Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από αυτούς που αλλάξανε μπαταρία κανένα update; το πριν με το μετά;

Φίλε πραγματικά δεν ξέρω. Επειδή με την αλλαγή μπαταρίας έκανα και αναβάθμιση με 3κ την 6 .....κάτι δεν θυμάμαι και από τότε βλέπω μεγάλη κατανάλωση απο το σύστημα Android είναι σχεδόν ίδια με την οθόνη και κάποιες φορές και μεγαλύτερη, φτάνει τα 25%. Τώρα είμαι με 2 ώρες και κάτι οθόνη με 16% και 15% το σύστημα με 1ω 50 λεπτά και ακόμα έχω 40% μπαταρία. Βέβαια έχω μόνιμα όλα ενεργοποιημένα 4g, WiFi, Bluetooth με mi band δυο κάρτες και συχνά είμαι σε μέρη που δεν έχει καθόλου σήμα. Όταν βγει νεο update θα κάνω πάλι με 3κ μπας και.

Using Tapatalk

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το παρακάτω είναι σπαζοκεφαλιά και παρακαλώ αν κάποιος έχει ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ας με φωτίσει γιατί έχω απηυδησει.

Είναι το τρίτο tempered glass που μετά από 3-4 μέρες παρουσιάζει την παρακάτω εικόνα και μάλιστα με αυξητική τάση προς το χειρότερο.

Ενώ τις πρώτες μέρες είναι άψογα κολλημένη στην οθόνη χωρίς δείγμα κενού μετά από λίγες μέρες αρχίζει ένα μικρό κομμάτι στο πλάι και ένα στην πανω δεξιά να ξεκολλάει.

Όσο περνάνε οι μέρες αυτές οι δυο φυσαλίδες εννοούνται όπου φτάνουν να φαίνονται μετά από λίγο μέσα στην οθόνη.

Όπως γράφω παραπάνω είναι το τρίτο tempered glass που δοκιμάζω εκ των οποίο τον ένα μάλιστα ήταν touch plus.

Να σημειώσω πως η παρακάτω εικόνα παρουσιάστηκε στα ίδια σημεία με τον ίδιο χρονικά ρυθμό και στα τρία tempered glass.

Τι θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυτήν την αφύσικη συμπεριφορά;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160213/2c4a6bd3a525ad72c6870cce3547cb9e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160213/2e012bd5c3db1fb6c2c50267b9ecff3d.jpg

Edited by telmusic

telmusic ακριβως το ιδιο επαθα κ εγω. ακριβως στο ιδιο σημειο

Εντυπωσιακό...

Παιζει αραγε καποιες οθονες να ειναι στραβοχυμένες ελαφρώς τοσο ωστε να μην φαινεται δια γυμνού οφθαλμου;

telmusic ακριβως το ιδιο επαθα κ εγω. ακριβως στο ιδιο σημειο

Εντυπωσιακό...

Παιζει αραγε καποιες οθονες να ειναι στραβοχυμένες ελαφρώς τοσο ωστε να μην φαινεται δια γυμνού οφθαλμου;

Θυμάμαι όταν είχα αγοράσει το κινητό πριν ενάμιση χρόνο, στο xda είχε ποστάρει κάποιος για θέμα μη επιπέδου κινητού στο επιμήκες επίπεδο. Συγκεκριμένα έβαζε την συσκευή με την πλάτη σε ένα τραπέζι και πιέζοντας στις 4 γωνίες της, αυτή σε δύο από αυτές δεν εφαπτόταν απόλυτα.

Σημειωτέον ότι με πρόσωπο η συσκευή δεν είχε θέμα.

Τέσταρα την δική μου και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο. Ξενέρωσα αλλά έμαθα να ζω με αυτό.

Ο τίτλος στο xda νομίζω πως ήταν.''twisted device ''.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Το είχα δει. Ο λόγος που το έκανε μόνο ξαπλωμενο με την πλάτη ήταν φούσκωμα μπαταρίας(!!!), Και μένα το κάνει ελάχιστα.

Τελικά,βρήκα vpn και ξαναμπήκε το huawei id..Απλά,τώρα δε με αφήνει να κατεβάζω τα τραγούδια σε HQ..Μπαίνω στο vip,αλλά το πρώτο μου το λέει "received"και τα επόμενα θέλει χρήματα..καμιά ιδέα;

Εκτός κι αν έληξε η δωρεαν vip πρόσβαση..

Edited by rapsodos1979_
Αλλαγή

Το παρακάτω είναι σπαζοκεφαλιά και παρακαλώ αν κάποιος έχει ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ας με φωτίσει γιατί έχω απηυδησει.

Είναι το τρίτο tempered glass που μετά από 3-4 μέρες παρουσιάζει την παρακάτω εικόνα και μάλιστα με αυξητική τάση προς το χειρότερο.

Ενώ τις πρώτες μέρες είναι άψογα κολλημένη στην οθόνη χωρίς δείγμα κενού μετά από λίγες μέρες αρχίζει ένα μικρό κομμάτι στο πλάι και ένα στην πανω δεξιά να ξεκολλάει.

Όσο περνάνε οι μέρες αυτές οι δυο φυσαλίδες εννοούνται όπου φτάνουν να φαίνονται μετά από λίγο μέσα στην οθόνη.

Όπως γράφω παραπάνω είναι το τρίτο tempered glass που δοκιμάζω εκ των οποίο τον ένα μάλιστα ήταν touch plus.

Να σημειώσω πως η παρακάτω εικόνα παρουσιάστηκε στα ίδια σημεία με τον ίδιο χρονικά ρυθμό και στα τρία tempered glass.

Τι θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυτήν την αφύσικη συμπεριφορά;

Τι ποιότητας tempered glass χρησιμοποιείς? Δοκίμασες με nillkin? Δεδομένου ότι το βάζεις σωστά, συνήθως αυτό που περιγράφεις συμβαίνει με χαμηλής ποιότητας tempered glass.

The day is my enemy, the night my friend

Απο dev EMUI3.1 6.1.16 πως γινεται να δοκιμασουμε την EMUI4.0

Εγώ έκανα τα παρακάτω βήματα και είμαι τώρα στην τελευταία emui 4.0 b811 ξεκινώντας απο dev emui 3.1 σε L12 χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα με τα αρχεία μου.

1. Local update το αρχείο που βρίσκεις εδώ (βάζεις στην sd τον φάκελο dload).

2. Local update την full rom b535 που βρίσκεται εδώ στον φάκελο του VirusPlus (βάζεις στην sd τον φάκελο dload).

3. Local update το αρχείο b535_b807 που βρίσκεται εδώ στον φάκελο του VirusPlus (ΠΡΟΣΟΧΗ, τώρα μετονομάζεις το .zip σε update.zip για να γίνει το Local update).

4. Μέσω ενός vpn app (χρησιμοποίησα το surfeasy και σαν χώρα την Σιγκαπούρη, αλλοι συμφορουμίτες έχουν χρησιμοποιήσει τα hola, και tap με επιτυχία) έκανα έλεγχο ενημέρωσης λογισμικού από τις ρυθμίσεις και μου έκανε update πρώτα στην b809, και επανέλαβα την ίδια διαδικάσια και έγινε το update στην b811 που είναι η τελευταία έκδοση που υπάρχει προς το παρόν.

(Προσωπική άποψη: ήμουν πολύ πιο ευχαριστημένος στην dev emui 3.1, καθώς είχε περισσότερες επιλογές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η emui 4.0 είναι σε φάση beta ακόμα)

Xiaomi Redmi Note 3 Pro / MIUI 8 (6.0.1)

Samsung 9+

Τι ποιότητας tempered glass χρησιμοποιείς? Δοκίμασες με nillkin? Δεδομένου ότι το βάζεις σωστά, συνήθως αυτό που περιγράφεις συμβαίνει με χαμηλής ποιότητας tempered glass.

Εχω βάλει της 9H ( έρχονται σε πλαστικές κασετινες) και όπως γράφω παραπάνω το original touch plus της Huawei.

Εγώ έκανα τα παρακάτω βήματα και είμαι τώρα στην τελευταία emui 4.0 b811 ξεκινώντας απο dev emui 3.1 σε L12 χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα με τα αρχεία μου.

1. Local update το αρχείο που βρίσκεις εδώ (βάζεις στην sd τον φάκελο dload).

2. Local update την full rom b535 που βρίσκεται εδώ στον φάκελο του VirusPlus (βάζεις στην sd τον φάκελο dload).

3. Local update το αρχείο b535_b807 που βρίσκεται εδώ στον φάκελο του VirusPlus (ΠΡΟΣΟΧΗ, τώρα μετονομάζεις το .zip σε update.zip για να γίνει το Local update).

4. Μέσω ενός vpn app (χρησιμοποίησα το surfeasy και σαν χώρα την Σιγκαπούρη, αλλοι συμφορουμίτες έχουν χρησιμοποιήσει τα hola, και tap με επιτυχία) έκανα έλεγχο ενημέρωσης λογισμικού από τις ρυθμίσεις και μου έκανε update πρώτα στην b809, και επανέλαβα την ίδια διαδικάσια και έγινε το update στην b811 που είναι η τελευταία έκδοση που υπάρχει προς το παρόν.

(Προσωπική άποψη: ήμουν πολύ πιο ευχαριστημένος στην dev emui 3.1, καθώς είχε περισσότερες επιλογές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η emui 4.0 είναι σε φάση beta ακόμα)

Είμαι στο δίλλημα...Να μείνω Β535 ή να πάω Β811..;Γιατί βλέπω κάθε πέρυσι και καλύτερα..

Πάντως,μετά το φορματ της sd ,έχω δει αισθητή μείωση στη κατανάλωση από Σύστημα Android,Υπηρεσίες Google κτλ

εγω παντως ξαναγυρισα στην 535.στην 811 παραμενει το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις και το πρόβλημα επισης ότι μερικες εφαρμογες δεν "τρεχουν" κατά την εκκινηση του τηλεφωνου.

στην 535 εχω τροποποιησει το local.prop ,οποτε ολα αυτά δουλευουν , αλλά στην 811 δεν μου ηταν τοσο ευκολα να το κανω ,γιατι αλλαζει κατά πολύ.

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι όλα αυτά τα προβλήματα με το software.το hardware του τηλ είναι φανταστικο και σαν σημα gsm ,wifi ,gps ,κτλ...αλλά το software είναι για κλαματα.και δεν βλεπω βελτιωση να ερχεται!

τι διαΟΛΟ..αυτά που τηλ των 100ε τα εχουν βασικα,για εμας πρεπει να είναι ειδος πολυτελειας? :mad:

πρεπει δλδ να περιμενουμε καποιον developer για να βρει καμια πατεντα για να αλλαζουμε αρχεια του συστηματος για τα αυτονόητα?

Edited by jimmyk

Θυμισέ μου τι άλλαζεις?

Ευχαριστώ

εγω παντως ξαναγυρισα στην 535.στην 811 παραμενει το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις και το πρόβλημα επισης ότι μερικες εφαρμογες δεν "τρεχουν" κατά την εκκινηση του τηλεφωνου.

στην 535 εχω τροποποιησει το local.prop ,οποτε ολα αυτά δουλευουν , αλλά στην 811 δεν μου ηταν τοσο ευκολα να το κανω ,γιατι αλλαζει κατά πολύ.

Θυμισέ μου τι άλλαζεις?

Ευχαριστώ

σου επισυναπτω ολη την διαδικασια από το ιταλικο φορουμ

Se avete Lollipop (provata su SW B316):

1) fate il root del telefono

2) installate ES file explorer

3) da ES file explorer abilitate root file esplorer

4) da ES file explorer andate in data/cust/xml e rimuovete il file gsm_app_list.xml

5) da ES file explorer andate in data/cust/prop ed aprite il file local.pro.

A questo punto commentate le seguenti righe, cioè aggiungere il cancelletto all'inizio delle seguenti 3 righe

#ro.config.hw_optb=156

#ro.gsm.systemui.carriericon=true

#gsm.fastdormancy.mode=3

Solo nel caso non dovessero funzionare commentate anche questa riga

#ro.config.hw_opta=630

Nota: prima di modificare il file local.pro copiatevelo da qualche parte perchè in caso di OTA

sarà necessario ripristinare il file originale altrimenti OTA fallisce.

6) Se volete (ma non è necessario per il problema delle notifche) potete mettere anche le impostazioni italiani cambiano le seguenti righe da

ro.product.locale.language=zh

ro.product.locale.region=CN

A

ro.product.locale.language=it

ro.product.locale.region=IT

7) Se volete (ma non è necessario per il problema delle notifche) potete aggiungere anche le seguenti righe alla fine del file per abilitare il 3G/4G su seconda sim

ro.modem.type=6260

persist.sys.dualcards=true

8) Riavviate il telefono

PS: navigando su internet non ho trovato spiegazione logica per cui devono essere commentate queste righe però fatto sta

che facendolo il problema delle notifche scompare, che dirvi misteri cinesi!!!

Σε συνεχεια της ανεξηγητης αρνησης του κινητου μου να δεχτει οτιδηποτε παω να του φλασαρω με fastboot,και αφου μπορεσα και επανηλθα με 3 κουμπια στην 316 και εχοντας κανει και φορματ ! στο πισι μου και ξαναπερνωντας με το multitool τους drivers( αρα τα παντα εχουν clean install),προσπαθω πραγματικα να βρω τι φταιει.Καπου διαβασα οτι αυτο το fail στο φλασαρισμα συμβαινει λογω κλειδωμενου bootloader,ο δικος μου ομως δειχνει phone unlocked. Βεβαια παλι διαβασα μπορει να ειναι εσφαλμενη αυτη η ενδειξη για καμποιο λογο,οποτε να θελει ξεκλειδωμα.Ενω λοιπον το κινητο μου δειχνει λοιπον σε fastboot οτι ειναι ξεκλειδωτο , ακολουθωντας τις οδηγιες στο Multitool κατα γραμμα οταν παω να κανωω relock bootloader μου βγαζει failed (remote stats dont match).Ενω σε μια προσπαθεια( που δεν ξερω αν εχει νοημα,λογω του οτι ηδη μου δειχνει πως ειναι ξεκλειδωτο) για να ξεκλειδωσω τον bootloader μου δειχνει fail λογω εσφαλμενου κωδικου!!Αυτο δεν παιζει γιατι μεχρι και απο τη huawei μου το στειλανε και την ελληνικη και με το προγραμματακι που εχει ενα παιδι στο xda συμπιπτει ο κωδικος.

Σαν γενικοτερη λυση απο δω και περα ,φανταζομαι σαν πολυ καλη αυτη Virus που μου ειχες προτεινει με το flashify και να περασω ετσι την Twrp για ροοτ(κατι που μπορει να γινει και με kingroot,λιγο με απασχολει,πιο πολυ με απασχολη η μελλοντικη αναβαθμιση σε stable android 6,οπου θα χρειαστει στοκ recovery)

Με install recovery image μεσω Twrp ομως μου ειχε brickarei το τηλεφωνο και με τα παραπανω fail μονο με 3 κουμπια θα μπορω?? να -περασω νεα ρομ.

περιμενω καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει.

Να θυμισω το βασικο λογο που ξεκινησαν ολα αυτα:κατα την αναβαθμιση απο 317 σε 532 περασα την cwm για αλλα για το L04 χωρις να το προσεξω,και χωρις να μου εχει εμφανισει προβλημα η συσκευη μεχρι που αποφασισα να περασω την παλια ρομ...

Ξερεις κανεις πως φτιαχνω το μεγεθος του παραθυρου στην εξυπνη θηκη; δοκιμασα μια αλλαγη αριθμων στο build.prop.

http://i.imgur.com/iR39qxl.png

Παιδια υπαρχει καποιος εδω μεσα που να αναλαβει να ξεμπρικαρει(αν γινεται) το τηλεφωνο μου απο Αθηνα με το αναλογο αντιτιμο? σε 2 μαγαζια με service κινητων που απευθυνθηκα δεν φαινεται να μπορουν...

Προβλημα με OGMods Youtube

Σιγουρα πολυ θα ξερετε την εφαρμογη αν οχι ψαξτε την γιατι ειναι γαματη. Μονο που παιζει στο background τα βιντεο να σας πω θα ενδιαφερθειτε.

Λοιπον εκτος απο αυτα εχει και επιλογη ποπ απ βιντεο οπου παιζεο σε παραθυρακι τα βιντεο. Εδω κολαω...δν μπορω ν τ παιξω...βγαινει ενα σημειωμα στην οθονη, το γνωστο μαυρο παραθυρακι ειδοποιησεων του κινητου, που λεει ειναι απενργοποιημενο κατι και παντε στο προγρ. Διαχ. Δικαιωμ. > διαχ. Αναπτ. Ζωνης....

Που στο διαλο ειναι αυτη η διαχείριση αναπτυκης ζωνης ρε παιδια.

Σορυ για την μακρηγορια

Nothing is true, everything is permitted

- Altaïr Ibn-La'Ahad -

Προβλημα με OGMods Youtube

Σιγουρα πολυ θα ξερετε την εφαρμογη αν οχι ψαξτε την γιατι ειναι γαματη. Μονο που παιζει στο background τα βιντεο να σας πω θα ενδιαφερθειτε.

Λοιπον εκτος απο αυτα εχει και επιλογη ποπ απ βιντεο οπου παιζεο σε παραθυρακι τα βιντεο. Εδω κολαω...δν μπορω ν τ παιξω...βγαινει ενα σημειωμα στην οθονη, το γνωστο μαυρο παραθυρακι ειδοποιησεων του κινητου, που λεει ειναι απενργοποιημενο κατι και παντε στο προγρ. Διαχ. Δικαιωμ. > διαχ. Αναπτ. Ζωνης....

Που στο διαλο ειναι αυτη η διαχείριση αναπτυκης ζωνης ρε παιδια.

Σορυ για την μακρηγορια

Ρυθμίσεις ειδοποιησεων - διαχείριση αναδυομενου παραθύρου...

Το γεγονός ότι δεν έχει ανέβει developer update ακόμη, θέλω να πιστεύω ότι είναι καλός οιωνός για επίσημη marshmallow.
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Το γεγονός ότι δεν έχει ανέβει developer update ακόμη, θέλω να πιστεύω ότι είναι καλός οιωνός για επίσημη marshmallow.

Είναι λόγο της 10ήμερης αργίας της πρωτοχρονιάς τους που τελείωσε στης 14/02, το ίδιο έγινε και πέρσι.

Edited by VirusPlus

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

ρε παιδιά δε χρησιμοποιεί κανείς smart case με παρααθυρο να μου πει αν εχει το ίδιο θέμα; ή αν το έχει φτιάξει κανείς;