bikos68 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Πας ρυθμισεις- χωρος αποθηκευσης -δεδομενα στο cashe...πατας εκει και..καθαρισμο...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Οταν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κάνει ούτως ή άλλως και wipe cache. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Χτυπα στο google How to do wipe chache partition Ευκολο ειναι! Έκανα αυτή την διαδικασία, φορτισα και έχω κερδίσει μια ώρα. Είμαι με 10%μπαταρια και η οθόνη είναι στις 5 ώρες. Μου φαίνεται κάπως ανεξηγητο αλλά έγινε. Μέχρι το 1%μπορει να μου δώσει άλλη μισή ώρα αλλά και πάλι είμαι πολύ μακριά από της 6μιση ώρες.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Έκανα αυτή την διαδικασία, φορτισα και έχω κερδίσει μια ώρα. Είμαι με 10%μπαταρια και η οθόνη είναι στις 5 ώρες. Μου φαίνεται κάπως ανεξηγητο αλλά έγινε. Μέχρι το 1%μπορει να μου δώσει άλλη μισή ώρα αλλά και πάλι είμαι πολύ μακριά από της 6μιση ώρες.. Παιζει και ρολο τι κανεις αυτες τις ωρες και τι εφαρμογες εχεις κτλπ Πχ εγω δεν παιζω καθολου παιχνιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Παιζει και ρολο τι κανεις αυτες τις ωρες και τι εφαρμογες εχεις κτλπ Πχ εγω δεν παιζω καθολου παιχνιδια! Σερφαρισμα με chrome περισσότερο, Facebook, Gmail, και μερικές κλήσεις. Από παιχνίδια και εγώ τίποτα. Ούτε καν ξέρω τι παιχνίδια υπάρχουν στο playstore.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Γνώμη μου είναι να κάνετε μερικούς κύκλους στην μπαταρία και μετά να δείτε τι γίνεται. Εχω παρατηρήσει ότι μετα από τέτοιες major αναβαθμίσεις και factory reset ότι θέλει λίγους κύκλους για να αρχίσει να στρώνει παλι η μπαταρία. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 (edited) Βασικο ρόλο νομίζω παίζει και το δίκτυο πάντως. .Σε 3g δίκτυο το οποίο πασχίζει να βρει σήμα στο δωμάτιο μου, φαινεται να πίνει την μπαταρία άσχετα αν έχεις ενεργοποιήσει τα δεδομένα ή οχι. Σε 24 ώρες χρήσης με wi fi όλη ημέρα με 3g δικτυο ενεργοποιημενο ολη ημέρα εκτος τις τελευταιες δυο ωρες(που έβαλα 2g δίκτυο), με δεδομενα 3 g ενεργοποιημενα για 8μιση συνεχομενες ωρες μου εδωσε αυτα: [/img] Δεν νομίζω να είναι καλά τα νούμερα, χωρίς να είναι και τραγικά. Εφαρμογές περίεργες δεν έχω περα απο γνωστές, Fb, ebay, viber κ.λ.π. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα ας πει. Ευχαριστώ. Edited January 12, 2015 by Ntsiolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπέρα, έχω πάρα τηρήσει ιδιαίτερη κατανάλωση μπαταρίας τις τελευταίες 2 μέρες...με μακράν την περισσοτερη κατανάλωση (γύρω στο 70%)από το airdroid(το οποίο το έχω από παλιότερα στη συσκευή).. έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; προς το παρών κατέβασα το πρόγραμμα που μου προτεινε το clean master για διαχείριση της μπαταρίας(batery doctor νομίζω λέγεται..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Γιατί στην Lollipop βγάζει πχ στην οθόνη κατανάλωση 4%(μεγαλύτερη κατανάλωση από όλα), στο system 2% κλπ ενώ στην kit Kat τα αντίστοιχα ήταν στο 25% η οθόνη κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Έχω κάνει τους τρεις πρώτους κύκλους φόρτισης. Τα νούμερα φαίνονται καλά; Με 3g σχεδόν όλη την διάρκεια μέχρι το 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ποιες ROM θεωρούνται "πρωταθλητές" στην αυτονομια; Τώρα έχω την 5.0 Γαλλίας και πέραν από διάφορα κολλήματα (απείραχη, χωρίς root κλπ.), έχω και χαμηλή αυτονομία. Στο τέλος της 1η μέρας έχω ~45% ενώ στην 4.4.2 είχα ~60%. Σκέφτομαι να γυρίσω σε 4.4.2 όχι μόνο για την αυτονομία αλλά γιατί το κινητό έχει και διάφορα κολλήματα. Πέρασα την 5.0 μετά από reset κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ποιες ROM θεωρούνται "πρωταθλητές" στην αυτονομια; Τώρα έχω την 5.0 Γαλλίας και πέραν από διάφορα κολλήματα (απείραχη, χωρίς root κλπ.), έχω και χαμηλή αυτονομία. Στο τέλος της 1η μέρας έχω ~45% ενώ στην 4.4.2 είχα ~60%. Σκέφτομαι να γυρίσω σε 4.4.2 όχι μόνο για την αυτονομία αλλά γιατί το κινητό έχει και διάφορα κολλήματα. Πέρασα την 5.0 μετά από reset κλπ. Απροβληματιστη και καλη ειναι η United Kingdom BTU που περασα (επισημη).χωρις κολληματα και με διαφορα στην αυτονομια (καλυτερη) απ την kit-kat.Mε την προυποθεση ομως...1o-Περασμα φλασαρισμα με Odin οχι ΟΤΑ ουτε Kies.2o Πριν φλασαρεις reset το τηλεφωνο (επαναφορα εργ. ρυθμι.) 3ο-αφου περαστει η rom πριν κανεις οτιδηποτε αλλο ξανα ενα reset και εισαι jet...οσοι το καναμε ετσι το κινητο πεταει... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Απροβληματιστη και καλη ειναι η United Kingdom BTU που περασα (επισημη).χωρις κολληματα και με διαφορα στην αυτονομια (καλυτερη) απ την kit-kat.Mε την προυποθεση ομως...1o-Περασμα φλασαρισμα με Odin οχι ΟΤΑ ουτε Kies.2o Πριν φλασαρεις reset το τηλεφωνο (επαναφορα εργ. ρυθμι.) 3ο-αφου περαστει η rom πριν κανεις οτιδηποτε αλλο ξανα ενα reset και εισαι jet...οσοι το καναμε ετσι το κινητο πεταει... Ευχαριστώ. Αναφέρεσαι στην έκδοση ν5 ΒΟΑ3 ή στην ΒΟΒ7 της United Kingdom BTU; Σε KitKat ποια είναι καλύτερη σε αυτονομία; Edited March 11, 2015 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ευχαριστώ. Αναφέρεσαι στην έκδοση ν5 ΒΟΑ3 ή στην ΒΟΒ7 της United Kingdom BTU; Σε KitKat ποια είναι καλύτερη σε αυτονομία; Αναφερομαι στην ΒΟΒ7 United Kingdom..Kit-Kat δεν το εχω ψαξει (ειχα πριν ΒΟΑ3 ελβετικη) αλλα και τι να την κανεις ηδη δοθηκε η 5.1 και ειναι θεμα ημερων να τη παρουμε και μεις... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπέρα!! Επειδή είμαι καινούργιος στη Samsung.. σύμφωνα με το παρελθόν, πότε το κοβετε να παίρνουμε 5.1.1 στο S5? Edit: Είμαι εκτός τοπικ πιθανώς, οπότε αν είναι ας σβήσει κάποιος admin το μήνυμα αν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπέρα!! Επειδή είμαι καινούργιος στη Samsung.. σύμφωνα με το παρελθόν, πότε το κοβετε να παίρνουμε 5.1.1 στο S5? Edit: Είμαι εκτός τοπικ πιθανώς, οπότε αν είναι ας σβήσει κάποιος admin το μήνυμα αν χρειάζεται. Μόλις βγει το 6 θα ξεχαστεί το 5 δυστυχώς. Από φθινόπωρο και αν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μόλις βγει το 6 θα ξεχαστεί το 5 δυστυχώς. Από φθινόπωρο και αν. Έτσι λέει η εμπειρία έ; Λίγο άσχημο γιατί αυτό με τη διαχείριση της ram δεν είναι ότι κι ότι. Εκτός αν η Samsung το έχει διευθετήσει στη δικιά της 5.0 που έχουμε. Αλλά δε πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 υπαρχει λυση για το mm-qcamera-daemon για τη lollipop???? γιατι θα παει φωτια το κινητο μου καμια μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 υπαρχει λυση για το mm-qcamera-daemon για τη lollipop???? γιατι θα παει φωτια το κινητο μου καμια μερα Κι εμένα το δείχνει στα battery stats, αλλά ούτε υπερθέρμανση έχω, ούτε μπαταρία τρώει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 μόλις μου το κανε και μένα ζεστάθηκε πάρα πολύ το κινητό, έφαγε μπαταρία και η κάμερα έδειχνε μαύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 αν καποιος εχει καποια λυση εστω κι εμπειρικη ας το αναφερει. εμενα παντως τρωει τρελα παταρια και αν κανω επανεκινηση η συσκευη παυει να καιει αλλα η παταρια πεφτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Εγώ θα έλεγα βάλε κάποια ρομ που να μην το εμφανίζει αυτό. Η αγγλική είναι η πιο σταθερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Αγγλική Bob7 έχω. Νομίζω δεν είναι θέμα rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Αν είναι θέμα υλικού τότε δύσκολα να διορθωθεί με άλλον τρόπο εκτός του σέρβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Αν είναι θέμα υλικού τότε δύσκολα να διορθωθεί με άλλον τρόπο εκτός του σέρβις ειναι γενικο προβλημα σε samsung και nexus με την kitkat απο οτι εχω διαβασει αλλα για lollipop δεν ηξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts