arisg90 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Εγω παρηγγειλα αυτη http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2014-Newest-Ultra-Mofi-Flip-PU-Leather-Case-For-Coolpad-7320-Mobile-Phone-Case/1833098121.html Γενικα για θηκες flip cover εμπιστευομαι Αliexpress.Ειναι πολυ φθηνες και εχουν tracking number. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Τελικά το τσίμπησα και εγώ. Ας ελπίσουμε να βγει καλό σαν το F1... Έχει βρει κανένας screen protector με tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ysintos Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 ... Έχει βρει κανένας screen protector με tempered glass? Αν και ακόμα το περιμένω, κοίταξα και δεν βρήκα κάτι. αν βρει κάποιος ας μας πει... Παράθεση http://www.imagemag.gr/ http://www.mykarta.gr/ http://www.myprosklisi.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trollwalker Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Λοιπον εγω το εχω το κινητο αυτο και μπορω να πω οτι ειμαι υπερευχαριστημενος!! για τα λεφτα του ειναι οτι πρεπει! 1gb ραμ ειναι αρκετο μπορω να πω και μπορεις να κανεις και swap απο την Memory stick γυρω στο 1 gb οποτε ειναι σαν να εχει 2gb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Λοιπον εγω το εχω το κινητο αυτο και μπορω να πω οτι ειμαι υπερευχαριστημενος!! για τα λεφτα του ειναι οτι πρεπει! 1gb ραμ ειναι αρκετο μπορω να πω και μπορεις να κανεις και swap απο την Memory stick γυρω στο 1 gb οποτε ειναι σαν να εχει 2gb! Για πες μας περισσότερες λεπτομέρειες... Μπαταρία, οθόνη, αν έχει lag, κάμερα, κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimigar Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Λοιπον εγω το εχω το κινητο αυτο και μπορω να πω οτι ειμαι υπερευχαριστημενος!! για τα λεφτα του ειναι οτι πρεπει! 1gb ραμ ειναι αρκετο μπορω να πω και μπορεις να κανεις και swap απο την Memory stick γυρω στο 1 gb οποτε ειναι σαν να εχει 2gb! Ναι όπως λέει και ο kobi, μη μας κρατάς σε αγωνία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Λοιπον εγω το εχω το κινητο αυτο και μπορω να πω οτι ειμαι υπερευχαριστημενος!! για τα λεφτα του ειναι οτι πρεπει! 1gb ραμ ειναι αρκετο μπορω να πω και μπορεις να κανεις και swap απο την Memory stick γυρω στο 1 gb οποτε ειναι σαν να εχει 2gb! Πως κάνεις swap? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ο φίλος trollwaker μάλλον τρολαρει.... ;) Όσο για swap, νομίζω ότι γίνεται αν ετοιμάσεις μια sd για extra partition με link2sd. Φυσικά αυτός ο τρόπος δεν αυξάνει την ram, αλλά το εσωτερικό partition για να βάζεις περισσότερες εφαρμογές. Για πες μας περισσότερες λεπτομέρειες... Μπαταρία, οθόνη, αν έχει lag, κάμερα, κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ο φίλος trollwaker μάλλον τρολαρει.... ;) To πλέον πιθανό... Το λέει και το username του εξάλλου και έχει μόλις ένα ποστ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 παιδια απο gps τι να λεει ξερει κανεις/? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 παιδια απο gps τι να λεει ξερει κανεις/? Mάλλον κανείς από εδώ, δεν πρέπει να έχει παραλάβει ακόμα... Οπότε περιμένουμε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 παιδια απο gps τι να λεει ξερει κανεις/? Στο ρώσικο site 4pda λένε ότι κλειδώνει σε 10 δευτ. χωρίς ίντερνετ.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos201074 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 αλλες πληροφορίες έχετε βρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 αλλες πληροφορίες έχετε βρει? Στο site που ανέφερε από πάνω ο φίλος, από μια ματιά που έριξα, έχουν παραλάβει μερικοί και έχουν γράψει εντυπώσεις... Τσεκαρέ το με Google translate... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 βαλτε με στη λιστα αναμονης τριων 7320! ελπιζω να μην παρω τα τρια μου βεβαια αλλα το κινητο ηταν γλυκακι. το μονο που μαλλον δε θα μαρεσει ειναι να βλεπω μεσ στη μουρη μου θελω δε θελω το coolpad, το logo που εχει στην προσοψη... σε 2 βδομαδες θα ταχω. τοχει παρει κανεις με ems ή θαμαι ο πρωτος που θα το παρει (σταληθεια ) απο δω ?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Κανενα 2-3 review που ειδα εστω και στα Ρωσικα:lol: το τηλεφωνο τα πηγαινει πολυ καλα σε ολα του, τωρα απομενει να το δουμε και στην πραξη αυτο.:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 παιδια το παρελαβε κανενας?Η μηπως κοντεβει κανενας να το παραλαβει?εμενα εχει ακομα δρομο. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 βαλτε με στη λιστα αναμονης τριων 7320! ελπιζω να μην παρω τα τρια μου βεβαια αλλα το κινητο ηταν γλυκακι. το μονο που μαλλον δε θα μαρεσει ειναι να βλεπω μεσ στη μουρη μου θελω δε θελω το coolpad, το logo που εχει στην προσοψη... σε 2 βδομαδες θα ταχω. τοχει παρει κανεις με ems ή θαμαι ο πρωτος που θα το παρει (σταληθεια ) απο δω ?:p :lol: τολμησες 3 τεμαχια με τη μια, σε νεα συσκευη ρε θηριο? :p παντως το ιδιο ειχα σκεφτει κι εγω οταν το ειδα πρωτη φορα. το logo μες στη μουρη Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Από σέρβις τι παίζει? Αν χαλάσει που το στέλνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Από σέρβις τι παίζει? Αν χαλάσει που το στέλνεις? η coolpad εχει service στην ελλαδα arvatto νομιζω.Τωρα αν για εγγυηση το στελνεις εκει δεν ξερω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 η coolpad εχει service στην ελλαδα arvatto νομιζω.Τωρα αν για εγγυηση το στελνεις εκει δεν ξερω. Για εγγύηση ναι.. Αλλά σέρβις; Αναλαμβανουν όντως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 δηλαδη πες οτι παθει κατι το αναλαμβανουν στην εγγυηση εχει ρωτησει κανεις? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) δηλαδη πες οτι παθει κατι το αναλαμβανουν στην εγγυηση εχει ρωτησει κανεις? Αποκλείεται να καλύπτουν εγγύηση εδώ. Αλλά και το σέρβις μου φαίνεται δύσκολο .μακάρι πάντως, να μην εξαρτάται κανείς από το κάθε "μαγαζάκι" με το μάστορα Edited July 9, 2014 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Δηλαδή άμα χαλάσει πρέπει αναγκαστικά να το στείλεις Κίνα? Ακόμα κι αν θες να πληρώσεις δεν φτιάχνεται εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Αποκλείεται να καλύπτουν εγγύηση εδώ. Αλλά και το σέρβις μου φαίνεται δύσκολο .μακάρι πάντως, να μην εξαρτάται κανείς από το κάθε "μαγαζάκι" με το μάστορα δες εδω κι αν θες παρε τηλ. και ρωτα http://www.coolpad.com/en/service.html Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts