Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

NikosGeo σε ευχαριστώ πάρα πολύ . χρησιμοποίησα αυτές τις οδηγίες και έπιασε

guys i go the issue fixed.

1. go to phone pad and dail *#*#6484#*#*

2. tap no. 8

3. cover the sensor first. then tap the "开始校准" the button in the middle

4. move your fingers away from the sensor till the number shows 5.0000000 (or any random number)

5. tap "通过" the button on lower left of the screen to pass

6. you will lead to the next test, which is the physical button test. press all the buttons. and tap the 'back' and 'menu' button. and press "通过" lower left button

7. now tap 'back' to exit you will be asked if you want to exit the test, tap 'ok'

Ν'άσε καλά και πάλι. Πάνω που άρχισα να σκέφτομαι να το επιστρέψω στην κίνα. Άντε να περιμένεις ένα μήνα να πάει πίσω και κανένα να γυρίσει. Κλάφτα χαράλαμπε δηλαδή . Το ζόρι μου περισσότερο ήταν οτι το κινητό το είχα παραγγείλει για κάποιον φίλο και άντε να του εξηγήσεις τώρα.

Χιλια ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

NikosGeo σε ευχαριστώ πάρα πολύ . χρησιμοποίησα αυτές τις οδηγίες και έπιασε

guys i go the issue fixed.

1. go to phone pad and dail *#*#6484#*#*

2. tap no. 8

3. cover the sensor first. then tap the "开始校准" the button in the middle

4. move your fingers away from the sensor till the number shows 5.0000000 (or any random number)

5. tap "通过" the button on lower left of the screen to pass

6. you will lead to the next test, which is the physical button test. press all the buttons. and tap the 'back' and 'menu' button. and press "通过" lower left button

7. now tap 'back' to exit you will be asked if you want to exit the test, tap 'ok'

Ν'άσε καλά και πάλι. Πάνω που άρχισα να σκέφτομαι να το επιστρέψω στην κίνα. Άντε να περιμένεις ένα μήνα να πάει πίσω και κανένα να γυρίσει. Κλάφτα χαράλαμπε δηλαδή . Το ζόρι μου περισσότερο ήταν οτι το κινητό το είχα παραγγείλει για κάποιον φίλο και άντε να του εξηγήσεις τώρα.

Χιλια ευχαριστώ.

Να είσαι καλά, αδερφέ. Συλλογική δουλειά κάνουμε...

ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ.

ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ.

πως μπορουν να μπουν οπως ολες οι αλλες?

δεν βρηκα τον οδηγο

αν θελει κανενας μοντ και μπορει ....

ευχαριστω

http://oi57.tinypic.com/2znz7k2.jpg

http://oi57.tinypic.com/9bg492.jpg

http://oi57.tinypic.com/2a9tpok.jpg

Edited by PETTROS
κουκουρουκου

Εχετε παρατηρησει πως στην 29.0 εχει περισσοτερη ελευθερη ram διαθεσιιμη σε σχεση με την 24.0 ; οταν κανω clear cash μου βγαζει αρκετες φορες 300+ mb

Προσπαθησε κανει να χρησιμοποιησει το app2sd

Κανει τιποτα εστω και για λιγες εφαρμογες;

κουκουρουκου

Εχετε παρατηρησει πως στην 29.0 εχει περισσοτερη ελευθερη ram διαθεσιιμη σε σχεση με την 24.0 ; οταν κανω clear cash μου βγαζει αρκετες φορες 300+ mb

Με την GTV 3.15 μετα απο reboot μου βγάζει 414mb.

Με την GTV 3.15 μετα απο reboot μου βγάζει 414mb.

Μην κοιταζεις τα μετα reboot ολα τα ιδια κανουν.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Καλημερα

Sms

1 ενω εχω το handcent και προεπιλογη , τα εισερχομενα ερχονται στην μαμισια εφαρμογη

2 δεν εμφανιζεται το ονομα του αποστολεα αλλα μονο ο αριθμος

Πως λυνεται το θεματακι;

Και τι ειναι αυτο το kuaipan?

Edited by PETTROS
κουκουρουκου

Μην κοιταζεις τα μετα reboot ολα τα ιδια κανουν.

Πάντως όταν η συσκευή κάνει FCs σε απαιτητικά παιχνίδια, μετα το reboot δεν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα (έστω για λίγο)

Η διαχείριση της μνήμης πονάει...

Έχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης οι σημερινές ROMs...

Και τι ειναι αυτο το kuaipan?

Cloud storage μόνο για αρχεία (όχι επαφές, SMS κτλ). Υπήρχε πριν βγει το MiDrive και προφανώς το διατήρησαν.

By the way

Το gps σκιζει

Δεν εχω χρησιμοποιησει βεβαια αλλο

Αλλα με το route66 και με ταχυτητες απο 80-140

Περιξ του αεροδρομιου , κορωπι , λαγονησι και σουνιο

Δε με εχασε ουτε μια φορα και ηταν πολυ ακριβες

κουκουρουκου

Παιδιά θέλω τα φώτα σας.Εσείς που έχετε το κινητό πιο πολύ καιρό ποια ρομ προτείνετε να περάσω;Μου έχει έρθει 3 μέρες το κινητό και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα οπότε έχω μείνει με την multilanguage και root που μου είχαν στείλει.

Η ελληνική ρομ δεν με συγκινεί,γνωρίζω αγγλικά οπότε δεν έχω κανένα θέμα να είναι το μενού στα αγγλικά.Προφανώς ούτε τα ελληινικα με ενοχλούν :P

Προσωπικά σκεφτόμουν να περάσω την επίσιμη και να την κρατήσω στα αγγλικά, ώστε να έχω τα updates.Είδα πως έχει στο 1ο ποστ το ζιπ αλλά δεν έχει άλλες οδηγίες, το περνάω με το updater app?

Επίσης μήπως προτείνετε κάποια unofficial που έχει καλύυτερη διαχείρηση της ραμ?

Ποια η διαφορα

Multi με english/chinese ;

Δεν είναι η επίσημη η multi. Νομίζω δεν κάνει και τα εβδομαδιαία updates. Ουσιαστικές διαφορές δεν ξέρω αν υπάρχουν για αυτο ρωτάω.

Δεν είναι η επίσημη η multi. Νομίζω δεν κάνει και τα εβδομαδιαία updates. Ουσιαστικές διαφορές δεν ξέρω αν υπάρχουν για αυτο ρωτάω.

Μα και γω ρωταω!

κουκουρουκου

δεν υπάρχουν εβδομαδιαία updates για το κινητό μας , οπότε όποια και να βάλεις (που δεν είναι πολύ πειραγμένη) το ίδιο είναι

απλά με την ελληνική π.χ. δεν θα ψάχνεις να κάνεις ροοτ γιατί θα έχει ήδη (η Multi από ότι θυμάμαι είναι απλά η original με περισσότερες γλώσσες)

δεν υπάρχουν εβδομαδιαία updates για το κινητό μας , οπότε όποια και να βάλεις (που δεν είναι πολύ πειραγμένη) το ίδιο είναι

απλά με την ελληνική π.χ. δεν θα ψάχνεις να κάνεις ροοτ γιατί θα έχει ήδη (η Multi από ότι θυμάμαι είναι απλά η original με περισσότερες γλώσσες)

Να το θεσουμε αλλιως να το καταλαβουν ολοι.

Η Ελληνικη ειναι η multi με αφαίρεση γλωσσων εντονη προσοχη στην μεταφραση των Ελληνικων και καποια αλλα πραγματα δεν γνωρίζω τι, που αλλάζουν τα παιδιά. (μαλλον εκει οφειλονται και τα FCs σε παλιοτερες εκδοσεις.)

Η Multi φαινεται να ειναι η μαμα English/Chinese με miui root κανονικά και πολύγλωσση. Δεν κανει updates αλλα ειναι στεθεροτατη.

Σε 16 μερες θα βγει official Miui 6 και ελπιζουμε σε αυτη για βελτιωση.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

άντε να βγει η καινούργια μπας και φτιάξουν κάνα bug. Με την τελευταία multi παρατήρησα ότι το τηλέφωνο ζεσταίνετε πάρα πολύ κατά τη φόρτιση. Έχω βάλει και αλουμινένιο bumper και το πύρωσε κανονικά κατά τη διάρκεια της φόρτισης :(
Mi Note 3

Βγήκε η νέα GTV-3.17.0 ROM για το RedMi 1S (WCDMA) και είναι έτοιμη για Download....

Πάω να κάνω update από ota και μόλις πάει στο100% μου λέει ότι το αρχείο είναι άκυρο. Έχω την GTV-3.15.

Πάω να κάνω update από ota και μόλις πάει στο100% μου λέει ότι το αρχείο είναι άκυρο. Έχω την GTV-3.15.

Kαι μένα τα ίδια μου κανει, γραφει MD5 error-ακυρο αρχειο.

Παιδιά καλησπέρα.Μόλις σήμερα παρέλαβα το 1ς από το to2c.Ενώ φορτίζεται κανονικά,προσπαθώ να το ανήξω αλλά τίποτα.Απλά αναβοσβήνει μπροστά στην οθόνη το Mi και το κόκκινο λαμπάκι.Το φορτίζω με φοτιστή Sony μήπως φταίει αυτό?

Παιδιά καλησπέρα.Μόλις σήμερα παρέλαβα το 1ς από το to2c.Ενώ φορτίζεται κανονικά,προσπαθώ να το ανήξω αλλά τίποτα.Απλά αναβοσβήνει μπροστά στην οθόνη το Mi και το κόκκινο λαμπάκι.Το φορτίζω με φοτιστή Sony μήπως φταίει αυτό?

Φίλε μου μπορείς να μας πεις ημερομηνία παραγγελιάς από το συγκεκριμένο μαγαζί και σε ποια περιοχή έγινε η αποστολή?