apostolidisathan Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μπορείς σε παρακαλώ να τραβήξεις ένα βίντεο και με τα 2 ταυτόχρονα και σε ανάλυση 1080p/60fps και αν μπορείς να τα δεις σε τηλεόραση θα ήταν ακόμα καλύτερα για τα όποια αποτελέσματα σε ποιότητα, κούνημα, χρώματα, θόρυβος; Θα το κάνω όταν βρω τον χρόνο φίλε μου. Όσο για την οθόνη του Galaxy S5, για όποιον βαρέθηκε να διαβάζει ή να ακούει ημιμαθείς από δω και από εκεί (κι εγώ ανάμεσά τους), υπάρχει ένα τεστ με μετρήσεις από εξειδικευμένα όργανα, από το πολύ αξιόπιστο ελληνικό site, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.fullhd.gr/reviews/dis/item/16902-samsung-galaxy-s5-display-review.html Οι τύποι έχουν εδώ και μέρες παραλάβει και το LG G3 , το δοκιμάζουν και σε λίγες μέρες θα ανεβάσουν τα αποτελέσματα, μετρημένα όλα με εξειδικευμένα όργανα. Οπότε έχετε το νου σας Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 @apostolidisathan :Thanks φιλε για τον κοπο σου. 8% εναντι 3% ε.. Δεν περίμενα τετοια διαφορά, αν και ειμουν απόλυτα βεβαίος για το αποτέλεσμα, και ας μη εχω κανενα.. Εχω διαβασει τοσα στο xda απο οσους το πηραν, που ειναι σαν να το εχω.. :lol: Επίσης μιας και ειμαι και στατιστικος, σκεφτόμουν να σου πω να κανεις αυτο που εκανες με τις φωτεινότητες πριν συγκρινεις.. Μπράβω σου που το σκεφτηκες. Ο σωστός τροπος σύγκρισης ειναι ακριβώς αυτος. Κατι που 9 στα 10 review ΔΕΝ κάνουν γι αυτο και τα αποτελέσματά τους είναι στην κυριολεξία για τα σκουπιδια. Υπάρχουν ομως και review (σπάνια απο μεγαλα γνωστα site) που πριν ξεκινήσουν τη σύγκριση μετραν τις φωτεινότητες των οθονών με ειδικά μηχανήματα ωστε να ειναι ιδιες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Βεβαια πρεπει να μας πει ο φιλος για την μπαταρια στο g3 σε ποια φαση βρισκεται... Γιατί αν ειναι ακομα στις πρωτες μερες τοτε δεν λεει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 σιγα ρε παιδια σε λιγο θα τον ρωτησουμε και ποση θερμοκρασια ειχε ο χωρος του τεστ και τι θερμοκρασια ειχε καθε κινητο πριν το τεστ! Δλδ οταν βλεπουμε βιντεακια ή reviews απο "επαγγελματιες" αποτελεσματα των οποιων οι περισσοτεροι τα αναπαραγουμε χωρις αλλους προβληματισμους και βαση αυτων γραφουμε σεντονια αποψεων και κρισεων εκει δεν βλεπω ψαξιμο! ο φιλος εκανε μια καλη παραμετροποιηση πριν το τεσταρισμα του και τωρα αρχισαμε τις ενστασεις... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 σκευτομαι να το αγοράσω σήμερα και δεν ξερω τι να κανω ειμαι αναμεσα στο 3gb και 2gb ram. εχουν διαφορά σε αυτονομία και επιπλέον αν ξέρετε αν εχει σημαντική διαφορά στην αποδοση ? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) σκευτομαι να το αγοράσω σήμερα και δεν ξερω τι να κανω ειμαι αναμεσα στο 3gb και 2gb ram. εχουν διαφορά σε αυτονομία και επιπλέον αν ξέρετε αν εχει σημαντική διαφορά στην αποδοση ? Παντως απο review που έγινε αναμεσα στα 2, απειροελάχιστη διαφορά σε επιδόσεις εδειξε (υπερ του 3gb), ενω και σε μπαταρία σχεδον στα ιδια θα ειναι. