BEBAKOS Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Ρε παιδια στην προσβασιμοτητα ενεργοποιω καποια προγράμματα και μετα κάνα δυο μερες που τα ξανακοιτάω ειναι απενεργοποιημένα,τι φταιει; Edited December 13, 2016 by BEBAKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 καλημερα σε ολους. ξερει κανεις καμια εφαρμογη για μηνυματα με 160 εκτος απο το gosms; μου εχει βγαλει την ψυχη αυτη η εφαρμογη και θελω να την αλλαξω αλλα θελω μια αξιοπιστη. ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevasnp Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 καλημερα σε ολους. ξερει κανεις καμια εφαρμογη για μηνυματα με 160 εκτος απο το gosms; μου εχει βγαλει την ψυχη αυτη η εφαρμογη και θελω να την αλλαξω αλλα θελω μια αξιοπιστη. ευχαριστω εκ των προτερων. χρησιμοποιώ το textra και με εχει βγαλει ασπροπρόσωπο. ειναι αξιοπιστο με τους 160 χαρακτηρες και ειναι και αρκετα παραμετροποιήσιμο σε εμφάνιση. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1) Samsung 9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Και χωρίς εφαρμογή 160 χαρακτήρες γράφεις Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Και χωρίς εφαρμογή 160 χαρακτήρες γράφεις ειμαι στην 316. μολις παταω την μαμισια εφαρμογη μου βγαζει 60 χαρακτηρες αλλα γραφοντας αυτοι μειωνονται περιεργα. παντως 160 δεν παιρνει τουλαχιστον στην εκδοση που ειμαι εγω. ευχαριστω παντως για την απαντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 γι'αυτό..Κάνε αναβάθμιση!Η Β860 θεωρώ ότι είναι η καλύτερη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ρε παιδια στην προσβασιμοτητα ενεργοποιω καποια προγράμματα και μετα κάνα δυο μερες που τα ξανακοιτάω ειναι απενεργοποιημένα,τι φταιει; Καμια ιδεα κανεις ;) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Αλλαξε ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) Στην β860 το widget του καιρού από που αντλει δεδομένα?? στην dev εκδοση παίρνει απο το accu η stable από που; Επίσης από την 5.1.1. που είμαι πως μπορώ να πάω στην stable β535; Edited December 15, 2016 by koystado Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Αλλαξε ρομ :D σε εμενα πηγαινε αυτο; την 860 εχω,που να παω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Στην β860 το widget του καιρού από που αντλει δεδομένα?? στην dev εκδοση παίρνει απο το accu η stable από που; Επίσης από την 5.1.1. που είμαι πως μπορώ να πάω στην stable β535; Από weather.com.cn Περνάς με την dload μέθοδο το rollback αρχείο 3.1 και μετά την Β535. Edited December 16, 2016 by CRISPAF77 Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Από weather.com.cn Περνάς με την dload μέθοδο το rollback αρχείο 3.1 και μετά την Β535. μπορούμε ν' αλλάξουμε κάτι σ'αυτό;Να βάλουμε το weather.com σκέτο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Από weather.com.cn Περνάς με την dload μέθοδο το rollback αρχείο 3.1 και μετά την Β535. Τις ελληνικές πόλεις τι βρίσκει;; γιατι παλιά ειχε σταματήσει... Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Οπαδός της huawei εδώ και 4 χρόνια έψαχνα ένα φτηνό κινητό απλά να κάνω τη δουλειά μου με μόνο κριτήριο να κοστίζει το πολύ 100-120 ευρώ και να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη RAM. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο λίγο ακριβότερο note 3 της XIAOMI. Τελικά αγόρασα to honor 6 πριν λίγες μέρες και το αναμένω απο aliexpress. Δε με απασχολεί αν θα έχει Ελληνικά , αλλά θα πρέπει να αρχίσω το διάβασμα για το τι πρέπει να αλλάξω όταν έρθει ; Βασικά να φορτώσω τις εφαρμογές που έχω ήδη θέλω από το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Οπαδός της huawei εδώ και 4 χρόνια έψαχνα ένα φτηνό κινητό απλά να κάνω τη δουλειά μου με μόνο κριτήριο να κοστίζει το πολύ 100-120 ευρώ και να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη RAM. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο λίγο ακριβότερο note 3 της XIAOMI. Τελικά αγόρασα to honor 6 πριν λίγες μέρες και το αναμένω απο aliexpress. Δε με απασχολεί αν θα έχει Ελληνικά , αλλά θα πρέπει να αρχίσω το διάβασμα για το τι πρέπει να αλλάξω όταν έρθει ; Βασικά να φορτώσω τις εφαρμογές που έχω ήδη θέλω από το playstore. Στην πρώτη σελίδα έχει κάποιες ενότητες που σου λύνουν αρκετές απορίες.Για τα υπόλοιπα όλο και κάποιο μέλος θα βοηθήσει:D Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Είμαι στην 316 εδώ και αρκετό καιρο. Έχει νόημα να αναβαθμισω? Επίσης το magazine unlock έχει πολύ καιρό να κάνει update ή μόνο σε εμένα συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Κατσε εκει που εισαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 πωε φευγουν τα κινεζικα αριστερα της home screen ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 πωε φευγουν τα κινεζικα αριστερα της home screen ? Βλεπε πρωτη σελιδα,θα εκπλαγεις με τις πληροφοριες που προσφερει:D Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisko Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλησπέρα σε όλους και σας εύχομαι Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Θέλω ν κάνω μία ερώτηση. Έχω το Honor 6 φυσικά από εξωτερικό περίπου 2 χρόνια με έκδοση B317 και έκδοση android 4.4.2. Αυτά τα περίπου 2 χρόνια ποτέ δεν έχει έρθει κάποια αναβάθμιση λογισμικού και το τελευταίο 3μηνο έχω παρατηρήσει ότι το τηλέφωνο αργεί, κυρίως στα μηνύματα και ενίοτε και στο browser. Μπορείτε παρακαλώ να μου πεί κανείς τι γίνεται με τις ενημερώσεις και αν τυχόν ποτέ θα υπάρξει κάποια. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Κανονικα επρεπε να σου βγαζει ενημερωση. Αν θες κανε update απο τον οδηγο της πρωτης σελιδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisko Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Κανονικα επρεπε να σου βγαζει ενημερωση. Αν θες κανε update απο τον οδηγο της πρωτης σελιδας. Θα μπορούσατε να το επισυνάψετε αν το έχετε εύχερο? επιπλέον, αν γίνει η ενημέρωση γνωρίζουμε τις πιθανότητες να κολλάει γενικότερα το σύστημα ή να έχω δυσλειτουργία σε εφαρμογές? Κάτι τελευταίο. Έπειτα από μία περιήγηση είδα για το Android 6.0 Marshmallow το οποίο όμως αναφερόταν σε L04. Για το L02, το οποίο έχω, δεν ανέφερε κάτι. Γνωρίζει κάποιο κάτι σχετικά? Edited January 3, 2017 by antonisko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Πανε διαβασε την πρωτη σελιδα. Ευκολο.ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisko Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Ευχαριστώ πολύ το βρήκα, όμως το αρχείο είναι στα κινέζικα. Όταν το εγκαταστήσω θα έχω την δυνατότητα κανονικά να αλλάξω την γλώσσα. Επίσης σε όσους έχουν κάνει την αναβάθμιση θα ήθελα να μοιραστεί την εμπειρία του από την καθημερινή χρήση. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 (edited) Μόλις άλλαξα μπαταρία. ..Από hamza(σκρουτζομαγαζο Ομόνοιας) 14€ +10€ τοποθέτηση(σε άλλο μαγαζί έγινε)...Ευτυχώς,αν εξαιρέσουμε ότι ξεκόλλησε το πίσω tampered glass,η μπαταρία είναι πάλι lg με χωρητικότητα 3112mah περίεργη πτώση της χωρητικότητας...2818mah πλεον ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι δυνατόν;Μήπως,κάνω κάτι λάθος στη φόρτιση; Edited January 4, 2017 by rapsodos1979_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts