Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει. ;

Εγώ με λίγο ψάξιμο που έκανα είδα πως δεν έχει, εσύ ως κατοχός τους δεν βλέπεις άμα έχει iR? :confused:

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λέτε να ξέρω πώς βλέπω αν έχει ή όχι και να μην το έχω κάνει ; και με το honor δεν έβλεπα κάτι

http://www.sumopaint.com/images/temp/xzbarherhigpmoxc.png

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

καλησπέρα,

είμαι rooted, Β310, πειραγμένο local.prop,

έχω αφαιρέσει την CWM και έβαλα την μαμά recovery, επίσης έβαλα το αυθεντικό local.prop για B310

λαμβάνω το OTA Β316 αλλά δεν κάνει εγκατάσταση, βγάζει κάποιο μήνυμα "installation failed....κτλ"

Ερωτήσεις...

1. φταίει το root?

2. αν ναι, απενεργοποιώ από SU

3. όταν κάνει το OTA επιτυχώς, θα χρειαστεί όλη η διαδικασία για root από την αρχή ή θα υπάρχει ήδη το SU και θα ενεργοποιήσω κάτι από εκεί?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χθες το εκανα root μονο με την εγκατασταση του kingroot απο το xda πολυ ευκολο και καθολου χρονοβωρο. Επισης ελυσα το θεμα που εχει η kitkat Β316 με την καρτα sd.

Χθες το εκανα root μονο με την εγκατασταση του kingroot απο το xda πολυ ευκολο και καθολου χρονοβωρο. Επισης ελυσα το θεμα που εχει η kitkat Β316 με την καρτα sd.

Το θέμα με την sd card το έλυσες με την εφαρμογή sd fix ή κάποιον άλλο τρόπο?

The day is my enemy, the night my friend

Τι θέμα έχει ρε παιδιά η B316 με την κάρτα sd;

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Προσθεσα μια γραμμη κωδικα Go to Local > / Device > system > etc > permissions > and open platform.xml as text in “ES Note Editor”.

Find the following line:

“android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE” permission

Change it from :

<permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" >

<group gid="sdcard_r" />

<group gid="sdcard_rw" />

</permission>

to :

<permission name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE" >

<group gid="sdcard_r" />

<group gid="sdcard_rw" />

<group gid="media_rw" />

</permission>

Φιλε μηπως μπορεις να στειλεις λινκ απο που αγορασες την οθονη..και εαν εισαι ευχαριστημενος...

Εμενα στο βιμπερ μου εμφανιζει τεραστια τα στικερς[ATTACH]63917[/ATTACH]

Αν έχεις κάνει την οθόνη 720p(έχεις δηλαδή ενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας) συμβαίνει αυτό

Ωραιος ευχαριστω. Οσο για το λαμπακι led αν δεν αναναβει στις ειδοποιησεις το ελυσα με το light flow

Εχει θεμα το λαμπακι στο δικο σου κινητο ή γενικα;

Θελω να ρωτησω μερικα πραγματακια για το κινητο.

Πως τα παει με το gps; Κλειδωνει γρηγορα δορυφορους; Εχει ενα συστημα EPO Assistance; Αλλα δεν βλεπω να εχει glonass.

Πως τα παει με την φωτογραφια; Δε βλεπω αρκετες επιλογες, ουτε 2k βιντεο. Μαλλον δε προοριζεται για κυρια χρηση ως multimedia.

Πως τα παει απο ακουστικη αποψη; Σε κλησεις το ακουστικο, αλλα και απο ποιοτητα ηχου σε ηχεια και ακουστικα; Εχει stereo speakers;

Edited by Lux

Εμενα στο βιμπερ μου εμφανιζει τεραστια τα στικερς[ATTACH]63917[/ATTACH]

πρεπει να καταργήσεις το viber και να ξανακάνεις εγκατασταση και θα εμφανιστούν κανονικά.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Gps κλειδωνει σε 2 δευτερολεπτα. Epo νομιζω εχει. Glonass νομιζω οχι. Φωτο ειναι αρκετα καλο μ αρεσε. Ηχειο καλο εχει δεν το συγκρινα με αλλο να σου πω τημ αληθεια. Ακουστικα δεν εβαλα και δεν ξερω για stereo θα σου πει κανας πιο παλιος γιατι εγω ειμαι νεος στο honor 6

Ελεύθερη μνήμη με την έκδοση 5.0 >>> 1600 περίπου

και με την έκδοση 5.1.1 >>>>1100 περίπου και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε με τις αναβαθμίσεις!!

Δηλαδή όσο το αναβαθμίζετε τόσο θαχάνει από την δύναμή του!!!

Όλες οι μνήμες των τηλεφώνων θα πάνε στα 4ΜΒ προσεχώς και άμεσα!

Edited by inactiveaccount30112015

Μα η ram στο Android γιαυτό είναι για να γεμίζει.

Τέλος πριν κράξεις get your facts right.

http://i.imgur.com/gcjlWUE.jpg

Edited by Romanos

Δεν αποδεικνύεις αν είσαι σε 4.4.2 ή σε 4.4.4 ή σε 5.0 ή σε 5.0.1 ή σε 5.1.1 EMUI 3.0 ή σε 3.1 και αυτό είναι το μυστικό του ανεβάσματος σε μέγεθος της εσωτερικής μνήμης! Γιατί απλούστατα όσο ανεβαίνεις σε εκδόσεις andr τόσο περισσότερο μνήμη χρειάζεται το σύστημα με συνέπεια να μένουν λιγότερα προς χρήση! Άλλο 3μβ/ και άλλο....1,1....

Είναι το ίδιο πράγμα όταν σου πουλάνε internet 24mbbs αλλά κανένας ποτέ δεν έχει τέτοια ταχύτητα!

Τέλος η μνήμη είναι για να γεμίζει (ακόμη και στα μεγάλα παιχνίδια internet) από εμάς τους καταναλωτές που την αγοράζουμε και όχι από την google & Honor! Τέλος πάντων! Καλό βράδυ!

Edited by inactiveaccount30112015

5.1.1 dev. άμα θες να γκρινιάξεις για κάτι που δεν σου χαλάει την απόλαυση της συσκευής γκρινιάξε ελεύθερα.

Το ότι casharei περισσότερα πράγματα στις νέες εκδόσεις (αν το κανει) μόνο καλό είναι.

καλησπέρα,

είμαι rooted, Β310, πειραγμένο local.prop,

έχω αφαιρέσει την CWM και έβαλα την μαμά recovery, επίσης έβαλα το αυθεντικό local.prop για B310

λαμβάνω το OTA Β316 αλλά δεν κάνει εγκατάσταση, βγάζει κάποιο μήνυμα "installation failed....κτλ"

Ερωτήσεις...

1. φταίει το root?

2. αν ναι, απενεργοποιώ από SU

3. όταν κάνει το OTA επιτυχώς, θα χρειαστεί όλη η διαδικασία για root από την αρχή ή θα υπάρχει ήδη το SU και θα ενεργοποιήσω κάτι από εκεί?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καμιά ιδέα κανείς;; Virus Plus εσύ που το'χεις κάνει κορδελες το κινητό ίσως; :rolleyes:

Καμιά ιδέα κανείς;; Virus Plus εσύ που το'χεις κάνει κορδελες το κινητό ίσως; :rolleyes:

Πιθανότατα έχεις αφαιρέσει system apps.

Το Root δεν εμποδίζει το update στις EMUI3.0

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)