nikstar Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Βάλε την Lenovo Super Camera που είναι η καλύτερη εφαρμογή που υπάρχει αυτή την στιγμή για φωτογραφίες και θα σου λύσει το πρόβλημα της αποθήκευσης των φωτογραφιών. Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής για το που θα αποθηκεύονται. Θα την βρεις εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Προχθές παρατήρησα το πρώτο πρόβλημα στην κάμερα. Έπαιζα με τα διάφορα modes της βιντεοσκόπησης, και φωτογραφίας. Στο mode sports, η κάμερα ασπρίζει και επανέρχεται συνεχόμενα, σαν φλας. Έκανα και επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια. Αν προλάβεις και τραβήξεις ενώ είναι καθαρή βγαίνει η φωτογραφία καθαρά. Διαφορετικά ασπρίλα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Εάν μπορείτε δοκιμάστε το και ενημερώστε. Από την άλλη δοκιμάσα το burst και έβγαλε 20! φωτογραφίες στη σειρά (8mpixels) πολύ ικανοποιητικές.... (Αν μπορέσω θα τις ανεβάσω...) Edited June 22, 2014 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Βάλε την Lenovo Super Camera που είναι η καλύτερη εφαρμογή που υπάρχει αυτή την στιγμή για φωτογραφίες και θα σου λύσει το πρόβλημα της αποθήκευσης των φωτογραφιών. Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής για το που θα αποθηκεύονται. Θα την βρεις εδώ ευχαριστω κατευθειαν στο τηλεφωνο? ή στο πισι πρωτα? ENTIT δεν ανοιγει Edited June 22, 2014 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ευχαριστω κατευθειαν στο τηλεφωνο? ή στο πισι πρωτα? ENTIT δεν ανοιγει δοκιμασα και την προηγουμενη βερσιον αλλα και παλι δεν ανοιγει:mad: Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) δοκιμασα και την προηγουμενη βερσιον αλλα και παλι δεν ανοιγει:mad: Μπες εδώ και πάτα το Download, όχι αυτό με το πράσινο background (είναι διαφήμιση) αλλά το από κάτω. Κατέβασε το apk, πέρασε το στο τηλέφωνο και τρέξτο από εκεί. Edited June 22, 2014 by gbuster Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Μπες εδώ και πάτα το Download, όχι αυτό με το πράσινο background (είναι διαφήμιση) αλλά το από κάτω. Κατέβασε το apk, πέρασε το στο τηλέφωνο και τρέξτο από εκεί. ευχαριστω θα το κανω το βραδυ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Πέρασα την τελευταία rom από το en miui. Υποτίθεται ότι αυτές είναι multilanguage σωστά ; Αλλά δεν έχει ελληνικό menu (δεν με πειράζει) αλλά ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο. Η προηγούμενη που πέρασα από το en miui τα είχε και τα δύο. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) δοκιμασα και την προηγουμενη βερσιον αλλα και παλι δεν ανοιγει:mad: Και σε μένα δεν άνοιγε, κατέβασα όμως και ένα δεύτερο apk από το ίδιο site το "Lenovo SNAPit.and.SEEit v3.5.6.0085.140102.24456.b.6140102 Permissions Removed.apk" και έτσι άνοιξε η εφαρμογή. Όντως φαίνεται πολύ καλή, τη δοκίμασα σήμερα στο Μοναστηράκι. Εχει και επιλογή διπλής φωτογράφισης, μια με την κύρια όπου φωτογραφίζεις αυτό που θέλεις, και μετά ενεργοποιεί την μπροστινή κάμερα και τραβάς τον εαυτό σου. Κάνει το collage μόνη της.... Βέβαια, δεν ξέρω αν έχει κάποιο πρόβλημα το Hardware της κάμεράς μου, αλλά μια φορά κόλλησε το κινητό, την άλλη άσπρισε, και για να επανέλθει έπρεπε να κάνω restart. Ευχαριστώ τον συμφορουμίτη nikstar για την υπόδειξη της εφαρμογής αυτής..... Edited June 22, 2014 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 screen protector για το κινητο , εχετε να προτεινετε κατι ; μαγαζι κλπ Αυτη που ειχε μαζι δωρο την κατεστρεψα :( και οι δαχτυλιες ειναι εντονες στο τζαμι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 screen protector για το κινητο , εχετε να προτεινετε κατι ; μαγαζι κλπ Αυτη που ειχε μαζι δωρο την κατεστρεψα :( και οι δαχτυλιες ειναι εντονες στο τζαμι ... εγω παντως παρηγγειλα αυτο http://www.aliexpress.com/snapshot/6120381009.html πιστευω αξιζει. ακομη το περιμενω να ερθει αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Πέρασα την τελευταία rom από το en miui. Υποτίθεται ότι αυτές είναι multilanguage σωστά ; Αλλά δεν έχει ελληνικό menu (δεν με πειράζει) αλλά ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο. Η προηγούμενη που πέρασα από το en miui τα είχε και τα δύο. Οχι φιλε μου... δεν ειναι multilanguage... Αυτη ειναι η αυθεντικη Αγγλο-Κινεζικη ROM. Αμα θελεις την multi θα την βρεις στο miuiandroid.com και την ελληνικη στο miui.gr. Πιο συγκεκριμενα ψαξε στην πρωτη σελιδα του thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatileon Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλά μην φανταστείς και πολύ βάρος. Όπως λες είναι ήδη βαρύ , οπότε η διαφορά στο χέρι είναι σχεδόν αμελητέα. Εγώ έγραψα για την θήκη διότι πραγματικά μεταμορφώνει το κινητό από θέμα αισθητικής. Ενώ είναι, κατά την γνώμη μου, ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο, έχανε πόντους στην εμφάνιση. Ε, με αυτή την θήκη τους κέρδισε. Τώρα, αν το βάρος του αυξάνεται λίγα γραμμάρια, αν χάνει μια γραμμή σήμα λόγω αλουμινίου, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ( και όπως έγραψα και παραπάνω δεν ισχύει τα περί σήματος). Αγόρασα κάτι ωραίο για το τηλέφωνο και το ανέφερα διότι πολύ έχουν γράψει περί εμφάνισης του τηλ. Όλα τα παραπάνω τα γράφω φιλικά και πιστεύω με όσες φώτο ανέβασα να σας έδωσα μια πλήρη εικόνα της θήκης αυτής. Φιλε μου ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες τη θηκη την εχω 10 μερες και τα σπαει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μπες εδώ και πάτα το Download, όχι αυτό με το πράσινο background (είναι διαφήμιση) αλλά το από κάτω. Κατέβασε το apk, πέρασε το στο τηλέφωνο και τρέξτο από εκεί. εβαλα και τα 2 αρχεια πως τα τρεχουμε τωρα?? Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Φιλε μου ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες τη θηκη την εχω 10 μερες και τα σπαει!!! Έτσι ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Το βρηκα Ευχαριστω Ειναι οντως πολυ καλη Και η γκαλερι επισης Σουπερ και ας μην ειναι στο πλει στορ Εγω το κρατησα για 20 μερες το τηλ Αυριο το παραδιδω σετ στην γυναικα Και θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλου επιπεδου Δεδομενων των χρηματων και σε συγκριση με τα 500 ρικα που δινουν καποιοι φιλοι να παρουν φιρμα Αν συνεχισει ετσι με βλεπω να παιρνω και γω ενα τετοιο Φυσαει η εταιρεια απο οτι βλεπω και η ελληνικη ομαδα miui κανει πολλες καλες δουλειες Μπραβο μας:up::up::up::up: Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Βγήκε και το TWRP για το κινητό μας: http://en.miui.com/thread-25335-1-1.html Είχε καιρό που παιδεύονταν οι beta testers... Όποιος θέλει να flashάρει, να έχει έτοιμο το stock recovery για να το περάσει από fastboot σε περίπτωση που κάτι πάει λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Δεν έχω καταλάβει, σε ποιά έκδοση android βρίσκεται η τελευταία ελληνική Miui η 12η. Δεν το αναφέρει κάπου Επίσης πού υπάρχουν links για download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Δεν έχω καταλάβει, σε ποιά έκδοση android βρίσκεται η τελευταία ελληνική Miui η 12η. Δεν το αναφέρει κάπου Επίσης πού υπάρχουν links για download? H 12 δεν έχει ανέβει ακόμα για το 1s. Όλες οι roms για το κινητό μας είναι στην 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Αυτή εδώ ποιά είναι; https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/373-Xiaomi-Redmi-1S/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Αυτή εδώ ποιά είναι; https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/373-Xiaomi-Redmi-1S/ Αυτη ειναι η 3.11 φιλε μου.. Απ οτι λενε δεν νομιζω να βγαλουν 3.12 για το 1s. ή και να βγαλουν δεν θα εχει σημαντικες αλλαγες απο την 3.11 γιατι δεν εχει προχωρησει κ η version.. ειναι ακομα στην 24. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 1 φωτο καλα τα παμε ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1 φωτο καλα τα παμε http://www.dropbox.com/s/c1w10nxuprfhlv4/2014623090131.jpg Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chripalo Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Παιδιά πέρασα την ελληνική ρομ και έχω πρόβλημα με το Google play.... Το πατάω να ανοίξει και μου λέει ότι δεν έχω σύνδεση... Το έκανα απεγκατασταση... Τώρα τι να κάνω να περάσω ξανά την ρομ; Παράθεση http://automarket.car.gr/cars/?ca=v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ναι, βάλε από την αρχή τη rom ακολουθώντας όλα τα βήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol71 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 καλημερα ενω παω και κανω οτι λεει ο οδηγοs και παει και τρεξει την ρομ μου βγαζει να ονομασω την ρομ σε update.zip ενω το εχω κανει και με τηs 2 μεθοδουs δηλαδη το εχω βαλει μονο του στην καρτα μετα το εχω βαλει και με το τηλ σε συνδεση το εχω βαλει και στην εσωτερικη μνημη ετσι χυμα αλλα τιποτα δεν το βλεπει.εκτοs και αν παιζει κατι αλλο με το Superuser γιατι απο οτι βλεπω μου λεει κατι για δικαιωματα για ρομ στην καρτα η κανω λαθοs δεν ειμαι σιγουροs.δεν εχει update to τηλ.ειρθε με Superuser μεσα και το νορτον 360 μηπωs πρεπει να πειραξω τιποτα απο αυτα .η κανενα αλλο τροπο αν γινεται ευχαριστω.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 καλημερα ενω παω και κανω οτι λεει ο οδηγοs και παει και τρεξει την ρομ μου βγαζει να ονομασω την ρομ σε update.zip ενω το εχω κανει και με τηs 2 μεθοδουs δηλαδη το εχω βαλει μονο του στην καρτα μετα το εχω βαλει και με το τηλ σε συνδεση το εχω βαλει και στην εσωτερικη μνημη ετσι χυμα αλλα τιποτα δεν το βλεπει.εκτοs και αν παιζει κατι αλλο με το Superuser γιατι απο οτι βλεπω μου λεει κατι για δικαιωματα για ρομ στην καρτα η κανω λαθοs δεν ειμαι σιγουροs.δεν εχει update to τηλ.ειρθε με Superuser μεσα και το νορτον 360 μηπωs πρεπει να πειραξω τιποτα απο αυτα .η κανενα αλλο τροπο αν γινεται ευχαριστω.ευχαριστω το αρχείο το ονομάζεις update και όχι update.zip βγάλε την κάρτα μνήμης από το κινητό και σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή από τον υπολογιστή κάνε copy το αρχείο στο κινητό... για ξαναδοκίμασε έτσι και με τις οδηγίες από το πρώτο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts