jimmyk Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Το ξερω, αυτο βλεπω. οκ παιδια..ολοι αυτο βλεπουμε!...αργοτερα φυσικα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Χωρις ιδιαιτερες κλησεις και bluetooth σημερα με προστασια οθονης ειχα 6:18:08 με 11% υπολοιπο.Που οι 4:30 ωρες με την Β313.Αξιζει το κοπο φιλε μου. Τωρα οσον αφορα το στησιμο η εφαρμογη Αντιγραφα ασφαλειας στα φερνει ολα πισω οπως τα ειχες οταν το δημιουργησες. Δεν το εχω δοκιμασει ποτε το αντίγραφο ασφαλείας της Huawei δεν ξέρω τι επαναφέρει...Το θέμα ειναι οτι εφόσον οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές μπαίνουν στην 313 μήπως εχει καποιο θεμα στην επαναφορά επειδή πλεον αλλαζει η Ρομ??? Το εχεις δουλεψει??? Η θα γίνουν ολα σαλατα.???και θα αναγκαστούμε να κανουμε wipe τα παντα και αιντε απο την αρχή??? Το γνωρίζει αυτο κανείς???? Ρυθμίσεις της επιφανειας με widjet κρατάει?? Πχ εχω σε 4 επιφάνειες ολες τις κλήσεις που περνω συχνά σε αμεση κλήση.....θα τα επαναφέρει ακριβώς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Δεν το εχω δοκιμασει ποτε το αντίγραφο ασφαλείας της Huawei δεν ξέρω τι επαναφέρει...Το θέμα ειναι οτι εφόσον οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές μπαίνουν στην 313 μήπως εχει καποιο θεμα στην επαναφορά επειδή πλεον αλλαζει η Ρομ??? Το εχεις δουλεψει??? Η θα γίνουν ολα σαλατα.???και θα αναγκαστούμε να κανουμε wipe τα παντα και αιντε απο την αρχή??? Το γνωρίζει αυτο κανείς???? Ρυθμίσεις της επιφανειας με widjet κρατάει?? Πχ εχω σε 4 επιφάνειες ολες τις κλήσεις που περνω συχνά σε αμεση κλήση.....θα τα επαναφέρει ακριβώς??? Το μονο που ξαναπερνας ειναι λογαριασμοι και ρυθμισεις στα μαμισια email,playstore και κατι ψιλορυθμισεις στις ρυθμισεις τηλ :p Widget καιρου απο μαμα μου τα επαναφερει οπως και τα υπολοιπα widget. Το χρησιμοποιω αφοβα γιατι δε θελω να χανω μηνυματα ή κωδικους wifi κ.α. Επιστρεφει το τηλ σου στο 96,78% :lol: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Επιστρεφει το τηλ σου στο 96,78% :lol: Το ποσοστό είναι ακριβές? :lol::lol: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Αν εννοεις εφαρμογες που πρεπει να λειτουργουν αυτονομα και να σου ερχονται ειδοποιησεις, εγω αυτο το ελυσα βαζοντας σε παγωμα την κωλοεφαρμογη διαχειρηση δικαιωματων συσκευης. Εχω να δω ειδοποιησεις εφαρμογων να δουλευουν κανονικα απο τη Β307.:cry: ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ποσοστό είναι ακριβές? :lol::lol: Οχι μου λειπουν καποιοι δεκαδικοι ακομα...:lol: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Το μονο που ξαναπερνας ειναι λογαριασμοι και ρυθμισεις στα μαμισια email,playstore και κατι ψιλορυθμισεις στις ρυθμισεις τηλ :p Widget καιρου απο μαμα μου τα επαναφερει οπως και τα υπολοιπα widget. Το χρησιμοποιω αφοβα γιατι δε θελω να χανω μηνυματα ή κωδικους wifi κ.α. Επιστρεφει το τηλ σου στο 96,78% :lol: θα το κοιτάξω....αν ειναι τοσο διαφορά στο θέμα μπαταρίας ....μάλλον θα το κάνω το εγχείρημα....Αν και οπως ακουγεται δεν εχει αλλες διαφορές....μόνο και μόνο για την μπαταρία σίγουρα αξίζει....Απο την αλλη να δούμε ποτε θα μας δωσει και την lolipop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Το ποσοστό είναι ακριβές? :lol::lol: Οχι μου λειπουν καποιοι δεκαδικοι ακομα...:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα το κοιτάξω....αν ειναι τοσο διαφορά στο θέμα μπαταρίας ....μάλλον θα το κάνω το εγχείρημα....Αν και οπως ακουγεται δεν εχει αλλες διαφορές....μόνο και μόνο για την μπαταρία σίγουρα αξίζει....Απο την αλλη να δούμε ποτε θα μας δωσει και την lolipop... Ααα γι αυτο εχουμε τους Αρχηγους ROMANOS-VIRUSPLUS να μας ενημερωσουν οπως κανουν παντα. Λενε παντως για τελος Ιουνιου αν και δε με πολυκαιει γιατι ολο θεματα εχει η lolipop. Αλλωστε γι αυτο ανακοινωθηκε τοσο συντομα η Μ,ετσι δεν ειναι ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ μας:D; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 http://faqoid.com/advisor/android-versions.php Μπα πάνω κάτω ακολουθούν το ίδιο release circle με τις προηγούμενες εκδόσεις. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 http://faqoid.com/advisor/android-versions.php Μπα πάνω κάτω ακολουθούν το ίδιο release circle με τις προηγούμενες εκδόσεις. Romanos, το support for multiple sim cards , που αναφέρει στην 5.1 τι δυνατότητες να δίνει άραγε στη συσκευή μας(εφόσον αξιοποιηθεί από την huawei); Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Αν εννοεις εφαρμογες που πρεπει να λειτουργουν αυτονομα και να σου ερχονται ειδοποιησεις, εγω αυτο το ελυσα βαζοντας σε παγωμα την κωλοεφαρμογη διαχειρηση δικαιωματων συσκευης. Καλημερα,μπορεις να συνεχισεις τη διαδικασια πως γινετε; Παμε Ρυθμισεις->Διαχειριση εφαρμογων->...; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juvesalonika Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Καλημερα,μπορεις να συνεχισεις τη διαδικασια πως γινετε; Παμε Ρυθμισεις->Διαχειριση εφαρμογων->...; Καλημερα. Δεν το εκανα μεσα απο τις ρυθμισεις εφαρμογων, γιατι δε σου δινει τη δυνατοτητα για ολες τις εφαρμογες να τις απενεργοποιησεις. Το εκανα με titanium backup αλλα πρεπει να εισαι root. Γινεται ομως και με το link2sd που αυτη η λειτουργια νομιζω οτι γινεται χωρις να χρειαζεται root ( χρειαζεται root για μεταφορα εφαρμογων στην sd, αν δεν κανω λαθος). Μετα κανεις επαννεκινηση του τηλεφωνου και ανοιξε να τρεξουν οι εφαρμογες που θελεις να ερχονται ειδοποιησεις. Μετα θα λαμβανεις κανονικα ειδοποιησεις χωρις να χρειαζεται να κανεις κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Καλημερα. Δεν το εκανα μεσα απο τις ρυθμισεις εφαρμογων, γιατι δε σου δινει τη δυνατοτητα για ολες τις εφαρμογες να τις απενεργοποιησεις. Το εκανα με titanium backup αλλα πρεπει να εισαι root. Γινεται ομως και με το link2sd που αυτη η λειτουργια νομιζω οτι γινεται χωρις να χρειαζεται root ( χρειαζεται root για μεταφορα εφαρμογων στην sd, αν δεν κανω λαθος). Μετα κανεις επαννεκινηση του τηλεφωνου και ανοιξε να τρεξουν οι εφαρμογες που θελεις να ερχονται ειδοποιησεις. Μετα θα λαμβανεις κανονικα ειδοποιησεις χωρις να χρειαζεται να κανεις κατι. καλημερα..ποια ακριβως εφαρμογη παγωσες?...το ονομα της δλδ εννοω σ ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juvesalonika Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 καλημερα..ποια ακριβως εφαρμογη παγωσες?...το ονομα της δλδ εννοω σ ευχαριστω για την απαντηση Προγραμμα διαχειρισης τηλεφωνου. Εχει για εικονιδιο μια ασπιδα. Ειναι η εφαρμογη που ανοιγοντας την, κανει σαρωση και βελτιωνει (υποτίθεται) τη μνημη του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Προγραμμα διαχειρισης τηλεφωνου. Εχει για εικονιδιο μια ασπιδα. Ειναι η εφαρμογη που ανοιγοντας την, κανει σαρωση και βελτιωνει (υποτίθεται) τη μνημη του τηλεφωνου. Kάνει δουλειά ,καλύτερη απο τα διάφορα clean master κλπ.Μαλλον όμως στις εφαρμογές που δεν σου έρχονταν ειδοποιήσεις τις είχες αποκλείσει με το προγραμμα διαχείρησης και τώρα που το πάγωσες δεν υφίσταται ο αποκλεισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juvesalonika Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Kάνει δουλειά ,καλύτερη απο τα διάφορα clean master κλπ.Μαλλον όμως στις εφαρμογές που δεν σου έρχονταν ειδοποιήσεις τις είχες αποκλείσει με το προγραμμα διαχείρησης και τώρα που το πάγωσες δεν υφίσταται ο αποκλεισμός. Οχι δεν τις ειχα αποκλεισει. Τις ειχα δωσει πληρη δικαιωματα, οπως επισης τις ειχα ρυθμισει να τρεχουν με την εναρξη τηλεφωνου, αλλα τιποτα. Εαν ηταν αποκλεισμενες δε ειχα ειδοποιησεις καθολου, ενω ειχα ειδοποιησεις για λιγα λεπτα απο τη στιγμη που ανοιγα τις εφαρμογες. Παλαιοτερα ειχα το ιδιο προβλημα σε αλλο τηλεφωνο με το cleanmaster. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Koίτα και το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huawei.pmplus ειναι ενα προγραμμα που δινει δικαιώματα στις εφαρμογές,ποιες μπορούν να ξεκινάνε me to boot κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) πήρα αντίγραφο ασφαλείας με την εφαρμογή του honor αλλα και με titanium (εφαρμογών , δεδομένων εφαρμογών και δεδομένων συστήματος....δεν ξερω αν εκανα καλα ή θα κανω καμια χαζομάρα πανω σε αυτό....καθώς στην νέα 316 δεν ξερω αν μπαίνουν όλες οι ρυθμίσεις και δουλευουν ή θα θελουν ολα απο την αρχή....)είμαι ετοιμος για το μεγαλο βήμα με 3κ καθώς τιποτα αλλο δεν δουλεψε...μου προτείνετε να κανω και wipe??? Edited June 7, 2015 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 πήρα αντίγραφο ασφαλείας με την εφαρμογή του honor αλλα και με titanium (εφαρμογών , δεδομένων εφαρμογών και δεδομένων συστήματος....δεν ξερω αν εκανα καλα ή θα κανω καμια χαζομάρα πανω σε αυτό....καθώς στην νέα 316 δεν ξερω αν μπαίνουν όλες οι ρυθμίσεις και δουλευουν ή θα θελουν ολα απο την αρχή....)είμαι ετοιμος για το μεγαλο βήμα με 3κ καθώς τιποτα αλλο δεν δουλεψε...μου προτείνετε να κανω και wipe??? Πατωντας παρατεταμενα για 38" τα 3Κ θα ξεκινησει μονο του την εγκατασταση και θα κανει wipe στα παντα. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Λοιπον μαλλον εχω σοβαρότερο προβλημα απ οτι υπολογιζα....Εκανα τα παντα και 3Κ αλλα τιποτα μου βγαζει παλι το ιδιο προβλημα...instal failed στο τελος στην recovery...Εκανα και wipe cash partition και wipe / factory reset αλλα τιποτα είτε βαζοντας να κανω αναβαθμιση με 3κ είτε τοπική είτε ΟΤΑ τιποτα...παντα failed στο τελος....Τι μπορω να κανω??? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πατωντας παρατεταμενα για 38" τα 3Κ θα ξεκινησει μονο του την εγκατασταση και θα κανει wipe στα παντα. 38'' σοβαρα μιλάς ή ειναι σαν το προηγούμενο το 97,78%??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 [quote=gtok34;61 38'' σοβαρα μιλάς ή ειναι σαν το προηγούμενο το 97,78%??? 96,78% ειναι μη μου το χαλας Αστειευομαι για τα 38".Τα 3Κ τ αφηνεις μολις εμφανιστει το σημα,ετσι; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 96,78% ειναι μη μου το χαλας Αστειευομαι για τα 38".Τα 3Κ τ αφηνεις μολις εμφανιστει το σημα,ετσι; Πανω στο μετρημα ήρθε η απαντηση σου...χαχα το κοψα στα 27,8 δευτερα....λοιπον ολα οκ Δεν ξερω τι κολημα ειχε φαει...ξανακατεβασα το αρχείο της rom και την ξεζίπαρα και παλι και τωρα οκ μαλλον δεν ειχε κατεβει σωστα....Αλλα δυστυχώς τιποτα απο τα backup δεν δουλεψε τα περναω ολα ενα ενα ....χαθηκε το αρχείο δεν το βρίσκω ίσως με το wipe particion εξαφανίστηκε...Το ιδιο και το titanium αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Πανω στο μετρημα ήρθε η απαντηση σου...χαχα το κοψα στα 27,8 δευτερα....λοιπον ολα οκ Δεν ξερω τι κολημα ειχε φαει...ξανακατεβασα το αρχείο της rom και την ξεζίπαρα και παλι και τωρα οκ μαλλον δεν ειχε κατεβει σωστα....Αλλα δυστυχώς τιποτα απο τα backup δεν δουλεψε τα περναω ολα ενα ενα ....χαθηκε το αρχείο δεν το βρίσκω ίσως με το wipe particion εξαφανίστηκε...Το ιδιο και το titanium αρχείο. Εισαι βεβαιος;Δηλαδη στα αντιγραφα ασφαλειας δεν υπαρχει τιποτα; Κατεβασες το titanium και δεν εχει αρχειο backup; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εισαι βεβαιος;Δηλαδη στα αντιγραφα ασφαλειας δεν υπαρχει τιποτα; Κατεβασες το titanium και δεν εχει αρχειο backup; ε λογικό΄αφού τα 3 κουμπιά διαγράφουν εσωτερική μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juvesalonika Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εισαι βεβαιος;Δηλαδη στα αντιγραφα ασφαλειας δεν υπαρχει τιποτα; Κατεβασες το titanium και δεν εχει αρχειο backup; Εαν το ειχες αποθηκευσει στη εσωτερικη sd φυσικα και εξαφανιστηκε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εαν το ειχες αποθηκευσει στη εσωτερικη sd φυσικα και εξαφανιστηκε. λαθος παραθεση, στον gtok34 απαντησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εαν το ειχες αποθηκευσει στη εσωτερικη sd φυσικα και εξαφανιστηκε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λαθος παραθεση, στον gtok34 απαντησα δεν ξερω που γραφει το titanium δεν ξερω και αν εχει ρυθμιση να του λες να τα κανει τα backup στην καρτα....Τεσ πα δεν πειραζει τα εκανα ολα απο την αρχή ίσως καλύτερα ξεκαθαριζεις και καποιες παλιες εφαρμογές που σου ειναι αχρηστες πλεον.... ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts