Jump to content

Ison_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ison_

  1. H πλειοψηφία το αρχίζει στα 13-14 στο γυμνάσιο για να μην φανεί ο ξενέρωτος της παρέας. Ναι δεν έχει λογική, αλλά ποιος έχει στα 14 του;
  2. Το κακό με αυτά τα μαγαζιά είναι ότι πρέπει να δώσεις πολλά για να χορτάσεις. Οι μερίδες είναι για παιδιά και οι τιμές δεν αντιστοιχούν στην ποιότητα.
  3. Το ξαδερφάκι μου μαζεύει τα περιτυλίγματα από τις καραμέλες που τρώει...
  4. Εδώ και κάποια χρόνια, τα έξοδα της αποστολής καλύπτονται από σπόνσορες. Πλέον, η eurovision φέρνει μόνο έσοδα στην κρατική τηλεόραση. Πέρα από αυτό, έχετε καμιά καλή μαντεψιά να παίξουμε στο στοίχημα;
  5. Γυαλιά ηλίου με 6 ευρώ;
  6. Το καταλαβαίνω το αισθητικό κομμάτι, αλλά είναι κρίμα να σε περιορίζει σε μια τόσο σοβαρή επένδυση. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη; Εξάλλου οι τοίχοι άσπροι είναι.
  7. Δεν παίρνεις επίδομα με 2-3 μήνες δουλειάς έτσι κι αλλιώς.
  8. Ισχύει ήδη εδώ και πολλά χρόνια.
  9. Οκ με τα ένσημα και την εξασφάλιση σύνταξης, αλλά ουσιαστικά θες να κάνεις μια κομπίνα για να παίρνεις επίδομα ανεργίας χωρίς να δουλεύεις. Μάλιστα... Μετά παρεξηγιόμαστε που λένε τους Έλληνες τεμπέληδες. Πες του φίλου σου να σε προσλάβει κανονικά ή βρες μια άλλη δουλειά, από όσες έχουν μείνει τελοσπάντων.
  10. Ίσως οι μειώσεις που έκανες ήταν μεγάλες. Τελοσπάντων, αφού κατάφερες και το έκοψες, λίγο μετράει ο τρόπος. Και μπράβο btw
  11. Φίλος μου έκανε 20 τσιγάρα την ημέρα κι είχε αρχίσει να βήχει έντονα. Δεν ήταν από το τσιγάρο τελικά (ήταν γρίπη), αλλά είχε τρομάξει τόσο που αποφάσισε να το κόψει. Από τα 20 τσιγάρα που κάπνιζε κάθε μέρα, αφαιρούσε 1 τσιγάρο κάθε βδομάδα και σε 5 μήνες το έκοψε εντελώς χωρίς στερητικά σύνδρομα. Του έκανε μάλιστα εντύπωση πόσο εύκολο είναι να ξεγελάσεις τον εγκέφαλο αφαιρώντας του με ύπουλο τρόπο την νικοτίνη και σιγά-σιγά. Πλέον τρία χρόνια μετά, δεν καπνίζει, αλλά νιώθει ακόμα μια "ορμή" προς το τσιγάρο. Όσο για τον καφέ τον συνέχισε για λίγο καιρό, αλλά στην πορεία τον έκοψε κι αυτόν, όχι γιατί έτσι έπρεπε, αλλά γιατί μόλις καθάρισε το στόμα του από το τσιγάρο, ο καφές έβγαλε την πραγματική του γεύση.
  12. Μια χαρά τραγούδι είναι και το ακούω ακόμα και τώρα (τη studio version όχι τη live που ήταν εφιάλτης). Τελοσπάντων, ο καλός τραγουδιστής με τη καλή φωνή μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε τραγούδι.
  13. Παρατήρησα χθες ανάβοντας το κλιματιστικό (στο ζεστό φυσικά) ότι έτρεχε νερό από την εξωτερική μονάδα από μια τρύπα από κάτω της (όχι απο τον συνηθισμένο σωλήνα). Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν έχω ξαναπαρατηρήσει να βγαίνει νερό το χειμώνα.
  14. Συνήθως οι άνθρωποι που κάνουν αυτό που τους αρέσει πολύ, γίνονται επιτυχημένοι. Αλλά χρειάζεται να δοθείς ολοκληρωτικά, να θυσιάσεις πολλά πράματα, να φας σφαλιάρες και να αποτύχεις πριν αρχίσεις να λες ότι κάνεις κάτι. Δηλαδή, αφού σου αρέσει το τένις τόσο πολύ, θα έπρεπε να το ακολουθήσεις, αλλά δε μπορώ να στο προτείνω γιατί δεν ξέρω πόσο έτοιμος είσαι να αποτύχεις ή να ξεχωρίσεις από τη μάζα που θέλει το ίδιο πράμα. Και ειδικά σε μια χώρα που δε σηκώνει τους πειραματισμούς σε μη συνηθισμένους τομείς.
  15. Τίποτα από όλα αυτά. Απλά ο εγκέφαλος σου το πρωί "πεινάει" από την πολύωρη νηστεία του ύπνου. Και ένα μήλο (ή ένα άλλο υγειινό πρωινό ) είναι αρκετό για να πάρει μπρος. Με τον καφέ απλά τον ζορίζεις να δουλέψει ενώ δεν έχει τα εφόδια. Επίσης σημαντική λεπτομέρεια, κανένα μήλο δε θα σε ξυπνήσει αν κοιμάσαι αργά. Ναι, τότε μόνο ο καφές έχει αποτέλεσμα.
  16. " Τι μκίες είναι αυτές που πίνεις; (τσάι, γάλα, πορτοκαλάδα,νερό). Πιες εκεί ένα καφέ σαν σωστός άνθρωπος! " Σα να είμαι στο μυαλό φίλων, θείων, συναδέλφων...
  17. Έχω παρατηρήσει ότι οι λάτρεις του καφέ είναι και καπνιστές. Αν δεν καπνίζεις, οι γευστικοί κάλυκες της γλώσσας σου είναι άθικτοι και ο καφές σού φαίνεται όπως είναι: καμμένος ξηρός καρπός καφέ σε σκόνη. Παρ'όλ'αυτά, δεν είναι τόσο τραγικός όσο τον παρουσιάζω. Πίνω καμιά φορά όταν δε μπορώ να σηκώσω κεφάλι. Εκτός από το τσιγάρο που ταιριάζει με τον καφέ, παίζουν ρόλο κι η εξάρτηση στην καφεΐνη και η γενικότερη κουλτούρα που επιτάσσει ότι αν πίνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από καφέ, είσαι φλώρος.
  18. Εξηγήστε μου κάτι: Μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν τρώει φέτα. Ίσως του μυρίζει περίεργα. Μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν τρώει μπάμιες. Έχουν μια ιδιαίτερη αίσθηση στο στόμα. Αλλά κάποιος που λέει ότι δεν τρώει σοκολάτα γιατί δεν του αρέσει, τι στο καλό εννοεί; Θα μπορούσε να πει δεν τρώω σοκολάτα γιατί αποφεύγω τα γλυκά κτλ. Αλλά ότι δεν του αρέσει; Το έχω ακούσει από 2-3 άτομα. Είναι κάποιου είδους χιπστεριάς αυτό ή όντως μπορεί η γεύση της σοκολάτας να μην αρέσει; Η σοκολάτα και οι τηγανητές πατάτες είναι universal γεύσεις.
  19. Πάντως, όσοι έχουν φάει τυρί με φρούτα ορκίζονται ότι είναι πεντανόστινος συνδυασμός, αλλά εγώ αρνούμαι ακόμα πεισματικά να δοκιμάσω :cry:
  20. Εφ'όσον υπάρχει φαγητό με κρέας και σοκολάτα, τα έχω δει όλα.
  21. Ψάχνω να βρω τσάι με δυνατή γεύση και να είναι πικρό. Ό,τι έχω δοκιμάσει από το supermarket είναι αδιάφορο γευστικά. Έχετε να προτείνετε συγκεκριμένη μάρκα;
×
×
  • Create New...