Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα φίλε bouss είναι ότι αν πας σε iPhone δεν αλλάζεις απλά συσκευή αλλάζεις γενικά σύστημα και πολλά πράγματα.

Δεν ξέρω αν είχες εμπειρία από iOs, αλλά μπαίνεις σε άλλα μονοπάτια.

Κι εγώ πάντως όταν αλλάξω το Μ7 δεν ξέρω τι θα κάνω, δεν θέλω ακόμα μεγαλύτερη συσκευή και δυστυχώς το καινούριο Mini δεν με ενθουσιάζει τόσο. Αν μου λεγε κάποιος ότι το Μ9 θα είναι πιο μαζεμένο θα το περίμενα.

Επίσης έχω καλομάθει τόσο με το Sense και το πόσο απροβλημάτιστα πηγαίνει που ακόμα και τα LG που κατά τα άλλα είναι εξαιρετικά κινητά δεν με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το θέμα φίλε bouss είναι ότι αν πας σε iPhone δεν αλλάζεις απλά συσκευή αλλάζεις γενικά σύστημα και πολλά πράγματα.

Δεν ξέρω αν είχες εμπειρία από iOs, αλλά μπαίνεις σε άλλα μονοπάτια.

Κι εγώ πάντως όταν αλλάξω το Μ7 δεν ξέρω τι θα κάνω, δεν θέλω ακόμα μεγαλύτερη συσκευή και δυστυχώς το καινούριο Mini δεν με ενθουσιάζει τόσο. Αν μου λεγε κάποιος ότι το Μ9 θα είναι πιο μαζεμένο θα το περίμενα.

Επίσης έχω καλομάθει τόσο με το Sense και το πόσο απροβλημάτιστα πηγαίνει που ακόμα και τα LG που κατά τα άλλα είναι εξαιρετικά κινητά δεν με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα.

Αυτό είναι το θέμα , ότι μετά το Sense όλα σου φαίνονται κάπως. Φτωχά να το πω, κακόγουστα κάπως έτσι. Εγώ πάντως περιμένω να δω από κοντά το πλαστικό , γιατί λίγο που το είδα μου άρεσε. Μέχρι τότε δεν κουνάω ρούπι , μιας και το Μ7 έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη. Αυτό όσοι το έχετε - είχατε το αντιλαμβάνεστε.

Πάντως μετά την τελειότητα που έφτασε το android μέσω sense , θεωρώ πως θα είναι λάθος κίνηση να γυρίσει κάποιος σε ios . Έχεις την ταχύτητα του ios, το smoothness του κλπ με τα όποια πλεονεκτήματα του android, γιατί να γυρίσεις σε ios? Βέβαια εγώ έχω να το δουλέψω από την εποχή του 2G , αλλά ξέρω πάνω κάτω τι παίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Αυτό είναι το θέμα , ότι μετά το Sense όλα σου φαίνονται κάπως. Φτωχά να το πω, κακόγουστα κάπως έτσι. Εγώ πάντως περιμένω να δω από κοντά το πλαστικό , γιατί λίγο που το είδα μου άρεσε. Μέχρι τότε δεν κουνάω ρούπι , μιας και το Μ7 έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη. Αυτό όσοι το έχετε - είχατε το αντιλαμβάνεστε.

Πάντως μετά την τελειότητα που έφτασε το android μέσω sense , θεωρώ πως θα είναι λάθος κίνηση να γυρίσει κάποιος σε ios . Έχεις την ταχύτητα του ios, το smoothness του κλπ με τα όποια πλεονεκτήματα του android, γιατί να γυρίσεις σε ios? Βέβαια εγώ έχω να το δουλέψω από την εποχή του 2G , αλλά ξέρω πάνω κάτω τι παίζει.

Κι εγώ καλοβλέπω το πλαστικό. Μετά το Μ7 δε θέλω να προσέχω τόσο το κινητό ούτε να βάζω αναγκαστικά θήκη. Στα θετικά λογικά θα είναι το βάρος και ότι δε θα γλιστράει τόσο σε σχέση με το Μ8.

Δε θα διαφωνήσω σε τίποτα από όλα αυτά. Απλά το μέγεθος έχει αρχίσει να φεύγει εκτός ελέγχου.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Όντως σε μέγεθος έχουμε ξεφύγει... το πλαστικο αν είναι στις 4.7 και έρθει και Ελλάδα θα είναι καλή επιλογή..βέβαια στη θέση σου θα παίρνα το iPhone να μου φύγει η κάψα, να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικο και μετά με ελαχιστη χασούρα η και καθόλου θα επαιρνα κάτι άλλο σε android..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Όντως σε μέγεθος έχουμε ξεφύγει... το πλαστικο αν είναι στις 4.7 και έρθει και Ελλάδα θα είναι καλή επιλογή..βέβαια στη θέση σου θα παίρνα το iPhone να μου φύγει η κάψα, να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικο και μετά με ελαχιστη χασούρα η και καθόλου θα επαιρνα κάτι άλλο σε android..

Κάποτε ήταν εύκολο να πουλήσεις το iphone. Σήμερα δεν είναι εκτός και αν το δώσεις φθηνότερα. Και πάλι χάνεις χρήματα.

Το μόνο πλεονέκτημα του 5s έναντι του M8 είναι το μέγεθος. Τίποτα άλλο. Τα έχω τεστάρει δίπλα δίπλα και ξερω.

Το iphone 5s ειναι εξίσου γρήγορο εφόσον έχουν ανοίξει πριν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς. Επίσης στο browsing το Μ8 είναι πιο γρήγορο.

Στην κάμερα συνολικά είναι καλύτερο το 5s γιατί στο Μ8 θα χρειαστείς πολλές φορές να βγάλεις 3-4 ποζες για να πετύχεις την καλή. Συν οτι οι φωτογραφίες του εχουν λίγο καλύτερη ευκρινεια

Ιδίως στα άκρα, όπου το M8 συνηθίζει να κάνει ελαφρύ blur.

Για μένα το θέμα μεγέθους ισχύει μόνο το καλοκαίρι.

Iphone χωρίς jailbreak δεν το μπορώ με τίποτα. Υπάρχουν πράγματα απαραίτητα που δεν γίνονται χωρίς. Αντιθέτως σε android δεν χρειάζομαι root πουθενά.

Τον Αύγουστο μάλλον θα πάρω ξανά το M8 και θα το κρατήσω τουλάχιστον μέχρι να βγει το JB για το ios 8 και εφόσον με ενθουσιάσει το iPhone 6.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και το iPhone διατηρεί το 100% για μεγάλο διάστημα όμως ειναι απάτη οπως και στο g2.

Δες με κάποιο προγραμμα τα mAh οταν το βγάζεις απο την φόρτιση και ξανά δες τα οταν παει στο 99%. Κανε το ίδιο στα 97 και 96 και θα δεις απο το 100% ως το 99 καταναλωσε πολυ περισσότερα. Αυτο συμβαίνει γιατι οταν δείξει 100% στην ουσία παίρνει κι αλλά mAh τα οποία δεν καταγράφονται αφού δεν μπορεί να δείξει 105% :)

Γι αυτο γράφω συνεχώς σε όσους λενε οτι σε 8 ώρες έχασε μόνο 1% να δοκιμάσουν να αφήσουν τη συσκευή τους με 85% πχ και να την ξαναδούν το πρωί. ;)

θα θελες να ειχε το Μ8 την μπαταρια του G2? :shifty:

οσον αφορα τις φωτογραφιες που λες με το Μ8,δεν πειραζει δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,αλουμινιο να ειναι και ας βγαινουν λιγο καπως... :lol:

ΥΓ :ρ

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Κάποτε ήταν εύκολο να πουλήσεις το iphone. Σήμερα δεν είναι εκτός και αν το δώσεις φθηνότερα. Και πάλι χάνεις χρήματα.

Το μόνο πλεονέκτημα του 5s έναντι του M8 είναι το μέγεθος. Τίποτα άλλο. Τα έχω τεστάρει δίπλα δίπλα και ξερω.

Το iphone 5s ειναι εξίσου γρήγορο εφόσον έχουν ανοίξει πριν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς. Επίσης στο browsing το Μ8 είναι πιο γρήγορο.

Στην κάμερα συνολικά είναι καλύτερο το 5s γιατί στο Μ8 θα χρειαστείς πολλές φορές να βγάλεις 3-4 ποζες για να πετύχεις την καλή. Συν οτι οι φωτογραφίες του εχουν λίγο καλύτερη ευκρινεια

Ιδίως στα άκρα, όπου το M8 συνηθίζει να κάνει ελαφρύ blur.

Για μένα το θέμα μεγέθους ισχύει μόνο το καλοκαίρι.

Iphone χωρίς jailbreak δεν το μπορώ με τίποτα. Υπάρχουν πράγματα απαραίτητα που δεν γίνονται χωρίς. Αντιθέτως σε android δεν χρειάζομαι root πουθενά.

Τον Αύγουστο μάλλον θα πάρω ξανά το M8 και θα το κρατήσω τουλάχιστον μέχρι να βγει το JB για το ios 8 και εφόσον με ενθουσιάσει το iPhone 6.

Σύμφωνοι...απλά επειδή καταλαβαίνω τι θέλει ο bouss(κι εγώ σε παρόμοια κατάσταση βρίσκομαι) πρότεινα ότι σκέφτομαι αυτή τη στιγμή..

Να δοκιμάσω iPhone για λίγο να μου φύγει η περιέργεια και να το δώσω σε κανά μήνα αν δεν μου κάνει(με μικρή χασούρα) που χωρίς jb είμαι σίγουρος ότι θα ξενερωσω..βέβαια σαν άσχετος με ios δεν θα έμπαινα στη διαδικασία jb.

Κρατάω μια μικρή πιθανότητα να με βόλευε εν τέλει το 5s για τους λόγους που ανέφερες συν ότι υπάρχει και το ταμπλετ..

@pik να φανταστώ πως είχες το m8 Και έχεις αντικειμενική άποψη

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Διαβάζω αυτά που γράφω πάντως και απορώ με τον εαυτό μου. Από τη στιγμή που το Μ7 είναι μια χαρά (λίγο η μπαταρία στο 3g μου τα χαλάει, αλλά τη μέρα τη βγάζω), θα πάρει sense 6, έχει καλύτερο μέγεθος από το Μ8, καλύτερο στήσιμο στα κουμπιά (τα 2 capacitive είναι πολύ καλύτερα από το καινούριο στήσιμο και από όλα τα setup στο Android), έχει και το ois... Απορώ...
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

οσον αφορα τις φωτογραφιες που λες με το Μ8,δεν πειραζει δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,αλουμινιο να ειναι και ας βγαινουν λιγο καπως... :lol:

Δεν σε κόβω να κάνεις 15 Αύγουστο με το G2 αν το έχεις ήδη πάρει :)

Το σίγουρο είναι ότι η διαφορά σε αυτονομία μεταξύ M8 & G2 είναι μικρότερη από οτι αναλογεί στην διαφορά μεγέθους των μπαταριών τους.

Δεν έχει πρόβλημα αυτονομίας το M8. Οι πολύ απαιτητικοί χρήστες θα βγάλουν την μέρα ότι και να κάνουν, όσοι κάνουν χρήση τύπου iphone θα πιάσουν 2 μέρες.

Για την κάμερα έγραψα και αλλού. Πλέον δεν μ ενδιαφέρει καμιά κάμερα που δεν είναι τουλάχιστον σαν του 808.

Αν πάω κάπου που θα τραβήξω φώτο, το iphone μένει σπίτι και στην τσέπη μπαίνει το S4 Zoom.

Καλοβλεπω και το Μ8 ace οπότε δεν είναι θέμα αλουμινίου αλλά design, finishing και σοβαρότητας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν σε κόβω να κάνεις 15 Αύγουστο με το G2 αν το έχεις ήδη πάρει :)

Το σίγουρο είναι ότι η διαφορά σε αυτονομία μεταξύ M8 & G2 είναι μικρότερη από οτι αναλογεί στην διαφορά μεγέθους των μπαταριών τους.

Δεν έχει πρόβλημα αυτονομίας το M8. Οι πολύ απαιτητικοί χρήστες θα βγάλουν την μέρα ότι και να κάνουν, όσοι κάνουν χρήση τύπου iphone θα πιάσουν 2 μέρες.

Για την κάμερα έγραψα και αλλού. Πλέον δεν μ ενδιαφέρει καμιά κάμερα που δεν είναι τουλάχιστον σαν του 808.

Αν πάω κάπου που θα τραβήξω φώτο, το iphone μένει σπίτι και στην τσέπη μπαίνει το S4 Zoom.

Καλοβλεπω και το Μ8 ace οπότε δεν είναι θέμα αλουμινίου αλλά design, finishing και σοβαρότητας.

δεν το εχω αγορασει ουτε προκειται γιατι οπως ξερεις εχω mac και ειναι μπερδεμα να κανω restore + το οτι σιχαινομαι το UI οπως ειναι τωρα.

εχω το Ν5 ,προς πωληση στην πολη που μενω και εχω παραγγειλει αυτα που γραφω στην υπογραφη.

Με αυτα και αυτα το Μ8 ace θα δεις οτι ειναι πολυ αξιολογο,και αν θες και ενα hint ,συναδελφος εχει το 816 και εχει παθει πλακα με το ποσο καλο και απροβληματιστο ειναι.Αλλον αν εμενα δεν μου αρεσει.

Εννοειται η HTC ειναι σοβαρη εταιρια,δεν το εχω αμφισβητησει ποτε αυτο.

την καλησπερα μου!

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Διαβάζω αυτά που γράφω πάντως και απορώ με τον εαυτό μου. Από τη στιγμή που το Μ7 είναι μια χαρά (λίγο η μπαταρία στο 3g μου τα χαλάει, αλλά τη μέρα τη βγάζω), θα πάρει sense 6, έχει καλύτερο μέγεθος από το Μ8, καλύτερο στήσιμο στα κουμπιά (τα 2 capacitive είναι πολύ καλύτερα από το καινούριο στήσιμο και από όλα τα setup στο Android), έχει και το ois... Απορώ...

Και δεν κάθεσαι στα αυγά σου,εκτός αν σε τρώει για αλλαγή και μόνο.:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Η μπαταρια τα σπαει..

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Και εγώ το βλέπω και όχι μόνο λόγο καλύτερης τιμής αλλά και της προσθήκης άλλης κάμερας των 13mp.

Αυτό το ultra πολύ το φοβάμαι.

Κακά τα ψέματα. Αν το κινητό δεν σε ελκύει και σχεδιαστικά πάντα θα σ ενοχλεί.

Με τα samsung το είχα μονίμως. Πάντα έψαχνα για θήκες που το κάνουν να δείχνει πιο όμορφο ποιοτικό. Ξόδευα ένα σωρό λεφτά.

Ειναι τραγικό μια εταιρεία να κατασκευάζει με τέτοιο τροπο τις συσκευές της που να δείχνουν κατώτερες ποιοτικά απ οτι ειναι στην πραγματικότητα.

Και το one x πλαστικό ήταν αλλά πανέμορφο. Αν δεν είχε αυτόν τον απαίσιο επεξεργαστή θα ήταν φοβερό τηλέφωνο.

Γι αυτο αν μου αρέσει η υφή του πλαστικού ace και η κάμερα του αποδειχθεί στην πράξη καλύτερη, θα το προτιμησω. Λέω στην πράξη γιατι και τα κινεζικά έχουν 13αρες, αλλά ειναι για τα μπάζα.

Η εμφάνιση είναι το λιγότερο που με απασχολεί.

Σε όλες μου τις επιλογές είτε είναι κινητό ,ταμπλετ τηλεοραση, αυτοκίνητο ζήτημα να δίνω στο σχέδιο ένα μερίδιο της τάξεως του 10% .

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι προσφέρει να το προσφέρει σωστά και να αντέχει στον χρόνο και στην κακομεταχείριση.

Τα κινέζικα των 13mp στην πραγματικότητα είναι των 8 και κάνουν με το software upscale ως και 16mp.

Δεν πιστεύω πως η HTC θα έβαζε μια κάμερα που μόνο στα χαρτιά θα ήταν 13αρα.

Κακά τα ψέματα. Αν το κινητό δεν σε ελκύει και σχεδιαστικά πάντα θα σ ενοχλεί.

Με τα samsung το είχα μονίμως. Πάντα έψαχνα για θήκες που το κάνουν να δείχνει πιο όμορφο ποιοτικό. Ξόδευα ένα σωρό λεφτά.

Ειναι τραγικό μια εταιρεία να κατασκευάζει με τέτοιο τροπο τις συσκευές της που να δείχνουν κατώτερες ποιοτικά απ οτι ειναι στην πραγματικότητα.

Και το one x πλαστικό ήταν αλλά πανέμορφο. Αν δεν είχε αυτόν τον απαίσιο επεξεργαστή θα ήταν φοβερό τηλέφωνο.

Γι αυτο αν μου αρέσει η υφή του πλαστικού ace και η κάμερα του αποδειχθεί στην πράξη καλύτερη, θα το προτιμησω. Λέω στην πράξη γιατι και τα κινεζικά έχουν 13αρες, αλλά ειναι για τα μπάζα.

Συμφωνώ απόλυτα με όλα... Μου πήρες την μπουκιά από το στόμα

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λέω στην πράξη γιατι και τα κινεζικά έχουν 13αρες, αλλά ειναι για τα μπάζα.

συμφωνω απολυτα οτι εχουν ολα τα κινεζικα αστειες καμερες.

Εκτος απο τα Oppo.

Που εχουν ανωτερες και απο Galaxy.

με αυτα και αυτα αν ενα κινητο δεν σου αρεσει οντως δεν μπορεις να το ευχαριστηθεις.

Το Μ8 σημερα εχει την πιο πολυτελη κατασκευη.Αυτο μαζι με το απροβληματιστο λειτουργικο καποιος πρεπει να του το αναγνωρισει.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

το ποιο ομορφο τηλ..το ποιο μουρατο,το ποιο εντυπωσιακο ειναι το m7..μονο που χανει απο κατω απο το καπο..normal τηλεφωνο,αν ειχε αυτα που εχει το m8 δεν θα ξεραμε τι να πουμε..κομμενο και ραμμενο στα μετρα του το m7!!
I Want To Believe

Καλησπέρα σε όλους!

Ή εμφάνιση είναι ίσως η σημαντικότερη την σήμερον εποχή. Αυτοί που έχουν πάρει iPhone το γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας.

Χτες ήμουν σε γάμο και στο 10αρι τραπέζι βρισκόταν 5s ,s4,s5 και g2 όπως και το s4 mini orange της γυναίκας μου :D που της πήρα για τα γενέθλια της.

Περιττό να σας πω ότι Όλοι θαύμαζαν το m8 και οι πιο ψαγμένοι εντυπωσιάστηκαν από την ταχύτητα του και τα αποτελέσματα από την κάμερα και το video που τράβηξα χωρίς ρυθμίσεις παρακαλώ. Νικητής αναδείχθηκε το m8 γιατί δεν χρησιμοποίησα το zoom :cool:

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με βρίσκει πολύ σύμφωνο αυτό που λες! Ήμουν και εγώ έτοιμος να πάω στο s5 αλλά μολις πασπάτεψα το sense αναθεώρισα για το τι σημαίνει ταχύτητα και διαισθητικό λειτουργικό...τελεία και παύλα.

Old but not forgotten : Nokia E72

Previous : Galaxy S3

Current : HTC one m8 :D

Σχετικά με το sense θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους της συσκευής...

Το χρησιμοποιητε ή σας εγκλωβίζει;

Υπάρχει κάποιος που έβαλε launcher και αν ναι για ποιον λόγο;

ακριβως...τι ναι αυτο;;το χαλάς το τηλέφωνο με οποιαδήποτε επέμβαση και να του κάνεις..χώρια που όλα δουλεύουν άψογα και αρμονικά..

- Oneplus 12

Σχετικά με το sense θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους της συσκευής...

Το χρησιμοποιητε ή σας εγκλωβίζει;

Υπάρχει κάποιος που έβαλε launcher και αν ναι για ποιον λόγο;

Δεν υπάρχει launcher για το m8...ιεροσυλία ενώ έχεις το sense να κοιτάς για τέτοια πράγματα...

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Launcher?χα χα τι ειναι αυτο;....

ακριβως...τι ναι αυτο;;το χαλάς το τηλέφωνο με οποιαδήποτε επέμβαση και να του κάνεις..χώρια που όλα δουλεύουν άψογα και αρμονικά..

Δεν υπάρχει launcher για το m8...ιεροσυλία ενώ έχεις το sense να κοιτάς για τέτοια πράγματα...

Δηλαδή ρε παιδιά ούτε στα προηγούμενα σας κινητά είχατε κάποιον άλλον launcher ή είχατε και τώρα ο sense σας ταίριαξε;