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σιγα ρε παιδια σε λιγο θα τον ρωτησουμε και ποση θερμοκρασια ειχε ο χωρος του τεστ και τι θερμοκρασια ειχε καθε κινητο πριν το τεστ! Δλδ οταν βλεπουμε βιντεακια ή reviews απο "επαγγελματιες" αποτελεσματα των οποιων οι περισσοτεροι τα αναπαραγουμε χωρις αλλους προβληματισμους και βαση αυτων γραφουμε σεντονια αποψεων και κρισεων εκει δεν βλεπω ψαξιμο! ο φιλος εκανε μια καλη παραμετροποιηση πριν το τεσταρισμα του και τωρα αρχισαμε τις ενστασεις... Κοροιδευε εσυ, αλλα αμα καποιο ειχε υψηλή θερμοκρασία θα απεδιδε 50%+ λιγότερο απο το κανονικο γιατι ενεργοποίηται ο κοφτης και κλειδώνει πχ η cpu στα 1000 mhz αντι για 2500, οποτε αμα θες πραγματικά να μαθεις ποσο καλο ειναι κατι, αυτα πρέπει να τα ξερεις. Επίσης πως δεν βλέπεις ψάξιμο στα review. Επανηλημενα τα θαβω γιατι 9 στα 10 βγάζουν οτι θέλουν να βγάλουν. Αλλοι τα παίρνουν ως δεδομένα και με βρίζουν γι αυτα που γραφω.. Edited July 3, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ευχαριστώ πολύ! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Παντως απο review που έγινε αναμεσα στα 2, απειροελάχιστη διαφορά σε επιδόσεις εδειξε (υπερ του 3gb), ενω και σε μπαταρία σχεδον στα ιδια θα ειναι. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοροιδευε εσυ, αλλα αμα καποιο ειχε υψηλή θερμοκρασία θα απεδιδε 50%+ λιγότερο απο το κανονικο γιατι ενεργοποίηται ο κοφτης και κλειδώνει πχ η cpu στα 1000 mhz αντι για 2500, οποτε αμα θες πραγματικά να μαθεις ποσο καλο ειναι κατι, αυτα πρέπει να τα ξερεις. Επίσης πως δεν βλέπεις ψάξιμο στα review. Επανηλημενα τα θαβω γιατι 9 στα 10 βγάζουν οτι θέλουν να βγάλουν. Αλλοι τα παίρνουν ως δεδομένα και με βρίζουν γι αυτα που γραφω.. ενταξει , απλα ο φιλος εκανε μια χαρα τεσταρισμα και τα συμπερασματα του ειναι χρησιμα ανεξαρτητα τους ποσους κυκλους φορτισεις εχει κανει το G3. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Θα το κάνω όταν βρω τον χρόνο φίλε μου. Όσο για την οθόνη του Galaxy S5, για όποιον βαρέθηκε να διαβάζει ή να ακούει ημιμαθείς από δω και από εκεί (κι εγώ ανάμεσά τους), υπάρχει ένα τεστ με μετρήσεις από εξειδικευμένα όργανα, από το πολύ αξιόπιστο ελληνικό site, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://www.fullhd.gr/reviews/dis/item/16902-samsung-galaxy-s5-display-review.html Οι τύποι έχουν εδώ και μέρες παραλάβει και το LG G3 , το δοκιμάζουν και σε λίγες μέρες θα ανεβάσουν τα αποτελέσματα, μετρημένα όλα με εξειδικευμένα όργανα. Οπότε έχετε το νου σας Φιλε Θαναση, διατηρω σοβαρες επιφυλάξεις για αυτά τα reviews, με τα "πολύ εξειδικευμένα οργανα". Η κουβεντα είναι μεγαλη, αν θες την ανοιγουμε σε Pm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Αν και θαφτηκαν αυτα στο αλλο τοπικο...να θυμισω τι ελεγα πριν ενα μηνα... Επισης εκει στις ορωτες σελιδες εχω φωτογραφιεςμ ε συγκριτικο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5463418#post5463418 Για τις οθονες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5465112#post5465112 Για τις καμερες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5430480#post5430480 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5430601#post5430601 Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Χωρίς να το έχω δει από κοντά αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει καλύτερη οθόνη από το Galaxy S5.Ήμουν κάτοχος του G2 και το μαύρο δεν το είδα ποτέ..Ήταν πάντα σκούρο γκρι.Όχι βέβαια ότι η οθόνη του ήταν χάλια, αντιθέτως ήταν πολύ καλή, απλά δεν φτάνει σε καμία περίπτωση την οθόνη του S4 και S5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Χωρίς να το έχω δει από κοντά αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει καλύτερη οθόνη από το Galaxy S5.Ήμουν κάτοχος του G2 και το μαύρο δεν το είδα ποτέ..Ήταν πάντα σκούρο γκρι.Όχι βέβαια ότι η οθόνη του ήταν χάλια, αντιθέτως ήταν πολύ καλή, απλά δεν φτάνει σε καμία περίπτωση την οθόνη του S4 και S5. Είναι καθαρα θεμα προσωπικων προτιμησεων. Τα χρωματα του G3 είναι σαφως πιο πιστα αποδιδομενα στην πραγματικοτητα από αυτά μιας amoled και στην προκειμενη του S5. Φυσικα είναι κι η αναλυση στη μεση, που απλα κανει τα παντα να μοιαζουν "τυπωμένα" στην οθονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Φιλε Θαναση, διατηρω σοβαρες επιφυλάξεις για αυτά τα reviews, με τα "πολύ εξειδικευμένα οργανα". Η κουβεντα είναι μεγαλη, αν θες την ανοιγουμε σε Pm... Βαγγέλη το λευκό στις amoled είναι γνωστό οτι μπλεδιζει. Ομως τελευταία έχει βελτιωθεί αυτό. Τα έχεις δίπλα δίπλα και τα δύο, η κρίνεις σε σχέση με το τι θυμάσαι απ οταν είχες το S5. Τα συγκριτικά πρέπει να γίνονται και με τα δυο τηλέφωνα να κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα την ίδια στιγμή. Το σοβαρότερο μειονέκτημα των amoled είναι οτι χάνουν την εντυπωσιακή λάμψη τους μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα. Το ειδα προχθές όταν έβαλα το S4 μου δίπλα σε καινούργιο στην βιτρίνα που δεν ξέρω πόσες μέρες παραμένει ανοικτό. Για μένα και οι δυο κορεατες είναι διαγραμμενοι μέχρι να αποφασίσουν να αλλάξουν τακτική. Edited July 3, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Βαγγέλη το λευκό στις amoled είναι γνωστό οτι μπλεδιζει. Ομως τελευταία έχει βελτιωθεί αυτό. Τα έχεις δίπλα δίπλα και τα δύο, η κρίνεις σε σχέση με το τι θυμάσαι απ οταν είχες το S5. Τα συγκριτικά πρέπει να γίνονται και με τα δυο τηλέφωνα να κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα την ίδια στιγμή. Το σοβαρότερο μειονέκτημα των amoled είναι οτι χάνουν την εντυπωσιακή λάμψη τους μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα. Το ειδα προχθές όταν έβαλα το S4 μου δίπλα σε καινούργιο στην βιτρίνα που δεν ξέρω πόσες μέρες παραμένει ανοικτό. Για μένα και οι δυο κορεατες είναι διαγραμμενοι μέχρι να αποφασίσουν να αλλάξουν τακτική. Εγω οταν ειχα παρει το s2, ειπα δεν πρόκειται να ξανά παρω κινητό με lcd, και ας ειχε κακο λευκο. Στην πορεία ομως ειδα τι έγινε στην οθονη και απο σούπερ φαν των amoled, (οπότε αναγκαστικά και της Samsung) έγινα πολέμιος των amoled. Η φωτεινότητα στις amoled προέρχεται απο οργανική ουσια, η οποία ως οργανική οξειδωνεται.. Αμα δεις πως δειχνει το s2 τωρα, 3 χρόνια μετα, καλύτερα να ειχε ασπρόμαυρη οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Η lg εχει ips οθονες οποτε λογικο να εχουν αψογο λευκο.Αλλα το μαυρο τους ειναι γκρι και αυτο ειναι πολυ χειροτερο.Οι amoled δεν εχουν το λευκο των ips αλλα το μαυρο τους ειναι 0nits οποτε το contrast τινει στο απειρο οπως και η φωτεινοτητα τους ειναι μεγαλυτερη απο οτι των ips. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Έχω προπαραγγειλει και εγώ το κινητό εδώ και καιρό και αύριο περιμένω να φύγει από το Amazon .Μετά από τις πολλές γκρίνιες που διάβασα εδώ μέσα για την οθόνη και το lag , σκέφτηκα μην κάνω τελικά λαλακια και μια και έχω περιθώριο μέχρι σήμερα να ακυρώσω την παραγγελία να πάω να το δω από κοντά πρώτα. Ένα θα πω ΗΜΑΡΤΟΝ ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδιά. Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο και συγκριτικό απλά θα πω , όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει μην ακούει κανένα και ας πάει να το δει από κοντά . Και πάλι ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Έχω προπαραγγειλει και εγώ το κινητό εδώ και καιρό και αύριο περιμένω να φύγει από το Amazon .Μετά από τις πολλές γκρίνιες που διάβασα εδώ μέσα για την οθόνη και το lag , σκέφτηκα μην κάνω τελικά λαλακια και μια και έχω περιθώριο μέχρι σήμερα να ακυρώσω την παραγγελία να πάω να το δω από κοντά πρώτα. Ένα θα πω ΗΜΑΡΤΟΝ ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παιδιά. Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο και συγκριτικό απλά θα πω , όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει μην ακούει κανένα και ας πάει να το δει από κοντά . Και πάλι ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Αυτό ακριβώς. Όποιος δεν το πιάσει στα χέρια του απλά δεν έχει ολοκληρωμένη άποψη. Δηλαδή πόσο πιο τραγικό είναι και να υπάρχει (που δεν το παρατήρησα στο G3) καθυστέρηση μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Σήμερα αγόρασα σε γκρι την έκδοση 32gb και 32gb ram. Ακόμα στο κουτί είναι.. Όταν το ανοίξω θα πω εντυπώσεις. Αγόρασα μαζί τον ασύρματο φορτιστή της LG για τα nexus.. Παίζει μια χαρά.. Τον δοκίμασα στο μαγαζί που το πήρα. (extreme mobile).. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_k7 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Καλησπερα και απο μενα σημερα μου ηρθε το κορεατικο ξεκλείδωτο 32 με ολα τα καλουδια 2 μπαταριες. ζελατινες. μου ειχε θηκη μου ειχαν βαλει και φορτιστη σαν doc για να φορτιζει η μπαταρια.ειναι ενα πολυ όμορφο κινητο και μου δινει την αισθηση να ασχολουμε μαζι του απο κάμερά που ειδα πρώτο μου αρεσε παρα πολυ ειδικά σε κλειστο δωματιο. πριν ειχα το s5 οπου το εχω δωση στον αδερφο μου.αυτα ορος το παρόν περοσσοτερα στο μελλον που θα εχω καλυτερη αποψη Edited July 3, 2014 by teo_k7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Σήμερα αγόρασα σε γκρι την έκδοση 32gb και 32gb ram. Ακόμα στο κουτί είναι.. Όταν το ανοίξω θα πω εντυπώσεις. Αγόρασα μαζί τον ασύρματο φορτιστή της LG για τα nexus.. Παίζει μια χαρά.. Τον δοκίμασα στο μαγαζί που το πήρα. (extreme mobile).. Καλησπερα και απο μενα σημερα μου ηρθε το κορεατικο ξεκλείδωτο 32 με ολα τα καλουδια 2 μπαταριες. ζελατινες. μου ειχε θηκη μου ειχαν βαλει και φορτιστη σαν doc για να φορτιζει η μπαταρια.ειναι ενα πολυ όμορφο κινητο και μου δινει την αισθηση να ασχολουμε μαζι του απο κάμερά που ειδα πρώτο μου αρεσε παρα πολυ ειδικά σε κλειστο δωματιο. πριν ειχα το s5 οπου το εχω δωση στον αδερφο μου.αυτα ορος το παρόν περοσσοτερα στο μελλον που θα εχω καλυτερη αποψη Καλορίζικο στα παιδιά που πήραν το κινητό. Περιμένουμε της εντυπώσεις σας. Από Σάββατο θα είμαι και εγώ στήν παρέα σας. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderum Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ημουν κάτοχος όλων των iphone (..μέχρι και το 5άρι), μετά πήρα το samsung s4, μετά το lg g2 ..και από προχθές το g3. Αυτό που παρατηρώ αυτές τις δυο μέρες συμβίωσης μαζί του, είναι ότι ούτε lagάρει {..όπως άκουγα-διάβαζα (..αν το κάνει τότε είναι τόσο ελάχιστο πού ούτε το παίρνω χαμπάρι)} ..και όσο για το άσπρο του ..προσωπικά μου αρέσει (..επιτέλους μπορώ να διαβάζω internet και άλλες σελίδες ..χωρίς να κουράζονται τα μάτια μου από την έντονη ασπριλα). Αυτό το ποιό "κρεμ" άσπρο, είναι πολύ πιο "φιλικό" στα μάτια μου! ..όσο για τις φωτογραφίες που τραβάει ..χθες το βράδυ που τράβηξα μερικές σε μια συνάντηση club αυτοκινήτου ..όλοι έμειναν "άφωνοι" από την ποιότητα της εικόνας! Σαν τελική ετυμηγορία, το κινητό μου αρέσει τρελά ..και ειλικρινά (τουλάχιστον για τα δικά μου κριτήρια) ..χαίρομαι που το πήρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση πάντως είναι. Ότι ενώ κυκλοφορεί ήδη 1 μήνα οι custom Rom που υπάρχουν είναι μια ή δύο και κανένας kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ημουν κάτοχος όλων των iphone (..μέχρι και το 5άρι), μετά πήρα το samsung s4, μετά το lg g2 ..και από προχθές το g3. Αυτό που παρατηρώ αυτές τις δυο μέρες συμβίωσης μαζί του, είναι ότι ούτε lagάρει {..όπως άκουγα-διάβαζα (..αν το κάνει τότε είναι τόσο ελάχιστο πού ούτε το παίρνω χαμπάρι)} ..και όσο για το άσπρο του ..προσωπικά μου αρέσει (..επιτέλους μπορώ να διαβάζω internet και άλλες σελίδες ..χωρίς να κουράζονται τα μάτια μου από την έντονη ασπριλα). Αυτό το ποιό "κρεμ" άσπρο, είναι πολύ πιο "φιλικό" στα μάτια μου! ..όσο για τις φωτογραφίες που τραβάει ..χθες το βράδυ που τράβηξα μερικές σε μια συνάντηση club αυτοκινήτου ..όλοι έμειναν "άφωνοι" από την ποιότητα της εικόνας! Σαν τελική ετυμηγορία, το κινητό μου αρέσει τρελά ..και ειλικρινά (τουλάχιστον για τα δικά μου κριτήρια) ..χαίρομαι που το πήρα!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ειδικά στην τελευταία σου παράγραφο.. Και σε μένα αρέσει τρελά το κινητό, τα όποια μειονεκτήματά του τα προσέχω μόνο σε απ' ευθείας σύγκριση με το Galaxy S5 (το οποίο δεν τολμώ να το βγάλω από την θήκη). Ενώ το LG G3 δεν θέλω να το κρύβω σε θήκη.. Διαφωνώ μόνο στο κομμάτι του λευκού, θα το πάρω όμως μια μέρα και θα πάω στο ΠΛΑΙΣΙΟ για να το συγκρίνω με κάποιο άλλο G3 εκεί μήπως έχω θέμα. Για την φωτογραφική θα το πάω λίγο παρακάτω το θέμα: Είμαι κάτοχος της D-SLR Nikon D90 στα 12.3ΜΡ, της Canon Powershot G15 στα 12.1ΜΡ, και των 2 κινητών που προανέφερα. Αν και το S5 έχει τα περισσότερα (16) megapixels από όλα, περιττό να αναφέρω ότι η ποιότητα της Nikon D90 με τα μόλις 12.3ΜΡ είναι μίλια μπροστά. Ακολουθεί σε απόσταση η Canon Powershot G15 με τα 12.1MP, με τα 2 κινητά να λαχανιάζουν πολύ πίσω τους. Όμως, η καλύτερη φωτογραφία είναι αυτή που τελικά τραβήξαμε, και όχι αυτή που θα μπορούσαμε να τραβήξουμε με μια Super μηχανή. Το κινητό το έχουμε σχεδόν πάντα μαζί μας, μια Canon Powershot ή μια D-SLR Nikon πιο αραιά. Έχω δυο πιτσιρίκες γεμάτες ζωή και δραστηριότητες, θέλω αξιοπρεπέστατο κινητό στον τομέα της φωτογραφίας και βίντεο. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα και σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες.. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ...Το σοβαρότερο μειονέκτημα των amoled είναι οτι χάνουν την εντυπωσιακή λάμψη τους μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα. Το ειδα προχθές όταν έβαλα το S4 μου δίπλα σε καινούργιο στην βιτρίνα που δεν ξέρω πόσες μέρες παραμένει ανοικτό... Σ'αυτο εχεις δικιο, καθε φορα που κοιταω το δικο μου S4 με καποιο απο του stand νομιζω οτι το αλλο ειναι καλυτερο και πιο φωτεινο. Το δικο μου πια αποδιδει στο λευκο μια κιτρινωπη χροια. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πρωτες εντυπώσεις: Για να μην τα πολυλογούμε, είναι απλα η πιο ισορροπημενη προταση της αγορας αυτή τη στιγμη. Με αλλα λογια, το Μ8 εχει απιστευτο design + ποιοτητα κατασκευης, sense (smooth + snappy + ομορφο ui + fonts etc), αλλα μετριοτατη καμερα και μεγαλα bezels. To S5 είναι πολύ καλα στημενο φετος, αλλα: Με ένα UI και design επιεικως για γελια και αρκετα μεγαλα bezels και ποιοτητα κατασκευης για τα πανηγυρια. Το G3, συνδυαζει τα πολύ καλα στοιχεια του S5 (πολύ καλη καμερα, καλη αυτονομια), διαθετει μια οθονη "one screen show" (μονο λογω αναλυσης και "σωστης απεικόνισης" της χρωματικης παλετας το τοποθετω στην κορυφη), ένα βελτιωμενο UI (που πλεον δανειζεται μερικα ομορφα σχεδιαστικα elements), ομορφο (για τα δεδομενα των κορεατων) design και ποιοτητα κατασκευης απλα αποδεκτη (πλαστικα μετρια, αλλα ένα polycarbonate καπακι που δε θα προβληματισει με τη στιβαροτητα του). Κατι ακομα, βασικο: Το κινητο λαγκαρει. Τελεια και παυλα. Συγκρινουμε με την κορυφη της γενιας αυτης, το μοναδικο lag free android mobile, το HTC M8. Μερα με τη νυχτα. Παρολα αυτά, θεωρω πως μπορει καποιος να αντεχτει τα lags και να ζησει με αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts