kdalfire Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 NikosGeo σε ευχαριστώ πάρα πολύ . χρησιμοποίησα αυτές τις οδηγίες και έπιασε guys i go the issue fixed. 1. go to phone pad and dail *#*#6484#*#* 2. tap no. 8 3. cover the sensor first. then tap the "开始校准" the button in the middle 4. move your fingers away from the sensor till the number shows 5.0000000 (or any random number) 5. tap "通过" the button on lower left of the screen to pass 6. you will lead to the next test, which is the physical button test. press all the buttons. and tap the 'back' and 'menu' button. and press "通过" lower left button 7. now tap 'back' to exit you will be asked if you want to exit the test, tap 'ok' Ν'άσε καλά και πάλι. Πάνω που άρχισα να σκέφτομαι να το επιστρέψω στην κίνα. Άντε να περιμένεις ένα μήνα να πάει πίσω και κανένα να γυρίσει. Κλάφτα χαράλαμπε δηλαδή . Το ζόρι μου περισσότερο ήταν οτι το κινητό το είχα παραγγείλει για κάποιον φίλο και άντε να του εξηγήσεις τώρα. Χιλια ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 εχει ραδιοφωνο αν και μου φανηκε καπως Τι εννοείς φίλε;Νομίζω οτι είναι εύχρηστο και με πολύ καλη ποιότητα ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGeo Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 NikosGeo σε ευχαριστώ πάρα πολύ . χρησιμοποίησα αυτές τις οδηγίες και έπιασε guys i go the issue fixed. 1. go to phone pad and dail *#*#6484#*#* 2. tap no. 8 3. cover the sensor first. then tap the "开始校准" the button in the middle 4. move your fingers away from the sensor till the number shows 5.0000000 (or any random number) 5. tap "通过" the button on lower left of the screen to pass 6. you will lead to the next test, which is the physical button test. press all the buttons. and tap the 'back' and 'menu' button. and press "通过" lower left button 7. now tap 'back' to exit you will be asked if you want to exit the test, tap 'ok' Ν'άσε καλά και πάλι. Πάνω που άρχισα να σκέφτομαι να το επιστρέψω στην κίνα. Άντε να περιμένεις ένα μήνα να πάει πίσω και κανένα να γυρίσει. Κλάφτα χαράλαμπε δηλαδή . Το ζόρι μου περισσότερο ήταν οτι το κινητό το είχα παραγγείλει για κάποιον φίλο και άντε να του εξηγήσεις τώρα. Χιλια ευχαριστώ. Να είσαι καλά, αδερφέ. Συλλογική δουλειά κάνουμε... Παράθεση ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ. ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) πως μπορουν να μπουν οπως ολες οι αλλες? δεν βρηκα τον οδηγο αν θελει κανενας μοντ και μπορει .... ευχαριστω http://oi57.tinypic.com/2znz7k2.jpg http://oi57.tinypic.com/9bg492.jpg http://oi57.tinypic.com/2a9tpok.jpg Edited July 25, 2014 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εχετε παρατηρησει πως στην 29.0 εχει περισσοτερη ελευθερη ram διαθεσιιμη σε σχεση με την 24.0 ; οταν κανω clear cash μου βγαζει αρκετες φορες 300+ mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Προσπαθησε κανει να χρησιμοποιησει το app2sd Κανει τιποτα εστω και για λιγες εφαρμογες; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asboof Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εχετε παρατηρησει πως στην 29.0 εχει περισσοτερη ελευθερη ram διαθεσιιμη σε σχεση με την 24.0 ; οταν κανω clear cash μου βγαζει αρκετες φορες 300+ mb Με την GTV 3.15 μετα απο reboot μου βγάζει 414mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Με την GTV 3.15 μετα απο reboot μου βγάζει 414mb. Μην κοιταζεις τα μετα reboot ολα τα ιδια κανουν. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Καλημερα Sms 1 ενω εχω το handcent και προεπιλογη , τα εισερχομενα ερχονται στην μαμισια εφαρμογη 2 δεν εμφανιζεται το ονομα του αποστολεα αλλα μονο ο αριθμος Πως λυνεται το θεματακι; Και τι ειναι αυτο το kuaipan? Edited July 27, 2014 by PETTROS Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Μην κοιταζεις τα μετα reboot ολα τα ιδια κανουν. Πάντως όταν η συσκευή κάνει FCs σε απαιτητικά παιχνίδια, μετα το reboot δεν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα (έστω για λίγο) Η διαχείριση της μνήμης πονάει... Έχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης οι σημερινές ROMs... Και τι ειναι αυτο το kuaipan? Cloud storage μόνο για αρχεία (όχι επαφές, SMS κτλ). Υπήρχε πριν βγει το MiDrive και προφανώς το διατήρησαν. Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 By the way Το gps σκιζει Δεν εχω χρησιμοποιησει βεβαια αλλο Αλλα με το route66 και με ταχυτητες απο 80-140 Περιξ του αεροδρομιου , κορωπι , λαγονησι και σουνιο Δε με εχασε ουτε μια φορα και ηταν πολυ ακριβες Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Παιδιά θέλω τα φώτα σας.Εσείς που έχετε το κινητό πιο πολύ καιρό ποια ρομ προτείνετε να περάσω;Μου έχει έρθει 3 μέρες το κινητό και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα οπότε έχω μείνει με την multilanguage και root που μου είχαν στείλει. Η ελληνική ρομ δεν με συγκινεί,γνωρίζω αγγλικά οπότε δεν έχω κανένα θέμα να είναι το μενού στα αγγλικά.Προφανώς ούτε τα ελληινικα με ενοχλούν :P Προσωπικά σκεφτόμουν να περάσω την επίσιμη και να την κρατήσω στα αγγλικά, ώστε να έχω τα updates.Είδα πως έχει στο 1ο ποστ το ζιπ αλλά δεν έχει άλλες οδηγίες, το περνάω με το updater app? Επίσης μήπως προτείνετε κάποια unofficial που έχει καλύυτερη διαχείρηση της ραμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ποια η διαφορα Multi με english/chinese ; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ποια η διαφορα Multi με english/chinese ; Δεν είναι η επίσημη η multi. Νομίζω δεν κάνει και τα εβδομαδιαία updates. Ουσιαστικές διαφορές δεν ξέρω αν υπάρχουν για αυτο ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Δεν είναι η επίσημη η multi. Νομίζω δεν κάνει και τα εβδομαδιαία updates. Ουσιαστικές διαφορές δεν ξέρω αν υπάρχουν για αυτο ρωτάω. Μα και γω ρωταω! Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Δεν είναι η επίσημη η multi. Νομίζω δεν κάνει και τα εβδομαδιαία updates. Ουσιαστικές διαφορές δεν ξέρω αν υπάρχουν για αυτο ρωτάω. δεν υπάρχουν εβδομαδιαία updates για το κινητό μας , οπότε όποια και να βάλεις (που δεν είναι πολύ πειραγμένη) το ίδιο είναι απλά με την ελληνική π.χ. δεν θα ψάχνεις να κάνεις ροοτ γιατί θα έχει ήδη (η Multi από ότι θυμάμαι είναι απλά η original με περισσότερες γλώσσες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Βγήκε η νέα GTV-3.17.0 ROM για το RedMi 1S (WCDMA) και είναι έτοιμη για Download.... Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Τι αλλαγές έχει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 δεν υπάρχουν εβδομαδιαία updates για το κινητό μας , οπότε όποια και να βάλεις (που δεν είναι πολύ πειραγμένη) το ίδιο είναι απλά με την ελληνική π.χ. δεν θα ψάχνεις να κάνεις ροοτ γιατί θα έχει ήδη (η Multi από ότι θυμάμαι είναι απλά η original με περισσότερες γλώσσες) Να το θεσουμε αλλιως να το καταλαβουν ολοι. Η Ελληνικη ειναι η multi με αφαίρεση γλωσσων εντονη προσοχη στην μεταφραση των Ελληνικων και καποια αλλα πραγματα δεν γνωρίζω τι, που αλλάζουν τα παιδιά. (μαλλον εκει οφειλονται και τα FCs σε παλιοτερες εκδοσεις.) Η Multi φαινεται να ειναι η μαμα English/Chinese με miui root κανονικά και πολύγλωσση. Δεν κανει updates αλλα ειναι στεθεροτατη. Σε 16 μερες θα βγει official Miui 6 και ελπιζουμε σε αυτη για βελτιωση. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 άντε να βγει η καινούργια μπας και φτιάξουν κάνα bug. Με την τελευταία multi παρατήρησα ότι το τηλέφωνο ζεσταίνετε πάρα πολύ κατά τη φόρτιση. Έχω βάλει και αλουμινένιο bumper και το πύρωσε κανονικά κατά τη διάρκεια της φόρτισης :( Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Βγήκε η νέα GTV-3.17.0 ROM για το RedMi 1S (WCDMA) και είναι έτοιμη για Download.... Πάω να κάνω update από ota και μόλις πάει στο100% μου λέει ότι το αρχείο είναι άκυρο. Έχω την GTV-3.15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opossum Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Πάω να κάνω update από ota και μόλις πάει στο100% μου λέει ότι το αρχείο είναι άκυρο. Έχω την GTV-3.15. Kαι μένα τα ίδια μου κανει, γραφει MD5 error-ακυρο αρχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Μια από τα ίδια! Την φλασαρα σπό το ρεκαβερυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetrio_14 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Μόλις σήμερα παρέλαβα το 1ς από το to2c.Ενώ φορτίζεται κανονικά,προσπαθώ να το ανήξω αλλά τίποτα.Απλά αναβοσβήνει μπροστά στην οθόνη το Mi και το κόκκινο λαμπάκι.Το φορτίζω με φοτιστή Sony μήπως φταίει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Παιδιά καλησπέρα.Μόλις σήμερα παρέλαβα το 1ς από το to2c.Ενώ φορτίζεται κανονικά,προσπαθώ να το ανήξω αλλά τίποτα.Απλά αναβοσβήνει μπροστά στην οθόνη το Mi και το κόκκινο λαμπάκι.Το φορτίζω με φοτιστή Sony μήπως φταίει αυτό? Φίλε μου μπορείς να μας πεις ημερομηνία παραγγελιάς από το συγκεκριμένο μαγαζί και σε ποια περιοχή έγινε η αποστολή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts