aquarius1 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Παιδιά έχω θέμα με το κινητό μου η κάμερα δεν μου βγάζει καλές φωτογραφίες το βραδύ όταν έχει φως είναι όλα μια χαρά και δεν ξέρω τη φταίει https://goo.gl/photos/9jmskh4hpKZDsxS48 εχεις θηκη κ σου κανει αντανακλαση το φλας . βγαλε τη θηκη κ δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Αν καποιος ψαχνει μπαταρια για το τηλεφωνο του ας δει απο κατω το link Εγω αγορασα μπαταρια απο το fixmobile και ολα μια χαρα,δουλευει αψογα. Λεει original αλλα δεν εχει το logo της huawei επανω της αν και σε ολα τα αλλα ειναι ιδια. Βασικα την αγορασα γιατι εγραφε επανω της ημερομηνια κατασκευης που ηταν 25/4/2017 ( αρα φρεσκια) https://store.fixmobile.gr/el/proion/gnisia-mpataria-huawei-hb4242b4ebw-ascend-honor-6-bulk Αλλαξα και ενα ηχειο πισω γιατι η μικρη μου κορη βουτηξε το τηλεφωνο μεσα στο στο αντηλιακο και ολα μια χαρα. Προσοχη στην anntena μην την σχισετε αν αλλαξετε μονοι σας την μπαταρια. Για την πλατη εβαλα B-7000 Glue Industrial Adhesive for Phone Frame για να κλεισω το καπακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Περιεκτικό και χρήσιμο. να κάποιοι που το έχουν ακόμα το κινητάκι, και αναρωτιόμουν αν το χρησιμοποιεί κανένας ακόμα εκτός εμένα. χαίρομαι γιατί υπάρχει και λίγο κίνηση στο forum ακόμα. Καλημέρα ! Αν καποιος ψαχνει μπαταρια για το τηλεφωνο του ας δει απο κατω το link Εγω αγορασα μπαταρια απο το fixmobile και ολα μια χαρα,δουλευει αψογα. Λεει original αλλα δεν εχει το logo της huawei επανω της αν και σε ολα τα αλλα ειναι ιδια. Βασικα την αγορασα γιατι εγραφε επανω της ημερομηνια κατασκευης που ηταν 25/4/2017 ( αρα φρεσκια) https://store.fixmobile.gr/el/proion/gnisia-mpataria-huawei-hb4242b4ebw-ascend-honor-6-bulk Αλλαξα και ενα ηχειο πισω γιατι η μικρη μου κορη βουτηξε το τηλεφωνο μεσα στο στο αντηλιακο και ολα μια χαρα. Προσοχη στην anntena μην την σχισετε αν αλλαξετε μονοι σας την μπαταρια. Για την πλατη εβαλα B-7000 Glue Industrial Adhesive for Phone Frame για να κλεισω το καπακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Περιεκτικό και χρήσιμο. να κάποιοι που το έχουν ακόμα το κινητάκι, και αναρωτιόμουν αν το χρησιμοποιεί κανένας ακόμα εκτός εμένα. χαίρομαι γιατί υπάρχει και λίγο κίνηση στο forum ακόμα. Καλημέρα ! Γιατι βρε , ακομα και τωρα μια χαρα κινητο ειναι. ΟΚ υπαρχουν καλυτερα αλλα τα spec του ακομα και τωρα ειναι TOP. Η μπαταρια του κρατα μια χαρα - διπλη καρτα sim -μεγαλη μνημη . Eγω εχω και ενα huawei 4c ενα P8 LITE και ενα Huawei P9 Plus (64GB) , με ολα ευχαριστημενος. ΥΓ ξεχασα και της γυναικας μου που εχει το P7mini :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneplus2017 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Κινητάρα όχι κινητό! Το χρησιμοποιώ ως πρώτο για την σύνεδή μου με drone (βαριές εφαρμογές) λόγω μεγάλης μνήμης.... Η δε νέα του μπαταρία τα σπάει.... Tι τύπο καλωδίου usb φοράει για να έχω την γρήγορη φόρτισή του με τον φορτιστή του? θυμάται κανένας?? Θα πάρουμε και noug!!! Edited September 14, 2017 by Oneplus2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 διάβασες κάτι για android 7 ? Καλημέρα Κινητάρα όχι κινητό! Το χρησιμοποιώ ως πρώτο για την σύνεδή μου με drone (βαριές εφαρμογές) λόγω μεγάλης μνήμης.... Η δε νέα του μπαταρία τα σπάει.... Tι τύπο καλωδίου usb φοράει για να έχω την γρήγορη φόρτισή του με τον φορτιστή του? θυμάται κανένας?? Θα πάρουμε και noug!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 666 σελίδα... Χαχα.. Κι εμένα υπάρχει ένα.. Το χρησιμοποιεί η σύζυγος.. Της έβαλα και καινούργια μπαταρία.. Αν πάρει και nougat είναι κομπλέ για 2 χρόνια ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oneplus2017 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Θάθελα αλλά..δεν το βλέπω!!! https://www.digitallife.gr/nai-mporeite-na-zisete-tin-empeiria-tou-android-oreo-kai-se-palaioteres-syskeves-deite-pos-99380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solyjim Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Χθες έκανα αναβάθμιση μετά από πάρα πολύ καιρό. Πλέον Β860 και ΕΜUI 4. Έχω το Η60-l12 εδώ και 3 χρόνια. Ακόμη άψογο. Θα παραγγείλω προληπτικά και μία μπαταρία και το κινητό ελπίζω να βγάλει ένα με δύο χρόνια ακόμη. Ο μόνος λόγος απόκτησης καινούριου τηλεφώνου θα ήταν καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη και ποιοτικότερη οθόνη, κάτι που στα νέα τηλ. είναι αναβαθμιζμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalis100 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 άνετα 2 χρόνια.. Το ίδιο έκανα και εγώ. Αλλαξα πρόσφατα μπαταρία και μια χαρά πάει το κινητάκι..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Το κινητό για την ηλικία του είναι μια χαρά και δεν κολλάει και εγώ βλέπω να πηγαίνω για 2 αλλαγή μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Ψάχνω να πάρω μια θήκη της προκοπής είχα της nillkin αλλά έχει χαλάσει και ψάχνω να βρω και τίποτα έχει βρει κανείς πουθενά τίποτα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Ψάχνω να πάρω μια θήκη της προκοπής είχα της nillkin αλλά έχει χαλάσει και ψάχνω να βρω και τίποτα έχει βρει κανείς πουθενά τίποτα;;;; Φίλε έχω μια nillkin μαύρη αχρησιμοποίητη. Αν σε ενδιαφέρει στείλε pm Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mstavra Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλημέρα παιδιά, Πρώτα απ όλα θέλω να πω πως είμαι εντελός άσχετος με τα κινητά και τις αναβαθμίσεις αλλά έχω μείνει αρκετά πίσω και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Αυτή τη στιγμή η version του κινητού μου είναι η EMUI3.1_H60-L12_6.2.1, Android version 5.1.1 Μπορείτε να με βοηθήσετε για να το αναβαθμίσω στην τελευταία version; Ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 εχει κανεις κανει ροοτ την β860 ? το magisk το δοκιμασε κανεις? επισης στην 860 ποιο twrp μπαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλημέρα παιδιά, Πρώτα απ όλα θέλω να πω πως είμαι εντελός άσχετος με τα κινητά και τις αναβαθμίσεις αλλά έχω μείνει αρκετά πίσω και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Αυτή τη στιγμή η version του κινητού μου είναι η EMUI3.1_H60-L12_6.2.1, Android version 5.1.1 Μπορείτε να με βοηθήσετε για να το αναβαθμίσω στην τελευταία version; Ευχαριστώ πάρα πολύ! Και εγώ στην ίδια φάση και ενδιαφέρομαι για αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Όποιος έχει κάψα με τη συγκεκριμένη συσκευή, έχω ένα σε σούπερ κατάσταση με αλλαγμένη μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosm Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλησπέρα Μάλλον δεν δουλεύουν οι αισθητήρες. Δηλαδή όταν το γυρνάω οι φωτογραφίες δεν αλλάζουν και αυτές δεν πάει στην σιγαση όταν το γυρίζω. Ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις. Καμία ιδέα κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλησπέρα Μάλλον δεν δουλεύουν οι αισθητήρες. Δηλαδή όταν το γυρνάω οι φωτογραφίες δεν αλλάζουν και αυτές δεν πάει στην σιγαση όταν το γυρίζω. Ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις. Καμία ιδέα κάποιος? Τις φωτογραφιες με ποια εφαρμογη τις βλεπεις; Με την μαμισια ή με καποια αλλη; Δοκιμασε, αφου ενεργοποιησεις την αυτοματη περιστροφη της οθονης, να μπεις στην εφαρμογη των μηνυματων και μετα να γυρισεις και την οθονη να δεις αν περιστρεφονται. Στο αλλο δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosm Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Το έκανα και αυτό. Δεν αλλάζει.. Το άλλο είναι ότι όταν σε καλούν το γυρίζεις και πάει στο αθόρυβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimathess Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλησπέρα σε όλους...μετά από καιρό πρόκειται να ξαναχρησιμοποιηθεί το τηλέφωνο και έχει την Β860 σε EMUI 4.01. Εξακολουθώ να έχω θέμα με το viber...πρέπει να το ανοίξω για να δέχεται κλήσεις...έχει προκύψει λύση για αυτό;; 'Επίσης καμιά αναβάθμιση παίζει ή θα μείνουμε κανένα χρόνο με αυτήν; Το τηλ δεν είναι root και επίσης είναι προστατευμένη η εφαρμογή και τα σχετικά... Ευχαριστώ! Παράθεση By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis75 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Δυστυχώς δεν κάνει συγχρονισμό επαφών με τπτ, όλα τα άλλα εφαρμογές, ημερολόγιο κτλ συγχρονίζονται, γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φτάσει. Λογαριασμό gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 καλημέρα σε όλους. έκανα αναβάθμιση από Β316 σε Β317 αλλά το κινητό δεν δείχνει άλλη ενημέρωση από την επιλογή ''ενημέρωση λογισμικού''. να δοκιμάσω μέσω του pc; μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω τη σειρά των αναβαθμίσεων και ποια έκδοση android είναι η κάθε μία; για να πάω σε αυτή που θέλω πρέπει να τις κάνω με τη σειρά η μπορώ να επιλέξω απευθείας αυτή που θέλω; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john71 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 παιδιά SOS μετά από αλλαγή μπαταρίας δεν ανοίγει. δείχνει ότι φορτίζει συνδεμένο αλλά το power button δεν κάνει τίποτα. μόνο το volume μου δείχνει το ποστοστό φόρτισης. χωρίς μπαταρία ξεκινάει αλλά κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις. έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα???? και την παλιά όταν συνδέω τα ίδια κάνει. :!::!::!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Το χειρουργειο το εκανες μονος σου; Ετσι οπως το περιγραφεις, εγω καταλαβαινω οτι κατι θα πειραχτηκε στο power button και δεν δουλευει το κουμπι. Γιατι οταν φορτιζει σβηστο το κινητο, με ενα πατημα στο power button δειχνει το ποσοστο φορτισης, οπως και με τα πληκτρα εντασης. Το "χωρίς μπαταρία ξεκινάει αλλά κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις" δεν το καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts