Jump to content

CoolPad 7320

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια τσεκαρετε οσοι το εχετε τι παιζει με το κενο ασφαλειας e mail κλπ. τι γινεται!!!!! εχω παραγειλει ενα και ειμαι ετοιμος για αλλα δυο.ειναι σοβαροτατο το θεμα.οποιος γνωριζει ας γραψει σχετικα!! δεν το εχω ξανακουσει σε αλλη συσκευη αυτο.δηλαδη οτι κωδικους κλπ. εχουμε στο τηλ.μπορει να αντιγταφονται η να παρακολουθουνται?? τι ακριβως γινεται?!!!

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια τσεκαρετε οσοι το εχετε τι παιζει με το κενο ασφαλειας e mail κλπ. τι γινεται!!!!! εχω παραγειλει ενα και ειμαι ετοιμος για αλλα δυο.ειναι σοβαροτατο το θεμα.οποιος γνωριζει ας γραψει σχετικα!! δεν το εχω ξανακουσει σε αλλη συσκευη αυτο.δηλαδη οτι κωδικους κλπ. εχουμε στο τηλ.μπορει να αντιγταφονται η να παρακολουθουνται?? τι ακριβως γινεται?!!!

Καλημέρα.:)

Bασικά για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέμα έχει προκύψει με το email... Εγώ πάντως προσπάθησα να σετάρω 3 email που έχω (2 από πανεπιστήμιο και ένα από Outlook) με τον built in client και δεν μπορούσα... Ωστόσο νομίζω ότι απλά δεν έβρισκε τις σωστές ρυθμίσεις γιατί κάτι ανάλογο μου συνέβαινε και σε άλλα κινητά με τον default client του Android και ήθελε να παίξω με τις ρυθμίσεις για να τα σετάρω... Χθες έβαλα έναν client που βρήκα κατά τύχη στο Store, myemail νομίζω λεγεται, ο οποίος έχει εξαιρετικό gui btw και σέταρα και τα 3 email άμεσα και δουλεύουν άψογα με πολύ άμεσες ειδοποιήσεις μάλιστα... Τώρα τι να πω... Αν μιλάμε για κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν έχω καταλάβει, ας απαντήσει κάποιος πιο εγγυημένα...

Επίσης παιδιά, χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή του Τwitter; Αν ναι, έχει κάποιο θέμα; Γιατί σε μένα την πρώτη φορά που την έτρεξα, δούλευε κανονικά αλλά από εκεί και πέρα με το που την ξεκινάω crash-άρει στο ξεκίνημα, χωρίς να ανοίγει καν... Επίσης στο Store μου την βγάζει προς εγκατάσταση δηλ. ως μη installed, αλλά άμα πάω να την κάνω install από εκεί μου βγάζει ένα error για "duplicate authority" ή κάτι τέτοιο anyway... Αν έχει κανείς καμιά ιδέα, ας μου πει.

Τέλος δοκίμασε κανείς το GPS τελικά; Eγώ το δοκίμασα χθες με το RunKeeper και χωρίς data και ενώ βρήκε σήμα, σχεδόν αμέσως, δεν ξέρω, για κάποιο λόγο πάντως, δεν "έγραφε" σωστά τη διαδρομή... Εννοώ δηλ. απόσταση 100 μέτρων παίζει να την εμφάνιζε 400 π.χ. Δεν ξέρω παίζει να ναι και bug του RunKeeper ή να ναι θέμα επειδή δεν είχα ίντερνετ... Θα περάσω κάνα Igo με χάρτες για πλοήγηση που δε χρειάζεται data, να τσεκάρω και από εκεί.

Edited by SpyrosR

Δοκίμασε με το Vroot......στο 4PDA με αυτό το ρουτάρουν

Εχει χαθει η επιλογη για προγραμματιστες απο το μενου των ρυθμισεων (μαλλον εγω εκανα κατι λαθος την πρωτη φορα που το συνδεσα...)

Οποτε δεν μπαινει με την συνδεση σε debugging mode, ουτε μου βγαζει επιλογη.

Υπαρχει τροπος επαναφορας της επιλογης?

edit

Εβγαλα ακρη με ενα apk

Edited by dalamaidis
:hunter:

To έλυσα τελικά το πρόβλημα με το Twitter που είχα αναφέρει πιο πάνω... Το root-αρα με root genius (δούλεψε μετά από 2-3 προσπάθειες) και αφαίρεσα το Twitter που είχε εγκατεστημένο (καθώς και κάτι άλλες κινεζιές πόκερ και κάτι τέτοια), έκανα install την τελευταία έκδοση από το Store και δουλεύει άψογα. :D

Είναι παλιό το cpanel και δεν εχει αυτές τις επιλογές...

Μόλις (ελπίζω σύντομα) έρθει το δικό μου θα σας έχω νέα για το θέμα.

παιδια σας ενημερωνω πως εβαλα την ρωσικη ρομ που ειχε ποσταρει νωριτερα καποιος φιλος απο εδω, αλλα δεν την κρατησα πανω απο 5 λεπτα... εχει μονο ρωσικα αγγλικα κ κινεζικα κατ αρχην και μοιαζει αρκετα εως ιδια με την original . μονο κατι ωραια widgets ειχε αλλα... κατα ταλλα .. τιποτα που αξιζει να δοκιμασετε. παντως το touch recovery τα σπαει. ρουτ μονιμο δεν καταφερα. μονο περιστασιακο(μεχρι νεου μπουτ) με το rootgenious. με το vroot δεν τοκανε καν. θα ξαναδοκιμασω. εσεις εχετε ρουταρει μονιμα? κ πως? ααααα!!! σημαντικο.. σε εσας κανει force close οταν πηγαινεις στο "χρηση δεδομενων" ??? εμενα παντα...

παιδια σας ενημερωνω πως εβαλα την ρωσικη ρομ που ειχε ποσταρει νωριτερα καποιος φιλος απο εδω, αλλα δεν την κρατησα πανω απο 5 λεπτα... εχει μονο ρωσικα αγγλικα κ κινεζικα κατ αρχην και μοιαζει αρκετα εως ιδια με την original . μονο κατι ωραια widgets ειχε αλλα... κατα ταλλα .. τιποτα που αξιζει να δοκιμασετε. παντως το touch recovery τα σπαει. ρουτ μονιμο δεν καταφερα. μονο περιστασιακο(μεχρι νεου μπουτ) με το rootgenious. με το vroot δεν τοκανε καν. θα ξαναδοκιμασω. εσεις εχετε ρουταρει μονιμα? κ πως? ααααα!!! σημαντικο.. σε εσας κανει force close οταν πηγαινεις στο "χρηση δεδομενων" ??? εμενα παντα...

Καλημέρα.

Eπιβεβαιώνω και εγώ αυτό που λες για το μόνιμο root. Το έκανα χθες με root genius, αφαίρεσα και κάποια πράγματα και τώρα μόλις το έκανα reboot και μου λέει οτι δεν είναι rooted.

Όσον αφορά το force close, εμένα μου το έβγαζε στο Twitter που είπα και παραπάνω και τώρα μου το βγάζει όποτε ανοίγω Google Maps, μετά από κάνα-δυο λεπτά...

Επίσης, έχεις δοκιμάσει το GPS; Αν ναι, σου δουλεύει κανονικά;

Ευχαριστώ. :)

Edited by SpyrosR

Root κανει και το root genious, απλα θελει 2-3 προσπαθειες, γιατι την πρωτη κανει μισο root..

Nαι και μένα μετά από 2-3 προσπάθειες το έκανε root, το root genius... Aπλά σε μένα προσωπικά το root δεν ήταν μόνιμο... Μόλις έκανα reboot το τηλ., μου το έβγαζε ως unrooted... ;)

Root κανει και το root genious, απλα θελει 2-3 προσπαθειες, γιατι την πρωτη κανει μισο root..

για το root genius μιλαμε ολοι αποτι βλεπεις και εισαι ο μονος που δηλωνει πως πετυχε μονιμο ρουτ. ποιες 2-3? 15 προσπαθειες εκανα κ μισες και ολοκληρες. στο 28% κανει restart και μετα αλλες 2-3 μεχρι το 100% στο οποιο δεν πηγε την πρωτη φορα. εισαι σιγουρος πως εισαι μονιμα ρουτ? και μετα απο power off-on ? γιατι δε γινεται σε μας? και droid tools δοκιμασα, και v-root, και e-root... μονο τη ριζα της λεμονιας μου δε δοκιμασα... αντε ρε developers!!!

p.s : μηπως το restart που κανει ... ειναι αμυνα για να μη γινει ροοτ? ή μηπως στο boot ξανα ρουταρεται μονο του με καποια εφαρμογη του system? θα το σακατεψω... θα κανω ημιμονιμο ρουτ και με ενα ρουτ explorer θα αρχισω να πετσοκοβω.... εχω backup.. χαχαχαχα

Edited by galaxy_singer

για το root genius μιλαμε ολοι αποτι βλεπεις και εισαι ο μονος που δηλωνει πως πετυχε μονιμο ρουτ. ποιες 2-3? 15 προσπαθειες εκανα κ μισες και ολοκληρες. στο 28% κανει restart και μετα αλλες 2-3 μεχρι το 100% στο οποιο δεν πηγε την πρωτη φορα. εισαι σιγουρος πως εισαι μονιμα ρουτ? και μετα απο power off-on ? γιατι δε γινεται σε μας? και droid tools δοκιμασα, και v-root, και e-root... μονο τη ριζα της λεμονιας μου δε δοκιμασα... αντε ρε developers!!!

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα... 28% την πρώτη φορά και restart και μετά από την αρχή πάλι και done, αλλά οχι μόνιμο root...

Αnyway, εγώ γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητάκι, πάει σφαίρα κλπ και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να βγει μια αξιοπρεπής rom (γιατί πιστεύω θα ασχοληθεί κόσμος μαζί του), που θα λύνει τα μικροπροβληματάκια που υπάρχουν... ;)

Edited by SpyrosR

Κατι ειχα κανει και με το Kingo, αλλα το root σιγουρα ηταν μονιμο, το θυμαμαι γιατι δοκιμασα root-checker και εβγαλε congratulations. Και κρατησε και μετα το reboot , γιατι πηρε και το calibration menu για τον proximity, που πιο πριν δεν εμπαινε με τιποτα.

τι εγινε παιδια καμια απαντηση για το προβλημα με το κενο ασφαλειας που αναφερθηκε πιο πανω!! η μηπως εκανε λαθος ο φιλος που το εγραψε τελικα!!! δεν βλεπω καποιος αλλος να βρηκε προβλημα!!

τι εγινε παιδια καμια απαντηση για το προβλημα με το κενο ασφαλειας που αναφερθηκε πιο πανω!! η μηπως εκανε λαθος ο φιλος που το εγραψε τελικα!!! δεν βλεπω καποιος αλλος να βρηκε προβλημα!!

Nαι παιδιά ας απαντήσει και κανείς άλλος για αυτό το θέμα, καθώς και για το GPS... :)

Edited by SpyrosR

Tο κινητό το έχει παραγγείλει φίλος μου.Λογικά θα το έχω στα χέρια μου και θα το παλέψω να του βάλω την κλασσική aosp android rom άλλων mtk6592 πχ απο κάποιο thl.Ελπίζω η "εγχείρηση" να πετύχει..

ενοεις να κανεις port καποια rom απο αλλο?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Nαι αυτό εννοώ.Λίγο που είδα τα αρχεία απο τις ρομ στο ρωσσικό φόρουμ και γενικά απο άλλα mtk6592 τηλέφωνα είναι στο κλασσικό mtk στυλ που έχουμε δει και στα mtk6589 και ελπίζω ότι το port θα πετύχει

Nαι αυτό εννοώ.Λίγο που είδα τα αρχεία απο τις ρομ στο ρωσσικό φόρουμ και γενικά απο άλλα mtk6592 τηλέφωνα είναι στο κλασσικό mtk στυλ που έχουμε δει και στα mtk6589 και ελπίζω ότι το port θα πετύχει

Αντε Χρηστο με το καλο να μας φτιαξεις.........:)

Εγω ανευ απροοπτου παραλαμβανω αυριο, το βραδακυ θα σας ενημερωσω για GPS 100%.

CWM recovery εχει βρει ή δοκιμασει κανενας καποιο που να δουλευει?

Χωρις αυτο δεν παμε βημα παρακατω.........

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Nαι παιδιά ας απαντήσει και κανείς άλλος για αυτό το θέμα, καθώς και για το GPS... :)

Πέρασα σήμερα το Igo Primo με χάρτες και δοκίμασα GPS εν κινήσει... Άψογα δούλευε για όση ώρα το χρησιμοποίησα... Ακριβέστατο και χωρίς κανένα κόλλημα... :)

Αντε Χρηστο με το καλο να μας φτιαξεις.........:)

Εγω ανευ απροοπτου παραλαμβανω αυριο, το βραδακυ θα σας ενημερωσω για GPS 100%.

CWM recovery εχει βρει ή δοκιμασει κανενας καποιο που να δουλευει?

Χωρις αυτο δεν παμε βημα παρακατω.........

παρε recovery να εχεις !!! http://click.xda-developers.com/api/click?format=go&jsonp=vglnk_jsonp_140598221860510&key=f0a7f91912ae2b52e0700f73990eb321&libId=84d7de05-b7fd-43d9-b363-79e4d20efd33&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fandroid%2Fhelp%2Fhow-install-cwm-twrp-coolpad-7320-t2813467&v=1&out=http%3A%2F%2Fd-h.st%2FFuV&ref=https%3A%2F%2Fwww.google.gr%2F&title=%5BQ%5D%20How%20can%20i%20install%20cwm%20or%20twrp%20on%20Coolpad%E2%80%A6%20%7C%20Android%20%7C%20XDA%20Forum&txt=http%3A%2F%2Fd-h.st%2FFuV

προσοχη ! πατα στο μικροτερο DOWNLOAD με μαυρο φοντο. δουλευουν μια χαρα κ τα δυο. το touch carliv βεβαια θα βαλεις. το αλλο ειναι το stock

Edited by galaxy_singer

Τελικα το παχος του κινητου είναι οντως 7,9 χιλιοστα οπως αναγράφεται παντου?

Και τι συμπερασμα σε γενικες γραμμες εχετε για την μπαταρια του?

Τελικα το παχος του κινητου είναι οντως 7,9 χιλιοστα οπως αναγράφεται παντου?

Και τι συμπερασμα σε γενικες γραμμες εχετε για την μπαταρια του?

το κινητο κατ αρχην ειναι σε αλλο επιπεδο... ειναι για αφεντικα, οπως το λεω εγω. ειναι απιστευτα ψαρωτικο κ φαινεται με τη μια ! κανεις μπαμ ! πως αλλιως να στο πω. σε σεβονται. το παχος τοσο πρεπει να ειναι . δεν το μετρησα αλλα ειναι οντως λεπτο. για μενα ειναι τελειο το παχος του. με τη θηκη που κλεινει απο πανω MOFI ειναι πρωτη μουρη. το παχαινει βεβαια αλλα σε κανονικο επιπεδο . η μπαταρια φορτιζει στρωτα, ξεφορτιζει στρωτα και μετα απο πρωτη φορτιση που το εχω τωρα κρατησε 22 ωρες και εχει ακομα 30% . το φωρτιζει βεβαια τωρα αλλα αποτι βλεπω ειναι πολυ καλη. και ολα αυτα σκαλιζοντας το συνεχεια..... ανοιχτο 3τζι καμια ωρα, ισως κ παραπανω, φωτεινοτητα τερμα τη μερα κ καθε λιγο κ λιγακι ... το αναβω. ετσι απλα για να δω την οθονη. η οθονη πρεπει να ειναι η καλυτερη ips που υπαρχει. αν κ 5,5 ιντσες και hd, εχει καλο contrast, ζωντανα χρωματα και γενικα απολαυση ... οπως προειπωθηκε.... δεν περιγραφω αλλο... το μονο που λειπει ειναι μια σωστη ρομ να διορθωθουνε ψιλομαλ....λες... αυτα. α και gps κλειδωνει ευκολα . τωρα πεταω το χαρτη της ελλαδος . αυριο θα εχει οδηγηση. παω να δω καμια σειρα τωρα κ τα λεμε