Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια στην προσβασιμοτητα ενεργοποιω καποια προγράμματα και μετα κάνα δυο μερες που τα ξανακοιτάω ειναι απενεργοποιημένα,τι φταιει; Edited by BEBAKOS

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα σε ολους. ξερει κανεις καμια εφαρμογη για μηνυματα με 160 εκτος απο το gosms; μου εχει βγαλει την ψυχη αυτη η εφαρμογη και θελω να την αλλαξω αλλα θελω μια αξιοπιστη.

ευχαριστω εκ των προτερων.

καλημερα σε ολους. ξερει κανεις καμια εφαρμογη για μηνυματα με 160 εκτος απο το gosms; μου εχει βγαλει την ψυχη αυτη η εφαρμογη και θελω να την αλλαξω αλλα θελω μια αξιοπιστη.

ευχαριστω εκ των προτερων.

χρησιμοποιώ το textra και με εχει βγαλει ασπροπρόσωπο. ειναι αξιοπιστο με τους 160 χαρακτηρες και ειναι και αρκετα παραμετροποιήσιμο σε εμφάνιση.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Και χωρίς εφαρμογή 160 χαρακτήρες γράφεις
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Και χωρίς εφαρμογή 160 χαρακτήρες γράφεις

ειμαι στην 316. μολις παταω την μαμισια εφαρμογη μου βγαζει 60 χαρακτηρες αλλα γραφοντας αυτοι μειωνονται περιεργα. παντως 160 δεν παιρνει τουλαχιστον στην εκδοση που ειμαι εγω.

ευχαριστω παντως για την απαντηση σου.

Ρε παιδια στην προσβασιμοτητα ενεργοποιω καποια προγράμματα και μετα κάνα δυο μερες που τα ξανακοιτάω ειναι απενεργοποιημένα,τι φταιει;

Καμια ιδεα κανεις ;) ;

Στην β860 το widget του καιρού από που αντλει δεδομένα?? στην dev εκδοση παίρνει απο το accu η stable από που;

Επίσης από την 5.1.1. που είμαι πως μπορώ να πάω στην stable β535;

Edited by koystado
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Στην β860 το widget του καιρού από που αντλει δεδομένα?? στην dev εκδοση παίρνει απο το accu η stable από που;

Επίσης από την 5.1.1. που είμαι πως μπορώ να πάω στην stable β535;

Από weather.com.cn

Περνάς με την dload μέθοδο το rollback αρχείο 3.1 και μετά την Β535.

Edited by CRISPAF77

Oneplus 12R

Από weather.com.cn

μπορούμε ν' αλλάξουμε κάτι σ'αυτό;Να βάλουμε το weather.com σκέτο;;

Από weather.com.cn

Τις ελληνικές πόλεις τι βρίσκει;; γιατι παλιά ειχε σταματήσει...

Οπαδός της huawei εδώ και 4 χρόνια έψαχνα ένα φτηνό κινητό απλά να κάνω τη δουλειά μου με μόνο κριτήριο να κοστίζει το πολύ 100-120 ευρώ και να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη RAM. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο λίγο ακριβότερο note 3 της XIAOMI. Τελικά αγόρασα to honor 6 πριν λίγες μέρες και το αναμένω απο aliexpress.

Δε με απασχολεί αν θα έχει Ελληνικά , αλλά θα πρέπει να αρχίσω το διάβασμα για το τι πρέπει να αλλάξω όταν έρθει ; Βασικά να φορτώσω τις εφαρμογές που έχω ήδη θέλω από το playstore.

Οπαδός της huawei εδώ και 4 χρόνια έψαχνα ένα φτηνό κινητό απλά να κάνω τη δουλειά μου με μόνο κριτήριο να κοστίζει το πολύ 100-120 ευρώ και να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη RAM. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και στο λίγο ακριβότερο note 3 της XIAOMI. Τελικά αγόρασα to honor 6 πριν λίγες μέρες και το αναμένω απο aliexpress.

Δε με απασχολεί αν θα έχει Ελληνικά , αλλά θα πρέπει να αρχίσω το διάβασμα για το τι πρέπει να αλλάξω όταν έρθει ; Βασικά να φορτώσω τις εφαρμογές που έχω ήδη θέλω από το playstore.

Στην πρώτη σελίδα έχει κάποιες ενότητες που σου λύνουν αρκετές απορίες.Για τα υπόλοιπα όλο και κάποιο μέλος θα βοηθήσει:D

Oneplus 12R

Είμαι στην 316 εδώ και αρκετό καιρο. Έχει νόημα να αναβαθμισω? Επίσης το magazine unlock έχει πολύ καιρό να κάνει update ή μόνο σε εμένα συμβαίνει?

πωε φευγουν τα κινεζικα αριστερα της home screen ?

Βλεπε πρωτη σελιδα,θα εκπλαγεις με τις πληροφοριες που προσφερει:D

Oneplus 12R

Καλησπέρα σε όλους και σας εύχομαι Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Θέλω ν κάνω μία ερώτηση. Έχω το Honor 6 φυσικά από εξωτερικό περίπου 2 χρόνια με έκδοση B317 και έκδοση android 4.4.2. Αυτά τα περίπου 2 χρόνια ποτέ δεν έχει έρθει κάποια αναβάθμιση λογισμικού και το τελευταίο 3μηνο έχω παρατηρήσει ότι το τηλέφωνο αργεί, κυρίως στα μηνύματα και ενίοτε και στο browser. Μπορείτε παρακαλώ να μου πεί κανείς τι γίνεται με τις ενημερώσεις και αν τυχόν ποτέ θα υπάρξει κάποια. Ευχαριστώ πολύ.

Κανονικα επρεπε να σου βγαζει ενημερωση. Αν θες κανε update απο τον οδηγο της πρωτης σελιδας.

Θα μπορούσατε να το επισυνάψετε αν το έχετε εύχερο? επιπλέον, αν γίνει η ενημέρωση γνωρίζουμε τις πιθανότητες να κολλάει γενικότερα το σύστημα ή να έχω δυσλειτουργία σε εφαρμογές? Κάτι τελευταίο. Έπειτα από μία περιήγηση είδα για το Android 6.0 Marshmallow το οποίο όμως αναφερόταν σε L04. Για το L02, το οποίο έχω, δεν ανέφερε κάτι. Γνωρίζει κάποιο κάτι σχετικά?

Edited by antonisko

Ευχαριστώ πολύ το βρήκα, όμως το αρχείο είναι στα κινέζικα. Όταν το εγκαταστήσω θα έχω την δυνατότητα κανονικά να αλλάξω την γλώσσα. Επίσης σε όσους έχουν κάνει την αναβάθμιση θα ήθελα να μοιραστεί την εμπειρία του από την καθημερινή χρήση. Ευχαριστώ και πάλι

Μόλις άλλαξα μπαταρία. ..Από hamza(σκρουτζομαγαζο Ομόνοιας) 14€ +10€ τοποθέτηση(σε άλλο μαγαζί έγινε)...Ευτυχώς,αν εξαιρέσουμε ότι ξεκόλλησε το πίσω tampered glass,η μπαταρία είναι πάλι lg με χωρητικότητα 3112mah

περίεργη πτώση της χωρητικότητας...2818mah πλεον

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι δυνατόν;Μήπως,κάνω κάτι λάθος στη φόρτιση;

Edited by rapsodos1979_