πάρα πολύ καλό....

Αυτά τα λίγα...

Το βράδυ έχει λιώσιμο πολύ.

Τώρα μπήκε στην φόρτιση...

Επίσης σε σχέση με (m8) αλλά το (s5) η ισχύ του wifi είναι 2 γραμμές κάτω.

Στην απόδοση δεν ξέρω αλλά στις γραμμές είναι κάτω.

Και τέλος η συσκευή δεν την νιώθεις ζεστή.

Κατεβάζει βέβαια την φωτεινότητα όταν αρχίζει να ζεσταίνεται στο 90% αλλά δεν την νιώθεις ζεστή...

Επειδή ακόμα δεν έχουν φέρει το άσπρο σε κάποιο κατάστημα για να το δω από κοντά, είναι τόσο ωραίο (ή λιγότερο/περισσότερο) όσο το γκρι/μαύρο; Και εγώ αυτό θέλω να πάρω αλλά θα το φέρουν στις μεγάλες αλυσίδες προς τα μέσα του μήνα.