Administrators athanaso77 Δημ. August 24, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Χαιρετώ όλον τον κόσμο. Μελλοντικός χρήστης του παραπάνω τηλεφώνου. Όπως καταλάβατε έχω παραγγείλει αυτό το υπέροχο τηλέφωνο. Εδώ όμως έρχεται και ο προβληματισμός μου. Με ημερομηνία παραγγελίας 21/8 και ενώ από την δεύτερη μέρα έχω tracking number δεν μπορώ να εντοπίσω το πακέτο μου. Έχω δοκιμάσει αρκετά site εντοπισμού αλλά τίποτα. Να αρχίσω να ανησυχω; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrtc7 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Απο που απο ποιο μαγαζι; MiniDeal . Έχει σημασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Πέτρο ανέβασε τα ίδια screenshots που είχα ανεβάσει κι εγώ για την μπαταρία πριν λίγο καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Καλησπερα. Εχω περασει στο κινητο μου την Global 36 απο το en.miui.com. Το προβλημα που εχω ειναι πως οι επαφες μου ειναι στα ελληνικα, και ενω οταν τις κανω προσπελαση μ εμφανιζει κανονικα το γραμμα στο οποιο βρισκομαι στο κεντρο της οθονης, η πλαινη γραμμη ειναι στα αγγλικα, με αποτελεσμα να μην μπορω να ψαξω τις επαφες μ απο εκει.. Υπαρχει καποιος τροπος να την αλλαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Παιδια ειναι δυνατον να μου βγαζει μόνο 2 (!) ώρες μπαταρία η συσκευή;;;;Τοσο μου κρατάει. Παιζει με αλλαγή ρομ να φτιάξει κάπως; Παίζει να τα έχει παίξει η μπαταρία; Πριν το καλοκαίρι έχω την αίσθηση πως ήταν πιο καλά τα πράγματα. Edited August 24, 2014 by Slester Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 βγάζει 2 ώρες δηλαδη το ανοίγεις στις 12 και κλείνει στις 14 ?η ενοεις οτι κάνεις non stop χρήση 2 ωρες αν ισχύει το πρωτο οχι δεν ειναι λογικό και δεν θα το κανε καμια ρομ κάποια εφαρμογή που εχεις βάλει σου ξεσκίζει τη μπαταρία αν ισχυει το δεύτερο εξαρτάτε τη χρηση κανεις σε αυτες τις 2 ωρες αν πχ παίζεις κανα απαιτητικο παιχνίδι με full φωτεινότητα εχει καποια λογική που γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Οτιδήποτε κάτω από 4 ώρες ενεργής οθόνης είναι λίγο και κάτι σας τρώει μπαταρία (εννοείται με νορμάλ χρήση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 (edited) Καλημερα σε ολους! Παρελαβα το πρωι απο Vickmall και εγω ενα redmi 1s. Ολα σουπερ, μου ηρθε στις 2εβδομαδες με φορτωμενη μια multi rom (ουτε που ειδα ποια) αλλωστε δε θα το κρατησω εγω. Περασα επαφες, εφαρμογες κ λοιπα, απενεργοποιησα καποιες αλλες προεγκατεστημενες. Και απο τις 3-4 ωρες που ασχοληθηκα μαζι του ολα μου φανηκαν νορμαλ. GPS super στο googlemap λοκαρε σε 2-3sec. Οποτε για οποιον θελει ενα κινητο για νορμαλ πραγματα, ιντερνετ, fb, instagram, sms και κλησεις το προτινω αφοβα. Νομιζω οτι σε αυτη τη τιμη ειναι αψογη αγορα. Το παιρνεις οπως ειναι δε το πειραζεις και εισαι αρχοντας. Υ.