Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι φωτογραφίες στον υπολογιστή φαίνονται καλά?

Ήρθα σπίτι κατά τις 10:00 πτωματεξ. Αύριο με το καλό να τα περάσω όλα και να διαλέξω από θάλασσες κλπ να ανεβάσω και να ποστάρω λινκ να δείτε. Μέχρι τώρα στο τηλέφωνο φαίνονται όλα σούπερ. Κανένα παράπονο από θέμα κάμερας.

Edit. Για δες εδώ και όποιος άλλος θέλει.

Για να μην παρεξηγηθώ. Είμαι ήρεμος τύπος και έμεινα στο χωριό μου δεν θα δείτε στις φωτογραφίες τα έκτροπα των άγγλων. :p

https://drive.google.com/folder/d/0B2JBCwvXIaojaXJYZnNtVV9ubU0/edit

Λίγες έχω βάλει από τοπία και κάποιες με άλλο φωτισμό.

Edited by tpal
Θοδωρής

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθα σπίτι κατά τις 10:00 πτωματεξ. Αύριο με το καλό να τα περάσω όλα και να διαλέξω από θάλασσες κλπ να ανεβάσω και να ποστάρω λινκ να δείτε. Μέχρι τώρα στο τηλέφωνο φαίνονται όλα σούπερ. Κανένα παράπονο από θέμα κάμερας.

Για να μην παρεξηγηθώ. Είμαι ήρεμος τύπος και έμεινα στο χωριό μου δεν θα δείτε στις φωτογραφίες τα έκτροπα των άγγλων. :p

Εγώ αυτό που παρατήρησα στο λίγο που το δούλεψα σε βίντεο και φωτογραφίες, το κινητό είναι ο παράδεισος του ερασιτέχνη φωτογράφου. Απίστευτα γρήγορο και χωρίς να σε προδίδει στο αυτόματο, τραβάει πάντα την καλύτερη φωτογραφία δεδομένων των συνθηκών. Το δοκίμασα πλάι σε ένα s5 φίλου βράδυ και μπορώ να πω ότι το νίκησε. Δεν λέω ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες γενικά, αλλά για αυτόν που θέλει κάτι αξιόπιστο και γρήγορο χωρίς πολλές ρυθμίσεις είναι εξαιρετικό

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εγώ αυτό που παρατήρησα στο λίγο που το δούλεψα σε βίντεο και φωτογραφίες, το κινητό είναι ο παράδεισος του ερασιτέχνη φωτογράφου. Απίστευτα γρήγορο και χωρίς να σε προδίδει στο αυτόματο, τραβάει πάντα την καλύτερη φωτογραφία δεδομένων των συνθηκών. Το δοκίμασα πλάι σε ένα s5 φίλου βράδυ και μπορώ να πω ότι το νίκησε. Δεν λέω ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες γενικά, αλλά για αυτόν που θέλει κάτι αξιόπιστο και γρήγορο χωρίς πολλές ρυθμίσεις είναι εξαιρετικό

Καλημέρα εγώ που δεν είμαι και πολύ της φωτογραφίας νομίζω ότι τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες,δεν μπορώ να καταλάβω από που βγήκε όλη αυτή η παραπληροφόρηση για την κάκιστη και καλά φωτογραφική του μηχανή

Παναγιωτης

Καλημέρα εγώ που δεν είμαι και πολύ της φωτογραφίας νομίζω ότι τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες,δεν μπορώ να καταλάβω από που βγήκε όλη αυτή η παραπληροφόρηση για την κάκιστη και καλά φωτογραφική του μηχανή

Κοίταξε, για κάποιον που ξέρει από φωτογραφία, μπορεί να μην έχει την καλύτερη φωτογραφική αλλά όπως είπα έχει εξαιρετική συμπεριφορά στη φωτογραφία του ερασιτέχνη, δηλαδή χωρίς πολλές ρυθμίσεις να βγάζει τη βελτιστη

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Θοδωρή καλημέρα κι ελπίζω να πέρασες καλά, άντε και του χρόνου!

Τις άνοιξα από τον iMac με 27αρα οθόνη επί τούτου να τις χαζέψω. Είναι όλες πολύ καλές εκτός από κάνα δύο κουνημένες και μια βραδινή που έβαλες την εστία φωτός ακριβώς απέναντι από τον φακό (εκείνη με τα cocktails), πολύ ζωντανά τα χρώματα επίσης. Ωραία τοπία, μου θυμίζουν κι εμένα την αγαπημένη μου Λευκάδα :D

Edited by efthimis31

Κοίταξε, για κάποιον που ξέρει από φωτογραφία, μπορεί να μην έχει την καλύτερη φωτογραφική αλλά όπως είπα έχει εξαιρετική συμπεριφορά στη φωτογραφία του ερασιτέχνη, δηλαδή χωρίς πολλές ρυθμίσεις να βγάζει τη βελτιστη

Καλημέρες παιδιά. Αντώνη και ένας που ξέρει δύσκολα θα ικανοποιηθεί από ένα κινητό. Τέλος πάντων απλά είπα να δώσω μια εικόνα Γιατί πριν το πάρω ειχα διαβάσει αρκετά άσχημα λόγια για τους λόγους που ανέφερα χθες.

Θοδωρή καλημέρα κι ελπίζω να πέρασες καλά, άντε και του χρόνου!

Τις άνοιξα από τον iMac με 27αρα οθόνη επί τούτου να τις χαζέψω. Είναι όλες πολύ καλές εκτός από κάνα δύο κουνημένες και μια βραδινή που έβαλες την εστία φωτός ακριβώς απέναντι από τον φακό (εκείνη με τα cocktails), πολύ ζωντανά τα χρώματα επίσης. Ωραία τοπία, μου θυμίζουν κι εμένα την αγαπημένη μου Λευκάδα :D

Ευθύμη σε ευχαριστώ. Αύριο φεύγω για το άλλο χωριό που είναι βουνό οπότε αν θέλεις μπορώ να σου στείλω υλικό με βροχές και ομίχλη να έχεις να βλέπεις χαχαχα.

Ακόμα δεν έχω δει τίποτα σε pc εγώ.

Όσο για τα μέρη άσε έκανα 600χλμ σε 6 ημέρες. Πάντως είναι ωραία η Βόρεια μεριά της Ζακύνθου χωρίς πολλά πολλά με φυσική ομορφιά (off-topic. Sorry)

Θοδωρής

Eγω καποιες που εβγαλα εδω στο Μαντσεστερ φαινονται φοβερες στο κινητο, αλλα στον υπολογιστη δεν μου αρεσουν.

Ολες στο αυτοματο βεβαια.

Σε εσωτερικο χωρο ειναι αρκετα καλες

https://www.dropbox.com/sh/y5frs1mxeku4s39/AACwuVQNOtnaYiYX5yShyr6ya#/

Eγω καποιες που εβγαλα εδω στο Μαντσεστερ φαινονται φοβερες στο κινητο, αλλα στον υπολογιστη δεν μου αρεσουν.

Ολες στο αυτοματο βεβαια.

Σε εσωτερικο χωρο ειναι αρκετα καλες

https://www.dropbox.com/sh/y5frs1mxeku4s39/AACwuVQNOtnaYiYX5yShyr6ya#/

Εγώ να σου πω μια χάρα τις βλέπω στο pc. Τεσπα.Τωρα που γινόμαστε πολλοί πρέπει να φτιαχτούν και αλλα τοπικ να μην μπλέκουμε τα πάντα εδω :)

edit.Παιδιά ξέχασα να γράψω οτι σε ταμπλό αυτοκίνητου χωρίς θήκη και με όλα ανοιχτά +GPS έφτασε σε θερμοκρασία 43 βαθμούς.Νομίζω ότι είναι όλα τέλεια. Απλά τα γράφω γιατί πριν αγοράσω εγώ άκουγα και διάβαζα πολλές ανακρίβειες

Edited by tpal
Θοδωρής

Εγώ να σου πω μια χάρα τις βλέπω στο pc. Τεσπα.Τωρα που γινόμαστε πολλοί πρέπει να φτιαχτούν και αλλα τοπικ να μην μπλέκουμε τα πάντα εδω :)

edit.Παιδιά ξέχασα να γράψω οτι σε ταμπλό αυτοκίνητου χωρίς θήκη και με όλα ανοιχτά +GPS έφτασε σε θερμοκρασία 43 βαθμούς.Νομίζω ότι είναι όλα τέλεια. Απλά τα γράφω γιατί πριν αγοράσω εγώ άκουγα και διάβαζα πολλές ανακρίβειες

Υπάρχει αρκετό μίσος για το συγκεκριμένο κντ και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.....

Παναγιωτης

Υπάρχει αρκετό μίσος για το συγκεκριμένο κντ και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.....

Ε λίγο τα 4pixels, λίγο τα μεγάλα bezels φέρνουν αυτές τις κριτικές. Το θέμα είναι ότι διαβάζω διάφορα αρνητικά σχόλια από μη κατόχους του κινητού. Σαν να βγω εγώ να κράζω τώρα το g3 που δεν το έχω δει πάνω από 5 λεπτά

Θοδωρής

Τα ιδια λεγαμε και περσυ με το m7

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Τα ιδια λεγαμε και περσυ με το m7

Αυτό ακριβώς...

Αυτοί που δεν έχουν πιάσει τα One είναι συνήθως αυτοί που τα κράζουν.

Όσον αφορά στη φωτογραφική δεν είναι σίγουρα η καλύτερη, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό που έχει περάσει σε αρκετή μερίδα του κόσμου.

Για τις περισσότερες χρήσεις ενός μέσου αγοραστή είναι μια χαρά.

Από χθες περήφανος κάτοχος.. Ακόμα σεταρω και θαυμάζω την κινητάρα!

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια έχει πάρει κανένας την 4.4.3. ;;;;

Εγώ χθες με cid HTC_032 EAST EUROPE!!

Οποτε εμείς με t-mobile θα καθυστερήσουμε αρκετά;

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Μόλις μου ήρθε και κατεβάζω :)

Με τι cid είσαι;; οποίος γράφει οτι του ήρθε να γράφει και τι cid έχει..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Μια ερώτηση θέλω να κάνω αλλα επειδή Δν ειναι ακριβώς το σωστό τοπικ ας το φτιάξουν οι αρμόδιοι!Μπορει κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή για downloading mp3?Παλια στο s3 είχα βρει μια που έκανες converting τα βίντεο του YouTube σε mp3 μορφή!Αν ξέρει κάποιος κάποια αξιόπιστη ας μου προτείνει!Ευχαριστω προκαταβολικά!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Μου ήρθε και εμένα με HTC_032 cid. Λέτε να μας κάνει καμία η αναβάθμιση και να μας χαλάσει την εμπειρία?
Θοδωρής

Μου ήρθε και εμένα με HTC_032 cid. Λέτε να μας κάνει καμία η αναβάθμιση και να μας χαλάσει την εμπειρία?

Αυτό μην το φοβάσαι καθόλου. Τόσες αναβαθμίσεις έχει πάρει το Μ7 και η εμπειρία είναι πάντα καλύτερη ή ίδια :)