Jump to content

Ρετιρέ (Mega)

agleouras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol:

Αν και δύσκολο να ο πιστέψεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ δε φταίω σε τίποτα. Το κράτησα το μυστικό σου, αλλά σε ανακαλύψανε!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 258
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το ρετιρε ηταν οντως θεικη σειρα!το εχω δει απειρες φορες αλλα ακομα δεν το εχω βαρεθει.απ' οτι βλεπω υπαρχει πολυς κοσμο που το βλεπει ακομα και τωρα(εγω μεχρι προτεινος νομιζα οτι ημουν ο μονος που το εβλεπα).αν και ποτε δεν εχω ουτε καν χαμογελασει με τα υποτιθεμενα αστειακια του δαλιαννιδη,τα οποια δεν ξερω ισως για εκεινη την εποχη ηταν ξεκαρδιστικα,δεν εχω σταματησει να το βλεπω καθε καλοκαιρι με πραγματικα αμειωτο ενδιαφερον!δεν ειναι τυχαιο οτι αυτη η σειρα συνεχιζεται να προβαλλεται καθε χρονο.μην ξεχναμε οτι ανεδειξε αρκετους ηθοποιους,πολλους απο τους οποιους βλεπουμε ακομη και σημερα.

ΥΓ το τελος παντως της σειρας δεν το εχω δει και δεν ξερω καν αν υπαρχει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Elda 4 EVER :love: :love:

Στα κυβικά που είναι πιάνει τεκμήριο :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

ΥΓ το τελος παντως της σειρας δεν το εχω δει και δεν ξερω καν αν υπαρχει

Έχω ξαναπαντήσει εδώ μεσα πως το τελος της σειρας δεν είναι και τόσο καλό ,ο φαρμακοτριφτης και η Κατερίνα τα σπάνε , η Χαρούλα μένει ως έχει και γενικα όλοι οι χαρακτήες μένουν στασιμοι.Ίσως η σειρά να πήγαινε και για αλλά επεισόδια αλλά τελικά σταματησε.

ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ

ΦΑΝΤΆΣΟΥ ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ 47 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ 10 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΘΕΣ ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ

και σαν να μην μας έφτανε το ρετιρέ μου γυρίσανε ΚΑΙ τους μικρομεσαίους στην συνέχεια...

(Υ.Γ.) προφανώς το απεχθάνομαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω ξαναπαντήσει εδώ μεσα πως το τελος της σειρας δεν είναι και τόσο καλό ,ο φαρμακοτριφτης και η Κατερίνα τα σπάνε , η Χαρούλα μένει ως έχει και γενικα όλοι οι χαρακτήες μένουν στασιμοι.Ίσως η σειρά να πήγαινε και για αλλά επεισόδια αλλά τελικά σταματησε.

Μας λυπήθηκε ο Θεός.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• 2 weeks later...

Ναι δεν το έχουμε ξαναδεί.. 10.521 φορές ήδη :lol:

Ωραίος! :respect: Δεν το είχα ξαναδιαβάσει!:lol:

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

• 1 month later...
Έλεος!! Αν υποψιαστώ ειδικά τώρα που τελείωσα τη σχολή και κάθομαι σπίτι τα πρωΐνά, οτι θα δώ για 1236η φορά το Ρετιρέ ούσα αναγκασμένη να υπομένω στωΐκά τις τσιρίδες της Κατερίνας, τη μιζέρια της Χαρούλας, την ξινίλα της...ξινής, τη γκρίνια της μάνας του Ιάσωνα κτλ, θα το ρίξω στα σκληρά, το δηλώνω!:knife: Μωρέ καλύτερα τη Βροχοπούλου!

Έλεος!! Αν υποψιαστώ ειδικά τώρα που τελείωσα τη σχολή και κάθομαι σπίτι τα πρωΐνά, οτι θα δώ για 1236η φορά το Ρετιρέ ούσα αναγκασμένη να υπομένω στωΐκά τις τσιρίδες της Κατερίνας, τη μιζέρια της Χαρούλας, την ξινίλα της...ξινής, τη γκρίνια της μάνας του Ιάσωνα κτλ, θα το ρίξω στα σκληρά, το δηλώνω!:knife: Μωρέ καλύτερα τη Βροχοπούλου!

γιατι δε πατας το κουμπακι σε εκεινο το μακροστενο πραγμα που λεγεται τηλεκοντρολ;;

εχει πολλα κουμπακια.μπορεις να πατησεις ενα απο αυτα με τους αριθμους επανω,ειτε αυτο που συνηθως ειναι κοκκινο και κλεινει την τηλεοραση.πιο απλο δεν ειναι;;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Exactly.. δόξα σι ο Θεός έχετε πολλά κανάλια στο Ελλαδιστάν

E ναι ευχαριστουμε αλλα οταν θελουμενα γελασουμε βλεπουμε κυπριακες σειρες..Δεν εχουν την καλυτερη ποιοτητα...

Δεν κατάλαβα που κολούν οι κυπριακές σειρές τώρα με το θέμα μας.

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο πάντως με την ποιότητα τους.

Καλά μιλάμε θεϊκό:!:Ήταν όλες οι σκέψεις μου για το ρετιρέ τα τελευταία 10 χρόνια:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

E ναι ευχαριστουμε αλλα οταν θελουμενα γελασουμε βλεπουμε κυπριακες σειρες..Δεν εχουν την καλυτερη ποιοτητα...

Αγαπητέ FREAK_OF_NATURE αν και δε συνηθίζω να παρεμβαίνω σε σχόλια άλλων γιατί σέβομαι όλες τις απόψεις ,νομίζω όμως οτι έχω το αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράζω ελεύθερα την σκέψη και την ταπεινή μου γνώμη,όσο κι αν αυτή ενοχλεί! οκ καταλαβαίνω οτι η συγκεκριμένη σειρά μπορεί να ανταποκρίνεται πλήρως στην αισθητική σου,και δεν σε κρίνω για αυτό!Αλλωστε ο καθένας έχει τη δική του αισθητική και παιδεία και είναι σεβαστό.Αλλά δε νομίζω οτι θα πρέπει να καταφερόμαστε και μάλιστα ειρωνικά εναντίων όσων έκφράζουν διαφορετική γνώμη.Όσο για το τηλεκοντρόλ, πρέπει να σου πώ,ή μάλλον να επεξηγήσω, οτι δεν εννοούσα οτι θα κάτσω να δώ τη συγκεκριμένη σείρά-αυτό ουτε καν το διαννοούμαι,άλλωστε τα valium χορηγούνται με συνταγή γιατρού οπότε που να τρεχω,απλά ήταν ένας φραστικός τρόπος για να δώσω με κάποια γλαφυρότητα αυτό που ήθελα να πώ.

Ειναι η freak το ροζ σημαδακι κατω απο το νικ υποδικνυει το φυλο...κι μιλας στην αλλη κοπελια κι εχεις αποσπασμα απο εμενα να μιλαω στον Ντεμη ..:lol::lol:

Αχ βρε Χριστινούλα, εννοούσα "αγαπητέ χρήστη" freak of nature γιατί μόνο του το freak of nature δε νομίζω οτι υποδηλώνει γένος και μάλιστα θηλυκό!Τώρα το τι σημαδάκι βάζει ο καθένας από κάτω, προσωπικά δε με απασχολεί!Όσο για το quik reply έχεις δίκαιο!Προσωπικά πάντως διασκεδάζω πάρα πολύ που μου την πέφτετε έτσι, και συνεχίστε γιατί εμένα δε με ενδιαφέρει, απλά θέλω να τονίσω οτι ο τρόπος με τον οποίο καταφέρεται κάποιος-οι εναντίον ή υπέρ κάποιου άλλου σε συνδυασμό με το λόγο που γίνεται αυτό, υποδηλώνει στοιχεία του χαρακτήρα του και ειλικρινά χαίρομαι πολύ για αυτό!Keep guys!!!!!:D:D:D:D

• 7 months later...
Το Mega από Ιούλιο θα ξαναβάλει το ρετιρέ σε επανάληψη.Για 800+ φορά.Έλεος!!!:knife:Νισάφι πιά!:shoot: