ysintos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 το κινητο κατ αρχην ειναι σε αλλο επιπεδο... ειναι για αφεντικα, οπως το λεω εγω. ειναι απιστευτα ψαρωτικο κ φαινεται με τη μια ! κανεις μπαμ ! πως αλλιως να στο πω. σε σεβονται. το παχος τοσο πρεπει να ειναι . δεν το μετρησα αλλα ειναι οντως λεπτο. για μενα ειναι τελειο το παχος του. με τη θηκη που κλεινει απο πανω MOFI ειναι πρωτη μουρη. το παχαινει βεβαια αλλα σε κανονικο επιπεδο . η μπαταρια φορτιζει στρωτα, ξεφορτιζει στρωτα και μετα απο πρωτη φορτιση που το εχω τωρα κρατησε 22 ωρες και εχει ακομα 30% . το φωρτιζει βεβαια τωρα αλλα αποτι βλεπω ειναι πολυ καλη. και ολα αυτα σκαλιζοντας το συνεχεια..... ανοιχτο 3τζι καμια ωρα, ισως κ παραπανω, φωτεινοτητα τερμα τη μερα κ καθε λιγο κ λιγακι ... το αναβω. ετσι απλα για να δω την οθονη. η οθονη πρεπει να ειναι η καλυτερη ips που υπαρχει. αν κ 5,5 ιντσες και hd, εχει καλο contrast, ζωντανα χρωματα και γενικα απολαυση ... οπως προειπωθηκε.... δεν περιγραφω αλλο... το μονο που λειπει ειναι μια σωστη ρομ να διορθωθουνε ψιλομαλ....λες... αυτα. α και gps κλειδωνει ευκολα . τωρα πεταω το χαρτη της ελλαδος . αυριο θα εχει οδηγηση. παω να δω καμια σειρα τωρα κ τα λεμε Θα πεθάνω !!! Έχει γίνει dispatched από 11 Ιουλίου και ακόμα δεν έφτασε Ελ. Βενιζέλος !!! Τι κάνουν αυτοί στη Singapore ρεεεεεεεεεεεεεε !!! Παράθεση http://www.imagemag.gr/ http://www.mykarta.gr/ http://www.myprosklisi.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos201074 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Θα πεθάνω !!! Έχει γίνει dispatched από 11 Ιουλίου και ακόμα δεν έφτασε Ελ. Βενιζέλος !!! Τι κάνουν αυτοί στη Singapore ρεεεεεεεεεεεεεε !!! καλα συντοποιτη μην αγχωνεσαι το δικο μου ειναι dispatched απο 3-7 και ανοιχτηκε ο σακκος στο βενιζελος 18/7 .19/7 κλεισιμο ips αεροδρομιου και ακομα δεν εχω παραλαβει.....περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 καλα συντοποιτη μην αγχωνεσαι το δικο μου ειναι dispatched απο 3-7 και ανοιχτηκε ο σακκος στο βενιζελος 18/7 .19/7 κλεισιμο ips αεροδρομιου και ακομα δεν εχω παραλαβει.....περιμενω Καλα εκει στο Ελ. Βεν. πρεπει να τον ψιλοκοιμουνται αβερτα κουβερτα μαλλον. Μια απο τα ιδια, δες εδω>>>>>> ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 07-07-2014 13:43 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-07-2014 06:21 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 18-07-2014 12:03 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ):rocket: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ηρθε ειδοποίηση σήμερα. Αύριο παραλαμβάνω. Για να δούμε τι σόι κινητό είναι κι αυτό. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Επιτέλους ήρθε και το δικό μου (πήγα και το πήρα από τη Μ.Δ.). Το τηλ είναι πολύ ποιοτικό και η οθόνη του πολύ καλή. Έχω μερικές ερωτήσεις για τους κατόχους: 1. Δεν μπόρεσα να κάνω ροοτ με το kingo και απέτυχα στο μόνιμο ροοτ με v-root. Έχουμε βρει κάποια άλλη λύση? 2. Το κινητό ήρθε με CoolLife UI 5.0 και όχι με 5.5 που βλέπω στα βίντεο. Το build είναι το 4.2.035.P2.170429.7320. To κινητό ήρθε από vickmall με multi. Στο site έχει μια ρομ 028, αλλά δεν ξέρω αν είναι ίδια με αυτή που φοράω.... 3. Έχει βάλει κανένας την 028 και αν ναι, πως? http://www.yulong.com/product/product/product/load.html?productBO.product.id=6402&productBO.menuId=30 4. Δεν μπορώ να βρω MTP drivers και δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό στο PC. Δοκίμασα σε win 7 64 και win 8.1 64. 5. O mail client που έχει μου είναι άχρηστος. Δεν συνδέετε με λογαριασμό microsoft365. Τα email τα παίρνω και με άλλους client, αλλά θέλω και το calendar/contacts που έχω όταν συνδέω τον κλασσικό android email client. Έχει δοκιμάσει κανένας να τον κάνει port? Αν δεν μπορέσω να λύσω όλα τα παραπάνω, δεν μπορώ να το έχω σαν κύριο κινητό και θα παραμείνω με το S3. Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παρέλαβα κι εγω για έναν φίλο. Καλό τηλέφωνο φαίνεται για τα λεφτά του. Υπάρχει καμία miui rom γιατί τα ελληνικά του τα βλέπω ψιλοχαλι. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Σημερα παρεμαβα και εγω. Καλα η Miui εντελως τραγικη. Πολυ κινεζια κλπ... Ελπιζω να κυκλοφορησει συντομα καποια αξιολογη ρομ Οντως τραγικη, μισά ελληνικα εχει. Αν βρειτε καμια rom πειτε το παιδια. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Επιτέλους ήρθε και το δικό μου (πήγα και το πήρα από τη Μ.Δ.). Το τηλ είναι πολύ ποιοτικό και η οθόνη του πολύ καλή. Έχω μερικές ερωτήσεις για τους κατόχους: 1. Δεν μπόρεσα να κάνω ροοτ με το kingo και απέτυχα στο μόνιμο ροοτ με v-root. Έχουμε βρει κάποια άλλη λύση? 2. Το κινητό ήρθε με CoolLife UI 5.0 και όχι με 5.5 που βλέπω στα βίντεο. Το build είναι το 4.2.035.P2.170429.7320. To κινητό ήρθε από vickmall με multi. Στο site έχει μια ρομ 028, αλλά δεν ξέρω αν είναι ίδια με αυτή που φοράω.... 3. Έχει βάλει κανένας την 028 και αν ναι, πως? http://www.yulong.com/product/product/product/load.html?productBO.product.id=6402&productBO.menuId=30 4. Δεν μπορώ να βρω MTP drivers και δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό στο PC. Δοκίμασα σε win 7 64 και win 8.1 64. 5. O mail client που έχει μου είναι άχρηστος. Δεν συνδέετε με λογαριασμό microsoft365. Τα email τα παίρνω και με άλλους client, αλλά θέλω και το calendar/contacts που έχω όταν συνδέω τον κλασσικό android email client. Έχει δοκιμάσει κανένας να τον κάνει port? Αν δεν μπορέσω να λύσω όλα τα παραπάνω, δεν μπορώ να το έχω σαν κύριο κινητό και θα παραμείνω με το S3. Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει. Φίλε καλησπέρα. Και εγώ από το Vickmall το πήρα. Για το 1) ούτε εγώ έχω καταφέρει να το κάνω μόνιμο root. Το κατάφερα με root genius, αλλά μετά από reboot, το έβγαλε ως unrooted. Για το 2) build την ίδια έχω, την έκδοση του CoolLife δε μπορώ να τη δω κάπως... Για το 4) εμένα μόλις το συνέδεσα με το PC έπαιξε μια χαρά, δε θυμάμαι να έκανα και τίποτα απολύτως μάλιστα... Για το 5) επιβεβαιώνω, άθλιος εντελώς, προσωπικά βολεύτηκα με το k9mail αλλά για calendar/contacts, δεν έχω ιδέα. Πάντως συνιστώ υπομονή, το κινητάκι είναι άψογο σαν κατασκευή και σφαιράτο... Νομίζω θέμα χρόνου είναι να βγει και μια καινούργια rom, να λύνει τα μικροπροβληματάκια που έχουν αναφερθεί... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Δεν μου αναγνωριζει το τηλεφωνο το pc. Μηπως δεν αναγνωριζει τους drivers? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Φίλε καλησπέρα. Και εγώ από το Vickmall το πήρα. Για το 1) ούτε εγώ έχω καταφέρει να το κάνω μόνιμο root. Το κατάφερα με root genius, αλλά μετά από reboot, το έβγαλε ως unrooted. Για το 2) build την ίδια έχω, την έκδοση του CoolLife δε μπορώ να τη δω κάπως... Για το 4) εμένα μόλις το συνέδεσα με το PC έπαιξε μια χαρά, δε θυμάμαι να έκανα και τίποτα απολύτως μάλιστα... Για το 5) επιβεβαιώνω, άθλιος εντελώς, προσωπικά βολεύτηκα με το k9mail αλλά για calendar/contacts, δεν έχω ιδέα. Πάντως συνιστώ υπομονή, το κινητάκι είναι άψογο σαν κατασκευή και σφαιράτο... Νομίζω θέμα χρόνου είναι να βγει και μια καινούργια rom, να λύνει τα μικροπροβληματάκια που έχουν αναφερθεί... ;) Έφτιαξα τον email client με πάρα πολύ απλό τρόπο...... Απλά εγκατέστησα τα apk που έχει δώσει πρόσφατα η Google για Nexus συσκευές!!!!!!:):):):):):):) Έβαλα το mail.apk 6.3 και το exchange.apk 6.2 και πλέων έχω κανονικά email/calendar και contacts. Θα τα βρείτε στο google. To version του coolUI φαίνεται στην οθόνη όταν ξεκλειδώνεις το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VRaCh Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Επειδή είμαι "καμένος" από άλλη συσκευή :p είναι εύκολο να τρέξει κάποιος Antutu X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Επειδή είμαι "καμένος" από άλλη συσκευή :p είναι εύκολο να τρέξει κάποιος Antutu X To AntutuX μου έβγαλε 27600 με την ρομ όπως μου ήρθε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 παιδια εχεται δοκιμασει καμια αλλη ρομ? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 To AntutuX μου έβγαλε 27600 με την ρομ όπως μου ήρθε. :) 26859, με την μαμίσια rom, επίσης... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ysintos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Άντε και έφυγε από το Ελ. Βενιζέλος. Καλά θα ήταν να είναι Γιάννενα αύριο, να παίξω λίγο το ΣΚ... αν και το βλέπω από Δευτέρα - Τρίτη... Δοκίμασε κανείς άλλος τα apk για το Google Nexus ? Παράθεση http://www.imagemag.gr/ http://www.mykarta.gr/ http://www.myprosklisi.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παντως παιδια με αυτη την τυπου miui rom που ερχεται το τηλεφωνο, δεν ειναι καθολου βολικο. Ας ελπισουμε να βγουνε συντομα καποιες αλλες rom για να δοκιμασουμε. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Έφτιαξα τον email client με πάρα πολύ απλό τρόπο...... Απλά εγκατέστησα τα apk που έχει δώσει πρόσφατα η Google για Nexus συσκευές!!!!!!:):):):):):):) Έβαλα το mail.apk 6.3 και το exchange.apk 6.2 και πλέων έχω κανονικά email/calendar και contacts. Θα τα βρείτε στο google. To version του coolUI φαίνεται στην οθόνη όταν ξεκλειδώνεις το τηλ. Λίγες - μασημένες- πληροφορίες για το που τα βρήκες και πως τα έβαλες; εάν είναι εύκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 παντως η ρωσικη δειχνει ποιο ομορφη τη δοκιμασα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 παντως η ρωσικη δειχνει ποιο ομορφη τη δοκιμασα. Για δωσε κανενα link. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Για δωσε κανενα link. :) στην προηγουμενη σελιδα η στην προ προηγουμενη ειναι το λινκ. Εχει κανει κανεις καμια ρομ πορτ για το τηλεφωνο μας? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 προσπαθω να κανω πορτ μια rom απο w200s αλλα κολαει στο boot υπαρχει καποιος που ξερει να βοηθησει?απο τι αλλο τηλεφωνο λετε να κανω δοκιμη? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παντως παιδια με αυτη την τυπου miui rom που ερχεται το τηλεφωνο, δεν ειναι καθολου βολικο. Ας ελπισουμε να βγουνε συντομα καποιες αλλες rom για να δοκιμασουμε. Η rom δεν ειναι miui απλα εχει τον mihome launcher, γιατι δεν βαζεις τον Nova να δεις πως γινεται ακομη καλυτερο το τηλεφωνο?:) παντως η ρωσικη δειχνει ποιο ομορφη τη δοκιμασα. Ειναι ομως μονιμα rooted? Γιατι για μενα αυτο ειναι το σημαντικοτερο προβλημα που αντιμετωπιζω! Εχοντας το τηλεφωνο 36 ωρες τωρα ενα εχω να πω, respect Coolpad:) Τα πραγματα ειναι οπως τα ειπαν οι ηδη κατοχοι, καλη ποιοτητα-φοβερη οθονη-καλο σημα και ηχος γενικα δεν βρισκω κατι μειον στην συσκευη. Να μην πω για Gps γιατι για μια ακομη φορα φαινεται πως εξαρταται καθαρα απο τον κατασκευαστη και εδω η Coolpad παιρνει αριστα αφου κλειδωνει και εχει SNR λες και εχει Glonas! Πραγματικα φοβερο! Τωρα πρεπει οπωσδηποτε να βρουμε τροπο για μονιμο root, το εκανα την 1η φορα με genius root, εσβησα τις Κινεζιες, εγκατεστησα faster gps-mobile uncle tools και μετα recovery πηρα και ενα back up της στημενης μου rom αλλα με το που εκανα reboot παπαλαααααααα το root:lol: Σαν γενικο συμπερασμα το τηλεφωνο για 5.5inches με τετοια οθονη-επεξεργαστη και ποιοτητα πραγματικα τα σπαει και ειναι απο τα καλυτερα best VFM:cool: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Η rom δεν ειναι miui απλα εχει τον mihome launcher, γιατι δεν βαζεις τον Nova να δεις πως γινεται ακομη καλυτερο το τηλεφωνο?:) Ειναι ομως μονιμα rooted? Γιατι για μενα αυτο ειναι το σημαντικοτερο προβλημα που αντιμετωπιζω! Εχοντας το τηλεφωνο 36 ωρες τωρα ενα εχω να πω, respect Coolpad:) Τα πραγματα ειναι οπως τα ειπαν οι ηδη κατοχοι, καλη ποιοτητα-φοβερη οθονη-καλο σημα και ηχος γενικα δεν βρισκω κατι μειον στην συσκευη. Να μην πω για Gps γιατι για μια ακομη φορα φαινεται πως εξαρταται καθαρα απο τον κατασκευαστη και εδω η Coolpad παιρνει αριστα αφου κλειδωνει και εχει SNR λες και εχει Glonas! Πραγματικα φοβερο! Τωρα πρεπει οπωσδηποτε να βρουμε τροπο για μονιμο root, το εκανα την 1η φορα με genius root, εσβησα τις Κινεζιες, εγκατεστησα faster gps-mobile uncle tools και μετα recovery πηρα και ενα back up της στημενης μου rom αλλα με το που εκανα reboot παπαλαααααααα το root:lol: Σαν γενικο συμπερασμα το τηλεφωνο για 5.5inches με τετοια οθονη-επεξεργαστη και ποιοτητα πραγματικα τα σπαει και ειναι απο τα καλυτερα best VFM:cool: Ναι όντως καλύτερα ετσι. Ευχαριστώ. Πολλά όμως μέσα στο μενού δεν είναι μεταφρασμένα στα ελληνικά. Επίσης δεν είναι βολικό και το interface των sms. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 τελικα για το port μποτρι καποιος να βοηθησει?δοκιμασα και μια aosp απο f1 παλι κολαγε στο boot. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Λίγες - μασημένες- πληροφορίες για το που τα βρήκες και πως τα έβαλες; εάν είναι εύκολο Φίλε μου αν ψάξεις στο Google για "mail.apk" επέλεξε την δεύτερη επιλογή (android police) και το κατεβάζεις. Το ίδιο και με το άλλο. Μετά τα έκανα απλά εγκατάσταση χωρίς να πετάξω το μαμά mail app και επιλέγοντας το καινούργιο όλα δουλεύουν μια χαρά. Δεν βάζω link για ευνόητους λόγους... Και εγώ με nova είμαι και είναι πιο όμορφο και απλό έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts