Alex_tz Δημοσιεύτηκε May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2014 (edited) Καταρχήν, συγγνώμη αν βρίσκομαι σε λάθος περιοχή ή αν υπάρχει ίδιο θέμα, γιατί ενώ έκανα αναζήτηση, δεν βγήκε άκρη. Η ερώτηση λοιπόν είναι απλή:Ποιό λειτουργικό προτιμάτε; Εγώ προτιμώ τα windows phone, γιατί είναι απίστευτα smooth και με την 8.1 έκδοση έχει ολοκληρωθεί σαν λειτουργικό. Εσείς; Edited May 31, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Το επόμενο μου κινητό θα είναι σίγουρα windows phone και μάλλον θα είναι το δίκαρτο lumia 630. To λειτουργικό κυλάει σαν ρυάκι!!! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Το επόμενο μου κινητό θα είναι σίγουρα windows phone και μάλλον θα είναι το δίκαρτο lumia 630. To λειτουργικό κυλάει σαν ρυάκι!!! +1 Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το lumia 625 γιατί είναι πολύ γρήγορο και smooth.Όσο για τις ελλείψεις στο market που λένε, για μένα δεν ισχύει γιατί εμένα με καλύπτουν πλήρως οι εφαρμογές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Εγώ ψήφισα Android λόγω των πολλών επιλογών παραμετροποίησης και της ελευθερίας που προσφέρει στο χρήστη (ας εξαιρέσουμε τη Sammy εδώ).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Χρησιμοποιώ Android αυτή την περίοδο όμως το εξυπνότερο και πληρέστερο λειτουργικό ήταν το Symbian. Σε αρκετούς τομείς ακόμα είναι πιο έξυπνο από το λειτουργικό της Google . Προδομένο όμως από ελλειπή υποστήριξη από το 2010 κιόλας. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Χρησιμοποιώ Android αυτή την περίοδο όμως το εξυπνότερο και πληρέστερο λειτουργικό ήταν το Symbian. Σε αρκετούς τομείς ακόμα είναι πιο έξυπνο από το λειτουργικό της Google . Προδομένο όμως από ελλειπή υποστήριξη από το 2010 κιόλας. Πράγματι, το symbian ήταν το καλύτερο λειτουργικό. Κρίμα που είναι τελειωμένο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Symbian....εποχες 2003....Νοκια 3650! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Symbian....εποχες 2003....Νοκια 3650! Εγώ παντως εννοουσα Symbian ^3 Belle Εσύ το πήγες πολύ παλιά : ρ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Εγώ παντως εννοουσα Symbian ^3 Belle Εσύ το πήγες πολύ παλιά : ρ Πάντως εγώ η τελευταία φορά που είχα symbian ήταν με το nokia 6600 το 2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Εγώ μίλαγα για το Symbian του 2012. Ίδιο με αυτά που λέτε μόνο στο όνομα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Εγώ μίλαγα για το Symbian του 2012. Ίδιο με αυτά που λέτε μόνο στο όνομα. Πιστεύω ότι το καλύτερο λειτουργικό εκείνη την εποχή ήταν το meego, ήταν πολλά υποσχόμενο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Πιστεύω ότι το καλύτερο λειτουργικό εκείνη την εποχή ήταν το meego, ήταν πολλά υποσχόμενο;) Ναι ήταν! Και σκέψου πως θα είχε εξελιχθεί αν εδώ και δύο χρόνια είναι πάρει 2-3 major updates. Ακόμα και σήμερα πάντως η φιλοσοφία του λειτουργικού και ο τρόπος που το χειρίζεσαι παραμένει μοναδικός. Είχες την τύχη να το δουλέψεις; *πάντως ανέφερα το Belle γιατί οι συσκευές που το έτρεχαν είχαν παραπάνω hardware λειτουργίες από κάθε άλλο λειτουργικό (συμπεριλαμβανομένου και του Meego). Kαι τώρα το αιώνιο ερώτημα... τις χρεώνουμε στο λειτουργικό ή όχι; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Ναι ήταν! Και σκέψου πως θα είχε εξελιχθεί αν εδώ και δύο χρόνια είναι πάρει 2-3 major updates. Ακόμα και σήμερα πάντως η φιλοσοφία του λειτουργικού και ο τρόπος που το χειρίζεσαι παραμένει μοναδικός. Είχες την τύχη να το δουλέψεις; Δυστυχώς δεν το είχα δουλέψει, αλλά ήθελα πολύ. Κρίμα. Θα μπορούσε να ήταν το δημοφιλέστερο λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Το πιο "κοντινό" σε Meego πάντως είναι το BB10 OS από τα "ζωντανά" λειτουργικά. Εξαιρετικό και το WebOS πάντως. Είχα την τύχη να χρησιμοποιήσω για ένα διάστημα το καταπληκτικό HP Pre 3. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Έχω μια ερώτηση: τα windows mobile είναι τόσο γρήγoρα και smooth όσο τα wp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Έχω μια ερώτηση: τα windows mobile είναι τόσο γρήγoρα και smooth όσο τα wp? Kαμία σχέση τα 2 αυτά λειτουργικά, τα wm είναι βαριά, buggy και με ελάχιστες εφαρμογές, στο X1 μου τουλάχιστον έτσι είναι, τα wp δεν έχω καμιά εμπειρία αλλά από φίλους βλέπω ότι είναι ελαφριά και έχουν εφαρμογές. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Kαμία σχέση τα 2 αυτά λειτουργικά, τα wm είναι βαριά, buggy και με ελάχιστες εφαρμογές, στο X1 μου τουλάχιστον έτσι είναι, τα wp δεν έχω καμιά εμπειρία αλλά από φίλους βλέπω ότι είναι ελαφριά και έχουν εφαρμογές. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Αndroid μέχρι τις 8 ίντσες, Windows από εκεί και πάνω. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς firefox os ή bada os να μας πει εμπειρία χρήσης; :) Ανακοινώθηκε το πρώτο smartphone με tizen. Εγώ, λόγω του ότι το bada συγχωνεύθηκε με αυτό, πιστεύω πως θα είναι smooth αρκεί να μην του βάλει ΠΑΛΙ αυτό το bloatware. Επίσης, αν έχει κατάστημα εφαρμογών το samsung apps που είχε το bada, τότε δεν νομίζω να έχει πάνω από 5000 εφαρμογές. Αυτά. Edited June 6, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 android με διαφορα ανωτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 android με διαφορα ανωτερο.. Γιατί το λες αυτό; Χωρίς ειρωνεία αλλά θέλω να μάθω πού το στηρίζεις αυτό:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Εξαιρετικό και το WebOS πάντως. Είχα την τύχη να χρησιμοποιήσω για ένα διάστημα το καταπληκτικό HP Pre 3. Το web os δεν το εξαγόρασε η lg και τώρα το χρησιμοποιεί στις smart tv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αν υπήρχε υποστήριξη στο Symbian, δεν θα επέλεγα ποτέ iOS. Σε σχέση με ο,τι δοκίμασα, στα μάτια μου το Symbian παραμένει ανώτερο, όμως πλέον δεν αξίζει η προσπάθεια. Αξιόλογα επίσης και τα Maemo/MeeGo, αλλά θάφτηκαν πριν καν μπουν για τα καλά στο παιχνίδι. Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αν υπήρχε υποστήριξη στο Symbian, δεν θα επέλεγα ποτέ iOS. Σε σχέση με ο,τι δοκίμασα, στα μάτια μου το Symbian παραμένει ανώτερο, όμως πλέον δεν αξίζει η προσπάθεια. Αξιόλογα επίσης και τα Maemo/MeeGo, αλλά θάφτηκαν πριν καν μπουν για τα καλά στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να κατασκευαστεί άλλη συσκευή με maemo ή με symbian από άλλη εταιρία; Τί την πειράζει τη microsoft/nokia? Έτσι κι'αλλιώς δεν ασχολείται πια με αυτές τις πλατφόρμες. Γιατί να πάνε χαμένες;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Το web os δεν το εξαγόρασε η lg και τώρα το χρησιμοποιεί στις smart tv? Yep. Μακαρι να βγάλει και κάνα κινητό όμως. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts