john74 Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 fm radio tha ehei?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (15 Οκτ. 2004 , 15:30) fm radio tha ehei?? δυστιχος οχι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 krima re gam**o i nokia kanei ena vima mpros kai 2 piso..vazei radio sti pantofla 6260 kai meta sta kainourgia kala kai mikra megapixel tilefono ta afinei gymna!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Σύγκριση των φωτογραφικών μηχανών του 6670, του SE S700 και του Siemens S65 εδώ Τα συμπεράσματα δικά σας! ;) Να να σκεφτείτε ότι δεν συμμετέχει στην σύγκριση το 6630 που διαθέτει καλύτερο φακό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. October 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2004 Εμένα πάλι με χαλάει το μονοφωνικό mp3. Καλά είναι δυνατόν το 6230 μου να έχει στέρεο mp3 και ράδιο και το (υποτίθεται) "έξυπνο" 6670 να μην έχει;;; Πάντως το βρίσκω ομορφούλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Ενα μικρό review από το πάντα έγκυρο mobile-review! :p Φθηνότερο όπως βλέπω από το 7610. Λογικό για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. October 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (24 Σεπ. 2004 , 13:42) ...Αλλά γιατί να μην δουλεύει με αυτή την λογική; Αφού υπάρχουν (...) που αγοράζουν τα κινητά της! :whistle: ... αυτό το μύνημα θα το θεωρούσα προσβλητικό... και εγώ αν έλεγα οτι όποιος παίρνει HP είναι το ίδιο... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. November 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 sorry re paidia to 6670 den einai Pop-Port????diladi mporei na dextei to nokia radio hands free?????a kai kati allo ta mp3 einai monofonika??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kagg ( 2 Νοέ. 2004 , 23:37) sorry re paidia to 6670 den einai Pop-Port????diladi mporei na dextei to nokia radio hands free?????a kai kati allo ta mp3 einai monofonika??? Ειναι πως ακριβως το 7610 :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 plaka plaka kykloforhse edw? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Όχι ακόμα. Δεν θα αρήσει όμως να έρθει και στα Ελληνικά καταστήματα αφού έχει πραγματοποιηθεί εδώ και μέρες η επίσημη κυκλοφορία του στην ευρωπαική αγορά. Η τιμή του αναμένεται να είναι λίγο χαμηλότερη απο αυτή του 7610. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 EYXARISTW AYTO POU PERNEI RADIO HANDS FREE...TO FLAS TIS NOKIA POY LEEI TO PAIRNEI KAI TO 6670???EE LOGIKA!!!eee?MAKARI paidia na einai pio prositi i timi toy!!!!i vodafone leei oti anamenetai na kikloforisei stis 22/12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. November 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 3 Νοέ. 2004 , 00:27) Ειναι πως ακριβως το 7610 :( diladi monofonika ta mp3!!!!krima diladi tha einai opws kai sto 6600??!?? to radio pantws einai sigoyro oti pairnei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Εχουμε πει πως οπως και το 7610 δεν δεχεται ραδιο και γενικα στερεοφωνικα εξαρτηματα....Δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα 7610 με αλλη προσοψη(αντε και θεση κουμπιων) Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delimari Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 παιδια μολις σημερα πηρα ενα 6670.δεν ειναι και τοσο ασχημο τελικα...το πληκτρολογιο.απλως ειναι λιγο πιο σοβαρο ολο το τηλεφωνο,ειδικα το δικο μου που ειναι μπλε σκουρο.λεπτομερειες συντομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος delimari ( 4 Νοέ. 2004 , 04:09) παιδια μολις σημερα πηρα ενα 6670.δεν ειναι και τοσο ασχημο τελικα...το πληκτρολογιο.απλως ειναι λιγο πιο σοβαρο ολο το τηλεφωνο,ειδικα το δικο μου που ειναι μπλε σκουρο.λεπτομερειες συντομα! Καλημερα φιλε μου και καλοριζικο το 6670. Περιμενουμε με ανυπομονεσια ενα review σου :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 4 Νοέ. 2004 , 11:34) Καλημερα φιλε μου και καλοριζικο το 6670. Περιμενουμε με ανυπομονεσια ενα review σου :) τι κυκλοφορει και στην ελλαδα???? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Εχω ένα προέσθημα, οτι με δυο ψιλοαλλαγές το 7610 θα μπορεί να πάρει αυτή τη πρόσοψη και να γίνει 6670... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 oyte RADIO pairnei aman re nokia oti montelo bgazeis kai maresei den pairnei radio...tespa.... pws to pires file moy to 6670???exei bgei stin ellada???thelw na paw parw nea sindesi kai perimenw na bgei to 6670...enimerwste me.... ta xrwmata poy iparxei einai asimi kai mple/???eee??nai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oresti$ ( 4 Νοέ. 2004 , 22:06) Εχω ένα προέσθημα, οτι με δυο ψιλοαλλαγές το 7610 θα μπορεί να πάρει αυτή τη πρόσοψη και να γίνει 6670... Αδύνατον κατά τη γνώμη μου. Σκέψου μόνο την θέση του μολυβιού. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος delimari ( 4 Νοέ. 2004 , 04:09) παιδια μολις σημερα πηρα ενα 6670.δεν ειναι και τοσο ασχημο τελικα...το πληκτρολογιο.απλως ειναι λιγο πιο σοβαρο ολο το τηλεφωνο,ειδικα το δικο μου που ειναι μπλε σκουρο.λεπτομερειες συντομα! Αν επιτρεπετε ποσο το πηρες και απο που; :rolleyes: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Στο site του ΠΛΑΙΣΙΟΥ το εχει 404€ + φπα ... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Ή αλλιώς 482ευρώ τελική. Όποιος δεν βιάζεται, μπορεί να περιμένει και σε ελάχιστες μέρες θα βρίσκεται και στα nokia shops σε ακόμα χαμηλότερη τιμή. Πάντως πάρα πολύ καλή τιμή. προβλέπω στα Nokia shops να δίνεται στα 460 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Εχω ένα προέσθημα, οτι με δυο ψιλοαλλαγές το 7610 θα μπορεί να πάρει αυτή τη πρόσοψη και να γίνει 6670... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johner ( 4 Νοέ. 2004 , 23:56) Αδύνατον κατά τη γνώμη μου. Σκέψου μόνο την θέση του μολυβιού. ;) Φυσικά johner μου εχεις δίκιο απο κει που το βλέπεις... Αλλά μάλλον τα μπολντ τώρα που θα το ξαναδείς ίσως να σου αλλάξουν τη γνώμη. :o :rolleyes: Λοιπόν, αν είχα ενα 6670 θα το είχα δοκιμάσει, αλλά μιας και δεν έχω υποθέτω οτι γίνετε με απλό τρόπο, με αλλαγή ενός εξαρτήματος! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. November 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2004 Οποιος θελει το ΝΟΚΙΑ 6670 μπορει να το βρει στα ONEWAY του Κωτσοβολου! Μολις ηρθαν και σε τιμη 494.00 ευρω!!!!! :) Οθόνη TFT 65.536 χρωμάτων 176x208 pixels Λειτουργικό σύστημα Symbian 7.0s Πλατφόρμα Series 60 Netfront Web browser με υποστήριξη PDF Προγράμματα προβολής εγγράφων (doc, ppt, xls) Κάμερα megapixel (1152 x 864 pixel) με ψηφιακό ζουμ 4x Δυνατότητα εγγραφής QCIF video έως και 10 λεπτά Επεξεργασία εικόνων και video Real Player για αναπαραγωγή πολυμέσων Κάρτα μνήμης R-MMC 64MB με MMC adaptor Εφαρμογή εκτύπωσης, Wallet 2.0 Φωνητικές λειτουργίες, Ηχογράφηση, Ανοικτή Συνομιλία MMS, Video-MMS, Group SMS, E-mail, T9 Bluetooth, Pop-Port™, GPRS, Java™ MIDP 2.0 Συγχρονισμός με PC μέσω Nokia PC Suite και Sync ML Συγχρονισμός με MS Outlook, Outlook Express, Lotus Notes/Organizer Υποστήριξη HTML, xHTML, WML Triband, Περιλαμβάνει ακουστικό, καλώδιο σύνδεσης και CD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts