Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή και η γρήγορη φόρτιση. Αλλά ρε παίδες θεωρώ το βασικό σημείο που χωλαίνουν τα smartphones σήμερα είναι κυρίως η αυτονομία και όχι τόσο η ταχύτητα φόρτισης.

Δεν χωλαίνουν καθόλου, έχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι αξιοπρεπέστατα πλέον.

Έχουμε και λέμε

5" Full HD

4 πυρήνες

GPU

GPS

5-6 σενσορες

3G/4G

WiFi

Camera

Για παίξτε με όλα αυτά σε ένα laptop ακόμα και σε ίδια οθόνη και πείτε μας πόσες ώρες βγάζετε :cool:

Παίζω με όλα αυτά, κυρίως data όλη μέρα ανοικτά σε 3G και το βράδυ έχω ~30% να δω τις ταινίες μου, τι άλλο να θελήσω; :confused:

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν χωλαίνουν καθόλου, έχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι αξιοπρεπέστατα πλέον.

Έχουμε και λέμε

5" Full HD

4 πυρήνες

GPU

GPS

5-6 σενσορες

3G/4G

WiFi

Camera

Για παίξτε με όλα αυτά σε ένα laptop ακόμα και σε ίδια οθόνη και πείτε μας πόσες ώρες βγάζετε :cool:

Παίζω με όλα αυτά, κυρίως data όλη μέρα ανοικτά σε 3G και το βράδυ έχω ~30% να δω τις ταινίες μου, τι άλλο να θελήσω; :confused:

Στο συγκεκριμένο smartphone φαίνεται να έχει γίνει καλή διαχείριση ενέργειας σε συνδυασμό με μεγάλη μπαταρία.

Και αν το συγκρίνεις με laptop δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.Αλλά από την άλλη,ποιος λέει πως τα laptop έχουν καλή αυτονομία.Μαύρο χάλι.Η επίδοση των μπαταριών υπολείπεται της ανάπτυξης των επιμέρους μερών μιάς φορητής συσκευής.

Νομίζω όμως πως ξεφεύγω από το θέμα του νήματος,οπότε σταματάω εδώ.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

2.5 ώρες για 3100 mah χωρίς κάποιο quick charge thing είναι πολλές; δηλαδή πόσο είναι το ικανοποιητικό;

Έχω καλομάθει με το G2 που φορτίζει σε κάτι παραπάνω από μιάμιση ώρα. Ακόμα και μισή ώρα να το βάλω για φόρτιση, φορτίζει αρκετά.

Βέβαια βλέπω ότι έχει πολύ καλή μπαταρία, αλλά θεωρώ εξίσου σημαντική και τη γρήγορη φόρτιση.

Έχω καλομάθει με το G2 που φορτίζει σε κάτι παραπάνω από μιάμιση ώρα. Ακόμα και μισή ώρα να το βάλω για φόρτιση, φορτίζει αρκετά.

Βέβαια βλέπω ότι έχει πολύ καλή μπαταρία, αλλά θεωρώ εξίσου σημαντική και τη γρήγορη φόρτιση.

Σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο αλλά από τη στιγμή που βγάζει σίγουρα τη μέρα το βράδυ μπορεί να μπει για φόρτιση οπότε καλύπτεται το κενό του quick charge. Ας ελπίσουμε στο επόμενο μοντέλο να βάλει κατι η HUAWEI.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Λοιπόν, κυκλοφόρησε στην Ινδία το H60-L04 που μάλλον είναι το H60-L03. Τώρα τι μας νοιάζει αυτό? Αυτές είναι μάλλον οι international εκδώσεις (που μάλλον θα έρθουν Ελλάδα) του Honor6 καθώς απ'οτι βλέπω το H60-L03 έχει προεγκατεστημενα τα GApps και default γλώσσα τα Αγγλικά. Στα bug report που έκανα μέσω HiCare (για facebook, GooglePlay Services κτλπ) η Huawei μου απάντησε πως οφείλονται στο ότι δεν έχω την international έκδοση του Honor6.

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

Λοιπόν, κυκλοφόρησε στην Ινδία το H60-L04 που μάλλον είναι το H60-L03. Τώρα τι μας νοιάζει αυτό? Αυτές είναι μάλλον οι international εκδώσεις (που μάλλον θα έρθουν Ελλάδα) του Honor6 καθώς απ'οτι βλέπω το H60-L03 έχει προεγκατεστημενα τα GApps και default γλώσσα τα Αγγλικά. Στα bug report που έκανα μέσω HiCare (για facebook, GooglePlay Services κτλπ) η Huawei μου απάντησε πως οφείλονται στο ότι δεν έχω την international έκδοση του Honor6.

Γνωρίζεις αν είναι με μία η δύο κάρτες sim?

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Γνωρίζεις αν είναι με μία η δύο κάρτες sim?

Δυστυχώς για εμάς με τα H60-L02 είναι single-sim

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

Δυστυχώς για εμάς με τα H60-L02 είναι single-sim

Οπότε η αγορά για dual sim είναι μονόδρομος.

Να σε ρωτήσω. Τα bugs στα οποία αναφερεσαι , διορθώνονται;

Οπότε η αγορά για dual sim είναι μονόδρομος.

Να σε ρωτήσω. Τα bugs στα οποία αναφερεσαι , διορθώνονται;

Ίσως τα διορθώσουν στην Official EMUI3.0 τέλη του μήνα ή με international ROM.

Στην 609 που είμαι δεν έχω βρει τρόπο.

Ίσως τα διορθώσουν στην Official EMUI3.0 τέλη του μήνα ή με international ROM.

Στην 609 που είμαι δεν έχω βρει τρόπο.

Σε ευχαριστώ. Αναμονή, λοιπόν

Πάντως η ελληνική σελίδα της Huawei στο facebook ανέφερε ότι δεν θα έρθει το Honor 6 στην Ευρώπη! :( Και τελικά (συγγνώμη αν έχει αναλυθεί προηγουμένως) το Honor 6 τι είδους προστασία οθόνης παρέχει? Έχει gorilla glass ή κάτι ανάλογο? Ευχαριστώ... Edited by camerakias

Πάντως η ελληνική σελίδα της Huawei στο facebook ανέφερε ότι δεν θα έρθει το Honor 6 στην Ευρώπη! :( Και τελικά (συγγνώμη αν έχει αναλυθεί προηγουμένως) το Honor 6 τι είδους προστασία οθόνης παρέχει? Έχει gorilla glass ή κάτι ανάλογο? Ευχαριστώ...

Ναι έχει 3 αν θυμάμαι καλά στο μπροστά πάνελ . Το έχω από τέλη Αυγούστου άμα θυμάμαι καλά χωρίς μεμβράνη ή tempered glass και δεν έχω τη παραμικρή γρατσουνια.

Πάντως η ελληνική σελίδα της Huawei στο facebook ανέφερε ότι δεν θα έρθει το Honor 6 στην Ευρώπη! :( Και τελικά (συγγνώμη αν έχει αναλυθεί προηγουμένως) το Honor 6 τι είδους προστασία οθόνης παρέχει? Έχει gorilla glass ή κάτι ανάλογο? Ευχαριστώ...

Gorilla glass 3 οπως αναφαίρεται πριν :)

Ρε παιδιά κοντεύω να σκάσω!

Θέλω να πάρω το τηλέφωνο και μιλούσα με την Σελινα απο το vickmall το κατα τα άλλα όπως αναφερουν όλοι πιο αξιοπιστο μαγαζι!Την ρώτησα 150 φορες το ίδιο πραγμα και όλο μου μασούσε τα λόγια και μου έλεγε μπουρδες για την εγγύηση στην Κινα!

Την ρωτουσα σε περιπτωση που το τηλεφωνο παθει κατι, χωρις να φταιω εγω αλλα να ειναι κατασκευαστικο το θεμα,ενω ειμαι μεσα στον χρονο της εγγυησης και πχ το στελνουν το κινητο στον κατασκευαστη και τους πει οτι το κοστος επισκευης ειναι μεγαλο και δεν συμφερει η επισκευη,τι θα κανουν?ολο μου ελεγε οτι θα πρεπει εγω να αποφασίσω αν θα πρεπει να πληρωσω τα εξοδα!!!!!!!!Την επρηξα αλλα όλο το ίδιο μου έλεγε!!!

Μου λεει ετσι ειναι η εγγύηση σε όλα τα μαγαζιά στην Κινα!!!

Ισχύει κάτι τετοιο να μην σπαταλάω άδικα τον χρόνο μου και με άλλα Κινεζικα μαγαζια?

Ericsson T28/Nokia8210/Nokia6600/Sony Ericsson k800i/Nokia N95/ Samsung Galaxy Sii/Huawei Honor 6:D

Θέλω να πάρω το τηλέφωνο και μιλούσα με την Σελινα απο το vickmall το κατα τα άλλα όπως αναφερουν όλοι πιο αξιοπιστο μαγαζι!Την ρώτησα 150 φορες το ίδιο πραγμα και όλο μου μασούσε τα λόγια και μου έλεγε μπουρδες για την εγγύηση στην Κινα!

Την ρωτουσα σε περιπτωση που το τηλεφωνο παθει κατι, χωρις να φταιω εγω αλλα να ειναι κατασκευαστικο το θεμα,ενω ειμαι μεσα στον χρονο της εγγυησης και πχ το στελνουν το κινητο στον κατασκευαστη και τους πει οτι το κοστος επισκευης ειναι μεγαλο και δεν συμφερει η επισκευη,τι θα κανουν?ολο μου ελεγε οτι θα πρεπει εγω να αποφασίσω αν θα πρεπει να πληρωσω τα εξοδα!!!!!!!!Την επρηξα αλλα όλο το ίδιο μου έλεγε!!!

Ισχύει κάτι τετοιο να μην σπαταλάω άδικα τον χρόνο μου και με άλλα Κινεζικα μαγαζια?

Εγώ έχω αποφασίσει πως η εγγύηση από Κίνα δεν ισχύει απλά, και το έχω στο νου μου όταν αγοράζω για μένα και για γνωστούς μου. Η εγγύηση από τα μαγαζιά αυτά (κατά την πλειονότητα τους) είναι ότι σου κάτσει. Γι'αυτό αγοράζω επώνυμες μάρκες Huawei, ZTE, Lenovo και Xiaomi για να έχω τουλάχιστον ένα στανταρ στην ποιότητα και γι'αυτό είμαι μακριά από Zopo, THL και άλλες δευτεροτρίτες κατασκευάστριες (?) εταιρίες.

Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το τοπικ και οι περισσότεροι αναφέρετε ότι δεν χρειάζεται root. Με τις διαφημίσεις σε διάφορες εφαρμογές τι κάνετε; Και με εφαρμογές που θελουν root; Υπάρχει κάποια λύση;

Άμα σε ενοχλούν οι διαφημίσεις αγόρασε την εφαρμογή να στηρίξεις και τον developer έτσι έχω κάνει εγώ και δεν ασχολούμαι με adaway και διάφορα άλλα τέτοια τεχνάσματα, έτσι έχω απαιτήσεις από τον εκάστοτε developer. Παράδειγμα η εφαρμογή Deliveries που μετά από παρότρυνσή μου πρόσθεσε εκτός από ELTA/ELTA Courrier, τις εταιρίες ΓΕΝ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, Speedex και ACS. Όσον αφορά τις εφαρμογές που απαιτούν root προς το παρών δεν χρησιμοποιώ καμία, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Οι εγγύηση έτσι δουλεύει, το στέλνεις πίσω με δικά σου έξοδα (γύρω στα 10 ευρό γιατί το θέλουν κ συστημένο). Πολλές φορές δεν συμφέρει (ανάλογα και τη ζημιά) ή το φτιάχνεις μόνος σου ή το πας σε κάποιο συνοικιακό, γιατί το πήγαινε έλα μπορεί να σου πάρει 3-4 μήνες.

Άμα σε ενοχλούν οι διαφημίσεις αγόρασε την εφαρμογή να στηρίξεις και τον developer έτσι έχω κάνει εγώ και δεν ασχολούμαι με adaway και διάφορα άλλα τέτοια τεχνάσματα, έτσι έχω απαιτήσεις από τον εκάστοτε developer. Παράδειγμα η εφαρμογή Deliveries που μετά από παρότρυνσή μου πρόσθεσε εκτός από ELTA/ELTA Courrier, τις εταιρίες ΓΕΝ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, Speedex και ACS. Όσον αφορά τις εφαρμογές που απαιτούν root προς το παρών δεν χρησιμοποιώ καμία, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Υπάρχουν και εφαρμογές όμως η οποίες εκτός του ότι δεν πωλούνται έχουν διαφημίσεις.

Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το τοπικ και οι περισσότεροι αναφέρετε ότι δεν χρειάζεται root. Με τις διαφημίσεις σε διάφορες εφαρμογές τι κάνετε; Και με εφαρμογές που θελουν root; Υπάρχει κάποια λύση;

Τις κατεβάζεις σπασμένες ή απλά κάνεις root και ξεμπερδεύεις δεν βρίσκω λόγο να μην rootαρεις.

Edited by VirusPlus

Σε περίπτωση root μόνο το ota δεν δουλεύει, σωστα;

Μεσω υπολογιστή του περνάς οτι θες; Όπως το iTunes?

Δουλεύουν τα ΟΤΑ κανονικά.

Αν ξεκλειδωσεις τον bootloader? Περίπλοκο μου φάνηκε.

Τα ΟΤΑ δουλεύουν και με ξεκλείδωτο bootloader και με root και με CWM.

Άπλα άμα έχεις CWM δεν μπορείς να τα εγκαταστησεις.

Έχω γράψει ενα guide εδώ και έχω κάνει και ένα tool. Δεν είναι τόσο περίπλοκο κατ'εμε...

Αν ξεκλειδωσεις τον bootloader? Περίπλοκο μου φάνηκε.

Αν σου ανοίξει η κινεζική σελίδα για τον κωδικό του bootloader, είναι όλα δύο λεπτά υπόθεση