Jump to content

kdalfire

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kdalfire

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

kdalfire's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Το όνειρο κάθε gadgetakia. Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές στον εαυτό μου . Αυτά είναι δώρα. Μπράβο στο myphone και στο Γερμανό. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους.
  2. kdalfire

    Jiayu G3C

    Το πρόβλημα με την χαμηλή ένταση των ακουστικών συνεχίζεται. Έχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους αλλά δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Επίσης όταν ακούω μουσική η οποία είναι αποθηκευμένη ως mp3 στην μνήμη του τηλεφώνου με κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής η φωνη των τραγουδιών ίσα που ακούγεται ή δεν ακούγεται και καθόλου. Περίεργα πράγματα σημβαίνουν. Δεν έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος ρε παιδιά παρόμοια προβλήματα. Έψαξα το θέμα με το CTIA και το OMTP και αγόρασα αυτά τα ακουστικά http://www.tech-in.gr/sony-ericsson-mh1-stereo-headset-black.html μήπως το G3C ακολουθεί το πρότυπο ΟΜΤΡ αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. Η ένταση στα ακουστικά είναι πολύ χαμηλή όταν ακούω ράδιο και όταν μιλάω στο τηλέφωνο. Επίσης όταν ακούω mp3 η φωνή δέν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Και όλα αυτά παρόλο που με το Mobileuncle Tools έχω βάλει όλες τις ρυθμίσεις στο τέρμα. Μέχρι και διαφορετικές ΡΟΜ δοκίμασα αλλά πάλι τίποτα. Οι ΡΟΜ που δοκίμασα είναι αυτές : 1. ROM Version: SPG3C-20140507-093620 - http://www.needrom.com/download/jiayu-g3c-3/ 2. JY-G3C_140307_by_Litoy_v.1_ForFlashtool - http://www.needrom.com/download/jiayu-g3c-2/ Μπορεί κάοιος που έχει το τηλέφωνο να μου πεί ποια ρομ φοράει και αν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα παρόμοιο με το δικό μου . Ευχαριστώ πολύ :confused::blink::lost: και ένα λινκ για το θέμα OMTP & CTIA : http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/sony-mh1c-mh1-129413.html
  3. kdalfire

    Jiayu G3C

    Το δοκίμασα και έβαλα τέρμα την ένταση στις ρυθμίσεις στο headset mode στο sph . Αυξήθηκε η ένταση αλλά είναι και πάλι χαμηλά. Κάτι άλλο παίζει. Δεν ξέρω τι αλλά είμαι στο ψάξιμο. Όταν συνδεω το hands free ακούγεται και ένας επαναλαμβανομενος θόρυβος. Δεν ξέρω τι να κάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις κανένα link σχετικά με αυτό? Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Δώσε περισσότερες πληροφορίες.
  4. kdalfire

    Jiayu G3C

    Πρίν απο λίγες μέρες εγκατέστησα την OFFICIAL ROM Version: SPG3C-20140507-093620 από εδώ : http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3c-3/ Επειδή πολλοί ρωτάνε η συγκεκριμένη έχει Ελληνικά. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν χρησιμοποιώ handsfree η ένταση στα ακουστικά είναι πάρα πολύ χαμηλά παρόλο που ανοίγω τέρμα την ένταση με τα πλήκτρα Vol +/-. Τα ίδια ακουστικά τα δοκίμασα σε άλλο κινητό και λειτουργούσαν μια χαρά. Το ίδιο πρόβλημα χαμηλής έντασης υπάρχει και όταν ακούω ράδιο ή μουσική απο τα ακουστικά. Το μεγάφωνο του τηλεφώνου λειτουργεί καλά και έχει δυνατή ένταση. Έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Δοκίμασα και κάτι εφαρμογές απο το Play store που υποτίθεται αυξάνουν την ένταση αλλά τίποτα. Μήπως είναι θέμα ROM?
  5. NikosGeo σε ευχαριστώ πάρα πολύ . χρησιμοποίησα αυτές τις οδηγίες και έπιασε guys i go the issue fixed. 1. go to phone pad and dail *#*#6484#*#* 2. tap no. 8 3. cover the sensor first. then tap the "开始校准" the button in the middle 4. move your fingers away from the sensor till the number shows 5.0000000 (or any random number) 5. tap "通过" the button on lower left of the screen to pass 6. you will lead to the next test, which is the physical button test. press all the buttons. and tap the 'back' and 'menu' button. and press "通过" lower left button 7. now tap 'back' to exit you will be asked if you want to exit the test, tap 'ok' Ν'άσε καλά και πάλι. Πάνω που άρχισα να σκέφτομαι να το επιστρέψω στην κίνα. Άντε να περιμένεις ένα μήνα να πάει πίσω και κανένα να γυρίσει. Κλάφτα χαράλαμπε δηλαδή . Το ζόρι μου περισσότερο ήταν οτι το κινητό το είχα παραγγείλει για κάποιον φίλο και άντε να του εξηγήσεις τώρα. Χιλια ευχαριστώ.
  6. Πριν απο λίγες μέρες παρέλαβα και εγώ το Xiaomi Hongmi 1S RedMi απο to2c. Το δοκίμασα σε πάρα πολλά πράγματα και όλα δουλεύουν ρολοί. το πρόβλημα είναι με τον αισθητήρα proximity sensor που έχει επάνω αριστερά δίπλα απο την μπροστά κάμερα. Μόλις κάνω μια κλήση η οθόνη του κινητού απενεργοποιείται και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν μπορείς να τερματίσεις την κλήση, το πλήκτρο powero on/off δεν κάνει τίποτα, ουτει και τα vol +-. Ακόμη και όταν βάζω hands free μου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Έβλαλα την μεμβράνη που είχα κολήσει επάνω μήπως την κόλησα λάθος και ενεργοποιεί αυτή τον αισθητήρα αλλά τίποτα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πάλι τίποτα. Μετά εγκατέστησε κάποιες εφαρμογές απο play store που ελέγχουν την χρήση τον αισθητήρων του κινητού. Στις εφαρμογές αυτές (Sensor Test ) μου δείχνει στις τιμές που αφορούν τον αισθητήρα όλο μηδέν (0). Προφανώς ο αισθητήρας δεν λειτουργεί. Έχει προκύψει σε κάποιον άλλο αυτό το πρόβλημα? Μήπως είναι θέμα rom και όχι hardware και με την εγκατάσταση κάποιας άλλης rom λυθεί το πρόβλημα? Προτείνεται κάποια λύση πριν το στείλω πίσω στην Κίνα? τα στοιχεία της συσκευής είναι τα εξής : Μοντέλο : HM 1SW Έκδοση Android : 4.3 JLS36C MIUI version : MIUI-JHCCNBD92.0 Έκδοση Kernel : 3.4.0-g6e12f86-00266-g8cd00c9
  7. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και όποιος το κερδίσει να το χαρεί.
  8. kdalfire

    Jiayu G3C

    Εδώ και αρκετές μέρες ψάχνω στο forum να βρώ στοιχεία για το JIAYU G3C αλλά βρήκα μόνο για το G3S . Το τηλέφωνο ήρθε σήμερα από To2c σε λιγότερο από 2 εβδομάδες. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχει εγκατεστημένη την Ελληνική γλώσσα. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το πακέτο Ελληνικής γλώσσας του nikanweb.tk που είναι για το G3S αλλά δεν τα κατάφερα. Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω την Ελληνική γλώσσα με κάποιο τρόπο? Με κάποια άλλη ROM κλπ? http://www.to2c.com/jiayu-g3c-basic.html
  9. Καλή τύχη σε όλους αλλά δεν θέλω να σας απογοητεύσω. Είναι σίγουρα δικό μου. Πάντως προσπαθήστε, δεν είναι κακό.
  10. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Τελικα καταφερα να λυσω το προβλημα απεγκαθιστοντας το Skype με την βοηθεια του titanium back up. Οταν πατουσα το ΟΚ στο μυνημα που πεταγωταν ειχα μερικα κλασματα δευτερολεπτου για να προλαβω να πατησω κατι αλλο . Πεδευτηκα πολυ ωρα αλλα τελικα τα καταφερα.Απλα φοβαμαι τωρα ναεγκαταστησω ξανα το skype μη μου κανει παλι το ιδιο.Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο με αλλο προγραμμα?Που οφειλετε αραγε κατι τετοιο?
  11. Εχω το Τ7 και μόλις ανοίγω το τάμπλετ μου βγάζει το εξής μύνημα " Δυστηχώς, η εφαρμογή Skype έχει σταματήσει." Πατάω οκ αλλά το μύνημα ξαναπετάγεται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Πατάω ξανά ΟΚ αλλά τίποτα. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί δεν προλαβαίνω να πατήσω στην οθόνη κάτι άλλο γιατί προλαβαίνει και πετάγεται ξανά το ίδιο μύνημα. Έκανα επανεκίνηση πατώντας με μία καρφίτσα στην τρύπα που έχει στο κάτω μέρος δίπλα απο όλες τις υποδοχές αλλά τίποτα. Προφανώς το πρόβλημα είναι με την εφαρμογή Skype αλλά απο την στιγμή που πετάγεται το μύνημα και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την συσκευή μου πως να διορθόσω το πρόβλημα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρω για οποοιαδήποτε βοήθεια.
×
×
  • Create New...