Jump to content

andreasomageiras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.684
  • Εγγραφή

  • Days Won

    3
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by andreasomageiras

  1. Κάποια στιγμή θα καθίσω να γράψω, για ακόμη μια φορά, την απαράδεκτη "εξυπηρέτηση" της εταιρίας. Από την Τετάρτη 05/03/25 και μέχρι την Παρασκευή 07/03/25 προσπαθούσα να τους πείσω να διαβάσουν και να ακούσουν αυτά που τους γράφω και λέω, όλοι όσοι μίλησα μαζί τους δεν δίναν σημασία στα γραφόμενα και λεγόμενα μου απλά "βάζαν την κασέτα" και επέμεναν στην διαδικασία (που καμία σχέση δεν είχε με το δικό μου πρόβλημα) και επέμεναν σε αυτή μέχρι που τους ενημέρωσα πως θα προβώ σε καταγγελία, δε ξέρω εάν έπαιξε ρόλο αλλά αμέσως μετά έδωσαν σημασία σε όσα έγραψα και είπα από την πρώτη στιγμή!
  2. 🤔 Τι είναι αυτό που μου εμφανίζει επάνω δεξιά;
  3. Και μέσο curve κάποια Ελληνική κάρτα.
  4. Λίγη ώρα μετά από την αρχή της συζήτησης εδώ.
  5. Χθες το πρωί/μεσημέρι, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στην Μεθώνη Πιερίας και σε εσωτερικό χώρο (ψαροταβέρνα ο Νίκος) δεν είχα δεδομένα, μου εμφάνιζε "Ε", κλήσεις δεν δοκίμασα γιατί δεν έτυχε!
  6. Δε το βάζεις, να6το βρούμε κι εμείς; 😁
  7. Μετά από 2 γεμάτους μήνες με την συσκευή: 1) αντιμετώπισα 2 φορές το ίδιο πρόβλημα με την κάμερα.Ανοίγοντας την εφαρμογή και προσπαθώντας να κάνω εγγραφή βίντεο μου εμφάνιζε μαύρη οθόνη (οι επιλογές φαινόταν, μόνο η εικόνα ήταν μαύρη) με αποτέλεσμα να μην γίνει η εγγραφή. Έκλεισα την εφαρμογή και όταν την άνοιξα εκ νέου όλα λειτούργησαν σωστά. 2) όταν τραβάω μια φωτογραφία, έχει μία καθυστέρηση μέχρι να γίνει αποθήκευση και να μπορέσω να τραβήξω την επόμενη. 3) μου έχει κάνει 2-3 φορές επανεκκίνηση κατά την διάρκεια που το έχω σε μια θήκη ζώνης. Σκέφτομαι μήπως πατιέται το πλήκτρο ενεργοποίησης, αλλά από την άλλη για να κάνω επανεκκίνηση της συσκευής πρέπει να πατήσω ταυτόχρονα το πλήκτρο ενεργοποίησης + το πλήκτρο αύξησης του ήχου. Ίσως όμως να πιέζονται τα πλήκτρα και να γίνεται η επανεκκίνηση.
  8. Δεν έχω ιδέα αν υπήρχε πριν (με 14),τώρα με 15 το βρήκα γιατί τώρα το έψαξα.
  9. Σε motorola edge 50 Fusion το βρήκα και το άλλαξα!
  10. Ανέβασε να δούμε... Το βρήκα. Ευχαριστώ! ❤️‍🔥
  11. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου (από κακή χρήση φαντάζομαι) και χρειάζεται αλλαγή ή θύρα φόρτισης, κατά την φόρτιση κάνει συνεχώς τον ήχο "σύνδεση - αποσύνδεση", ξέρουμε κάποιον δοκιμασμένο τεχνικό στη Θεσσαλονίκη ή κεντρική Μακεδονία; Λέω αν βρεθεί τεχνικός να του αλλάξω και μία μπαταρία. Το έχω δώσει στην μικρή μου κόρη και δε ξέρω το κόστος, δε ξέρω και αν αξίζει η αλλαγή ή μήπως υπάρχει κάποια συσκευή ανάλογη για αγορά καινούρια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  12. Σίγουρα οι χειρονομίες είναι μια εξέλιξη, το δικό μου θέμα είναι πως δεν μπορώ να τις "πετύχω" προσπαθούσα χθες πάνω από 20 λεπτά να περάσω τον οδηγό εκμάθησης/προπόνησης και δε τα κατάφερα να το φέρω εις πέρας. Ίσως φταίνε τα δάχτυλα μου, ίσως... Όσο για το οτι "κόβει" οθόνη, ναι. Παλιότερα σε ένα honor 8 είχα βρει επιλογή να "κρύβονται" όταν δεν τα χρειαζόμουν, άραγε εδώ υπάρχει κάτι τέτοιο; δεν έψαξα!
  13. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στη Χαλκηδόνα, συνήθως είμαι περαστικός, από την τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί (στο κλειστό γήπεδο που διοργανώνεται και η έκθεση playmobil) για ώρες δε είχα καλή απόκριση με την VODAFONE.
  14. Συμφωνώ μαζί σου στο ότι πάει να μου φύγει από το χέρι. Όσο για αυτά τα gestures που λέτε, εγώ δεν μπορώ να τα πετύχω, άσε που δε μπορώ να τα θυμάμαι (αυτό είναι θέμα επανάληψης βέβαια, αλλά δε μπορώ να τα καταφέρω).
  15. Αύριο δεν δουλεύει το τμήμα φορητότητας, από Δευτέρα ξανά. Έγραφα στο τσατ, μέχρι που με πήραν τηλέφωνο για να μην με ταλαιπωρούν τα μηνύματα.
  16. Καλά και με 4g ρουτερ που έχω (fritzbox 6850 4g) καλύτερα από την (ανύπαρκτη) σταθερή είμαι!
  17. Καλήτερο, για όποιον μπορεί να δώσει μπροστά το χρήμα, είναι το frog με 12€ για 12 μήνες.
  18. andreasomageiras

    5G NR

    Τις τελευταίες μέρες έχω πολλά "σπασίματα" / "μπαφερινγκ" και αποσυνδέσεις με κάρτα frog σε ρουτερ fritzbox 6850 4g.
  19. Στην προηγούμενη συσκευή, realme gt master edition, δε μου το είχε εμφανίσει ποτέ, ενώ τώρα αν όχι σε κάθε κλήση 8 στις 10. Απο ότι κατάλαβα, δε μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από το να ξήλωμα του Viber (θεωρητικά πάντα);
  20. Ευχαριστώ Η μεγάλη κόρη συνήλθε, μόνο δυνατός βήχας έμεινε. Η μικρή κόρη είναι στα τελειώματα κι αυτή με πολύ δυνατό βήχα. Η σύζυγος είναι χάλια και έχει μέχρι το Σάββατο (αν κρίνω από το διάστημα που έκανε τον κύκλο στις μικρές). Οι μικρές χτύπησαν μέχρι 39,5 που δεν έπεφτε ούτε με φάρμακα. Για την ώρα, εγώ είμαι όρθιος και κάνω τον νοσοκόμο. Είμαι σε άδεια. Ξέρω το πρόγραμμα, μόλις αναρρώσουν τα γυναικόπαιδα βλέπω να πέφτω εγώ. Οπότε για ψάρεμα στην επόμενη άδεια... Α! Ο λόγος που είπα να γράψω είναι: το νου σας με την γρίπη που κυκλοφορεί, κάνει πολύ υψηλό πυρετό, κρατάει μέχρι μία εβδομάδα και έχει μεγάλη ταλαιπωρία κατά την διάρκεια αλλά και μετά γιατί αφήνει τον ασθενή με μεγάλη εξάντληση!
  21. Αυτό που δείχνω στην φωτογραφία, στο εμφανίζει εσένα;
  22. Η εξυπηρέτηση ή έστω η προθυμία εξυπηρέτησης, είναι κάτι που δεν μπορώ να τους το αφαιρέσω, δείχνουν πως κάνουν ότι μπορούν σε αυτόν τον τομέα.
  23. Αν δε την έχεις δώσει, θα την ήθελα για την κόρη, μιας και λόγω γρίπης ο Αι Βασίλης άργησε φέτος. Άκυρο, δεν πρόλαβα να δω τον φίλο που την ζήτησε πρώτος!
×
×
  • Create New...