γ. απο στιγμη σε στιγμη περιμενω και το δικο μου redmi note!! Ξεχασα να αναφερω οτι απο μπαταρια δε ξερω τι λεει... Αν δεν βγαζει ανετα μερα με νορμαλ χρηση (δε λεμε να εισαι με το κινητο στο χερι ολη την ωρα) τοτε αυτο θα ειναι το βασικο του μειον! Edited August 25, 2014 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 τα παρακάτω είναι στατιστικά από δική μου χρήση (τη σημερινή) τώρα που το έχω στρώσει λίγο θα δείτε για νορμάλ χρήση 1 ημέρας (και 30 λεπτόν) 11 ώρες wifi ( το βράδυ το βάζω και κλείνει μη τρωω και απο το wifi ακτινοβολία) σχεδόν 2 ωρες η οθονη ανοιχτή και 1 ώρα και 40 λεπτά ομιλία η μπαταρία ειχε πέσει στο 47% ,άρα βγάζει για νορμαλ χρηση περίπου 1,5 ημερα (ομιλία 1,5 ωρα τη μέρα δε ξέρω πόσοι το κάνουν ) να πω πραγματα που δε φαίνονται όπως οτι στις 11 ωρες wifi υπηρχε χρήση του whats up και παραλαβή Mail και όχι surfing καθως και ενα 10 λεπτο περίπου παίξιμο του παιχνιδιου spiderman της gameloft που ηθελα να το testaro θεωρώ οτι σε νορμαλ χρηση σε όσους κλεινει στα μισα της ημέρα κατι δε στέκει καλά με τις εφαρμογές που του έχετε περάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 και εγω αυτα χωρις να ξερω να διαβασω (περιμενω τους ειδημονες) η αισθηση μου ειναι πως εχει φτιαξει αρκετα (εχω βαλε και το 2G και παλευω και με το greenify) http://oi60.tinypic.com/33f5lxx.jpg http://oi58.tinypic.com/ie44k5.jpg Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Πέτρο στην πρώτη εικόνα πατα πάνω στην οθόνη και πες μας πόση ώρα ήταν ενεργή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Πέτρο στην πρώτη εικόνα πατα πάνω στην οθόνη και πες μας πόση ώρα ήταν ενεργή. αυτο ηταν το απογευμα τωρα την εχω φορτισει οποτε........................ κανα 2ωρο το ελαχιστο συνολικα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Σημερα πεταξα τις θηκες και ξαναβαλα το οριτζιναλ μαυρο καπακι Ποιος μπορει να μου συστησει ενα καλο το καλυτερο tempered glass screen protector Οχι απο ebay να τοαραγγειλω; Ευχαριστω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Σημερα πεταξα τις θηκες και ξαναβαλα το οριτζιναλ μαυρο καπακι Ποιος μπορει να μου συστησει ενα καλο το καλυτερο tempered glass screen protector Οχι απο ebay να τοαραγγειλω; Ευχαριστω Άσε κι εγώ για θήκη είχα αυτήν με το αλουμίνιο από το aliexpress και εχθές έπεσε το κινητό με την πλάτη από το μισό μέτρο και το γυαλί της θήκης ράγισε... Πίσω στο μαύρο καπάκι και τη θήκη σιλικόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asboof Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Πέτρο έχω πάρει αυτό Ultra thin anti-Burst Tempered Glass Screen Protector/Film For Xiaomi/Hongmi/Red Rice/Redmi 1S Luxury Mobile Phone Cover http://www.aliexpress.com/item/Ultra-thin-anti-Burst-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-Xiaomi-Hongmi-Red-Rice-Redmi-1S/1945568705.html Μια χαρα είναι Δουλεύω σε συνεργειο Δακτυλιες κανει χαρακιές όχι Έχω ενα περίσσευμα δε νομιζω να το χρειαστω αν θες στο Στέλνω αλλά θα σου βγει πιο ακριβά τα μεταφορικά γιατί είμαι κρητη Edited August 26, 2014 by asboof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Μέσα. Στείλε πιεμ και τα βρισκουμε Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλά νέα σήμερα, βγήκε η V37. Απ' ότι είδα στα κινέζικα forums αναφέρουν ότι πλέον δίνεται επιλογή για απ'ευθείας αποθήκευση των φωτογραφιών στην SD. Επίσης λένε ότι διορθώθηκε το θέμα της ελάχιστης RAM, κάποιοι αναφέρουν ότι μπορεί η Xiaomi να χρησιμοποίησε Swap partition με 150mb μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλά νέα σήμερα, βγήκε η V37. Απ' ότι είδα στα κινέζικα forums αναφέρουν ότι πλέον δίνεται επιλογή για απ'ευθείας αποθήκευση των φωτογραφιών στην SD. Επίσης λένε ότι διορθώθηκε το θέμα της ελάχιστης RAM, κάποιοι αναφέρουν ότι μπορεί η Xiaomi να χρησιμοποίησε Swap partition με 150mb μέγεθος. Μια χαρά. Όταν λες θέμα ελάχιστης Ram εννοεις ότι υπάρχει κάποιο κατώτατο όριο της ram που αυτό προκαλεί τα force close; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Μπιλάκο, επειδή δεν το πολυ-κατέχω, που βγήκε η V37; Μπορώ να την περάσω απο OTA update? Φοράω την Ελληνική απο το Miui forum Καλά νέα σήμερα, βγήκε η V37. Απ' ότι είδα στα κινέζικα forums αναφέρουν ότι πλέον δίνεται επιλογή για απ'ευθείας αποθήκευση των φωτογραφιών στην SD. Επίσης λένε ότι διορθώθηκε το θέμα της ελάχιστης RAM, κάποιοι αναφέρουν ότι μπορεί η Xiaomi να χρησιμοποίησε Swap partition με 150mb μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ναι σε πολλούς λόγο λίγης Ram κλείναμε προγράμματα. Η rom είναι ακόμα beta, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε καμιά μέρα για να μας έρθει OTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλά νέα σήμερα, βγήκε η V37. Απ' ότι είδα στα κινέζικα forums αναφέρουν ότι πλέον δίνεται επιλογή για απ'ευθείας αποθήκευση των φωτογραφιών στην SD. Επίσης λένε ότι διορθώθηκε το θέμα της ελάχιστης RAM, κάποιοι αναφέρουν ότι μπορεί η Xiaomi να χρησιμοποίησε Swap partition με 150mb μέγεθος. είχα δοκιμάσει πάντως swap partition στο 1 , στην αρχή φαινόταν μια χαρά αλλά μετά είχα θέμα (κουλά κολλήματα) με κάποιες εφαρμογές και το έσβησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλησπερα. Εχω περασει στο κινητο μου την Global 36 απο το en.miui.com. Το προβλημα που εχω ειναι πως οι επαφες μου ειναι στα ελληνικα, και ενω οταν τις κανω προσπελαση μ εμφανιζει κανονικα το γραμμα στο οποιο βρισκομαι στο κεντρο της οθονης, η πλαινη γραμμη ειναι στα αγγλικα, με αποτελεσμα να μην μπορω να ψαξω τις επαφες μ απο εκει.. Υπαρχει καποιος τροπος να την αλλαξω? δεν νομίζω ότι γίνεται στην official,αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις άλλον dialer,πχ ex dialer με πλήρη υποστήριξη ελληνικών αλλά και πολλά άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Πως μπορω να κλεισω τις ειδοποιησεις απο το superuser? Καθε τρεις και λιγο με πεταει ειδοποιηση οτι θελει αδεια για προσβαση του whatsapp στις επαφες για παραδειγμα. Και παρολο που παταω allow για καθε φορα, συνεχιζει να το εμφανιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Πως μπορω να κλεισω τις ειδοποιησεις απο το superuser? Καθε τρεις και λιγο με πεταει ειδοποιηση οτι θελει αδεια για προσβαση του whatsapp στις επαφες για παραδειγμα. Και παρολο που παταω allow για καθε φορα, συνεχιζει να το εμφανιζει. δεν γράφει από κάτι "να μην ερωτηθώ ξανά" ή κάτι τέτοιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 δεν γράφει από κάτι "να μην ερωτηθώ ξανά" ή κάτι τέτοιο ; Γραφει ναι. Το επιλεγω αλλα συνεχιζει να το στελνει για καποιο λογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts